26 יוני 2012, 09:23
קודי כתב:יוני - תראה כמה פרטים קטנים הם פספסו רק לגבי שלושת אלה:
שרמדיני - לא בדקו אותו מיד ועלולים להיות בברוך בספטמבר, נתנו לו אופציה להשתחרר בקיץ הקרוב.
היקמן - הוציאו הודעה על סיכום ולא למדו את הלקח שהיה להם עם הלפרין ואוחיון בקיץ הקודם ועם בלאט לפני כמה חודשים. קודם תחתמו ורק אחר כך תודיעו.
אליהו - נתנו לו אפשרות יציאה ל-NBA עד ה-1 באוגוסט, שאז כבר באמת שיהיה מאוחר בשביל למצוא לו מחליף. מעבר לכך, סכום שחרור של 500 אלף דולר לאליהו הוא באמת מגוחך, אבל ניחא.
גם אני, כמוך, מעריך ששלושתם יהיו בצהוב בעונה הקרובה אבל זו דוגמא לדרך התנהלות שכונתית ולא מקצועית שגורמת בסופו של דבר להמון בעיות בבניית הקבוצה, לכך שאין שום דבר שמזכיר אפילו המשכיות בשנים האחרונות והכי גרוע - כך מכבי לא תוכל להישאר בצמרת הכדורסל האירופי לאורך זמן ולאט לאט תדעך ותהפוך לקבוצת יורוליג רגילה.
26 יוני 2012, 09:27
קודי כתב:חנו'ש כתב:אני חושבת שבמכבי מבולבלים לא פחות מאיתנו כרגע ונראה לי שמה שהם צריכים לעשות עכשיו זה לקחת נשימה עמוקה, להוריד רגע את הרגל מהגז בלי שהם יודעים בכלל לאן הם נוסעים ולכנס ישיבה דחופה של כל בעלי העניין בבניית הקבוצה (הבעלים + ההנהלה כולל כל משפחת פדרמן המורחבת + רוא"ח + כל הצוות המקצועי עם איזו שיחת וועידה בסקייפ עם בלאט כמובן) ולהחליט מה עושים עכשיו ולאן הולכים מכאן!!
אני לא מדברת על שמות ספציפיים ולהתחיל לזרוק אלפי שמות לאוויר של מי יחליף את מי ומה יעשו אם ככה או אם אחרת.
אני מתכוונת על החלטות ברורות לגבי איך תיראה הקבוצה בקווים כלליים, מה יהיה האופי שלה, כמה זרים וכמה ישראלים יהיו בה, איך יחולק התקציב בין השחקנים, מי הם השחקנים המובילים שרוצים אותם בכל מחיר ועל מי ניתן לוותר.
לקבל החלטות ברורות ויציבות בישיבה הזו ולהתחיל להפעיל אותם בכל הכוח, להיכנס לעניין באינטנסיביות ברורה של קבוצה שיודעת מה היא רוצה והולכת לפעול בכל הכוח כדי להשיג את זה!!
בנוסף, מכבי חייבים לעשות בדק בית.
הם חייבים לבדוק טוב טוב מה הסיבות שהביאו אותה למקום המאוד לא טוב שהיא נמצאת בו ברגע זה ולקבוע איך מתקנים את זה.
להבין מה השתבש לה בכתיבת החוזים בשנים האחרונות שגורם לה שנה שנייה ברציפות למצוא את עצמה במסדרונות פיבא, ומה צריך לעשות כדי שהיא לא תמצא את עצמה כל שנה מנופפת לשלום לכל השחקנים שהיא הכי רוצה להשאיר.
אם יש צורך לערוף ראשים לשם כך, אז שיערפו, אבל ככה המצב לא יכול להמשיך!!
למי בדיוק יערפו ראשים? לדייויד פדרמן? לדני פדרמן? לאחיין של דייויד שהוא עוה"ד שלהם?
בכל מקרה, אני מסכים שבהחלט צריכים לעצור ולעשות חשיבה מחודשת - הן לעונה הבאה והן באופן כללי. בוודאי שזה לא הזמן להתעסק עם החתמה של שאראס או החתמות שוליות אחרות. צריכים קודם כל לראות איך אמורה להיראות הקבוצה והלדאוג שיגיעו העוגנים שלה ורק לאחר מכן ההשלמות.
