27 יולי 2019, 20:26
27 יולי 2019, 20:39
אל תפרגן ליאניס יותר מדי. אני כבר ממש לא מבין מה הוא רוצה. בהתחלה הוא התעקש להשאיר את קיין רק כדי שיהיה לו באנקר הגנתי ועכשיו יש לו רק את זוסמן עם הגנה מוכחת מול גארדים ברמה הזאת. הרבה יותר מדי הימורים בקו האחורי וג'יימס אמנם שחקן קלאץ' מוכח אבל השילוב שלו עם ווילבקין והתבססות על קו אחורי נמוך זה האמא של ההימור. ובכלל זה לא מרגיש כמו קבוצה של סיפורופולוס, אני מאוד אופתע אם הוא יגיע לכאן. מה שכן, זה הסיכוי היחיד להצלבה - מודל אנאדולו. רק שאצלנו על תקן פלייס יש את ג'ייק כהןyarin150 כתב:אם גיימס מגיע זה רק אם יאניס רוצה אותו פה במקום וולבקין בעונה הבאה .
הוא אנחנו וגם מכבי יודעים שזה לא מתאים בעליל
27 יולי 2019, 20:52
Rampel כתב:אל תפרגן ליאניס יותר מדי. אני כבר ממש לא מבין מה הוא רוצה. בהתחלה הוא התעקש להשאיר את קיין רק כדי שיהיה לו באנקר הגנתי ועכשיו יש לו רק את זוסמן עם הגנה מוכחת מול גארדים ברמה הזאת. הרבה יותר מדי הימורים בקו האחורי וג'יימס אמנם שחקן קלאץ' מוכח אבל השילוב שלו עם ווילבקין והתבססות על קו אחורי נמוך זה האמא של ההימור. ובכלל זה לא מרגיש כמו קבוצה של סיפורופולוס, אני מאוד אופתע אם הוא יגיע לכאן. מה שכן, זה הסיכוי היחיד להצלבה - מודל אנאדולו. רק שאצלנו על תקן פלייס יש את ג'ייק כהןyarin150 כתב:אם גיימס מגיע זה רק אם יאניס רוצה אותו פה במקום וולבקין בעונה הבאה .
Sent from my SM-G955F using Tapatalk
27 יולי 2019, 20:55
27 יולי 2019, 20:59
my man כתב:ג'יימס ממש לא השם היחיד שהיה על המדף כל הקיץ..למעשה הוא בכלל לא היה על המדף עד לפני שבוע..למען השם אני לא מבין מה הם עושים בכלל בהנהלה? מה הם עשו כל יוני יולי?
27 יולי 2019, 20:59
arie85 כתב:הוא אומר שהוא פגוע בגלל שהוא פעמיים דיבר עם המאמן ופעמיים המאמן אמר לו שהוא נשאר, תחשבו שיש איתכם משפחה, אתם בטוחים במקום שלכם ופתאום אתם מגלים בתקשורת שאתם לא ממשיכים, זה פגיעה לא רק בכסף, זה הרבה יותר מזה.
מבחינת יכולות אישיות הוא האמריקאי הכי טוב שהיה ביורוליג מאז אנתוני פארקר לדעתי (ולא לא השוותי בניהם כי פארקר היה הגדול מכולם)
27 יולי 2019, 21:14
27 יולי 2019, 21:31
cifkcv כתב:Rampel כתב:אל תפרגן ליאניס יותר מדי. אני כבר ממש לא מבין מה הוא רוצה. בהתחלה הוא התעקש להשאיר את קיין רק כדי שיהיה לו באנקר הגנתי ועכשיו יש לו רק את זוסמן עם הגנה מוכחת מול גארדים ברמה הזאת. הרבה יותר מדי הימורים בקו האחורי וג'יימס אמנם שחקן קלאץ' מוכח אבל השילוב שלו עם ווילבקין והתבססות על קו אחורי נמוך זה האמא של ההימור. ובכלל זה לא מרגיש כמו קבוצה של סיפורופולוס, אני מאוד אופתע אם הוא יגיע לכאן. מה שכן, זה הסיכוי היחיד להצלבה - מודל אנאדולו. רק שאצלנו על תקן פלייס יש את ג'ייק כהןyarin150 כתב:אם גיימס מגיע זה רק אם יאניס רוצה אותו פה במקום וולבקין בעונה הבאה .
