אשכול המלפפונים: ממשיכים לחפש

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: אשכול המלפפונים: ממשיכים לחפש

הודעהעל ידי er79 » 26 ספטמבר 2011, 15:32

אסף, התשובה שלי פשוטה מאוד: רכז היא העמדה הכי חשובה בקבוצה. אם אתה רוצה להסתמך על פרקינס, שהוא גם חוזר מפציעה ארוכה וגם אין לך מושג אם הוא בכלל יישאר במכבי (להזכירך בסיום העונה הוא חש מרמור מההצעת חוזה של מכבי), על שני רכזים צעירים וחסרי נסיון ברמת יורוליג, ועל רכז בן 34 שיכולתו לתפקד פיזית בשלוש מסגרות באירופה מוטלת בספק- שיבושם לך. תזלזל כמה שאתה רוצה ברוביו, בסאדה, ובלאקוביץ, עדיין בשורה התחתונה הם היו באותה עונת אליפות צעירים יותר, מנוסים יותר במפעל, ובריאים יותר, וזה להבדיל אלפי הבדלות מהקו האחורי הנוכחי במכבי.
er79

הודעהעל ידי asafb96 » 26 ספטמבר 2011, 15:40

er79 כתב:אסף, התשובה שלי פשוטה מאוד: רכז היא העמדה הכי חשובה בקבוצה. אם אתה רוצה להסתמך על פרקינס, שהוא גם חוזר מפציעה ארוכה וגם אין לך מושג אם הוא בכלל יישאר במכבי (להזכירך בסיום העונה הוא חש מרמור מההצעת חוזה של מכבי), על שני רכזים צעירים וחסרי נסיון ברמת יורוליג, ועל רכז בן 34 שיכולתו לתפקד פיזית בשלוש מסגרות באירופה מוטלת בספק- שיבושם לך. תזלזל כמה שאתה רוצה ברוביו, בסאדה, ובלאקוביץ, עדיין בשורה התחתונה הם היו באותה עונת אליפות צעירים יותר, מנוסים יותר במפעל, ובריאים יותר, וזה להבדיל אלפי הבדלות מהקו האחורי הנוכחי במכבי.

נו... אז פאפאס ישחק רק ביורוליג, בסדר? הוא רכז טוב יותר מרוביו, סאדה, ולאקוביץ', גם בגילו.
גם שאייר יכול לתת תפוקה מצוינת, ואל תתחילו שוב עם ה"חוסר ניסיון", כי גם פארגו, פרקינס, מוריס, פישר, האפמן, מקלאב, מאריץ', קלאטיס, לנגפורד, ויש עוד רשימה בלתי נגמרת, הגיעו משום מקום. אף שחקן לא מתחיל כסטאר. שאייר שחקן מוכשר, הוביל את המכללה שלו לאליפות המכללות (לפני שאומרים שהוא "לא שיחק כדורסל מקצועני", הליגה הזאת הרבה יותר איכותית וטוב מהליגה הישראלית, הבלגית, ההולנדית, הגרמנית, ושאר הליגות שהשחקנים האלה שיחקו בהם). תנו לו את הזמן, והוא ישתלב יופי. לגבי אוחיון, אני לא מצפה שיהיה שחקן של 20 דקות, אבל לדעתי, לא פחות טוב מסאדה לדוגמא, שהיה שחקן רוטציה באלופת אירופה. וגם פרקינס, יחזור טוב או לא מהפציעה, יכול לתרום בהגנה ובמלחמה 10-20 דקות (שוב, תלוי איך יחלים). ככה שאל תציג את זה כאילו הכל שחור.. זה לא מצב אופטימלי, אני מסכים, אבל אם זה המחיר שצריך לשלם בשביל ששחקן כמו לנגפורד יהיה פה, אני לוקח את זה בשתי ידיים. וזה בלי להתייחס לפארמר, שעדיין פה ויכול לתרום המון בשלב הראשון הסופר חשוב עד שיעזוב
asafb96

