ת'רד המלפפונים החדש

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: ת'רד המלפפונים החדש

הודעהעל ידי my man » 14 יוני 2016, 14:47

MTA2311 כתב:
my man כתב:
MTA2311 כתב:הוא הגארד הישראלי הכי טוב בנמצא. הוא צריך להישאר.

אבל אם הוא נשאר כישראלי- שחרר אותו(הוא ימצא קבוצה בקלות) ותביא את קייסי ריברס!

הוא יותר מתאים מריברס כי הוא מוביל כדור (ושחקן פיק אנד רול כמו שחציל ציין) ברמה גבוהה.

לא יכול להיות שאתה רציני...השנה האחרונה היתה אשליה? רוצ'סטי קיים בצד אחד של המגרש וגם זה הוריד אותנו ליורוקאפ(והדיח אותנו אפילו משם)...
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי MTA2311 » 14 יוני 2016, 14:49

my man כתב:
MTA2311 כתב:
my man כתב:
MTA2311 כתב:הוא הגארד הישראלי הכי טוב בנמצא. הוא צריך להישאר.

אבל אם הוא נשאר כישראלי- שחרר אותו(הוא ימצא קבוצה בקלות) ותביא את קייסי ריברס!

הוא יותר מתאים מריברס כי הוא מוביל כדור (ושחקן פיק אנד רול כמו שחציל ציין) ברמה גבוהה.

לא יכול להיות שאתה רציני...השנה האחרונה היתה אשליה? רוצ'סטי קיים בצד אחד של המגרש וגם זה הוריד אותנו ליורוקאפ(והדיח אותנו אפילו משם)...

אני עדיין מאמין ביכולות שלו למרות העונה האחרונה. בטח בהשוואה למקל.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 14 יוני 2016, 14:52

רוצ'סטי עם צוות מסייע אחר זה סיפור שונה לגמרי. מטריות אוויריות בחסימה מאחור, שומרים טובים יותר בסוויצ'ים, שחקני התקפה עם כישורים.
הוא שחקן כדורסל טוב ושחקן הגנה רע. צריך להשאיר.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי ankram » 14 יוני 2016, 14:56

אתם באמת רוצים רכז לבן איטי להחריד שמדי פעם מתפלק לו איזה סטריק של קליעות?? את כל ההגנה שלנו הוא יפרק בחדירות שלו , ראבק , את יותם הלפרין שצריך כסא גלגלים לעלות להתקפה הוא לא מסוגל לעצור , אז שחקני יורוליג?
חייב להיות איזון בין השחקנים , לא כולם חייבים להיות קלעים פסיכים , לא כולם צריכים להיות עם יכולת חדירה , אבל מה שכולם , כולל כולם חייבים להיות זה שחקני הגנה סבירים , אחרת כל הקונספציה ההגנתית יכולה להתחרבש.
שערו בנפשכם , בעקבות פציעות או כיוצ"ב , שיש לנו עכשיו בחמשייה את סילבן וטיילר , זה מתכון להפסד בטוח.
יש לנו כבר סטריק שוטר בקבוצה שלא שומר - סילבן , לא צריך להוסיף לו עוד אחד , ומה עוד שאנחנו באמת לא יודעים איך ה NBA השפיע על ווימס.
זה לא שמדובר באיזה עילוי התקפי , סה"כ קלעי די טוב (וביותר מדי משחקים , פשוט רע) , ללא יכולת שמירה כלל , לא חודר לסל , לא קולע בתנועה , מעדיף את הזריקה על המסירה , כבר יש לנו אחד כזה , למה 2?
אם כבר אתה בונה קבוצה , ואנחנו רואים שבונים , מדוע לא ללכת על שחקן שאתה יודע מה תקבל ממנו , הגנה , מסירה , קבוצתיות , ובמקום זה ללכת על שחקן של ONE TRICK PONY שאין לך מושג מה תקבל ממנו?
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי my man » 14 יוני 2016, 14:56

אם זה או הוא או ריברס את מי הייתם מעדיפים?
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי ankram » 14 יוני 2016, 14:58

החציל האצטקי כתב:רוצ'סטי עם צוות מסייע אחר זה סיפור שונה לגמרי. מטריות אוויריות בחסימה מאחור, שומרים טובים יותר בסוויצ'ים, שחקני התקפה עם כישורים.