אז אתה בעד? זה מפתיע..
האמת גם אני חשבתי על אנדולו. הבעיה(אחת מני רבות) שנצטרך סטופר הגנתי שישמור על גארדים. (חוץ מיובל).
וגם 4-5 הגנתי. ולא יהיו פה 9 זרים (במקרה הטוב והאופטימי 8). קלוירו היה כלכך מיותר.
27 יולי 2019, 21:36
NY boy כתב:מה הקשר ביניינו לבין אנדולו ואיך בכלל הדוגמא הזאת יכול לעלות על הפרק כשלאנדולו היה את אחד משלוש הרכזים הטובים ביורוליג, עם סייז (195) והגנה לצידם של בובאה ולארקין. תביאו את מיצ'יץ שהוא השחקן הכי טוב של אנדולו לצד וולביקין וג'יימס ויש לנו קבוצה פצצה... עד אז לא להזכיר אותם כבסיס להשוואה בכלל.
27 יולי 2019, 21:37
Rampel כתב:cifkcv כתב:Rampel כתב:אל תפרגן ליאניס יותר מדי. אני כבר ממש לא מבין מה הוא רוצה. בהתחלה הוא התעקש להשאיר את קיין רק כדי שיהיה לו באנקר הגנתי ועכשיו יש לו רק את זוסמן עם הגנה מוכחת מול גארדים ברמה הזאת. הרבה יותר מדי הימורים בקו האחורי וג'יימס אמנם שחקן קלאץ' מוכח אבל השילוב שלו עם ווילבקין והתבססות על קו אחורי נמוך זה האמא של ההימור. ובכלל זה לא מרגיש כמו קבוצה של סיפורופולוס, אני מאוד אופתע אם הוא יגיע לכאן. מה שכן, זה הסיכוי היחיד להצלבה - מודל אנאדולו. רק שאצלנו על תקן פלייס יש את ג'ייק כהןyarin150 כתב:אם גיימס מגיע זה רק אם יאניס רוצה אותו פה במקום וולבקין בעונה הבאה .
אז אתה בעד? זה מפתיע..
האמת גם אני חשבתי על אנדולו. הבעיה(אחת מני רבות) שנצטרך סטופר הגנתי שישמור על גארדים. (חוץ מיובל).
וגם 4-5 הגנתי. ולא יהיו פה 9 זרים (במקרה הטוב והאופטימי 8). קלוירו היה כלכך מיותר.
אני לא בעד. השילוב של ג'יימס עם ווילבקין נועד לכישלון לדעתי. פשוט ג'יימס הוא שחקן קלאץ' טוב יותר מווילבקין ואם במקרה איכשהו דברים יסתדרו בסגל המוזר הזה אז המקסימום שנוכל לצפות לו זה הופעות קלאץ'. כמו שפליקס תיאר את זה בתגובה שלו - זה פשוט להפסיד או לנצח על חוד נקודה בסקור מאוד גבוה. כמו שרשמתי, לא מרגיש כמו קבוצה של ספירופולוס.
אבל אני מבין למה זה היה נראה כאילו אני בעד. אני פשוט רואה שבמצב הנוכחי, גם עם רכז הגנתי ובונה משחק טוב שיאזן את הקו האחורי, אנחנו עדיין לא ברמה להצלבה. בדיוק כמו שרשמת, חסר פה שחקן לקו הקדמי ולא נראה לי שמכבי תמצא עכשיו בשוק שחקן שיאזן אותו בצורה טובה, אולי יוסיף עומק, אבל זה על חשבון עוד זר שיושב בחוץ במסגרת המקומית.
אני לא חושב שקלויארו היה מיותר, אני כן רוצה בסגל הזה זר שמבין שהוא יחסית למטה בהיררכיה אחרי ישראלים וידע לאכול את זה ולשבת בחוץ במסגרת המקומית. הבעיה היא ההזנחה בעמדה 4 ואי ההתאמה לבלאק. כרגע זה מרגיש כמעט כאילו ספרופולוס ממש בונה על ג'ייק כהן ליורוליג.