הודעהעל ידי jol9 » 26 ספטמבר 2011, 15:42

er79 כתב:אסף, התשובה שלי פשוטה מאוד: רכז היא העמדה הכי חשובה בקבוצה. אם אתה רוצה להסתמך על פרקינס, שהוא גם חוזר מפציעה ארוכה וגם אין לך מושג אם הוא בכלל יישאר במכבי (להזכירך בסיום העונה הוא חש מרמור מההצעת חוזה של מכבי), על שני רכזים צעירים וחסרי נסיון ברמת יורוליג, ועל רכז בן 34 שיכולתו לתפקד פיזית בשלוש מסגרות באירופה מוטלת בספק- שיבושם לך. תזלזל כמה שאתה רוצה ברוביו, בסאדה, ובלאקוביץ, עדיין בשורה התחתונה הם היו באותה עונת אליפות צעירים יותר, מנוסים יותר במפעל, ובריאים יותר, וזה להבדיל אלפי הבדלות מהקו האחורי הנוכחי במכבי.

בסגל של מכבי יש שני מוקשים כרגע.
1 - מחסור בSG
2 - פארמר והשביתה

אם יהיו עוד שינויים בסגל אז ברור לחלוטין שיגיע לכל היותר שחקן אחד. אי לכך, זה ברור לחלוטין שהחור שצריך למלא הוא המחסור בSG.
למה? כי כרגע יש רכז מאוד דומיננטי בקבוצה. החתמה של שחקן נוסף תחתיו לא תיטיב לא עם פארמר ולא עם המחליף המיועד.

כמו שקודי אומר בצדק, מכבי לא יכולה להחזיק 20 זרים בקבוצה, ואת כיסוי החור שישאיר פארמר, אם וכאשר, היא תצטרך לסגור תוך כדי תנועה.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי yarinsaky » 26 ספטמבר 2011, 15:49

מדוע דווקא sg ?
אני חושב שדווקא קומבו טוב יכול לתפוס שתי ציפורים במכה אחת.

אם נניח נניח היה לנו היום את פארגו, האם הוא לא היה פיתרון לשתי העמדות ? בוודאי שכן. זה הדבר האידיאלי היום ולא סקורר לעמדה 2 .
כשפארמר ילך הוא יקח את המושכות לרכז הראשון וגם יוכל לשחק לצד רכזים כמו פאפאס או שאייר או אוחיון.

כרגע הבעייה הבוערת היא באמת מחסור בקלעי ולי אישית חסר קלעי כבר שנתיים. אבל מעבר לאופק יש כבר עננים שעשויים להמטיר ולבשר את סוף השביתה, ואז עם לאנגפורד אנחנו קצת נלך לאיבוד לדעתי.

ד"א, אני כתבתי כאן קצת על נושא ההנהלה והכסף בצורה קצת ביקורתית. אבל בנושא של לאנגפורד אני ממש לא מצפה או דורש שמכבי תשלם עליו מיליון יורו או משהוא בסגנון הזה. לדעתי זה לא עסק הכי טוב.
נערך לאחרונה על ידי yarinsaky בתאריך 26 ספטמבר 2011, 16:04, נערך פעם אחת בסך הכל.
הסגל של מכבי ת"א :

רכזיות - בר רפאלי, אליזבת הארלי
קלעיות - מורן אטיאס, ליב טיילור
סמוליות - ג'יזל, קים קרדישיאן
פאווריות- מייגן פוקס, אולגה קורילנקו
סנטריות - פנלופה קרוז, קייט ווינסלט

מאמנות- שרון סטון, - מישל פייפר, ברוק שילדס
yarinsaky

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 26 ספטמבר 2011, 15:51

מה שמדאיג אותי בלנגפורד זה שאמרו בהתחלה שהוא שוחרר בגלל ריב עם המאמן ואז המנהל המקצועי אמר שהוא נפצע,החלים,ואז ''בא בדרישות''..
מעניין אותי מה הדרישות האלה..מה היה הסיפור שם..
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי yarinsaky » 26 ספטמבר 2011, 16:33

