MTA2311 כתב:מאמין שאם מקל יגיע יוגב לא ירצה להישאר. בצדק מבחינתו.
אז מה עשית פה? החלפת את יוגב במקל בכפול כסף? הפערים ביניהם באמת כל כך גדולים?
סידרת למגדל עוד שחקן נבחרת שעכשיו יחתום שם בגרושים אחרי שסידרת להם את הלפרין ואליהו?
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
MTA2311 כתב:מאמין שאם מקל יגיע יוגב לא ירצה להישאר. בצדק מבחינתו.
roy1000 כתב:MTA2311 כתב:מאמין שאם מקל יגיע יוגב לא ירצה להישאר. בצדק מבחינתו.
סידרת למגדל עוד שחקן נבחרת שעכשיו יחתום שם בגרושים אחרי שסידרת להם את הלפרין ואליהו?
roy1000 כתב:MTA2311 כתב:מאמין שאם מקל יגיע יוגב לא ירצה להישאר. בצדק מבחינתו.
גל גל כתב:אני מקווה שמקל יבוא ויוגב ילך וייאו עד גארד זר כמו אליוט וויליאמס או איטוואן מור
שמואל1 כתב:גם ONE מצטרפים לחגיגה
חוזר לישראל: גל מקל על סף סיכום במכבי ת"א
הצהובים שאיבדו את תואר האליפות יפתחו ארנקים כדי להחזיר ארצה את הישראלי השני ב-NBA, שאת העונה האחרונה סיים בניז'ני נובגורוד הרוסית
http://one.co.il/Article/14-15/2,620,12 ... tml?ref=hp
הסיפור נראה סגור.
my man כתב:מה יותר ביזיון- היינס שסיים עונה מלאה או ההתנהלות סביב האליל מקל?
מכביסט30 כתב:אז בגלל שירושלים לא ביורוליג, מקל ״מתפשר״ וכנראה חותם אצלנו..
אני באמת לא יודע כבר מה לומר על כל הפסטיבל הכל כך הזוי ודוחה סביב השחקן הזה.
לא רק שהוא מסובב אותנו על האצבע הקטנה שלו כבר כל כך הרבה זמן, עכשיו הוא לוקח אותנו כפשרה..
אתם מבינים שאם ירושלים היתה מקבלת יורוליג הוא היה הולך אליהם? אנחנו ברירת מחדל.. מכבי הגדולה, עם מסורת יורוליג מפוארת, עם אינספור אליפויות וגביעים מקומיים, היא רק ברירת מחדל לפישר הקטן הזה..
אני לא יודע אם לצחוק או לבכות.. אם המצב עם השחקנים הישראלים לא היה כל כך עצוב ועגום, אף אחד לא היה שם ז*ן על הדרעק האדום הזה.. אבל בגלל שהמצב הוא כזה, אנחנו חייבים לבלוע את הצפרדע ולהביא אותו. מעליב, מרגיז, מרתיח, אתם תחליטו..
roy1000 כתב:החלק העצוב יותר זה שאם בסופו של דבר יגיע מקל (ואני עדיין לא בטוח שהוא מגיע), זה כנראה יעלה לנו באוחיון, ואז בעוד שנה, מקל יבקש להשתחרר למחנות של ה- NBA וישאיר אותנו עם הזין ביד.
משתמשים הגולשים בפורום זה: felix_r, Google [Bot], Google Adsense [Bot], yon1 ו־29 אורחים