אשכול המלפפונים / סגל - מחפשים קומבו גארד

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: אשכול המלפפונים / סגל - מחפשים קומבו גארד

הודעהעל ידי קודי » 14 יולי 2011, 14:23

Holiday_Armadillo כתב:
צודק, כמעט כל השמות שצצים עכשיו די הזויים ואולי מתאימים לעונות פיננסיות ולמצב שאין שביתה בנ.ב.א.

כמה פעמים שמענו את המילים ''עונה פיננסית'' לפני שנה..כמה כעסנו שהולכים ל''עונה פיננסית''..בלאט ידע בול מה הוא עושה ואיזה שחקנים הוא מביא..

אני לא אומרת שאין גבול ליכולות שלו..אני אומרת שפשוט מדהים אותי שלא למדנו לא לשפוט קבוצה לפני שהיא שיחקה אפילו משחק אחד..

עדיין, עם כל הכבוד לבלאט, פדרמן ומזרחי, יש גבול ליכולת להוציא קסמים מקבוצה עם כשרון מוגבל. בעונה שעברה בלאט עשה זאת וזה יפה מאוד אבל נראה שהעונה רמת הכשרון עוד יורדת (במקום אידסון הגיעו שחקנים הרבה פחות מוכשרים ממנו וקשה להאמין שיגיע גארד שמשתווה לכשרון של פרקינס) והמשימה נראית השנה קשה עוד יותר, במיוחד כאשר יש יותר יריבות איכותיות (היווניות נחלשו מאוד אבל הטורקיות, הרוסיות והאיטלקיות התחזקו בצורה ניכרת).
נערך לאחרונה על ידי קודי בתאריך 14 יולי 2011, 14:24, נערך פעם אחת בסך הכל.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי refael » 14 יולי 2011, 14:24

קודי כתב:לא יודע, אבל נראה לי שמנהלי מכבי בונים יותר מדי על יכולות הקסם של בלאט. אחרת קשה להסביר איך בקיץ כזה, בו היווניות מתפרקות וה-NBA בשביתה כל מה שמכבי מצליחה להביא הוא דווין סמית', יותם הלפרין (או יוגב אוחיון), שון ג'יימס, ג'ון שאייר ועוד איזה גארד מחליף לפארגו שלפי שמות המועמדים לא יהיה כוכב גדול. יש גבול למה שבלאט יכול להוציא מחבורה של ילדים טובים, הוא זקוק גם לכשרון.
נראה שמכבי מתחזקת לרוחב אבל ברמת הכשרון היא יורדת וזה מטריד מאוד. לא כל שנה בלאט יוכל ליצור תלכיד כמו בשנה שעברה, מה עוד שהשנה יהיו מהקבוצה הזו ציפיות גבוהות ויהיה על השחקנים עומס אדיר.

בלאט לא יביא שחקנים שהוא חושב שהם לא מתאמים וצריך אותם.
היה חסר גבוה חוסם ? קיבלנו את שון ג'יימס
קליעה מבחוץ ? שאייר הלפרין(כנראה יבוא )
מחליף לאידסון ? סמית . לא השחקן שחלמנו אליו אבל הוא יביא בערך אותם דברים כמו אידסון - בלי אגו,קבוצתי,יכול לעזור בריבאונד ממש טוב, הגנה טובה .
מחליף לפרקניס ? בלאט עושה מאמצים גדולים להביא את השחקן שיתאים בדיוק אז כן זה לא לוקח שבוע וגם לא שבועיים אני מעדיף שזה יקח זמן אבל יבוא השחקן המתאים גם אם זה לא שם נוצץ.
בסך הכל עד עכשיו מכבי עשתה בשכל רכישות קטנות אבל משמעותיות שמשלימות את הפאזל .
תמונה
refael

הודעהעל ידי קודי » 14 יולי 2011, 14:28

6 לב צהוב כתב:
קודי כתב:לא יודע, אבל נראה לי שמנהלי מכבי בונים יותר מדי על יכולות הקסם של בלאט. אחרת קשה להסביר איך בקיץ כזה, בו היווניות מתפרקות וה-NBA בשביתה כל מה שמכבי מצליחה להביא הוא דווין סמית', יותם הלפרין (או יוגב אוחיון), שון ג'יימס, ג'ון שאייר ועוד איזה גארד מחליף לפארגו שלפי שמות המועמדים לא יהיה כוכב גדול. יש גבול למה שבלאט יכול להוציא מחבורה של ילדים טובים, הוא זקוק גם לכשרון.
נראה שמכבי מתחזקת לרוחב אבל ברמת הכשרון היא יורדת וזה מטריד מאוד. לא כל שנה בלאט יוכל ליצור תלכיד כמו בשנה שעברה, מה עוד שהשנה יהיו מהקבוצה הזו ציפיות גבוהות ויהיה על השחקנים עומס אדיר.