כרמל, אם הייתי צריך להמר לא יהיה כאן לא לנגפורד ולא נעליים. כרגיל יש בחורה ב ONE שמקדימה את המאוחר.
הסגל של מכבי ת"א :

yarinsaky

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 26 ספטמבר 2011, 16:46

עוזר מאמן מכבי תל אביב, גיא גודס, התארח ב'אולפן הספורט' בערוץ ONE, ערוץ 50 ואישר את המשא ומתן עם הגארד: "נשמח אם קית לנגפורד יגיע. הוא שחקן ברמה גבוהה ונשמח לקלוט אותו, אבל מן הסתם המחיר גבוה מאוד. אם וכאשר יגיעו לעמק השווה איתו אנחנו נרוויח שחקן ענק. הוא יכול לייצר נקודות ונוכל לקוות שזה יקרה והוא יגיע".

"נצטרך גארד. יש אילוצים כספיים ודיברנו על זה. אנחנו מנסים לראות איך אפשר להשאיר את כל הסגל ולצרף מישהו שהוא אקסטרה. זו עלות כספית שרוצים להימנע ממנה כי כבר חרגנו קצת. אנחנו חושבים שהעונה יש לנו דרך ארוכה. נוספה ליגה ארוכה ויש המון טיסות. חשוב שיהיה סגל גדול

http://www.one.co.il/Article/187692.html
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי yarinsaky » 26 ספטמבר 2011, 16:48

אם יש אילוצים כספיים והמחיר גבוה מאוד זה כבר ברור איך זה יגמר, לא ? היינו כבר בסרטים האלו הרבה פעמים. . :)

אותי אפשר רק להפתיע לטובה מעכשיו, אכזבות כבר לא בלקסיקון ( למרות שזו לא אכזבה גדולה מבחינתי במקרה הספציפי הזה, אבל אני מוכן לזרום עם הרוב ועם גודס שחושב שזה טוב ).
הסגל של מכבי ת"א :

yarinsaky

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 26 ספטמבר 2011, 16:50

yarinsaky כתב:אם יש אילוצים כספיים והמחיר גבוה מאוד זה כבר ברור איך זה יגמר, לא ? היינו כבר בסרטים האלו הרבה פעמים. . :)

אותי אפשר רק להפתיע לטובה מעכשיו, אכזבות כבר לא בלקסיקון ( למרות שזו לא אכזבה גדולה מבחינתי במקרה הספציפי הזה ).

האמת שבפעם האחרונה שאמרו שהמחיר גבוה מדי נחת פה סרבי..
אני לא יודעת..
אני לא מתכוונת להתחיל עם דעות..לא אובר-אופטימיות ולא אובר-פסימיות..יגיע יגיע,לא יגיע לא יגיע..
אני לא אאשים את ההנהלה אם היא לא תצליח לשלם לו..
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי yarinsaky » 26 ספטמבר 2011, 16:53

טוב, את כמובן בחורה צעירה וקצת אופטימית עדיין.

אני כבר די זקן ושבע הבטחות ( גם מנשים ). אני זוכר הרבה שחקנים יקרים שהיו על הכוונת ונשארו על הכוונת. רק בקיץ הקודם אני זוכר את התלונות של מכבי שלא מסוגלים לסגור עם מקלאב למרות שרוצים אותו מאוד.
הסגל של מכבי ת"א :

yarinsaky

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 26 ספטמבר 2011, 16:56

yarinsaky כתב:טוב, את כמובן בחורה צעירה וקצת אופטימית עדיין.

אני כבר די זקן ושבע הבטחות ( גם מנשים ). אני זוכר הרבה שחקנים יקרים שהיו על הכוונת ונשארו על הכוונת. רק בקיץ הקודם אני זוכר את התלונות של מכבי שלא מסוגלים לסגור עם מקלאב למרות שרוצים אותו מאוד.

