פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
נושא נעול

Re: ת'רד המלפפונים

18 יוני 2019, 21:55

arie85 כתב:מבין הארבע דגלאס הכי ריאלי לדעתי והוא גם שחקן הגנה נהדר

ובן 33

18 יוני 2019, 22:07

cannon כתב:חברים, מה שאסף כתב בטוח נכון ואלה שמות שבפנקס (אבל הוא חידש לי גם שני שמות מעבר לכאלה שידעתי) אבל אף אחד מהם לא כזה שמכבי שלמה איתו. רחוק מזה. לכן הסבירות שנראה פה את אחד מאלה נמוכה. חוץ מזה, על אף ההצעה המשופרת לאובריינט, במכבי חושבים שהסיכויים שיעזוב גבוהים מאלה שיישאר וגם טיוס בדרך הבטוחה החוצה, אז מכבי צריכה לשחק נכון פוקר עכשיו ועם על הרצון לסגור סגל מוקדם יש יותר מדי נעלמים עכשיו. אז הכל בערבון מוגבל...

הרכז המוביל צריך להתאים ליד ווילבקין ובלאק שבטוח ממשיכים. זהות הפאוור פורוורד והסנטר המחליף לא אמורה לשנות את זהות הרכז המוביל שלך. אם כבר, ההיפך - תחתימו רכז בכיר, ואז תתפנו לשאר העמדות.

18 יוני 2019, 22:12

יכלו להביא את מייקל אריק כסנטר מחליף בעלות נמוכה יחסית ומשום מה לא הולכים על זה... היה משאיר תקציב נוסף לרכז. לך תבין...

18 יוני 2019, 22:23

יש חדש?

18 יוני 2019, 22:42

מרכוס דנמון? בעונה שלו ביורוליג במדי פאו הוא שיחק 28 משחקים עם ממוצע של אסיסט 1 (אחד!) למשחק. רכז? זבביר!

18 יוני 2019, 22:46

felix_r כתב:מרכוס דנמון? בעונה שלו ביורוליג במדי פאו הוא שיחק 28 משחקים עם ממוצע של אסיסט 1 (אחד!) למשחק. רכז? זבביר!
עזוב שטויות.לא יהיה כאן

Sent from my Redmi 6A using Tapatalk

18 יוני 2019, 23:26

לצערי את מה שאסף אמר אני אמרתי לאורך כל הזמן...לכן המידע נראה לי אמין יחסית.

אנשים חושבים שפארגו עוזב ב 800,000 דולר ויגיעו במקומו רכז בכיר ב 2 מיליון דולר ורכז מחליף שהיה בחמישיית יורוליג.

ועוד תוסיפו את כספי למיקס ורוצים גם את ויטגמן...וכמובן עוד 4 זרי יורוליג לגיטימיים כמחליפים.

מצד שני אם התקציב הוא באמת 1.3 מיליון דולר אז לא וונמייקר אבל לדעתי יש אופציות אחרות מ 2 השחקנים שאסף הזכיר..כמו גוס
השחקנים שאסף הזכיר עולים במקסימום 800 k וזה בהגזמה ...זה לא מסתדר עם ה 1.3 מיליון דולר לרכז בכיר שדובר...

18 יוני 2019, 23:32

חייב לציין ולא מתוך איום שלא משפיע על אף אחד שאם אלו המטרות העיקריות של מכבי להביא רכז בכיר ואלו השמות שמועלים ככל הנראה מחוסר עניין לציבור אוותר על צפיה בעונה הזו...המותג של מכבי יורד לא רק מחוסר הצלחה אלא מחוסר עניין לציבור.

מדובר ב 2 רכזים ממש לא בכירים ואחד מהם ממש לא רכז...

לא יודע נשמע כאילו מישהו מבפנים שלח את אסף לבדוק איך יהיו התגובות של האוהדים אם יביאו שחקנים הזויים לעמדות הרכז או הפחתת ציפיות משמעותית...

את בראד וונמייקר כנראה לא יביאו אבל גם את 2 השמות שהוזכרו כנראה גם לא.

בכל מקרה אם זה יהיה המצב אז כמו שמאוד חששתי וולטרס הגיע כרכז בכיר..

18 יוני 2019, 23:38

yellowaura כתב:לצערי את מה שאסף אמר אני אמרתי לאורך כל הזמן...לכן המידע נראה לי אמין יחסית.

אנשים חושבים שפארגו עוזב ב 800,000 דולר ויגיעו במקומו רכז בכיר ב 2 מיליון דולר ורכז מחליף שהיה בחמישיית יורוליג.

ועוד תוסיפו את כספי למיקס ורוצים גם את ויטגמן...וכמובן עוד 4 זרי יורוליג לגיטימיים כמחליפים.