Rampel כתב:NY boy כתב:מה הקשר ביניינו לבין אנדולו ואיך בכלל הדוגמא הזאת יכול לעלות על הפרק כשלאנדולו היה את אחד משלוש הרכזים הטובים ביורוליג, עם סייז (195) והגנה לצידם של בובאה ולארקין. תביאו את מיצ'יץ שהוא השחקן הכי טוב של אנדולו לצד וולביקין וג'יימס ויש לנו קבוצה פצצה... עד אז לא להזכיר אותם כבסיס להשוואה בכלל.
ההשוואה לאנאדולו היא בקבוצה עם קו אחורי שמבוסס על גאנרים, כי עם כל הכבוד למיצ'יץ', מי שהביא להצלחה הרבה מעל המצופה היו לארקין, בנוסף לקו קדמי נמוך שהצליח להתמודד.
אז למרות שאני מבין את הנקודה שלך, אני לא חושב שאני צריך את האישור שלך להשוואות.
27 יולי 2019, 21:45
27 יולי 2019, 22:10
27 יולי 2019, 23:16
27 יולי 2019, 23:19
27 יולי 2019, 23:25
27 יולי 2019, 23:37
מחר זה ההחתמה של הטופ טופ רכז ושלשום כספי חתם אבל ביקש שזה לא יפורסם עדיין כי הוא והחבר כבר לא...חבריםA.Parker כתב:מה עם החבר?
27 יולי 2019, 23:42
Rampel כתב:אני לא נכנס לאיך אני חושב שהקבוצה תיראה בעונה הבאה, כי בימים האחרונים גלישה מנושאי הת'רדים הפכה לנושא רגיש
לדעתי בבניית קבוצה צריך להסתכל לטווח הקצר ולטווח הארוך. בטווח הקצר, גם עם מייק ג'יימס כנראה שלא נראה פה הצלבה ובטווח הארוך להחתים אותו על חוזה גבוה לעונה או מעבר לזה פשוט לא יעבוד עם ווילבקין שחתום לפחות עד עונה הבאה ושחרור שלו יגרור פיצוי מטורף שלא שווה לבצע ולכן ג'יימס לא נראה לי מתאים בכללי.
מה שכדאי לעשות הוא לפחות לבנות נכון מעכשיו כי אנחנו נראה פה את ווילבקין עוד עונה אחת לפחות, מה גם שלדעתי לטווח הקצר גם קו אחורי עם מוביל כדור שמתאים ליד ווילבקין יכול בנס כזה או אחר (נניח, כספי נשאר בריא ומתגלה כ-4 טוב ובלאק מצליח להתמודד עם 7 פוטרים) להוביל אותנו להצלבה, כי עקב האכילס שלנו הוא הקו הקדמי עם שחקנים שמשחקים בסגנונות דומים בעמדה 4 (במידה וכספי מגיע) ובעמדה 5, ללא גובה וללא מספיק עומק. לדעתי כבר מאוחר מדי לחפות על זה בצורה טובה, גם מכורח חוקי הזרים בליגה וגם מבחינת היצע השחקנים לקו הקדמי.
כל הקיץ היה לחץ על רכז ואני רושם כבר חודשיים שאסור להזניח את הקו הקדמי ובסוף סיימנו בלי אותו רכז על מתאים ועם קו קדמי בעייתי, כשידענו שהשוק רווי ברכזים הקיץ והיה ברור שהאופציות לקו הקדמי מוגבלות והנה אנחנו ללא אופציה טובה מספיק ב-4 ועם 3-4 שמות סבירים פנויים ומתאימים בעמדת הרכז.
אם לפחות נשקיע עכשיו בקו אחורי לטווח הקצר והארוך מבחינת ההתאמה, נוכל אולי לתקן את הקו הקדמי בעונה הבאה, או תוך כדי העונה במידת הצורך.. למרות שזו מכבי אז כל המשפט האחרון נרשם בסקפטיזם טהור, אבל זה מה שקבוצה בריאה אמורה לעשות.
28 יולי 2019, 00:03
28 יולי 2019, 00:09
BIG sofo כתב:אני לא אופתע אם ההחתמה של כספי תהיה לפחות עוד שבועיים ויומיים (אחרי 12.8)
(אחרי ששלושת השבועות יסתיימו)
28 יולי 2019, 00:13