בלאט לא יביא שחקנים שהוא חושב שהם לא מתאמים וצריך אותם.
היה חסר גבוה חוסם ? קיבלנו את שון ג'יימס
קליעה מבחוץ ? שאייר הלפרין(כנראה יבוא )
מחליף לאידסון ? סמית . לא השחקן שחלמנו אליו אבל הוא יביא בערך אותם דברים כמו אידסון - בלי אגו,קבוצתי,יכול לעזור בריבאונד ממש טוב, הגנה טובה .
מחליף לפרקניס ? בלאט עושה מאמצים גדולים להביא את השחקן שיתאים בדיוק אז כן זה לא לוקח שבוע וגם לא שבועיים אני מעדיף שזה יקח זמן אבל יבוא השחקן המתאים גם אם זה לא שם נוצץ.
בסך הכל עד עכשיו מכבי עשתה בשכל רכישות קטנות אבל משמעותיות שמשלימות את הפאזל .

אתה צודק אבל אתה מתאר בניה לרוחב. היה חסר גבוה חוסם? הביאו עוד גבוה אחד שהוא אמנם חוסם טוב מאוד אבל לא יכול לתת הרבה יותר מזה ברמת יורוליג. קליעה מבחוץ? הגיעו שני שחקנים בינוניים ברמת היורוליג הגבוהה שיש להם אולי קליעה לא רעה. אידסון? הגיע במקומו שחקן הרבה פחות טוב. פרקינס? נחיה ונראה, קשה לי להאמין שבלאט יצליח לשים יד על שחקן ברמתו שגם מתאים כל כך לקבוצה. כלומר איבדנו שניים מארבעת השחקנים המובילים והבאנו במקומם הרבה שחקנים שכולם פחות טובים מהם.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 14 יולי 2011, 14:31

אתה צודק אבל אתה מתאר בניה לרוחב. היה חסר גבוה חוסם? הביאו עוד גבוה אחד שהוא אמנם חוסם טוב מאוד אבל לא יכול לתת הרבה יותר מזה ברמת יורוליג. קליעה מבחוץ? הגיעו שני שחקנים בינוניים ברמת היורוליג הגבוהה שיש להם אולי קליעה לא רעה. אידסון? הגיע במקומו שחקן הרבה פחות טוב. פרקינס? נחיה ונראה, קשה לי להאמין שבלאט יצליח לשים יד על שחקן ברמתו שגם מתאים כל כך לקבוצה. כלומר איבדנו שניים מארבעת השחקנים המובילים והבאנו במקומם הרבה שחקנים שכולם פחות טובים מהם.

מה שקורה בקיץ הזה זה מה שקרה בכל קיץ אחרי השושלת הגדולה..
אנשים חשבו שאם יש קבוצה שעבדה,אז חייבים להביא שחקנים שיהיו מחליפים אחד לאחד לשחקנים שהיו בשושלת..זה לא הולך ככה..אף אחד לא הבטיח שתהיה את אותה קבוצה..זה גם לא המתכון היחידי לניצחון
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי refael » 14 יולי 2011, 14:31

קודי אי אפשר לדעת מה שון ג'יימס ושאייר יתנו לך ביורוליג יכול להיות שהם יתגלו כשחקנים ברמה הגבוהה של היורוליג אין לדעת .
תמונה
refael

הודעהעל ידי קודי » 14 יולי 2011, 14:33

6 לב צהוב כתב:קודי אי אפשר לדעת מה שון ג'יימס ושאייר יתנו לך ביורוליג יכול להיות שהם יתגלו כשחקנים ברמה הגבוהה של היורוליג אין לדעת .

