Shay_uzan כתב:ליןfelix_r כתב:cifkcv כתב:מחכים לג'רמי - הפעם לג'רמי הנכון.
פארגו?
Sent from my SM-G975F using Tapatalk
להההה....

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
Shay_uzan כתב:ליןfelix_r כתב:cifkcv כתב:מחכים לג'רמי - הפעם לג'רמי הנכון.
פארגו?
felix_r כתב:Shay_uzan כתב:ליןfelix_r כתב:cifkcv כתב:מחכים לג'רמי - הפעם לג'רמי הנכון.
פארגו?
להההה....
חוץ מלין, לא עולה לי שם אחרA.Parker כתב:איך לעזאזל גראנט מוצע כבר לגלא ומכבי עוד לא לוקחת אותו?
מקווה מאוד שזה בגלל שהם מנסים ללכת על שחקן בכיר יותר, אבל אני סקפטי
A.Parker כתב:איך לעזאזל גראנט מוצע כבר לגלא ומכבי עוד לא לוקחת אותו?
מקווה מאוד שזה בגלל שהם מנסים ללכת על שחקן בכיר יותר, אבל אני סקפטי
אני חושב שכספי נוחת השבועcifkcv כתב:bigi כתב:מה אתם אומרים על ביינום ? יש סיכוי שעוד נראה קאמבק אחרי היכולת בביג 3 ?
ממממממ לא.
האמת אני חושב שצפוי לנו שבוע שקט
Shay_uzan כתב:אני חושב שכספי נוחת השבועcifkcv כתב:bigi כתב:מה אתם אומרים על ביינום ? יש סיכוי שעוד נראה קאמבק אחרי היכולת בביג 3 ?
ממממממ לא.
האמת אני חושב שצפוי לנו שבוע שקטיש מצב שזה יהיה בדיוק ההפך
jol9 כתב:אגב מפה לשם, שבועיים-שלושה לפני פתיחת האימונים, מכבי עדיין חסרה שני שחקני חמישייה.
jol9 כתב:אגב מפה לשם, שבועיים-שלושה לפני פתיחת האימונים, מכבי עדיין חסרה שני שחקני חמישייה.
Jack55 כתב:jol9 כתב:אגב מפה לשם, שבועיים-שלושה לפני פתיחת האימונים, מכבי עדיין חסרה שני שחקני חמישייה.
יש המון דברים רעים להגיד על בניית הסגל הקיץ, אבל לא צריך לשכוח שכספי סגור פה, עניין של כמה ימים עד הודעה רשמית.
הדבר היחיד שחסר פה (וזה גם מספיק נורא) זה רכז פותח, החמישייה תראה ככה :
XX, ווילבקין, כספי, אייסי, בלאק.
גל גל כתב:Jack55 כתב:jol9 כתב:אגב מפה לשם, שבועיים-שלושה לפני פתיחת האימונים, מכבי עדיין חסרה שני שחקני חמישייה.
יש המון דברים רעים להגיד על בניית הסגל הקיץ, אבל לא צריך לשכוח שכספי סגור פה, עניין של כמה ימים עד הודעה רשמית.
מאמין שזה יראה אחרת
XX,ווילבקין, זוסמן\קלואירו, כספי, בלאק
Jack55 כתב:גל גל כתב:Jack55 כתב:jol9 כתב:אגב מפה לשם, שבועיים-שלושה לפני פתיחת האימונים, מכבי עדיין חסרה שני שחקני חמישייה.
מאמין שזה יראה אחרת
XX,ווילבקין, זוסמן\קלואירו, כספי, בלאק
אייסי מהספסל? (מקבל את זה בגדול).
תכלס לא מעניין אותי חמישייה לא חמישייה, מעניין אותי השחקנים המובילים (והם לא חייבים בהכרח לפתוח בחמישייה).
קובי כתב:jol9 כתב:אגב מפה לשם, שבועיים-שלושה לפני פתיחת האימונים, מכבי עדיין חסרה שני שחקני חמישייה.
בכוח ללכלך על המועדון?
יש חמישייה:
וולטרס, ווילבקין, קלויארו, אייסי, בלאק.
קובי כתב:jol9 כתב:אגב מפה לשם, שבועיים-שלושה לפני פתיחת האימונים, מכבי עדיין חסרה שני שחקני חמישייה.
בכוח ללכלך על המועדון?
יש חמישייה:
אלונזו כתב:קובי כתב:jol9 כתב:אגב מפה לשם, שבועיים-שלושה לפני פתיחת האימונים, מכבי עדיין חסרה שני שחקני חמישייה.
בכוח ללכלך על המועדון?
יש חמישייה:
חמישייה לא רעה בכלל. יכולה לעשות את העבודה השנה.
אלונזו כתב:קובי כתב:jol9 כתב:אגב מפה לשם, שבועיים-שלושה לפני פתיחת האימונים, מכבי עדיין חסרה שני שחקני חמישייה.
בכוח ללכלך על המועדון?
יש חמישייה:
קובי כתב:אלונזו כתב:קובי כתב:jol9 כתב:אגב מפה לשם, שבועיים-שלושה לפני פתיחת האימונים, מכבי עדיין חסרה שני שחקני חמישייה.
בכוח ללכלך על המועדון?
יש חמישייה:
אין ספק. כולם יודעים לכדרר ולזרוק לסל.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Avi1508, felix_r, Google [Bot], JarJarBinx, Tom1313 ו־17 אורחים