מצד שני אם התקציב הוא באמת 1.3 מיליון דולר אז לא וונמייקר אבל לדעתי יש אופציות אחרות מ 2 השחקנים שאסף הזכיר..כמו גוס
השחקנים שאסף הזכיר עולים במקסימום 800 k וזה בהגזמה ...זה לא מסתדר עם ה 1.3 מיליון דולר לרכז בכיר שדובר...
אז תחליט, מסתדר או לא מסתדר? פארגו משחרר 800K אבל מכבי מוכנה להשקיע מעל למיליון דולר על רכז, אבל השמות שעולים ממש לא בכיוון..

אתה לא הרו"ח של מכבי ואם בכל פעם שהשם של כספי עלה בחודשים האחרונים, עלה לפחות בדיעבד גם השם של ויזל וקבוצת פוקס, אז כנראה שהם יכולים למצוא פתרון. אם הם יכולים להקציב מיליון דולר לרכז אחרי מה שהציעו לבלאק ועדיין להעלות את ההצעה על אובראיינט למעל ל-800K אז הם יכולים להציע סכומים כאלו גם לשחקנים אחרים, כמו ווייטמן.

המפתחות בידיים של ספרופולוס. אם שחקן כמו קיין נשאר, זה אומר שמקשיבים לו ושהוא מחליט. הוא יבנה את הקבוצה ואם הוא ייכשל הוא יהיה אחראי.

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

18 יוני 2019, 23:39

yellowaura כתב:לצערי את מה שאסף אמר אני אמרתי לאורך כל הזמן...לכן המידע נראה לי אמין יחסית.

עם כל הכבוד לגוס הוא לא שווה בעצמו 1.3 מליון ולא עשה הרבה על מנת להיות ראוי לשכר כזה. יסלח לי אסף אבל התאוריה שהמקורות שלו מאכילים אותו גם נשמעת לי לוקש אחד גדול כי לא קובס מצדביטה ה"גדולה" וגם לא דנמון (שהסינים מבחינתי לא מדד בשיט כי גם הביצה שלי תשתכר שם מליון דולר אם היא מסוגלת להטביע ולקלוע שלשות) שווים 3/4 מהערך הנקוב. ואגדיל ואומר שגם לא דאגלס. לעומת זאת את אדאמס לדעתי בהחלט אפשר להביא ואם זאת העלות שאכן מתוקצבת צריך ללכת עליו בכל הכוח ולא להביא איזה רכז מציפופוליג

18 יוני 2019, 23:53

השמות שאסף הביא רעים מאוד, דנמון וקובס לא נופלים מוולטרס שאמור להיות פה כרכז מחליף .
אם לא יביאו רכז רציני שהוא קודם כל רכז טוב ומנהל משחק אמיתי (מה שלא היה פה כבר לא מעט שנים) כבר הסגל הזה יהיה רע, בלי מנהל משחק אמיתי המצב יהיה על הפנים וכולנו יודעים את זה .
הדבר היחיד שמעודד אותי זה שהתקציב לרכז הוא 1.3 מיליון, יכול להיות שבסוף כן יגיע שם טוב אי אפשר לדעת, למרות שכרגע המצב לא בשמיים בלשון המעטה .

בנושא בריי, לא משהו אישי אלייך כמובן אסף אבל הסיפור הזה נראלי חרטא .
אני חושב שגם ונגיד מכבי היו משווים את ההצעה של באיירן, בריי היה חותם שם, הוא הראה כל הזמן נכונות שהוא מעדיף לחתום במקום אחר\להישאר בגרמניה .
בכל מקרה הוא כן היה יכול להיות מושלם כרכז מחליף, אבל המצב הנתון הוא שנשארנו עם וולטרס וזה מה שיש, וגם אם הסיפור של אסף נכון ב100% לא באלי לחשוב על זה, סתם מביא עצבים ומבאס על משהו שבמילא לא ישתנה .

מוונאמייקר ודילייני נראלי אפשר לשכוח, הם ידרשו יותר מ1.3 בכל מצב וככה או ככה הם יקבלו הצעות גבוהות יותר, מבאס מאוד אבל עם זה צריך לחיות .
לא אתפלא אם יסגרו בסוף עם הארטל על איזה חוזה של מיליון ויסגרו את הסיפור של רכז עם "שם\מהשורה ראשונה של אירופה", בגדול אין יותר מדי אופציות או שמות בשוק חוץ ממנו, אולי פליט NBA אבל לא נראלי .

אני מבין שהמטרה העכשווית של יאניס היא להשאיר כמה שיותר שחקנים מהסגל של העונה .
אני מקווה שהוא יעשה עבודה טובה, זה נראה שנותנים לו (במפתיע) דיי יד חופשית בבניית הסגל (במסגרת התקציב כמובן) .

הצליחו להשאיר שני שחקנים מהטופ של אירופה בעמדת הסקורר ובעמדת הסנטר, עכשיו המטרות הבאות והעיקריות צריכות להיות רכז מהטופ וכספי .