סבבה נו..אני לא אמרתי שמכבי תמיד הצליחה להביא שחקנים שהיא רצתה..פשוט הזכרתי מה קרה במקרה האחרון..
כולה אמרתי שאם יגיע אז יגיע ואם לא אז לא..אני לא מתכוונת להחסיר שינה בגלל זה חחח
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי yarinsaky » 26 ספטמבר 2011, 16:59

שינה אסור להחסיר בגלל דברים כאלו.
פעם הייתי מתקשה להירדם אחרי הפסדים במשחקים חשובים, היום זה כבר עבר לי. הזמן והגיל פותרים כל בעייה.

נו, בסך הכול לנגפורד. לא איזה כוכב נ.ב.א שאולי היה נוחת ואולי לא בגלל ויכוח כספי .
הסגל של מכבי ת"א :

yarinsaky

הודעהעל ידי מקאדו » 26 ספטמבר 2011, 17:06

כאן כבר יש התיחסות של עוזר המאמן ספציפית לשחקן וזה מראה לפחות שבאמת חושבים עליו ומנסים להביאו , בכל מקרה למכבי כרגע לא חסר שום שחקן כל עוד פארמר נישאר והיא בהחלט היתחזקה סמית שחקן שלדעתי לא פחות טוב מאידסון ( שקצת זוכה פה להערכת יתר ) פארמר עם כל הכבוד לפארגו הוא רכז יותר טוב ששיחק ברמות הכי גבוהות שאפשר וג'יימס הוא בדיוק מה שהיה חסר במכבי 4 -5 גבוהה חוסם וריבאונדר טוב שיכול לעזור לסופו ולהחליף אותו כשצריך בלי שמכבי תישאר בלי גבוהה אמיתי , פאפאס שייר ואוחיון הם מחליפים טובים בהחלט.
מקאדו

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 26 ספטמבר 2011, 17:08

אי אפשר לפנות למיץ' שישלם את החוזה של לנגפורד?
מלא קבוצות מוצאות ספונסרים הקיץ שישלמו חוזים לשחקנים...למה אנחנו לא יכולים לעשות את זה?(זה לא התבכיינות אלא שאלה לגיטימית)
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי yarinsaky » 26 ספטמבר 2011, 17:12

אבל ספונסר חיצוני באמת יתלהב לעזור להחתים שחקן סתמי כזה ? הרי ספונסרים חיצוניים רוצים את הרווח מהחשיפה והפרסום . אז יש ספונסרים בטורקיה שעוזרים להביא את דרון וויליאמס, ספונסרים באיטליה שאולי יעזרו להביא את קובי, אבל כמה לאנגפורד באמת אטרקטיבי ?
אני בספק גדול.
אבל אני גם בספק כי זה לא מתאים לאופי של ההנהלה הריכוזית שלנו.
הסגל של מכבי ת"א :

yarinsaky

הודעהעל ידי asafb96 » 26 ספטמבר 2011, 17:13

מקאדו כתב:כאן כבר יש התיחסות של עוזר המאמן ספציפית לשחקן וזה מראה לפחות שבאמת חושבים עליו ומנסים להביאו , בכל מקרה למכבי כרגע לא חסר שום שחקן כל עוד פארמר נישאר והיא בהחלט היתחזקה סמית שחקן שלדעתי לא פחות טוב מאידסון ( שקצת זוכה פה להערכת יתר ) פארמר עם כל הכבוד לפארגו הוא רכז יותר טוב ששיחק ברמות הכי גבוהות שאפשר וג'יימס הוא בדיוק מה שהיה חסר במכבי 4 -5 גבוהה חוסם וריבאונדר טוב שיכול לעזור לסופו ולהחליף אותו כשצריך בלי שמכבי תישאר בלי גבוהה אמיתי , פאפאס שייר ואוחיון הם מחליפים טובים בהחלט.

