המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
er79 כתב:זה אכן אמיתי. הגועל לא ניצחה את הבקעה בגלל הפציעות של נאור ואוטר. ואני שוב אומר, מה זה יורוקאפ?
Euro_Basket כתב:er79 כתב:זה אכן אמיתי. הגועל לא ניצחה את הבקעה בגלל הפציעות של נאור ואוטר. ואני שוב אומר, מה זה יורוקאפ?
מעניין מה אתה חושב על הסגל שהיה לבדאלונה באותה עונה שאפיק ניסים הצטיין נגדה בפיינל פור של היורוקאפ.
http://www.fibaeurope.com/cid_KNce8jInH ... _1065.html
felix_r כתב:אולי ג'אמונט גורדון יתאים, אם צסקא תשחרר אותו (לא כל כך מרוצים ממנו, ואולי ירצו לשחרר).
לא רכז טהור, אבל אול-אראונד בשלושת העמדות 1-2-3 עם הרבה מאוד כשרון ויכולת, שבלאט יסדר לו את הראש.
felix_r כתב:אולי ג'אמונט גורדון יתאים, אם צסקא תשחרר אותו (לא כל כך מרוצים ממנו, ואולי ירצו לשחרר).
לא רכז טהור, אבל אול-אראונד בשלושת העמדות 1-2-3 עם הרבה מאוד כשרון ויכולת, שבלאט יסדר לו את הראש.
yzafrir כתב:felix_r כתב:אולי ג'אמונט גורדון יתאים, אם צסקא תשחרר אותו (לא כל כך מרוצים ממנו, ואולי ירצו לשחרר).
אני חושב שעדיף כבר שחקן עם ראש מסודר ולא לתת לבלאט עוד פעם להתעסק בפרוייקטים האלו...
בכל אופן אני ממש לא אוהב את השחקן הזה , בדומה לאנדרסון הסטט' היפה שלו תמיד באה על חשבון ההצלחה הקבוצתית
טיקי חוזר כתב:אם צסק"א תשחרר אותו יכולה להיות אופציה מעניינת. הבנתי שגם מלגה רוצה אותו
felix_r כתב:טיקי חוזר כתב:אם צסק"א תשחרר אותו יכולה להיות אופציה מעניינת. הבנתי שגם מלגה רוצה אותו
נכון, גם מלאגה. דרך אגב, כותבים שמלאגה עומדת לחתוך את מקינטייר (לא שאני רוצה אותו במכבי)