19 מאי 2012, 20:43
Euro_Basket כתב:Holiday_Armadillo כתב:Euro_Basket כתב:גם סטיב נאש וג'ייסון קיד לבנים, אז?
ד"א איזה משחק אדיר נותן קופונן עכשיו. שוב הוא מוכיח שהוא שחקן קלאץ' ענק.
11 נקודות בשתי הדקות האחרונות של המשחק הוציא את בולוניה מבור והמשחק נכנס להארכה.
הוא גם היה נהדר במשחק הקודם(19 נקודות)אבל הבהירו לי טוב מאוד שלא רוצים לשמוע עליו פה בפורום אז אני ויתרתי לגמרי על האפשרות ''לקדם'' אותו
מהצד השני הדינרים ענקיים. והדחליל ממשיך להרשים.
19 מאי 2012, 21:11
Holiday_Armadillo כתב:מכבי ת"א בודקת אפשרות לצרף את אלכס טיוס
http://www.sport5.co.il/HTML/articles/A ... 21058.htmlבמכבי תל אביב אישרו לאתר ערוץ הספורט כי נעשות בדיקות לגבי טיוס, אך עדיין לא ברור האם זה יבשיל לכדי העברתו להיכל נוקיה.
קודם שיקבל אזרחות ישראלית ואז נדבר
אני גם לא חושבת שהוא טוב לשחק ליד ליאור
19 מאי 2012, 21:40
Thorin כתב:הוא לא רחוק מהמציאות כל כך, בשנים האחרונות בלו הוסיף המון אספקטים למשחק שלו
הכדרור השתפר פלאים, הכניסה לסל מול שומר איטי, הוא עושה את זה לא פחות טוב ממילאן.
19 מאי 2012, 21:45
חנו'ש כתב:Holiday_Armadillo כתב:מכבי ת"א בודקת אפשרות לצרף את אלכס טיוס
http://www.sport5.co.il/HTML/articles/A ... 21058.htmlבמכבי תל אביב אישרו לאתר ערוץ הספורט כי נעשות בדיקות לגבי טיוס, אך עדיין לא ברור האם זה יבשיל לכדי העברתו להיכל נוקיה.
קודם שיקבל אזרחות ישראלית ואז נדבר
אני גם לא חושבת שהוא טוב לשחק ליד ליאור
שוב התעסקות בשוליים לפני שמתעסקים בעיקר??
קודם תחתימו באופן מובהק מאמן ותחתימו סנטר מרכזי, תחליטו מי הפורוורד הנוסף שלכם, תחתימו רכז, תדעו מה קורה עם הלפרין ועם המשך דרכם של לאנגפורד והנדריקס, לפני שאתם מתעסקים בשחקן שיהיה השחקן ה-11-12 ברוטציה במקרה הטוב ושדרוג של אלישי כדיר במקרה הרע.
19 מאי 2012, 22:28
19 מאי 2012, 22:48
~BenTom~ כתב:חיפה רוצה את בורשטיין שנה הבאה![]()
20 מאי 2012, 08:47
חביב אורנג'ד כתב:![]()
נכון, בגלל ששאראס כבר 3 שנים לא לוקח תארים ונמצא הרבה מעבר לשיאו, צריכים להסיק שמצב'אן הולך להיות הכוכב הבא של מכבי.. אכן, קשר קווי הקש לוגיים חזקים ביותר....
בכל אופן, אני מקווה שהכוכב הבא של אירופה לא יהיה כוכב כמו ג'רמי פארגו היה החתמה שערורייתית.....
20 מאי 2012, 08:51
20 מאי 2012, 11:09
er79 כתב:בגדול האופציות המועדפות אליי בעמדה 4 לצד ליאור הן בלו בעדיפות ראשונה ומצ'באן בעדיפות שנייה. אבל אם היו אומרים לי שהבאת שחקן זול יותר לכאורה כמו טיוס + מכירת מצ'באן או בייאאוט של מצ'באן לשחרור עצמי, ותמורת זה מכבי יביאו רכז תותח+מאריץ' או הנדריקס לצידו של שרמדיני+השארת לנגפורד - אני מקבל את טיוס באהבה רבה, זו פשרה שתהיה מקובלת על כולם. מכיוון שאני חולם כנראה באספמיה, אסתפק בהשארת בלו ושטיוס ימשיך להנאתו בדרום הארץ.
20 מאי 2012, 11:16
20 מאי 2012, 11:22
er79 כתב:אף קבוצה לא תהיה פרייארית לקנות אותו ממכבי, שעה שהוא יכול להיפרד מ-250 אלף יורו ולהשתחרר מהחוזה בעצמו. זה התסריט הרציונלי, מצד שני מאיפה יש לו סכום כזה אני לא יודע. ברור שעדיף שמכבי תמכור אותו למרבה במחיר, אבל להערכתי זה לא ייצא לפועל.
20 מאי 2012, 11:26
20 מאי 2012, 11:47
er79 כתב:לא יודע, אני הבנתי זאת אחרת, שהוא יכול להשתחרר מהחוזה בכל תנאי כל עת שהוא משלם את הביי אאוט, אבל אולי אני טועה. אם אני לא טועה, הוא ישתמש באופציה הזו, על אף שלא מדובר במעט כסף, ולא ייתן למכבי את הפריבילגיה לעשות עליו קופה.
20 מאי 2012, 11:49
20 מאי 2012, 11:55
rc4991 כתב:חשבתי על זה עכשיו ונזכרתי שהיה כתוב איפשהו שלאנגפורד לא יחתום במכבי אם בלאט לא יהיה המאמן כך שאני מאמין שזה מה שמעכב את החתימה של לאנגפורד ושברגע שבלאט יחתום הוא יחתום גם
20 מאי 2012, 13:05
er79 כתב:בגדול האופציות המועדפות אליי בעמדה 4 לצד ליאור הן בלו בעדיפות ראשונה ומצ'באן בעדיפות שנייה. אבל אם היו אומרים לי שהבאת שחקן זול יותר לכאורה כמו טיוס + מכירת מצ'באן או בייאאוט של מצ'באן לשחרור עצמי, ותמורת זה מכבי יביאו רכז תותח+מאריץ' או הנדריקס לצידו של שרמדיני+השארת לנגפורד - אני מקבל את טיוס באהבה רבה, זו פשרה שתהיה מקובלת על כולם. מכיוון שאני חולם כנראה באספמיה, אסתפק בהשארת בלו ושטיוס ימשיך להנאתו בדרום הארץ.
20 מאי 2012, 13:18
20 מאי 2012, 13:22
yzafrir כתב:rc4991 כתב:חשבתי על זה עכשיו ונזכרתי שהיה כתוב איפשהו שלאנגפורד לא יחתום במכבי אם בלאט לא יהיה המאמן כך שאני מאמין שזה מה שמעכב את החתימה של לאנגפורד ושברגע שבלאט יחתום הוא יחתום גם
נראה לי גם שבלאט התנה את החתימה שלו בהשארת אחד מהשניים לאנגפורד/הנדריקס....
20 מאי 2012, 13:25
20 מאי 2012, 13:30
חנו'ש כתב:מי החליט לגבי סעיף היציאה לכאורה של מאצ'באן של 250 אלף דולר?
כי לפי מה שזכור לי מהזמן שהוא חתם, לא היו לו שום סעיפי יציאה לאירופה, היה סעיף יציאה לנ.ב.א וגם זה רק אחרי 3 שנים מהחתימה ותמורת סכום מסוים.