26 יוני 2012, 09:32
חנו'ש כתב:קודי כתב:חנו'ש כתב:אני חושבת שבמכבי מבולבלים לא פחות מאיתנו כרגע ונראה לי שמה שהם צריכים לעשות עכשיו זה לקחת נשימה עמוקה, להוריד רגע את הרגל מהגז בלי שהם יודעים בכלל לאן הם נוסעים ולכנס ישיבה דחופה של כל בעלי העניין בבניית הקבוצה (הבעלים + ההנהלה כולל כל משפחת פדרמן המורחבת + רוא"ח + כל הצוות המקצועי עם איזו שיחת וועידה בסקייפ עם בלאט כמובן) ולהחליט מה עושים עכשיו ולאן הולכים מכאן!!
אני לא מדברת על שמות ספציפיים ולהתחיל לזרוק אלפי שמות לאוויר של מי יחליף את מי ומה יעשו אם ככה או אם אחרת.
אני מתכוונת על החלטות ברורות לגבי איך תיראה הקבוצה בקווים כלליים, מה יהיה האופי שלה, כמה זרים וכמה ישראלים יהיו בה, איך יחולק התקציב בין השחקנים, מי הם השחקנים המובילים שרוצים אותם בכל מחיר ועל מי ניתן לוותר.
לקבל החלטות ברורות ויציבות בישיבה הזו ולהתחיל להפעיל אותם בכל הכוח, להיכנס לעניין באינטנסיביות ברורה של קבוצה שיודעת מה היא רוצה והולכת לפעול בכל הכוח כדי להשיג את זה!!
הם חייבים לבדוק טוב טוב מה הסיבות שהביאו אותה למקום המאוד לא טוב שהיא נמצאת בו ברגע זה ולקבוע איך מתקנים את זה.
להבין מה השתבש לה בכתיבת החוזים בשנים האחרונות שגורם לה שנה שנייה ברציפות למצוא את עצמה במסדרונות פיבא, ומה צריך לעשות כדי שהיא לא תמצא את עצמה כל שנה מנופפת לשלום לכל השחקנים שהיא הכי רוצה להשאיר.
למי בדיוק יערפו ראשים? לדייויד פדרמן? לדני פדרמן? לאחיין של דייויד שהוא עוה"ד שלהם?
בכל מקרה, אני מסכים שבהחלט צריכים לעצור ולעשות חשיבה מחודשת - הן לעונה הבאה והן באופן כללי. בוודאי שזה לא הזמן להתעסק עם החתמה של שאראס או החתמות שוליות אחרות. צריכים קודם כל לראות איך אמורה להיראות הקבוצה והלדאוג שיגיעו העוגנים שלה ורק לאחר מכן ההשלמות.
לפדרמן האב ברור שלא.
אבל לשאר בני המשפחה שהם כיום רק שכירים, לא צריכים להיות יותר מידי סנטימנטים במידה ופישלו כמו שלא היו מתחשבים בהם בשום חברה אחרת בה האבא או הדוד הוא לא הבעלים!!
26 יוני 2012, 09:40
חנו'ש כתב:אני חושבת שבמכבי מבולבלים לא פחות מאיתנו כרגע ונראה לי שמה שהם צריכים לעשות עכשיו זה לקחת נשימה עמוקה, להוריד רגע את הרגל מהגז בלי שהם יודעים בכלל לאן הם נוסעים ולכנס ישיבה דחופה של כל בעלי העניין בבניית הקבוצה (הבעלים + ההנהלה כולל כל משפחת פדרמן המורחבת + רוא"ח + כל הצוות המקצועי עם איזו שיחת וועידה בסקייפ עם בלאט כמובן) ולהחליט מה עושים עכשיו ולאן הולכים מכאן!!
26 יוני 2012, 09:43
26 יוני 2012, 09:59
26 יוני 2012, 10:22
חנו'ש כתב:יוני, ישיבה רצינית שכוללת את כולם ושבה לוקחים החלטות רציניות לא שמעתי שהיתה (ולרוב מדווחים בתקשורת על ישיבות כאלה).
ולצרף את בלאט לישיבה כזו בשיחת וידאו לא אמור להיות קשה מידי בימינו.
זה קצת מרגיש לי כרגע כאילו מכבי שולפת מהמותן ולא באמת חושבת בצורה מעמיקה על הדברים.