הכל יכול להיות, אבל זה כמו להמר בקזינו.
קודי

הודעהעל ידי rc4991 » 14 יולי 2011, 14:38

גם אני קצת התאכזתי מהשחקנים שהביאו אבל ככל הנראה מכבי תפצה על כך בגארד תותח כך שזה בסדר
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי yzafrir » 14 יולי 2011, 14:52

מכבי אומנם החתימה שחקנים שמשלימים את הפאזל אבל הפאזל השתנה לגמרי עם העזיבה של פרקינס ואיידסון.
מקבוצה הגנתית אדירה אנחנו הופכים להיות קבוצה התקפית יותר טובה אבל עם סימני שאלה.
סגנון המשחק יאלץ להשתנות בגלל שני השחקנים האלו ואי אפשר לדעת איך יעבוד הסגנון החדש....
ההחתמות עד עכשיו היו הופכות את הקבוצה של העונה הקודמת לכמעט מושלמת אבל עכשיו הם פשוט הפכו להיות סימן שאלה ...
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי yzafrir » 14 יולי 2011, 14:55

תחשבו על הסגל שבמקום סמית' יש לנו את איידסון ופרקינס לפני הפציעה....קבוצה אדירה !!!
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 14 יולי 2011, 23:30

אני מתקשה להבין איך אחרי קיץ כמו הקיץ הקודם, עדיין נשמעים כאן כל-כך הרבה דברי ביקורת והבכי והנהי שוב חוזרים.

לדעתי, מאמן והנהלה לא נמדדים רק באמצעות הרכש הנעשה בקיץ ובאילו שחקנים באו והלכו, אלא גם באילו שחקנים הצליחו להשאיר.
מכבי הצליחה להשאיר כל שחקן אשר רצתה שישאר (חוץ מאידסון) ורק על זה מגיע קרדיט ענק להנהלה.
כבר עכשיו חתומים במכבי שחקנים שהם מהטובים ביותר באירופה לעמדתם, וכל זאת רק באמצעות השארת שחקנים ולא על-ידי רכש.
כמו כן, הרכש שנעשה עד כה הוא בפירוש טוב (ולדעתי אפילו מצויין). אמנם יש כמה סמני שאלה, אבל אני לא חושב שיש ספק שהשחקנים שהוחתמו הקיץ הם שחקנים טובים.

אני מתקשה להבין את הדאגה והביקורת, במיוחד אחרי החתמתו של יותם הלפרין.
כל-כך הרבה אוהבים לדבר כאן על נסיון וכמה הוא משמעותי, והנה, מכבי מחתימה לא רק את אחד השחקנים הישראלים בעלי הנסיון העשיר ביותר ביורוליג, אלא את אחד השחקנים המנוסים ביותר ביורוליג שהיה בשוק.
נסיונו של הלפרין, עולה על זה של שחקים כמו ניקולאס, פלניניץ', ביינום ואפילו לא יורד בהרבה מזה של שאראס. הפלא ופלא, לא רק שההחתמה הזאת אינה זוכה להרבה קרדיט, היא אף זוכה לביקורת.

לגבי שביתת השחקנים באנ.בי.אי, לבנות על-כך שיגיע לכאן סופרסטאר, זה דבר מגוחך וילדותי.
כל מי שזוכר את השביתה האחרונה, יודע שרוב הסיכויים הם שהשביתה תגמר וזה אף עשוי לקרות מוקדם יותר מן הצפוי.
בכלל, להאשים את ההנהלה בכך שהמועמדים שהועלו עד כה (שבכלל לא בטוח שהם מועמדים), הם "רק" שחקני אנ.בי.אי רגילים-טובים, ולא שמות נוצצים, זה פשוט כפיות טובה תינוקית.
אגב, אני בכלל לא בטוח שהחתמת שם גדול מהאנ.בי.אי. זה מהלך נכון. להביא שחקן שנמצא בכמה רמות מעל השחקנים שמשחקים לידו, זה לא רעיון טוב וזה עוד מבלי להתחשב בעובדה שהשביתה עשויה להיגמר, ואותו כוכב יצטרך לנטוש בכל רגע נתון.
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