18 יוני 2019, 23:55

שאני אבין יש אכזבה בפורום? אשכרה ציפיתם למשהו אחר?

19 יוני 2019, 00:21

הייתי מחזיר בכיף את נוריס קול. שחקן הגנה גדול, מנוסה, מכיר את המערכת. טיפשים שלא החזירו אותו בעונה שעברה.

19 יוני 2019, 00:22

cannon כתב:הייתי מחזיר בכיף את נוריס קול. שחקן הגנה גדול, מנוסה, מכיר את המערכת. טיפשים שלא החזירו אותו בעונה שעברה.

על המשבצת של מי?
חוץ מעוד רכז לא נראלי שיש תכנון להוסיף שחקן לקו האחורי .

19 יוני 2019, 00:34

זה הסגל שהיה אמור להיות פה :אם היתה הנהלה נורמלית
וונאמייקר , וולדן
דה קולו , גונדי
זוסמן , ,אבדיה ,קיין
וויליאמס , כהן , כספי
בלאק , טיוס ,

סגל של 10-11 מיליון דולר ( קצת יותר מהתקציב הקיים )
דה קולו מיליון 2.7
וונאמייקר 2 מילון
וולדן 300 אלף
גונדי 300 אלף
זוסמן 300 אלף
כספי - מיליון
קיין 400 אלף
ווילאמס - מיליון
כהן - 450 אלף
בלאק 1.3 מיליון
טיוס - 900 אלף
אבדיה - משכורת חייל

19 יוני 2019, 00:46

כנראה התגובה שלי לא הייתה ברורה...
בכל הנוגע לתגובה של אסף
1. כן. אני מסכים שלא וונמייקר יגיע. היגיון פשוט.השחקן אולי בין 2-3 מבוקשים באירופה. אם היגינס שילמו 10.5 בחוזה ל 3 עונות הגיוני שוונמייקר יבקש 2 מיליון. לא צריך להיות רוח..ועוד ש דה קולו עוזב.
2. לא. אני לא מסכים עם אסף עם השמות שהוא הציג כמחליפים פוטנציאליים...ממש קפיצה מ 1.3 מיליון דולר שאומר שייעדו לרכז לשחקנים ששווים 500 k ויותר שוטרים מרכזים. לא מסתדר עם הפילוסופיה של יאניס ולא עם התקציב
3. לא אמרתי שגוס שווה 1.3 מיליון. לדעתי עולה בסביבות 600-700 k. אני אמרתי שאני מעדיף אותו על השמות האחרים שעלו. יתכן שלא נמצא רכז מתאים בדיוק בתווך של 1 מיליון דולר באירופה. יש רכזים טובים חופשיים בעלות 1.7-2 מיליון. והיצע גדול ב 500-700 k.
רכז בדיוק במיליון עד 1.3 מיליון חופשי לא רואה כרגע היצע גדול או מרשים בתווך הזה

19 יוני 2019, 00:54

yarin150 כתב:זה הסגל שהיה אמור להיות פה :אם היתה הנהלה נורמלית
וונאמייקר , וולדן
דה קולו , גונדי
זוסמן , ,אבדיה ,קיין
וויליאמס , כהן , כספי
בלאק , טיוס ,

סגל של 10-11 מיליון דולר ( קצת יותר מהתקציב הקיים )
דה קולו מיליון 2.7
וונאמייקר 2 מילון
וולדן 300 אלף
גונדי 300 אלף
זוסמן 300 אלף
כספי - מיליון
קיין 400 אלף
ווילאמס - מיליון
כהן - 450 אלף
בלאק 1.3 מיליון
טיוס - 900 אלף
אבדיה - משכורת חייל

באיזה עולם התקציב שחקנים של מכבי הוא 10-11 מיליון?
אתה מתכוון אולי תקציב ברוטו, התקציב נטו (שזה השכר שאתה הצגת בלי מיסים וכו') הוא במקרה הטוב 7.5 .
אתה באמת חושב שעם 9-10 מיליון דולר מכבי לא היו מציעים לוונאמייקר 2 מיליון או היו מתקמצנים על רכז בכיר?

19 יוני 2019, 00:58

ירין,
העלויות שציינת לדעתי די הגיוניות וקרובות למציאות אבל בברוטו מדובר בפער ענק בתקציב לעומת העונה
עם דה קולו וונמייקר ביחד בנית קבוצה לדעתי עם תקציב בין ה 2-3 באירופה.

19 יוני 2019, 04:20

חחחחח מדובר בחולת נפש

תמונה

19 יוני 2019, 07:20

Jack55 כתב:חחחחח מדובר בחולת נפש

תמונה

אם סלוקאס יגיע אני קונה עשרה מנויים ומחלק

Sent from my iPhone using Tapatalk
נושא נעול