ת'רד הNBA - הושג ההסכם, מתחילים לשחק ב-25 לדצמבר

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: NBA - פיצוץ בשיחות, סכנה לביטול עונה

הודעהעל ידי roy1000 » 24 נובמבר 2011, 18:04

misha כתב:רונדו, פירס ( חתום ל3 שנים ועוד יכול לתת כמה עונות טובות), ג'ף גרין, ביג בייבי, דלונטה, אולי גם KG ואלן תמורת גרושים לעונת פרישה, MLE עבור שחקן רוטציה מועיל. תוסיף לזה את DH ויש לך מועמדת לאליפות.
חוץ מזה, לבוסטון בדרך כלל לא היה מזל בדראפט וזה לוקח זמן. הרבה שחקנים ישמחו לשחק עם שחקן כמו רונדו ואפשר להוסיף מישהו בטרייד כמו שעשו לפני הבאת הביג3.

KG משחק על רגל אחת כבר שנתיים ואלן יהיה בן 37. ג'ף גרין לא חתום (וזו תהיה טעות להשאיר אותו) וכל השאר הם בקושי שחקני רוטציה. אין סיכוי שהווארד יבוא לקבור את עצמו בקבוצה כזו. הווארד ילך למקום שבו יהיה לו צוות שיוכל ללוות אותו כמה שנים. לגבי טריידים - אין לבוסטון מספיק נכסים כרגע. הם צריכים כמה שנים של בניה מחדש.

אני בכלל חושב שזה בלתי אפשרי כרגע לבנות קבוצה חדשה מאפס שתוכל להתמודד עם מיאמי. רק ניו יורק או שיקגו בתוספת סופרסטאר נוסף יוכלו להמודד עם מיאמי.
roy1000

הודעהעל ידי jol9 » 24 נובמבר 2011, 18:12

misha כתב:גם אני חשבתי על זה ששניהם ישחקו עבור משכורת מינימום (עשו כבר מספיק כסף בקריירה) אם כי יהיה להם ביקוש גם בגיל הזה (למשל אני רואה את מיאמי מציעה את ה-MLE למישהו כמו אלן).

חס ושלום.
אני לא אסלח לו אם יילך לשחק עם המגלומן והלהקה שלו.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי misha » 24 נובמבר 2011, 18:13

roy1000 כתב:
misha כתב:רונדו, פירס ( חתום ל3 שנים ועוד יכול לתת כמה עונות טובות), ג'ף גרין, ביג בייבי, דלונטה, אולי גם KG ואלן תמורת גרושים לעונת פרישה, MLE עבור שחקן רוטציה מועיל. תוסיף לזה את DH ויש לך מועמדת לאליפות.
חוץ מזה, לבוסטון בדרך כלל לא היה מזל בדראפט וזה לוקח זמן. הרבה שחקנים ישמחו לשחק עם שחקן כמו רונדו ואפשר להוסיף מישהו בטרייד כמו שעשו לפני הבאת הביג3.

KG משחק על רגל אחת כבר שנתיים ואלן יהיה בן 37. ג'ף גרין לא חתום (וזו תהיה טעות להשאיר אותו) וכל השאר הם בקושי שחקני רוטציה. אין סיכוי שהווארד יבוא לקבור את עצמו בקבוצה כזו. הווארד ילך למקום שבו יהיה לו צוות שיוכל ללוות אותו כמה שנים. לגבי טריידים - אין לבוסטון מספיק נכסים כרגע. הם צריכים כמה שנים של בניה מחדש.