זה לא שאראס שהיה שחקן הגנה רע וקילר התקפי , זה שחקן שלא חודר , לא מגיע לעונשין , לא יכול לקלוע בתנועה , אז יופי , פעם בכמה משחקים הוא קולע מ 3 , מצויין.
אין שום גארד שוא יכול לשמור עליו בליגה שלנו , שלא לדבר על יורוליג , הוא אפילו לא מנסה לשמור.
לא רוצה שחקן כזה אצלי , הגנה טובה זה דבר מדבק , גם הגנה רעה.
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי my man » 14 יוני 2016, 15:00

ankram כתב:
החציל האצטקי כתב:רוצ'סטי עם צוות מסייע אחר זה סיפור שונה לגמרי. מטריות אוויריות בחסימה מאחור, שומרים טובים יותר בסוויצ'ים, שחקני התקפה עם כישורים.

זה לא שאראס שהיה שחקן הגנה רע וקילר התקפי , זה שחקן שלא חודר , לא מגיע לעונשין , לא יכול לקלוע בתנועה , אז יופי , פעם בכמה משחקים הוא קולע מ 3 , מצויין.
אין שום גארד שוא יכול לשמור עליו בליגה שלנו , שלא לדבר על יורוליג , הוא אפילו לא מנסה לשמור.
לא רוצה שחקן כזה אצלי , הגנה טובה זה דבר מדבק , גם הגנה רעה.

:like:
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי ankram » 14 יוני 2016, 15:08

my man כתב:אם זה או הוא או ריברס את מי הייתם מעדיפים?

זה לא אותו תפקיד בכלל , רוצ'סטי הוא רכז-קלעי ,ריברס רק קלעי , אבל אם זה היה תלוי בי?
הייתי מחליף את לאנסברג,רוצ'סטי ודגן , בשון דאוסן וריברס , וסוגר את עמדה 2. מביא תותח ל 4.5 ומתחיל פאקינג סוף סוף להתאמן.
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי שועל » 14 יוני 2016, 15:17

אגב, ריברס על סף סיכום בוולנסיה
ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את מחלקות ההנהלה והסקאוטינג
סמל אישי של המשתמש
שועל

הודעהעל ידי my man » 14 יוני 2016, 15:18

שועל כתב:אגב, ריברס על סף סיכום בוולנסיה

חחח
*צחוק ממורמר*
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי toja27 » 14 יוני 2016, 15:19

מסכים עם אנקראם שאי אפשר להחזיק גם ברוצ'יסטי וגם בלאנדסברג רק בשינוי שאם כבר אני הייתי משאיר את רוצ'יסטי ומשחרר את לאנדסברג. לרוצ'יסטי יש יותר מה להציע מאשר לאנדסברג, מה לאנדסברג בדיוק יתן לנו? אני בכלל לא מבין איך הוא (והאמת גם רוצ'יסטי) יכולים לראות דק' כשארז ורמי הדר, מאמנים שדוגלים בהגנה, הם הצוות המקצועי שלנו.
ואגב אני לא מבין מה נתפסתם על ריברס, שחקן בינוני מאוד לדעתי.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי ankram » 14 יוני 2016, 15:25

toja27 כתב:מסכים עם אנקראם שאי אפשר להחזיק גם ברוצ'יסטי וגם בלאנדסברג רק בשינוי שאם כבר אני הייתי משאיר את רוצ'יסטי ומשחרר את לאנדסברג. לרוצ'יסטי יש יותר מה להציע מאשר לאנדסברג, מה לאנדסברג בדיוק יתן לנו? אני בכלל לא מבין איך הוא (והאמת גם רוצ'יסטי) יכולים לראות דק' כשארז ורמי הדר, מאמנים שדוגלים בהגנה, הם הצוות המקצועי שלנו.

