מלפפונים חדשים ושינויים בסגל - מחפשים מחליף לאידסון

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: מלפפונים חדשים ושינויים בסגל - מחפשים מחליף לאידסון

הודעהעל ידי er79 » 11 יוני 2011, 20:18

אוטר שיחק, אבל חזר מפציעה לא פשוטה, ולכן לא היה במיטבו.
er79

הודעהעל ידי חנו'ש » 11 יוני 2011, 20:20

קלע 16 נקודות במשחק הראשון, 14 בשני ו-25 בשלישי.
זה נחשב ללא במיטבו?? :unsure
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי er79 » 11 יוני 2011, 20:35

זה לא רע אבל נקודת המבט שלך לא מדוייקת. תכנסי לאתר של איגוד הכדורסל ותראי את הסטטיסטיקה המלאה של השחקן לאורך כל העונה. הוא צנח ממשחקי העונה למשחקי הפלייאוף כמעט בכל המדדים: גם המדד האישי, גם הנקודות, וגם הריבאונדים, שזה היה פרי לחמו. זה משקף ירידה ביכולת בגלל פציעה לא פשוטה. וזה לא המסר שניסיתי להעביר. רק ניסיתי להעביר מסר שאפיק נסים לא מתאים למכבי, ואם היה מתאים מזמן היה במכבי, ושאין צורך להלל את פועלו בליגה הצ'כית ואת פועלה של קבוצתו באדריאטית או ביורו פח, שכן גם בישראל ישנן קבוצות שלא נופלות ממנה, ואני חושב שגם הפועל תל אביב הייתה מסוגלת לתת לה פייט לא רע, כולל ניצחון. זה לא בשמיים.
er79

הודעהעל ידי Euro_Basket » 11 יוני 2011, 20:38

er79 כתב:זה אכן אמיתי. הגועל לא ניצחה את הבקעה בגלל הפציעות של נאור ואוטר. ואני שוב אומר, מה זה יורוקאפ?

מעניין מה אתה חושב על הסגל שהיה לבדאלונה באותה עונה שאפיק ניסים הצטיין נגדה בפיינל פור של היורוקאפ.

http://www.fibaeurope.com/cid_KNce8jInH ... _1065.html
סמל אישי של המשתמש
Euro_Basket

הודעהעל ידי er79 » 11 יוני 2011, 20:43

אם כבר לקחת אותנו 3 שנים אחורה במנהרת הזמן, למה לא 7 או 8 שנים? אם לא הבהרתי את עצמי, אז אני מצטער ואבהיר זאת שוב: היורוקאפ השנה היה תת רמה, רע מאוד באיכותו לעומת שנים עברו, וקבוצות כמו נימבורק והגועל רק ממחישות זאת. גם יניב גרין היה נותן פעם מספרים יפים. הפיגרס של אפיק לא מרשימים אותי. אם היה לו את הכשרון הוא היה ממזמן במכבי. לא שאני נגד חלטורות באירופה, אבל יש שחקנים בארץ שאולי אין להם את הרזומה שלו, אבל יש להם הרבה יותר כישרון מאשר אי פעם יהיה לו.
er79

הודעהעל ידי er79 » 11 יוני 2011, 20:45

סליחה, טעות שלי, לקחת אותנו 5 שנים אחורה. לא ראיתי שזה 2006.
er79

הודעהעל ידי Euro_Basket » 11 יוני 2011, 20:51

גם לטפירו היה את הכישרון והוא אף פעם לא הגיע למכבי למרות שאפילו לימונד וחג'ג' כן הגיעו.
סמל אישי של המשתמש
Euro_Basket

הודעהעל ידי er79 » 11 יוני 2011, 21:00

תמיד יש יוצאים מהכלל, פה אני לא חולק עליך. טפירו היה צריך להיות במכבי בשיאו, וחג׳ג׳ הגיע לכאן בעונה החשוכה ביותר של הקבוצה בעשר השנים האחרונות. אבל אם מדברים תכל׳ס על התאמה של שחקן לקבוצה, הישראלים היחידים שראויים להיות במכבי הם כבר במכבי, למעט יותם. מכיוון שהרוטציה תהיה גדולה יותר העונה, יש צורך בהחתמת שחקן ישראלי נוסף שישחק בעיקר בליגה, ולטעמי רוט, אוחיון, שייר, לנדסברג ונעימי צריכים, מי מהם שלא יהיה, להיות במכבי לפני אפיק ניסים. אבל איש באמונתו יחיה.
er79

הודעהעל ידי Euro_Basket » 11 יוני 2011, 21:10

שלא תבין אותי לא נכון. לא אמרתי שניסים יחולל פה ניסים ונפלאות וינצח משחקים ביורוליג.
אני כן חושב שהוא יכול להיות דומיננטי בליגת העל ובאדריאטית הרבה יותר ממורן רוט.