KG גם עכשיו מספיק טוב בשביל עונה של 15 נק', 9 ריב',2.4 אס' ו1.3 חס' כמו בעונה שעברה. אלן הוא תופעת טבע שהגיל שלו לא אומר כלום (כמו רג'י מילר או גראנט היל). יש אופציה של הקבוצה על ג'ף גרין והוא יישאר בעונה הבאה לכל הפחות.
איך בדיוק הוא יקבור את עצמו אם יש לו את את אחד הרכזים הכי טובים בליגה לעוד הרבה שנים, את פירס לשנתיים-שלוש, וכמה שחקנים שאולי מעבר לשיא אבל עדיין מספיק טובים וכמה רול פליירים נחמדים. חוץ מזה, איינג' בטוח יביא עוד מישהו. עם GM כמוהו, אפשר להיות בטוח שהוא יעשה את הצעדים הנכונים.
תמונה תמונה

"לכל שחקן יש את הגאווה שלו ומה שמביא לי את הגאווה זה לא הדקות או הנקודות אלא הניצחון"
~דריק שארפ~
סמל אישי של המשתמש
misha

הודעהעל ידי jol9 » 24 נובמבר 2011, 18:15

roy1000 כתב:

אני בכלל חושב שזה בלתי אפשרי כרגע לבנות קבוצה חדשה מאפס שתוכל להתמודד עם מיאמי. רק ניו יורק או שיקגו בתוספת סופרסטאר נוסף יוכלו להמודד עם מיאמי.

בחלומות.
ניו יורק זה כלום. אולי שיקאגו.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי roy1000 » 24 נובמבר 2011, 18:31

misha כתב:KG גם עכשיו מספיק טוב בשביל עונה של 15 נק', 9 ריב',2.4 אס' ו1.3 חס' כמו בעונה שעברה. אלן הוא תופעת טבע שהגיל שלו לא אומר כלום (כמו רג'י מילר או גראנט היל). יש אופציה של הקבוצה על ג'ף גרין והוא יישאר בעונה הבאה לכל הפחות.
איך בדיוק הוא יקבור את עצמו אם יש לו את את אחד הרכזים הכי טובים בליגה לעוד הרבה שנים, את פירס לשנתיים-שלוש, וכמה שחקנים שאולי מעבר לשיא אבל עדיין מספיק טובים וכמה רול פליירים נחמדים. חוץ מזה, איינג' בטוח יביא עוד מישהו. עם GM כמוהו, אפשר להיות בטוח שהוא יעשה את הצעדים הנכונים.

לגרין נגמר החוזה. הוא RFA כרגע ואני לא מאמין שאיינג' טיפש מספיק בשביל לתת לו את החוזה הגדול שהוא רוצה. פירס בן 35 - הסוס הזה נגמר. שחקן בן 21 (הווארד) לא יקשור את עצמו לפירס, אלן והגופה של KG. רונדו והאוורד לבדם לא מספיקים.
roy1000

הודעהעל ידי jol9 » 24 נובמבר 2011, 18:33

roy1000 כתב:
misha כתב:KG גם עכשיו מספיק טוב בשביל עונה של 15 נק', 9 ריב',2.4 אס' ו1.3 חס' כמו בעונה שעברה. אלן הוא תופעת טבע שהגיל שלו לא אומר כלום (כמו רג'י מילר או גראנט היל). יש אופציה של הקבוצה על ג'ף גרין והוא יישאר בעונה הבאה לכל הפחות.

לגרין נגמר החוזה. הוא RFA כרגע ואני לא מאמין שאיינג' טיפש מספיק בשביל לתת לו את החוזה הגדול שהוא רוצה. פירס בן 35 - הסוס הזה נגמר. שחקן בן 21 (הווארד) לא יקשור את עצמו לפירס, אלן והגופה של KG. רונדו והאוורד לבדם לא מספיקים.

בן כמה האוורד?
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי roy1000 » 24 נובמבר 2011, 18:35

jol9 כתב:בחלומות.

לניקס יש שניים מעשר השחקנים הטובים בליגה. כרמלו/אמארה/הווארד אוכלים את השלישייה של מיאמי לארוחת בוקר.
roy1000

הודעהעל ידי roy1000 » 24 נובמבר 2011, 18:36

jol9 כתב:בן כמה האוורד?

26.
roy1000

הודעהעל ידי jol9 » 24 נובמבר 2011, 18:38

roy1000 כתב:

לניקס יש שניים מעשר השחקנים הטובים בליגה. כרמלו/אמארה/הווארד אוכלים את השלישייה של מיאמי לארוחת בוקר.

