המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
קודי כתב:אני מקווה שמקולום זו בדיחה הזויה. אין סיכוי ששחקן כל כך גרוע ינחת במכבי ואם זה יקרה הוא לא יחגוג כאן את חג המולד. עם כל הכבוד לעונה אחת טובה שהוא נתן בקבוצה חלשה, מדובר בזר שלא רואה הרבה קבוצות בליגה שלנו שהיו נוגעות בו. נראה לי שזה השם הכי הזוי ששמעתי כמועמד למכבי ב-20 השנים האחרונות. הבן אדם הסריח את המגרש בצורה חמורה בפאקינג נתניה ולאחר מכן שיחק בליגה השניה בארץ ובליגה השניה ביוון (שתי ליגות שנופלות ממשחקי כדורסל הרחוב בכל שכונה בארה"ב). עונה אחת נחמדה בקבוצת יורוקאפ חלשה (פאניוניוס הפסידה בכל משחקיה בסיבוב השני של היורוקאפ) לא משנה כלום. אם זו הרמה אליה מכוונים אז עדיף להכריז על עונה פיננסית ולתת לישראלים צעירים לשחק, לא להחתים אף זר ולתרום את יתר התקציב למטרות צדקה.
jol9 כתב:אחרי על מה שעבר על מכבי בשנים האחרונות, אני אומר שצריך לתת קרדיט מלא להנהלה.
אני בהחלט לא אוהב את זה, אבל אי אפשר להתווכח עם תוצאות.
יש כאן סיכון לא קטן להתרסקות, וזה שאלופת אירופה יורדת מנכסיה, זה בהחלט לא דבר מובן מאליו, אבל בשלב הזה, אף אחד מאתנו כנראה שלא היה מצליח
טוב יותר.
נחכה ונראה מי יגיע. מה שכן - אם זה שחקנים מוכרים ומוכחים (כביכול) כמו פישר או דרייפר, אז אני בהחלט מעדיף את הלא מוכרים והלא מוכחים.
קודי כתב:שמעון מזרחי הערב ב-103: "נצטרך לחכות לפחות שבועיים עד שנוכל להודיע על החתמת שחקנים". טוב, אין מה למהר - השוק הרי מוצף בשחקנים גדולים וזולים.
קודי כתב:שמעון מזרחי הערב ב-103: "נצטרך לחכות לפחות שבועיים עד שנוכל להודיע על החתמת שחקנים". טוב, אין מה למהר - השוק הרי מוצף בשחקנים גדולים וזולים.
Maccabikid כתב:קודי כתב:שמעון מזרחי הערב ב-103: "נצטרך לחכות לפחות שבועיים עד שנוכל להודיע על החתמת שחקנים". טוב, אין מה למהר - השוק הרי מוצף בשחקנים גדולים וזולים.
אמר למה?
Maccabikid כתב:קודי כתב:שמעון מזרחי הערב ב-103: "נצטרך לחכות לפחות שבועיים עד שנוכל להודיע על החתמת שחקנים". טוב, אין מה למהר - השוק הרי מוצף בשחקנים גדולים וזולים.
אמר למה?
er79 כתב:נראה לי שב-15 ליולי יש כמה שחקני NBA שעל פי החוזה שלהם אמורים לדווח עליהם על מימוש אופציות או לא. סתם ניחוש, אין לי מושג, אבל יכול להיות מכבי מחכים לראות מי ייפלט משם. בנוסף גודס הולך לליגת הקיץ. כנראה שמעדיפים במכבי או להמר על מישהו זול שלא מצא חוזה אחרי ליגת הקיץ, או להמר על אלו שיחתכו מהקבוצות שלהם
שמואל1 כתב:er79 כתב:נראה לי שב-15 ליולי יש כמה שחקני NBA שעל פי החוזה שלהם אמורים לדווח עליהם על מימוש אופציות או לא. סתם ניחוש, אין לי מושג, אבל יכול להיות מכבי מחכים לראות מי ייפלט משם. בנוסף גודס הולך לליגת הקיץ. כנראה שמעדיפים במכבי או להמר על מישהו זול שלא מצא חוזה אחרי ליגת הקיץ, או להמר על אלו שיחתכו מהקבוצות שלהם
זה לא רעיון כל כך רע.
השוק באירופה לא שופע והשחקנים שבאמת שווים משהו לא נמצאים באיזור חיוג של מכבי.
בליגות הקיץ לפעמים יש כל מיני מציאות.
אמר למה?
er79 כתב:נראה לי שב-15 ליולי יש כמה שחקני NBA שעל פי החוזה שלהם אמורים לדווח עליהם על מימוש אופציות או לא. סתם ניחוש, אין לי מושג, אבל יכול להיות מכבי מחכים לראות מי ייפלט משם. בנוסף גודס הולך לליגת הקיץ. כנראה שמעדיפים במכבי או להמר על מישהו זול שלא מצא חוזה אחרי ליגת הקיץ, או להמר על אלו שיחתכו מהקבוצות שלהם
קודי כתב:שמואל1 כתב:er79 כתב:נראה לי שב-15 ליולי יש כמה שחקני NBA שעל פי החוזה שלהם אמורים לדווח עליהם על מימוש אופציות או לא. סתם ניחוש, אין לי מושג, אבל יכול להיות מכבי מחכים לראות מי ייפלט משם. בנוסף גודס הולך לליגת הקיץ. כנראה שמעדיפים במכבי או להמר על מישהו זול שלא מצא חוזה אחרי ליגת הקיץ, או להמר על אלו שיחתכו מהקבוצות שלהם
זה לא רעיון כל כך רע.
השוק באירופה לא שופע והשחקנים שבאמת שווים משהו לא נמצאים באיזור חיוג של מכבי.
בליגות הקיץ לפעמים יש כל מיני מציאות.
תזכיר לי רק מתי בפעם האחרונה מכבי הביאה שחקן מוצלח מליגת הקיץ? (מזכיר לך את מלקולם תומאס שהיה מצויין בליגת הקיץ)
כשאתה בונה קבוצה חדשה (ומכבי בונה הקיץ קבוצה חדשה לגמרי) אתה לא מתחיל עם שחקנים עלומים מליגת הקיץ אלא מביא לפחות שני עוגנים רציניים ומוכחים ואולי מוסיף עוד שחקן או שניים צעירים.
קודי כתב:וויל ביינום ממש לא הגיע מליגת הקיץ. אולי הוא שיחק שם אבל ממש לא הוחתם על סמך התרשמות ממנו בליגה הזו.
משתמשים הגולשים בפורום זה: שמוליק ו־25 אורחים