המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
er79 כתב:על פי וואן סמית ירוויח 350 אלף לעונה, והאמת שהוא לא שווה יותר. לא ברור לי למה מכבי מנסה לחסוך, ובטל על עמדה כל כך חשובה כמו הסמול.
felix_r כתב:er79 כתב:על פי וואן סמית ירוויח 350 אלף לעונה, והאמת שהוא לא שווה יותר. לא ברור לי למה מכבי מנסה לחסוך, ובטל על עמדה כל כך חשובה כמו הסמול.
עמדה חשובה, נכון.
לדעתי יש לכך 3 סיבות:
1) פניני השתפר מאוד העונה
2) יש לנו גארדים גבוהים מאוד: הלפרין (196), שייר (196), בורשטיין (198)
3) בלאט אהב מאוד את השיטה של 3 חצי-רכזים בחמישיה
er79 כתב:נכון, אבל תקזז את זה עם השחרור של גרין, הפסקת התשלומים לפיני, ושני מליון יורו על האדריאטית, וזה איכשהו אמור להתקזז. אם מכבי הייתה פותחת עוד קצת את הארנק, רק קצת, לכיוון החצי מליון או 750 אלף, היא בהחלט הייתה יכולה לקנות סמול סולידי ולא שחקן פח.
Holiday_Armadillo כתב:felix_r כתב:er79 כתב:על פי וואן סמית ירוויח 350 אלף לעונה, והאמת שהוא לא שווה יותר. לא ברור לי למה מכבי מנסה לחסוך, ובטל על עמדה כל כך חשובה כמו הסמול.
עמדה חשובה, נכון.
לדעתי יש לכך 3 סיבות:
1) פניני השתפר מאוד העונה
2) יש לנו גארדים גבוהים מאוד: הלפרין (196), שייר (196), בורשטיין (198)
3) בלאט אהב מאוד את השיטה של 3 חצי-רכזים בחמישיה
לדעתך,אתה חושב שסמית' יכול להיות אפקטיבי בריכוז המשחק של מכבי? מבחינת חוכמת משחק וביצוע
er79 כתב:נכון, אבל תקזז את זה עם השחרור של גרין, הפסקת התשלומים לפיני, ושני מליון יורו על האדריאטית, וזה איכשהו אמור להתקזז. אם מכבי הייתה פותחת עוד קצת את הארנק, רק קצת, לכיוון החצי מליון או 750 אלף, היא בהחלט הייתה יכולה לקנות סמול סולידי ולא שחקן פח.
לא יודע...
אני אישית לא רוצה אותו. שחקן שעשה עונה יפה ב קבוצה קטנה באיטליה לפני שנתים (או שלוש?) ומאז לא עשה כלום.
er79 כתב:הולידיי, אני לא אומר שהם בפלוס, אני רק חושב שהגירעון כיום פחות נורא משהיה בעבר. מכבי יכולה הייתה להוסיף עוד סכום לא גדול ולהחתים לדעתי שחקן בסדר גודל של מאט וולש. חבל.
yiffy כתב:מזל שלא הביאו את טאקר. נגר בן נגר...
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־29 אורחים