צריך יותר מכמה כוכבים בשביל להצליח. צריך גם נשמה, ווינריות, ומחוייבות.
כרמלו מעולם לא הצטייר אצלי כאחד ששם משהו לפני ההצלחה האישית שלו. אולי הוא יתבגר, ואולי הניקס יצליחו לנצל איזשהו ואקום קטן
שנוצר במערב, ולגנוב איזו אליפות, אבל אני בספק.
אבל הדרך הנכונה היא לא לחפש סופרסטארים, אלא לבנות קבוצה סביב אלה שיש.

בכל אופן אני מעדיף שהניקס יקחו מאשר מיאמי.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 24 נובמבר 2011, 18:38

roy1000 כתב:
jol9 כתב:בן כמה האוורד?

26.

פשוט רשמת 21....
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 24 נובמבר 2011, 18:45

roy1000 כתב:

אפרופו האוורד

http://www.nbc.com/the-tonight-show/video/Dwight-Howard-Part-2-112311/1370461

חמוד.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי misha » 24 נובמבר 2011, 18:56

roy1000 כתב:

גרין הוא RFA ואם אף קבוצה לא תגיש לו הצעה גבוהה יותר מ-$5.9M, הוא יישאר בסכום זה בסלטיקס לעונה הבאה. ואם כן, לסלטיקס תהיה אפשרות להשוות. נכון לכרגע, הוא בסלטיקס.
פירס בן 34 ולא גמר שום סוס, נתן עונה טובה מאוד של 19, 5.5, 3.5. אין שום בעיה שהווארד יקשור את עצמו לרונדו (הם באותו גיל) וזה צוות להרבה שנים כשברור שאיינג' יביא עדו מישהו בהמשך. בינתיים פירס לעוד כמה שנים ורול פליירס הטובים שיהיה בהחלט יספיקו.
תמונה תמונה

"לכל שחקן יש את הגאווה שלו ומה שמביא לי את הגאווה זה לא הדקות או הנקודות אלא הניצחון"
~דריק שארפ~
סמל אישי של המשתמש
misha

הודעהעל ידי roy1000 » 24 נובמבר 2011, 22:08

misha כתב:גרין הוא RFA ואם אף קבוצה לא תגיש לו הצעה גבוהה יותר מ-$5.9M, הוא יישאר בסכום זה בסלטיקס לעונה הבאה. ואם כן, לסלטיקס תהיה אפשרות להשוות. נכון לכרגע, הוא בסלטיקס.
פירס בן 34 ולא גמר שום סוס, נתן עונה טובה מאוד של 19, 5.5, 3.5. אין שום בעיה שהווארד יקשור את עצמו לרונדו (הם באותו גיל) וזה צוות להרבה שנים כשברור שאיינג' יביא עדו מישהו בהמשך. בינתיים פירס לעוד כמה שנים ורול פליירס הטובים שיהיה בהחלט יספיקו.

בגילאים האלו של 34-35 הנפילה באה מהר מאוד. פירס לא ייתן 19/5/3 בעונה הבאה וגם לא 15/3/2. אני אשאל אותך ככה - אם היית במקום הווארד - היית קושר את עצמך לכרמלו ואמארה או לפירס ורונדו ל- 5 השנים הבאות? אני באמת לא רואה שום הגיון בזה שהווארד יילך לסלטיקס. לפחות לא אם הוא רוצה לזכות באליפויות.
roy1000

הודעהעל ידי EulGam05 » 24 נובמבר 2011, 22:25

roy1000 כתב:
misha כתב:גרין הוא RFA ואם אף קבוצה לא תגיש לו הצעה גבוהה יותר מ-$5.9M, הוא יישאר בסכום זה בסלטיקס לעונה הבאה. ואם כן, לסלטיקס תהיה אפשרות להשוות. נכון לכרגע, הוא בסלטיקס.

בגילאים האלו של 34-35 הנפילה באה מהר מאוד. פירס לא ייתן 19/5/3 בעונה הבאה וגם לא 15/3/2. אני אשאל אותך ככה - אם היית במקום הווארד - היית קושר את עצמך לכרמלו ואמארה או לפירס ורונדו ל- 5 השנים הבאות? אני באמת לא רואה שום הגיון בזה שהווארד יילך לסלטיקס. לפחות לא אם הוא רוצה לזכות באליפויות.

