המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
אדגר פו כתב:צביעות בקשר למה ?
האם טענתי שישראלים אחרים במכבי הם נזר הבריאה ? הם שחקנים משלימים , זה הכול. זה תפקידם וכך הם מתוגמלים.

קובי כתב:לחנוש, כרמל, צהבהבה ושאר בנות הפורום הפחות פעילות:
http://hasufim.ynet.co.il/%D7%92%D7%9C- ... D7%9C.aspx
בנים - יש להקיא בפה לאחר השימוש...

דרדסית כתב:קובי כתב:לחנוש, כרמל, צהבהבה ושאר בנות הפורום הפחות פעילות:
http://hasufim.ynet.co.il/%D7%92%D7%9C- ... D7%9C.aspx
בנים - יש להקיא בפה לאחר השימוש...
תסביר לי בבקשה למה גברים נבהלים כל כך מעירום גברי?
אם זו היתה בר רפאלי מחזיקה כדורסל בלבד, הייתם צריכים לנקות את המקלדת מסיבות אחרות לגמרי.
אגב, לא יכלו לטשטש לו את השיעור הזה בפוטושופ? או לשזף אותו קצת...? זה לא נעים לי בעיניים

קובי כתב:לגבי רפאלי, עדיף ללא כדור

דרדסית כתב:קובי כתב:לגבי רפאלי, עדיף ללא כדור
כולנו היינו שמחים לפוסטר שכזה
קובי כתב:דרדסית כתב:קובי כתב:לגבי רפאלי, עדיף ללא כדור
כולנו היינו שמחים לפוסטר שכזה
כולנו???![]()
![]()

דרדסית כתב:כן - כולנו(!!) - למה, צריך להיות לסבית כדי להתלהב מהיופי שלה?!
roy1000 כתב:דרדסית כתב:כן - כולנו(!!) - למה, צריך להיות לסבית כדי להתלהב מהיופי שלה?!
אפשר לא להתלהב ממישהי שנראית כל כך used and abused?

שמואל1 כתב:הישראלים הטובים ביותר צריכים לשחק במכבי, וליאור הוא ללא ספק הישראלי הטוב ביותר (חוץ מכספי).
יותר מזה אין מה להגיד.
דרדסית כתב:כן - כולנו(!!) - למה, צריך להיות לסבית כדי להתלהב מהיופי שלה?!
jol9 כתב:שמואל1 כתב:הישראלים הטובים ביותר צריכים לשחק במכבי, וליאור הוא ללא ספק הישראלי הטוב ביותר (חוץ מכספי).
יותר מזה אין מה להגיד.
השאלה היא האם ליאור היה טוב יותר מבלו שהחליף אותו, והאם הוא טוב יותר מפארמר, לאנדסברג ורוצ'סטי (אם ייקבל אזרחות).
אולי אחרי שגיא יפרוש, אפשר לחשוב על ריוניון

MTA2311 כתב:איך פתאום כולם קופצים על אליהו אחרי עונה טובה וכמה משחקים טובים בנבחרת. מעט מאוד רצו שישאר אז.
שיהיה ברור, מכבי במצבת הישראלים הנוכחית שלה, לא צריכה את ליאור. העונה שעברה בלבלה אתכם קצת. תנסו להיזכר מי היו הישראלים שלנו אז.
היה פה, הרוויח מיליונים, נתן תפוקה בינונית, לא הסכים לקבל חוזה שהלם את יכולותיו והלך לפאקינג הפועל ירושלים בשביל פחות כסף. שיהנה ביורוקאפ.

קובי כתב:MTA2311 כתב:איך פתאום כולם קופצים על אליהו אחרי עונה טובה וכמה משחקים טובים בנבחרת. מעט מאוד רצו שישאר אז.
שיהיה ברור, מכבי במצבת הישראלים הנוכחית שלה, לא צריכה את ליאור. העונה שעברה בלבלה אתכם קצת. תנסו להיזכר מי היו הישראלים שלנו אז.
היה פה, הרוויח מיליונים, נתן תפוקה בינונית, לא הסכים לקבל חוזה שהלם את יכולותיו והלך לפאקינג הפועל ירושלים בשביל פחות כסף. שיהנה ביורוקאפ.
אני דווקא לא מהקופצים. תמיד הייתי בגישה של "הישראלים הכי טובים - למכבי".
לא מסכים עם המשוואה הזאת?
חוק רוסי + שוק ישראלים חרא = ליאור במכבי.

דרדסית כתב:אני מתנצלת על השכונה - אבל אני חייבת להגיב ל-roy100 ול-מכביסט30 - לכו תחפשו!![]()
אני רוצה לראות אתכם לא מסובבים אחריה את הראש אם היא תעבור לידכם.

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], Google Adsense [Bot] ו־31 אורחים