סוף סוף בחור אופטימי ולא עוד נביא זעם..
:thumbup
אני מסכים איתך ב100% (בעיקר בחלק של סמית'-אידסון.. הפכו אותו למפלצת כדורסל פה, כולם שכחו איך הוא נעלם 2/3 מהעונה).
אם מחתימים את לנגפורד, גם אם זה תלוי בהשאלה של מאצ'בן/הנדריקס, יש סגל נפלא. עם כל התלונות, ההתבכינויות, והתהיות "איפה הכסף?!" עד עכשיו ההחתמות היו טובות מאוד. לחשוב שגם פארגו היה צריך ליהיות פה...
asafb96

הודעהעל ידי asafb96 » 26 ספטמבר 2011, 17:16

yarinsaky כתב:אבל ספונסר חיצוני באמת יתלהב לעזור להחתים שחקן סתמי כזה ? הרי ספונסרים חיצוניים רוצים את הרווח מהחשיפה והפרסום . אז יש ספונסרים בטורקיה שעוזרים להביא את דרון וויליאמס, ספונסרים באיטליה שאולי יעזרו להביא את קובי, אבל כמה לאנגפורד באמת אטרקטיבי ?
אני בספק גדול.
אבל אני גם בספק כי זה לא מתאים לאופי של ההנהלה הריכוזית שלנו.

זה פחות עניין של ספונסר ופרסום, יותר אולי בקשה לעזרה הדדית, שתוחזר בדרך כזאת או אחרת. הרי השכר של לנגפורד נגיד נע בין 1-1.5 מיליון יורו. אני מניח שלמכבי יש סכום כסף להציע (לא הכל כמובן), אז השאר, זה ממש לא סכום גדול, בטח לא משהו שיפריע לאדם כמו מיץ' גולדהר לדוגמא, ששופך ים כסף בקבוצת הכדורגל.. זה משהו חד פעמי, ואפשר לבקש תמיכה כלכלית חד פעמית בתמורה לתגמול כזה או אחר של פרסום, תמיכה עתידית, עזרה מיידית או משהו כזה.. או לקבוצת הכדורגל, או אולי אפילו של איזה עסק פרטי שלו.
asafb96

הודעהעל ידי yarinsaky » 26 ספטמבר 2011, 17:18

עזרה הדדית אומרת שתצטרך לעזור לקבוצת הכדורגל יום אחד ואני ממש לא מעוניין לעזור להם. אני מעדיף הפרדה מירבית ככל האפשר מבבוני הכדורגל.
אבל לא סביר שזה יקרה במילא.
הסגל של מכבי ת"א :

yarinsaky

הודעהעל ידי asafb96 » 26 ספטמבר 2011, 17:20

yarinsaky כתב:עזרה הדדית אומרת שתצטרך לעזור לקבוצת הכדורגל יום אחד ואני ממש לא מעוניין לעזור להם. אני מעדיף הפרדה מירבית ככל האפשר מבבוני הכדורגל.
אבל לא סביר שזה יקרה במילא.

נו, אז מה הבעיה לעזור להם בעתיד? מי ישמע זה החמאס...
יכול ליהיות שזה לא הכי סביר, אבל זה סך הכל דוגמא. לא חסרים אנשים שמוכנים לעזור, להשקיע ולתמוך. כמו שכץ עזר לגליל, חולון, ירושלים.. זה משהו חד פעמי סך הכל, ובאמת יש פה אפשרות לעשות מחטף לשחקן נפלא במחיר מוזל
asafb96

הודעהעל ידי שחף » 26 ספטמבר 2011, 17:20

ממה שהבנתי ממה שגודס אמר, הם מחפשים מימון כדי לא לחתוך אף אחד. לא בטוח שזה דבר נכון. הרי את מאצ'באן אפשר להשאיל לדוגמא.
שחף

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Avi1508, Google [Bot], Shay_uzan ו־31 אורחים