אגב, היכן היית מדרג את גל מקל ברשימת הגארדים שציינת?
סמל אישי של המשתמש
Euro_Basket

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 11 יוני 2011, 21:12

Euro_Basket כתב:
er79 כתב:זה אכן אמיתי. הגועל לא ניצחה את הבקעה בגלל הפציעות של נאור ואוטר. ואני שוב אומר, מה זה יורוקאפ?

מעניין מה אתה חושב על הסגל שהיה לבדאלונה באותה עונה שאפיק ניסים הצטיין נגדה בפיינל פור של היורוקאפ.

http://www.fibaeurope.com/cid_KNce8jInH ... _1065.html

ומה אתה חושב על פאו של ביירון סקוט ודינו ראדג'ה, בעונה שבה טפירו ניצח אותה עם הפועל אילת? ומה אתה חושב על מכבי תל-אביב של לפני שנה, כאשר שחקן כמו אלישי כדיר ככב מולה (ועוד מול "שחקני הגנה מצויינים" כמו פישר ולאזמה)?

מה כל הדברים האילו קשורים להתאמתו של אפיק ניסים למכבי?
גם העובדה שלפני 8 שנים (!!!!) הוא היה שחקן ליגה טוב, לא אומרת הרבה לגבי מה שהוא שווה היום והאם הוא בכלל מתאים למכבי.
על פניו, נראה שמכבי מחפשת גארד ישראלי שהוא קודם כל רכז, שלא יעלה יותר מדי כסף ושימצא בגיל הנכון ויהיה בכושר טוב (כנראה יהיה מדובר על חוזה לשלוש שנים).
אפיק ניסים לא רכז, הוא שחקן יחסית יקר והוא נמצא בגיל לא צעיר במיוחד.
השחקנים היחדים שעונים על ההגדרה שציינתי קודם הם מקל, רוט ואוחיון. אני מקווה שאחד מהשניים האחרונים יגיע.
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

הודעהעל ידי Euro_Basket » 11 יוני 2011, 21:36

פה כבר נכנסת סוגיה אחרת. האם מכבי מחפשת גארד שהוא קודם כל רכז. כי ניסים הוא לא כזה.
את העובדות ההיסטוריות הבאתי רק לציין שניסים עשה משהו באירופה ולא סתם ייבש ספסלים. ממש לא כדי להעיד שהוא השחקן שמכבי צריכה.
סמל אישי של המשתמש
Euro_Basket

הודעהעל ידי felix_r » 12 יוני 2011, 06:51

אולי ג'אמונט גורדון יתאים, אם צסקא תשחרר אותו (לא כל כך מרוצים ממנו, ואולי ירצו לשחרר).
לא רכז טהור, אבל אול-אראונד בשלושת העמדות 1-2-3 עם הרבה מאוד כשרון ויכולת, שבלאט יסדר לו את הראש.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי טיקי חוזר » 12 יוני 2011, 06:59

אם צסק"א תשחרר אותו יכולה להיות אופציה מעניינת. הבנתי שגם מלגה רוצה אותו :throwup2
טיקי חוזר

הודעהעל ידי refael » 12 יוני 2011, 07:07

felix_r כתב:אולי ג'אמונט גורדון יתאים, אם צסקא תשחרר אותו (לא כל כך מרוצים ממנו, ואולי ירצו לשחרר).
לא רכז טהור, אבל אול-אראונד בשלושת העמדות 1-2-3 עם הרבה מאוד כשרון ויכולת, שבלאט יסדר לו את הראש.

מהמשחקים שאני ראיתי אותו השנה ביורוליג אני דווקא חושב שהוא שחקן הגנה די טוב אבל סקורר נטו סוג של אנדרסון כזה לא ? בכל מקרה גם אני חשבתי על האופציה הזאת ואם מישהו יכול לתת עוד פרטים אליו , מסיים בכלל חוזה ? כמה הוא כבר יעלה ?
תמונה
refael

הודעהעל ידי yzafrir » 12 יוני 2011, 07:14

felix_r כתב:אולי ג'אמונט גורדון יתאים, אם צסקא תשחרר אותו (לא כל כך מרוצים ממנו, ואולי ירצו לשחרר).