הודעהעל ידי yzafrir » 15 יולי 2011, 04:30

חביב , מכבי השאירה רק את פארגו , כל שאר השחקנים או היו חתומים או שזה היה ברור שיחתמו (פניני ובלו...) .
אבל איבדנו שני שחקנים שאם כל הכבוד לפארגו הם היו הברומטר של הקבוצה . המשחק ההגנתי שהיה החלק הכי חשוב שנה שעברה נשען בעיקר עליהם .
אם המחליפים שלהם ימלאו את החלל הזה כמו שצריך אז אין שום בעיה אבל אנחנו באותה נקודה כמו שהיינו תחילת עונה שעברה עם סימני שאלה .
ההחתמות שהחתימו הם נכונות אבל הם בעיקר של שחקנים משלמים ולא של הבסיס של השלד (אולי חוץ מסמית' שאמור להיות המחליף של איידסון) אבל עדיין חסר החתמה אחת שיכולה להיות מאוד משמעותית כמו שריאנו שנה שעברה כמה משמעותית הייתה ההחתמה המאוחרת של פארגו...
לגבי הלפרין , בכלל לא בטוח שהוא יהיה בקבוצה וכשמדברים על אוחיון במקומו זה לא אותו רמה של שחקן ואוחיון לא יביא לך בעונה הראשונה שלו את מה שהלפרין יביא אלא אם כן יפתיע בגדול ...בקיצור סימן שאלה....

לגבי כוכב NBA , לא נראה לי שמישהו פה בונה על כוכב NBA אלא על שחקנים חופשיים מדרג הבניים שכן אפשר להחתים לפחות לעונה שלמה...כל הביינומים פארמרים ואמראים זה סתם דיבורים באויר...

ואגב , ניסיונו של הלפרין עולה על זה של ניקולאס ????? נו באמת , ניקולאס זה שחקן שכבר 6 שנים משחק ברמות הכי גבוהות של היורוליג , הלפרין חוץ מעונת קטששרף לא היה פאקטר בשום קבוצת יורוליג משמעותית (ואני לא מדבר על לובליאנה...)
אבל זה לא משנה את העובדה שבגלל שהוא הגארד הישראלי הכי טוב כרגע הוא חייב להיות במכבי...
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי טיקי חוזר » 15 יולי 2011, 05:25

לא יודע איזה ברמטר היה פרקינס אבל עובדה היא שמכבי נצחה בלדיו כל ההמשחקים חוץ ממשחק הגמר מול פאו שבמקרה הזה היה חוסר גארד כפראגו נפל מהרגליים והיה הרבה יותר חוסר נסיון . עם כל הערכה שלי לפרקינס במרה התקפית מכבי הסתדרה ממש יפה בלי נהול המשחק שלו - תבדוק סטיסטיקה לפני ואחרי , פרקינס היה גם שנה לפני כן ואיפו היתה הגנה שלו מול גליל במשחק הגמר שקיבלנו מבול 3 על הראש ? זה ששלח אוהב אותו ומפמפם עליו כל הזמן לא עושה אותו שחקן טוב יותר . דבר נוסף למה אך קבוצה ךה קפצה עליו בקיץ שעבר שהיה יכול להשתחרר תמורת סכום סמלי ?כולם מפגרים ? פרקינס לא מבין באיזה מצב הוא נמצא , מכבי לא תכניס אותו לכושר משחק על חשבון אחרים כדי שאם הוא יחזור לעצמו יברח לכסף גדול יותר .....
טיקי חוזר

הודעהעל ידי p&p » 15 יולי 2011, 05:33

עזבו רגע את זה שבלאט יודע מה שהוא עושה ומה שקרה בעונה שעברה וכו'..................
אם להסתכל על הרכש שנעשה בקיץ, הוא די מאכזב בהתחשב בעובדה שהצטרפנו לאדריאטית בשביל כסף ופינינו כסף בעזיבתם של אידסון גרין ופרקינס.
אני מקוה שהזר האחרון שמכבי תביא יהיה זר מוכח ושמכבי פעם אחת תנסה להילחם על סוג כזה של שחקן.

ושאלה קצת לא קשורה:
למה בלאט בחר בדוין סמית' במקום ג'יימס וייט למישהו יש השערות???
p&p

הודעהעל ידי Euro_Basket » 15 יולי 2011, 05:44

כי לדווין סמית' כביכול יש יותר ניסיון במסגרות אירופאיות, ולקח גביע מקומי מסיינה יחד עם אבלינו.
סמית' גם נחשב לשחקן קבוצתי יותר.

