arie85 כתב:מבין הארבע דגלאס הכי ריאלי לדעתי והוא גם שחקן הגנה נהדר
ובן 33
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
arie85 כתב:מבין הארבע דגלאס הכי ריאלי לדעתי והוא גם שחקן הגנה נהדר
cannon כתב:חברים, מה שאסף כתב בטוח נכון ואלה שמות שבפנקס (אבל הוא חידש לי גם שני שמות מעבר לכאלה שידעתי) אבל אף אחד מהם לא כזה שמכבי שלמה איתו. רחוק מזה. לכן הסבירות שנראה פה את אחד מאלה נמוכה. חוץ מזה, על אף ההצעה המשופרת לאובריינט, במכבי חושבים שהסיכויים שיעזוב גבוהים מאלה שיישאר וגם טיוס בדרך הבטוחה החוצה, אז מכבי צריכה לשחק נכון פוקר עכשיו ועם על הרצון לסגור סגל מוקדם יש יותר מדי נעלמים עכשיו. אז הכל בערבון מוגבל...
עזוב שטויות.לא יהיה כאןfelix_r כתב:מרכוס דנמון? בעונה שלו ביורוליג במדי פאו הוא שיחק 28 משחקים עם ממוצע של אסיסט 1 (אחד!) למשחק. רכז? זבביר!
אז תחליט, מסתדר או לא מסתדר? פארגו משחרר 800K אבל מכבי מוכנה להשקיע מעל למיליון דולר על רכז, אבל השמות שעולים ממש לא בכיוון..yellowaura כתב:לצערי את מה שאסף אמר אני אמרתי לאורך כל הזמן...לכן המידע נראה לי אמין יחסית.
אנשים חושבים שפארגו עוזב ב 800,000 דולר ויגיעו במקומו רכז בכיר ב 2 מיליון דולר ורכז מחליף שהיה בחמישיית יורוליג.
ועוד תוסיפו את כספי למיקס ורוצים גם את ויטגמן...וכמובן עוד 4 זרי יורוליג לגיטימיים כמחליפים.
מצד שני אם התקציב הוא באמת 1.3 מיליון דולר אז לא וונמייקר אבל לדעתי יש אופציות אחרות מ 2 השחקנים שאסף הזכיר..כמו גוס
השחקנים שאסף הזכיר עולים במקסימום 800 k וזה בהגזמה ...זה לא מסתדר עם ה 1.3 מיליון דולר לרכז בכיר שדובר...
yellowaura כתב:לצערי את מה שאסף אמר אני אמרתי לאורך כל הזמן...לכן המידע נראה לי אמין יחסית.
אנשים חושבים שפארגו עוזב ב 800,000 דולר ויגיעו במקומו רכז בכיר ב 2 מיליון דולר ורכז מחליף שהיה בחמישיית יורוליג.
ועוד תוסיפו את כספי למיקס ורוצים גם את ויטגמן...וכמובן עוד 4 זרי יורוליג לגיטימיים כמחליפים.
מצד שני אם התקציב הוא באמת 1.3 מיליון דולר אז לא וונמייקר אבל לדעתי יש אופציות אחרות מ 2 השחקנים שאסף הזכיר..כמו גוס
השחקנים שאסף הזכיר עולים במקסימום 800 k וזה בהגזמה ...זה לא מסתדר עם ה 1.3 מיליון דולר לרכז בכיר שדובר...
cannon כתב:הייתי מחזיר בכיף את נוריס קול. שחקן הגנה גדול, מנוסה, מכיר את המערכת. טיפשים שלא החזירו אותו בעונה שעברה.
yarin150 כתב:זה הסגל שהיה אמור להיות פה :אם היתה הנהלה נורמלית
וונאמייקר , וולדן
דה קולו , גונדי
זוסמן , ,אבדיה ,קיין
וויליאמס , כהן , כספי
בלאק , טיוס ,
סגל של 10-11 מיליון דולר ( קצת יותר מהתקציב הקיים )
דה קולו מיליון 2.7
וונאמייקר 2 מילון
וולדן 300 אלף
גונדי 300 אלף
זוסמן 300 אלף
כספי - מיליון
קיין 400 אלף
ווילאמס - מיליון
כהן - 450 אלף
בלאק 1.3 מיליון
טיוס - 900 אלף
אבדיה - משכורת חייל