הייתי קושר את עצמי ל-MVP של הליגה או ל-קנדיס סוואנפול, לא בטוח שבסדר הזה :D
EulGam05

הודעהעל ידי misha » 24 נובמבר 2011, 22:30

roy1000 כתב:

דבר ראשון, אצל כל אחד הירידה היא בקצב שונה. יש שחקנים שכבר בגיל 31-32 צריכים לעבורא לסין ויש כאלה שגם ב36-37 שחקני חמישייה בNBA. כמו שפירס נראה בעונה שעברה, ואני ראיתי את רוב המשחקים של הסלטיקס, יש לו עדו משהו כמו שנתיים לתת ברמות הגבוהות. את סלי הניצחון על הניקס שלך הוא ישם גם בגיל 45 ;)

הניקס צריכים ללכת על רכז (כריס פול?) ולא על הווארד, שלא בטוח שיצליח לחיות בצבע עם אמארה לאורך זמן. שניהם שחקנים מאוד דומיננטיים. עדיף לו ללכת לקבוצה עם רכז מוסר ומנהל משחק אדיר כמו רונדו. אין מצב שאחרי שנה-שנתיים (שבינתיים יהיה להם את פירס ושאר הוותיקים) איינג' לא יצליח להביא להם עוד סופרסטאר.
תמונה תמונה

~דריק שארפ~
סמל אישי של המשתמש
misha

הודעהעל ידי roy1000 » 24 נובמבר 2011, 22:38

טוב, נו - לא נסכים על זה. לגבי היכולת של איינג' להביא סופרסטארים - זה הופך להיות הרבה יותר קשה כשאין לך את מקהייל (AKA McFail) שייתן לך את גארנט בחינם.
roy1000

הודעהעל ידי misha » 24 נובמבר 2011, 22:50

roy1000 כתב:טוב, נו - לא נסכים על זה. לגבי היכולת של איינג' להביא סופרסטארים - זה הופך להיות הרבה יותר קשה כשאין לך את מקהייל (AKA McFail) שייתן לך את גארנט בחינם.

למיני לא הייתה ברירה כי גארנט מאוד לחץ לעזוב כי ידע שזו הזדמנות פז לזכות באליפות. חוץ מזה, הם קיבלו את אל ג'פרסון וריאן גומס שהם שחקני NBA לא רעים (בנוסף ל3 שחקני גארבג' יחסית) ו2 בחירות סיבוב ראשון. אם מקהייל לא היה עושה את זה, KG היה עוזב תמורת כלום אחרי שנה.
תמונה תמונה

~דריק שארפ~
סמל אישי של המשתמש
misha

הודעהעל ידי שחף » 24 נובמבר 2011, 22:53

אל ג'פרסון הפך לאולסטאר ושחקן של 20+10 במיני. זה היה טרייד יותר סביר מהטרייד שהביא את גאסול ללייקרס(זה לפני שמישהו ב-NBA חשב שמארק יכול להיות שחקן NBA סביר).
שחף

הודעהעל ידי misha » 24 נובמבר 2011, 22:57

שחף כתב:אל ג'פרסון הפך לאולסטאר ושחקן של 20+10 במיני. זה היה טרייד יותר סביר מהטרייד שהביא את גאסול ללייקרס(זה לפני שמישהו ב-NBA חשב שמארק יכול להיות שחקן NBA סביר).

כן, הטרייד על פאו באמת היה בזיוני, אבל לא מפתיע כשמדובר בכריס וואלאס, GM עלוב.
תמונה תמונה

~דריק שארפ~
סמל אישי של המשתמש
misha

הודעהעל ידי LIAV10 » 24 נובמבר 2011, 22:57

יהיה מדהים לראות את זאק רנדולף באירופה..
אולי שחקן של 30 נקודות ב-30 דקות ביורוליג..
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Gevaudan, Mitelka, WendelA, yon1, משה ו־18 אורחים