המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
er79 כתב:אסף, התשובה שלי פשוטה מאוד: רכז היא העמדה הכי חשובה בקבוצה. אם אתה רוצה להסתמך על פרקינס, שהוא גם חוזר מפציעה ארוכה וגם אין לך מושג אם הוא בכלל יישאר במכבי (להזכירך בסיום העונה הוא חש מרמור מההצעת חוזה של מכבי), על שני רכזים צעירים וחסרי נסיון ברמת יורוליג, ועל רכז בן 34 שיכולתו לתפקד פיזית בשלוש מסגרות באירופה מוטלת בספק- שיבושם לך. תזלזל כמה שאתה רוצה ברוביו, בסאדה, ובלאקוביץ, עדיין בשורה התחתונה הם היו באותה עונת אליפות צעירים יותר, מנוסים יותר במפעל, ובריאים יותר, וזה להבדיל אלפי הבדלות מהקו האחורי הנוכחי במכבי.
er79 כתב:אסף, התשובה שלי פשוטה מאוד: רכז היא העמדה הכי חשובה בקבוצה. אם אתה רוצה להסתמך על פרקינס, שהוא גם חוזר מפציעה ארוכה וגם אין לך מושג אם הוא בכלל יישאר במכבי (להזכירך בסיום העונה הוא חש מרמור מההצעת חוזה של מכבי), על שני רכזים צעירים וחסרי נסיון ברמת יורוליג, ועל רכז בן 34 שיכולתו לתפקד פיזית בשלוש מסגרות באירופה מוטלת בספק- שיבושם לך. תזלזל כמה שאתה רוצה ברוביו, בסאדה, ובלאקוביץ, עדיין בשורה התחתונה הם היו באותה עונת אליפות צעירים יותר, מנוסים יותר במפעל, ובריאים יותר, וזה להבדיל אלפי הבדלות מהקו האחורי הנוכחי במכבי.
yarinsaky כתב:אם יש אילוצים כספיים והמחיר גבוה מאוד זה כבר ברור איך זה יגמר, לא ? היינו כבר בסרטים האלו הרבה פעמים. .
אותי אפשר רק להפתיע לטובה מעכשיו, אכזבות כבר לא בלקסיקון ( למרות שזו לא אכזבה גדולה מבחינתי במקרה הספציפי הזה ).
yarinsaky כתב:טוב, את כמובן בחורה צעירה וקצת אופטימית עדיין.
אני כבר די זקן ושבע הבטחות ( גם מנשים ). אני זוכר הרבה שחקנים יקרים שהיו על הכוונת ונשארו על הכוונת. רק בקיץ הקודם אני זוכר את התלונות של מכבי שלא מסוגלים לסגור עם מקלאב למרות שרוצים אותו מאוד.
מקאדו כתב:כאן כבר יש התיחסות של עוזר המאמן ספציפית לשחקן וזה מראה לפחות שבאמת חושבים עליו ומנסים להביאו , בכל מקרה למכבי כרגע לא חסר שום שחקן כל עוד פארמר נישאר והיא בהחלט היתחזקה סמית שחקן שלדעתי לא פחות טוב מאידסון ( שקצת זוכה פה להערכת יתר ) פארמר עם כל הכבוד לפארגו הוא רכז יותר טוב ששיחק ברמות הכי גבוהות שאפשר וג'יימס הוא בדיוק מה שהיה חסר במכבי 4 -5 גבוהה חוסם וריבאונדר טוב שיכול לעזור לסופו ולהחליף אותו כשצריך בלי שמכבי תישאר בלי גבוהה אמיתי , פאפאס שייר ואוחיון הם מחליפים טובים בהחלט.
yarinsaky כתב:אבל ספונסר חיצוני באמת יתלהב לעזור להחתים שחקן סתמי כזה ? הרי ספונסרים חיצוניים רוצים את הרווח מהחשיפה והפרסום . אז יש ספונסרים בטורקיה שעוזרים להביא את דרון וויליאמס, ספונסרים באיטליה שאולי יעזרו להביא את קובי, אבל כמה לאנגפורד באמת אטרקטיבי ?
אני בספק גדול.
אבל אני גם בספק כי זה לא מתאים לאופי של ההנהלה הריכוזית שלנו.
yarinsaky כתב:עזרה הדדית אומרת שתצטרך לעזור לקבוצת הכדורגל יום אחד ואני ממש לא מעוניין לעזור להם. אני מעדיף הפרדה מירבית ככל האפשר מבבוני הכדורגל.
אבל לא סביר שזה יקרה במילא.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Avi1508, Google [Bot], Shay_uzan ו־31 אורחים