אוחיון התמניאק והבריז?? אין ישראלים?? בואו מיד נחתים איזה מורן רוט או אפיק ניסים או נבזבז הון עתק על הלפרין בלי לחשוב על ההשלכות.
אנחנו חייבים החתמה כדי להרגיע את כולם?? בואו נסכם עם היקמן בלי שיש לנו מושג איך בכלל יראה הקו האחורי והאם הוא בכלל מתאיםואיזה מקום הוא יתפוס, שלא לדבר על זה שהודיעו על סיכום ובכלל לא על חתימה.
לאנג' עלול לעזוב והאוהדים חסרי שקט?? בואו נביא להם איזו החתמה פופוליסטית בסגנון שאראס כדי להרגיע את כולם, שוב, בלי לחשוב איך בכלל ייראה הקו האחורי ומה בכלל יהיה תפקידו.
אילו לא פעולות שמובלות ע"י חשיבה מעמיקה של קבוצה שיודעת מה היא רוצה מעצמה.
26 יוני 2012, 10:29
26 יוני 2012, 19:21
26 יוני 2012, 19:24
קודי כתב:עכשיו וואלה מפרסמים שהנהלת מכבי חושבת להשאיר את סופו בעוד בלאט מתנגד. מה הם בדיוק עושים שם? הרינגם בלאט וגם גודס התבטאו כבר בראיונות נגד השארתו של סופו, אז פתאום הם שינונאת דעתם? פשוט הזוי מה שקורה שם.
26 יוני 2012, 19:25
Assaf M כתב:קודי כתב:עכשיו וואלה מפרסמים שהנהלת מכבי חושבת להשאיר את סופו בעוד בלאט מתנגד. מה הם בדיוק עושים שם? הרינגם בלאט וגם גודס התבטאו כבר בראיונות נגד השארתו של סופו, אז פתאום הם שינונאת דעתם? פשוט הזוי מה שקורה שם.
ככה זה כשמקבלים לא מחמישה סנטרים שהיו בעדיפות הראשונה שלך. חוזרים למוטב
26 יוני 2012, 19:26
קודי כתב:עכשיו וואלה מפרסמים שהנהלת מכבי חושבת להשאיר את סופו בעוד בלאט מתנגד. מה הם בדיוק עושים שם? הרינגם בלאט וגם גודס התבטאו כבר בראיונות נגד השארתו של סופו, אז פתאום הם שינונאת דעתם? פשוט הזוי מה שקורה שם.
אם סופו ישאר כאן הוא יהיה ממורמר על כך שבלאט לא רצה אותו ועל כך שהוא משחק העונה בשכר הרבה יותר נמוך.
26 יוני 2012, 19:28
אם סופו ישאר כאן הוא יהיה ממורמר על כך שבלאט לא רצה אותו ועל כך שהוא משחק העונה בשכר הרבה יותר נמוך. האם אין למכבי כסף לשחקן אחד נורמלי שצריך כל הזמן לחזור אחורה?
26 יוני 2012, 19:30
26 יוני 2012, 19:33
26 יוני 2012, 19:38
yellowaura כתב:http://sports.walla.co.il/?w=/7/2544977
אכן פתטי...
בלאט רצה את הנדריקס, לאנגפורד ואוחיון
לא רצה את סופו ושאראס ודוחפים לו את זה בפרצוף .
די מספיק !
מוזר לי שהעונה פתאום ההנהלה לא מסוגלת להחתים שחקנים ראויים ואפילו לא מצליחה לשמר את הקיים אלא בוחרת את השחקנים שהיא לא רצתה מתוך אילוץ.
אני מאוד מקווה שיתעוררו ויתחילו לפתוח את הארנק
26 יוני 2012, 19:40
קודי כתב:אז שמישהו יסביר לי למה מה שלא הסכימו לשלם לסנטר הראשון והטוב שלנו בעונה שעברה מוכנים לשלם לסנטר השני שהיה גרוע? הרי סופו לא יהיה זול משמעותית מהנדריקס אז במה הועילו חכמים?
26 יוני 2012, 19:40
26 יוני 2012, 19:43
26 יוני 2012, 19:43
קודי כתב:יוני, אני מעדיף החתמות מקצועיות עם פוטנציאל שיווקי...