MTA2311 כתב:הצופה כתב:מישהו יודע עם מי הוא התחתן? חתונה אמיתית או לצורך התעודה?
חתונה בשביל לקבל 150 אלף דולר ממכבי?
שמעתי ממישהו שזו חתונה פיקטיבית וזה נשמע לי חרטא. רציתי לדעת אם מישהו יודע
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
MTA2311 כתב:הצופה כתב:מישהו יודע עם מי הוא התחתן? חתונה אמיתית או לצורך התעודה?
הצופה כתב:MTA2311 כתב:הצופה כתב:מישהו יודע עם מי הוא התחתן? חתונה אמיתית או לצורך התעודה?
felix_r כתב:הצופה כתב:MTA2311 כתב:הצופה כתב:מישהו יודע עם מי הוא התחתן? חתונה אמיתית או לצורך התעודה?
כן, יש איזו בחורה ישראלית שרוצה לקבל גרין קארד ועל הדרך גם בולבול שחור
felix_r כתב:הצופה כתב:MTA2311 כתב:הצופה כתב:מישהו יודע עם מי הוא התחתן? חתונה אמיתית או לצורך התעודה?
חנו'ש כתב:felix_r כתב:הצופה כתב:MTA2311 כתב:הצופה כתב:מישהו יודע עם מי הוא התחתן? חתונה אמיתית או לצורך התעודה?
זו לא אני.
נשבעת...
חנו'ש כתב:felix_r כתב:הצופה כתב:MTA2311 כתב:הצופה כתב:מישהו יודע עם מי הוא התחתן? חתונה אמיתית או לצורך התעודה?
זו לא אני.
נשבעת...
felix_r כתב:שמה של הבחורה שמור במערכת הפורום, והיא ביקשה לשמור על אנונימיות, לכן נקרא לה ח'.
בכל מקרה, אני המלצתי ל-ח' להמתין עם תאריך החתונה עד אשר ריצ'רד האוול יעבור את הבדיקות הרפואיות, כי עם המזל שיש למכבי בשנים האחרונות, לא מן הנמנע, שהבדיקות יגלו שהאוול חולה במחלה סופנית ונשאר לו רק שבועים לחיות.
Chen כתב:השחקנים שבאים למכבי כל כך רגישים למחלות שהם יכולים להידבק בוירוסים של המחשב.
er79 כתב:המועדון הזה מת. שנתיים אני משלה את עצמי, אבל כנראה הגיע הזמן להתעורר בכאפה. מועדון מת
MTA2311 כתב:Chen כתב:השחקנים שבאים למכבי כל כך רגישים למחלות שהם יכולים להידבק בוירוסים של המחשב.
מזל טוב ד"א.
Chen כתב:MTA2311 כתב:Chen כתב:השחקנים שבאים למכבי כל כך רגישים למחלות שהם יכולים להידבק בוירוסים של המחשב.
מזל טוב ד"א.
תודה רבה!
שועל כתב:צריך לזכור שמכבי תקועה עם 3 שחקנים כמו עצם בגרון: רוצ'סטי, מילר והנדריקס, שניים מהם עם חוזה של מליון דולר.
לרוצ'סטי מכבי מנסה למצוא קבוצה שתשלם עליו מחיר סביר והיא לא מוצאת.
בנוגע להנדריקס פורסם שאף קבוצה לא רוצה לגעת בו בגלל מצבו הגופני.
בנוגע למילר מכבי עוד לא הצהירה מה היא מתכננת לעשות וכנראה שזה לא כל כך קל לפתרון.
אני חושב שלאור זה אפשר להבין (לא לקבל) מדוע מכבי החתימה את הוואל ב150 אלף ולא מצליחה להחתים אפילו שחקנים מדרג ב וג כמו סמואלס ותייס.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־23 אורחים