המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
Roni1 כתב:לא היתה שום סיבה לשחרר אותו, שחקן שמת על המועדון ואחד האהובים על האוהדים
בשנים האחרונות זה תמיד דני פדרמן מככב ברשימת התלונות של שחקנים, הוא לא מסוגל לנהל את המועדון הזה.
Roni1 כתב:לא היתה שום סיבה לשחרר אותו, שחקן שמת על המועדון ואחד האהובים על האוהדים
בשנים האחרונות זה תמיד דני פדרמן מככב ברשימת התלונות של שחקנים, הוא לא מסוגל לנהל את המועדון הזה.
yzafrir כתב:עם כל האהבה לשון ג'יימס , שחקן במצבו ובגילו אין לו מקום יותר במכבי . אם היה מוכן להישאר פה ב-150 - 200. אז לסנטר שלישי שלא ברור מה מצבו הרפואי זה עוד בסדר ( כמובן שצריך ביטוח...) .
מכבי יכולה להסתדר אפילו עם כהן סנטר שלישי לדעתי .
מקובי כתב:Roni1 כתב:לא היתה שום סיבה לשחרר אותו, שחקן שמת על המועדון ואחד האהובים על האוהדים
אה?
הרי ברור לכולם שהיתה כאן (בפורום) ביקורת לא קטנה אם הוא נשאר.
(בן 30, אחרי פציעה וניתוח בגב לשחקן שמתבסס על אתלטיות, מס של ישראלי...)
אני מאוד אוהב אותו, אבל אם אנחנו מסתכלים מקצועית אני לא חושב שהיה כדאי לקחת איתו את הסיכון העונה.
אלה מסוג ההחלטות שאי אפשר לצאת מהן טוב.
יכול להיות שהיו צריכים לחכות עוד קצת ולבחון אותו אחרי הפציעה, אבל בהתחשב בעובדה שאנחנו חודש וחצי לפני תחילת האימונים וצריך לסגור סגל אז ההחלטה הגיונית לגמרי.
roy1000 כתב:yzafrir כתב:עם כל האהבה לשון ג'יימס , שחקן במצבו ובגילו אין לו מקום יותר במכבי . אם היה מוכן להישאר פה ב-150 - 200. אז לסנטר שלישי שלא ברור מה מצבו הרפואי זה עוד בסדר ( כמובן שצריך ביטוח...) .
מכבי יכולה להסתדר אפילו עם כהן סנטר שלישי לדעתי .
מה זה קשור לכסף? מכבי משלמת לו בין אם הוא משחק או לא. מה הקשר גם לגיל? רנדל צעיר? זה סתם עוד שחקן שיקבל כסף בשביל לא לשחק במכבי בעוד המחליף שלו הוא לא בדיוק כריס בוש.
Roni1 כתב:מקובי כתב:Roni1 כתב:לא היתה שום סיבה לשחרר אותו, שחקן שמת על המועדון ואחד האהובים על האוהדים
אה?
הרי ברור לכולם שהיתה כאן (בפורום) ביקורת לא קטנה אם הוא נשאר.
(בן 30, אחרי פציעה וניתוח בגב לשחקן שמתבסס על אתלטיות, מס של ישראלי...)
אני מאוד אוהב אותו, אבל אם אנחנו מסתכלים מקצועית אני לא חושב שהיה כדאי לקחת איתו את הסיכון העונה.
אלה מסוג ההחלטות שאי אפשר לצאת מהן טוב.
יכול להיות שהיו צריכים לחכות עוד קצת ולבחון אותו אחרי הפציעה, אבל בהתחשב בעובדה שאנחנו חודש וחצי לפני תחילת האימונים וצריך לסגור סגל אז ההחלטה הגיונית לגמרי.
אין לי מושג מה היו אומרים כאן בפורום, אני הייתי שמחה אם הוא היה נשאר
אי אפשר להתייחס לשחקנים שבאמת אוהבים את המועדון בצורה כזאת (לא מוזמן לפיינל פור? Wtf?) ואח״כ לכעוס על רייס/טיוס/פארגו שעושים לנו תרגילים. תמיד המועדון שלנו נופל בדברים האלה.
yzafrir כתב:מכבי הגיע איתו להסכמה על עזיבה כלומר הוא יקבל פיצוי והחוזה יבוטל . הוא צריך למצוא לעצמו קבוצה עכשיו...
בגילו ועם הפציעה שלו שהיא מהחמורות שיש בספורט , אני בספק אם יחזור לרמתו או לרמת יורוליג בכלל...
מה קשור רנדל ? רנדל כשיר ונמצא בשיאו כרגע אחרי עונה טובה מאוד...
בכל מקרה מכבי יכולה להסתדר עם סנטר שלישי ברמתו של כהן המחשבה על פישר היא יותר בגלל מה שצפוי שנה הבאה עם טיוס .....
roy1000 כתב:yzafrir כתב:מכבי הגיע איתו להסכמה על עזיבה כלומר הוא יקבל פיצוי והחוזה יבוטל . הוא צריך למצוא לעצמו קבוצה עכשיו...
בגילו ועם הפציעה שלו שהיא מהחמורות שיש בספורט , אני בספק אם יחזור לרמתו או לרמת יורוליג בכלל...
בכל מקרה מכבי יכולה להסתדר עם סנטר שלישי ברמתו של כהן המחשבה על פישר היא יותר בגלל מה שצפוי שנה הבאה עם טיוס .....
הפיצוי שמכבי תשלם זה קרוב לוודאי רוב המשכורת שהיו אמורים לשלם לו, ככה שהחוכמה פה היא לא גדולה במיוחד.
רנדל כשיר? לכמה זמן בדיוק הוא כשיר?
roy1000 כתב:yzafrir כתב:מכבי הגיע איתו להסכמה על עזיבה כלומר הוא יקבל פיצוי והחוזה יבוטל . הוא צריך למצוא לעצמו קבוצה עכשיו...
הפיצוי שמכבי תשלם זה קרוב לוודאי רוב המשכורת שהיו אמורים לשלם לו, ככה שהחוכמה פה היא לא גדולה במיוחד.
Maccabikid כתב:roy1000 כתב:yzafrir כתב:מכבי הגיע איתו להסכמה על עזיבה כלומר הוא יקבל פיצוי והחוזה יבוטל . הוא צריך למצוא לעצמו קבוצה עכשיו...
ראיתי אתמול שהפיצוי שקיבל הוא 250 אלף דולר. זה 350 פחות מהחוזה המקורי שלו, חיסכון של 700 ברוטו. לא מעט.
LIAV10 כתב:אולי כדאי כן לשים עין על קאלב גרין: https://www.youtube.com/watch?v=vwvhINK4OX0
45 נק' במשחק לPF זה מדהים, השאלה איך הוא בהגנה, הוא נראה קצת..מוזר בתנועה, אבל הוא סקורר טוב.
yzafrir כתב:מה אתם אומרים על סימאס יאסייטיס ? הוא עדיין מסוגל לעשות משהו ברמות של היורוליג ?
הוא מתאים למה שמכבי מחפשת מבחינת קליע מבחוץ ויש לו את הנתונים הפיסיים לשחק 4 והכי חשוב הוא זול...השאלה מה מצבו....
אם לא את קלאתס עדיין נראה לי אופציה סבירה...
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], עידן ו־18 אורחים