זאת אופצייה מעניינת , אם כי חושפת אותנו להרכב רכזים לבן , איטי, שמאוהב בכדרור , סילבן לפחות נותן משהו בעמדה 2 שזה חדירה לסל וקליעה מחוץ לקשת (במשחקי גביע ווינר ופה ושם נגד קריית גת) , אישית לא הייתי רוצה עוד כדררן צמרת לצד יוגי ומקל.
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי toja27 » 14 יוני 2016, 15:29

ankram כתב:
toja27 כתב:מסכים עם אנקראם שאי אפשר להחזיק גם ברוצ'יסטי וגם בלאנדסברג רק בשינוי שאם כבר אני הייתי משאיר את רוצ'יסטי ומשחרר את לאנדסברג. לרוצ'יסטי יש יותר מה להציע מאשר לאנדסברג, מה לאנדסברג בדיוק יתן לנו? אני בכלל לא מבין איך הוא (והאמת גם רוצ'יסטי) יכולים לראות דק' כשארז ורמי הדר, מאמנים שדוגלים בהגנה, הם הצוות המקצועי שלנו.

זאת אופצייה מעניינת , אם כי חושפת אותנו להרכב רכזים לבן , איטי, שמאוהב בכדרור , סילבן לפחות נותן משהו בעמדה 2 שזה חדירה לסל וקליעה מחוץ לקשת (במשחקי גביע ווינר ופה ושם נגד קריית גת) , אישית לא הייתי רוצה עוד כדררן צמרת לצד יוגי ומקל.

דעתי היא, שכל מה שסילבן נותן(וזה לא הרבה חוץ מכמה משחקים לא חשובים בליגה הישראלית ששם הוא מרגיש בנוח) הוא לוקח עם ריבית. חוץ מקליעה מבחוץ אין לו ממש שום דבר.החדירה שלו לא באמת רלוונטית ברמות היותר גבוהות. רוצ'יסטי לפחות יודע להוביל כדור, לקרוא סיטואציות ולשחק פיק אנד רול וגם לקלוע מבחוץ. ההגנה של שניהם זוועה זה כן.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי er79 » 14 יוני 2016, 15:52

בפייסבוק של מכבי הבטיחו הפתעה קטנה במסיבת עיתונאים. יש הימורים?
er79

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 14 יוני 2016, 15:53

לנדסברג מחליף אחרון בהיררכיה בעמדות 2-3. שחקן ליגה.
רוצ'סטי סקורר ופיקנרולר שהוכיח את עצמו ביורוליג (תגידו מה תגידו), והתאים את עצמו לעליה מהספסל ושת"פ עם גל ויוגב.
כל גארד זר שתזרקו למשוואה יצטרך לעשות את ההתאמות לחרא הזה.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 14 יוני 2016, 15:53

er79 כתב:בפייסבוק של מכבי הבטיחו הפתעה קטנה במסיבת עיתונאים. יש הימורים?

סנטר :heart
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי er79 » 14 יוני 2016, 15:54

אגב, זה משודר איפשהו?
er79

הודעהעל ידי מקאדו 3 » 14 יוני 2016, 15:54

er79 כתב:בפייסבוק של מכבי הבטיחו הפתעה קטנה במסיבת עיתונאים. יש הימורים?

אמבקווה נשאר !!!
תמונה
מקאדו 3

הודעהעל ידי MTA2311 » 14 יוני 2016, 15:57

סופו
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי er79 » 14 יוני 2016, 16:00

איפה משודר?
er79

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Avi1508, עידן ו־13 אורחים