אני חושב שעדיף כבר שחקן עם ראש מסודר ולא לתת לבלאט עוד פעם להתעסק בפרוייקטים האלו...
בכל אופן אני ממש לא אוהב את השחקן הזה , בדומה לאנדרסון הסטט' היפה שלו תמיד באה על חשבון ההצלחה הקבוצתית
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי felix_r » 12 יוני 2011, 07:58

yzafrir כתב:

אני חושב שעדיף כבר שחקן עם ראש מסודר ולא לתת לבלאט עוד פעם להתעסק בפרוייקטים האלו...
בכל אופן אני ממש לא אוהב את השחקן הזה , בדומה לאנדרסון הסטט' היפה שלו תמיד באה על חשבון ההצלחה הקבוצתית

אולי אתה צודק, אבל:
צריך לקחת בחשבון, שבצסקא שיחקו לידו כוכבי יורוליג מוכחים כמו שישקה, לאנגדון והולדן, ולכן הרוסים לא רצו שהוא יקח את הפיקוד.
במכבי אין כוכבים כאלה בקו האחורי, ואין שום סיבה, שהוא לא יקח על עצמו הרבה. מכבי דווקא כן מחפשת שחקן איכותי בגארדים.
המאמנים האירופים לא תמיד יודעים להסתדר עם שחקנים אמריקאים (לא כולם אפילו מדברים אנגלית בצורה סבירה, כמו וויושביץ' לדוגמא, ולא יכולים להסביר להם, מה הם רוצים), לעומת זאת אנגלית היא שפת אם של בלאט, והוא מסתדר מצוין עם שחקנים אמריקאים. גם פארגו היה גאנר ללא מצפון לפני שבא למכבי, אבל תראה איך בלאט סידר לו את הראש.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי felix_r » 12 יוני 2011, 08:01

טיקי חוזר כתב:אם צסק"א תשחרר אותו יכולה להיות אופציה מעניינת. הבנתי שגם מלגה רוצה אותו :throwup2

נכון, גם מלאגה. דרך אגב, כותבים שמלאגה עומדת לחתוך את מקינטייר (לא שאני רוצה אותו במכבי)
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי asafb96 » 12 יוני 2011, 08:12

felix_r כתב:
טיקי חוזר כתב:אם צסק"א תשחרר אותו יכולה להיות אופציה מעניינת. הבנתי שגם מלגה רוצה אותו :throwup2

נכון, גם מלאגה. דרך אגב, כותבים שמלאגה עומדת לחתוך את מקינטייר (לא שאני רוצה אותו במכבי)

לפי השמועות, מקינטייר בדרך למילאנו, וגורדון המועמד המוביל להחליף אותו
אם פרקינס לא ימשיך, גורדון הוא אופציה טובה, לא רכז "טהור", אבל אתלט טוב, ושחקן הגנה מצוין
asafb96

הודעהעל ידי ankram » 12 יוני 2011, 09:40

אני בטוח שג'אמונט בפנקס של בלאט , השאלה אם הוא רעל בחדרי הלבשה או לא.
בכל מקרה חסרים 2 שחקנים אחד לעמדות 1-2 , אחד ל עמדות 2-3 , אני משוכנע שמחפשים שחקנים שיכולים לשחק גם וגם.
אני גם מבין את הרצון ברוט , שחקן שכבר עשה כמה דברים בקרייריה שלו , לדעתי גם עולה על אוחיון מבחינת יכולת ניהול משחק וקליעה , וגם , אולי יותר חשוב , כבר לא בפוזיציה של "להוביל" קבוצה , סטייל מקל.
אני בכלל חושב שמקל הוא די "מוקצה" לפחות מבחינתו של מזרחי , על ה"ויברח" שעשה לפני 2 עונות , גם היכולת הנוראית שלו בדמר הקופליג לא עשה לו טוב.
אוחיון לא לרמה הזאת כלל וכלל , לפחות עד שיעבוד על הקליעה.
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי ביבו » 12 יוני 2011, 10:26

יש למישהו מושג מה עם קייל וויבר?
בעונה שעברה הוזכר שבלאט רצה אותו והשחקן היה מעוניין להישאר בנ.ב.א.
ביבו

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Cobra, refael, מרסר ו־29 אורחים