יכול להיות גם שווייט נוסף היה מזכיר לו את רודני :grin
סמל אישי של המשתמש
Euro_Basket

הודעהעל ידי טיקי חוזר » 15 יולי 2011, 05:47

הכסף שהתפנה הלך לשימור סגל הקיים והחתמה של שחקנים נוספים . בלו, פניני , סופו ופראגו קיבלו חוזים חדשים משודרגים , גם מאמן . כל זה עולה כסף ...
טיקי חוזר

הודעהעל ידי p&p » 15 יולי 2011, 05:53

Euro_Basket כתב:כי לדווין סמית' כביכול יש יותר ניסיון במסגרות אירופאיות, ולקח גביע מקומי מסיינה יחד עם אבלינו.
סמית' גם נחשב לשחקן קבוצתי יותר.

יכול להיות גם שווייט נוסף היה מזכיר לו את רודני :grin

לא יודע לדעתי וויט שחקן עם יותר פוטנציאל .
ולפי הסטטיסטיקה וויט נחשב ליותר קבוצתי (1.3 אס' לסמית' ו 2.3 לוויט)
p&p

הודעהעל ידי בנימין נעמן » 15 יולי 2011, 05:54

אני מת...
שנה שעברה כשהחתימו את פארגו אנשים אמרו שזו החתמה הזויה, עכשיו הוא החתמה משמעותית של מליון דולר.
אז אולי תתנו לבלאט לעשות את העבודה שלו ולא תגידו את דעתכם על כל שחקן לפני שהוא בכלל לבש צהוב?
סמל אישי של המשתמש
בנימין נעמן

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 15 יולי 2011, 07:38

ממש לא נכון.
מכבי השאירה לא רק את פארגו, אלא גם השאירה (חידשה חוזים) לפניני ולבלו וגם פתחה את חוזהו של סופו על-מנת להוסיף אופציה שישאר עונה נוספת, לאחר העונה הבאה.
אפשר גם לציין את שארפ שחידש גם הוא חוזה הקיץ.

לגבי פרקינס, אני ממש לא חושב שהוא כזה שחקן חשוב כמו שעשו ממנו כאן, אבל זאת לא הנקודה העיקרית.
בכל מקרה, פרקינס פצוע ולא יוכל לחזור לשחק בקרוב, וגם אם יחזור, הוא כנראה לא יהיה אותו שחקן. להפנות עכשיו אצבע מאשימה להנהלה על כך שהיא טרם החתימה את פרקינס, זאת באמת שטות.
עם על הצער שבדבר, החתמתו של פרקינס לעונה הבאה, לא מצטיירת כצעד נבון, בטח לא עבור הסכומים אותם הוא דורש.
אני מציע שנראה מי יהיה המחליף שיוחתם במקום פרקינס, לפני שנקבע קביעות כמו שההנהלה "בונה על קסמיו של בלאט" ולפני שנבכה בפעם המי יודע כמה על-כך שלא הוחתמו שחקנים מספיק טובים.
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

הודעהעל ידי שחף » 15 יולי 2011, 07:43

ג'ורדן פארמר הציע את עצמו למכבי לפי ידיעות. זה פחות או יותר האופציה הכי טובה שעלתה עבור מכבי בקיץ האחרון, לאור העובדה שהאיש מחזיק בתעודת זהות כחולה וישחק כישראלי בליגה של קופל.
שחף

הודעהעל ידי rc4991 » 15 יולי 2011, 08:36

שחף כתב:ג'ורדן פארמר הציע את עצמו למכבי לפי ידיעות. זה פחות או יותר האופציה הכי טובה שעלתה עבור מכבי בקיץ האחרון, לאור העובדה שהאיש מחזיק בתעודת זהות כחולה וישחק כישראלי בליגה של קופל.

ישתלם להביא אותו כל עוד הוא יחתום לעונה אחת ואני לא מאמין שזה יקרה אבל נשמע שהוא מאוד מעוניין לשחק במכבי,דווקא אני חושב שבסופו של דבר ביינום יחתום במכבי ללא יציאה לNBA
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Avi1508, עידן ו־13 אורחים