ארז אלדשטיין פוטר ממכבי ת"א, רמי הדר המאמן הקבוע

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: ארז אלדשטיין פוטר ממכבי ת"א, רמי הדר המאמן הקבוע

הודעהעל ידי קובי » 24 אוקטובר 2016, 17:55

שמואל1 כתב:זה לא אולטימטום. ארז קיבל את ההודעה בהפתעה מוחלטת והוא עדיין בסערת רגשות.

זה שהוא הופתע, לא אומר כלום.
הוא כנראה לא הבין שמה שהוא יכל לומר במועדונים קטנים ובינוניים, לא יעבוד מול הפרסונות בהנהלת מכבי.
פיטרו אותו הכי מהיר בהסטוריה, בלי תודה, בלי שלום, באמצע הלילה, בלי בק-אפ פלאן ופדרמן אפילו סינן שזו הייתה החלטה קלה.

ריח חזק מאוד של משהו אישי.
הסגל שלי:
PG-שארונאס יאסיקביצ'יוס
SG-מיקי ברקוביץ'
SF-אנטוני פארקר
PF-ארל וויליאמס
C-ניקולה וויצ'יץ'
מחליפים:דרק שארפ, קווין מגי, נייט האפמן, אריאל מקדונלד, ג'ים בוטרייט, עודד קטש, דורון ג'מצ'י, מייסאו באסטון
מאמן:פיני גרשון
עוזרים:רלף קליין ודיוויד בלאט
סמל אישי של המשתמש
קובי

הודעהעל ידי שמואל1 » 24 אוקטובר 2016, 17:56

קובי כתב:
שמואל1 כתב:זה לא אולטימטום. ארז קיבל את ההודעה בהפתעה מוחלטת והוא עדיין בסערת רגשות.

הוא כנראה לא הבין שמה שהוא יכל לומר במועדונים קטנים ובינוניים, לא יעבוד מול הפרסונות בהנהלת מכבי.
פיטרו אותו הכי מהיר בהסטוריה, בלי תודה, בלי שלום, באמצע הלילה, בלי בק-אפ פלאן ופדרמן אפילו סינן שזו הייתה החלטה קלה.

אז לא אולטימטום.
אולטימטום זה לבוא להגיד: "תנו לי X ואם לא אז אעשה Y"
אם הוא היה נותן אולטימטום, הוא לא היה מופתע.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי אחדשיודע » 24 אוקטובר 2016, 18:00

תגיד שמואל, אתה לא מכיר את כל משחקי ה-"תחזיקו אותי"? גם אם הוא הציב אולטימטום (וההגדרה ממש לא רלוונטית), זה לא אומר שהוא ציפה שיענו לו בשלילה ויפטרו אותו. אל תהיה תמים.
אחדשיודע

הודעהעל ידי toja27 » 24 אוקטובר 2016, 18:00

יש סיכוי שהייתה להם באק אפ פלאן מתחילת העונה רק הם לא סיפרו את זה לאף אחד. רמי הדר. לדעתי אחת הסיבות שארז פוטר בכזאת קלות זה שרמי הדר כבר היה שם.
סמל אישי של המשתמש
toja27

Re: ארז אלדשטיין פוטר ממכבי ת

הודעהעל ידי קובי » 24 אוקטובר 2016, 18:01

שמואל1 כתב:
קובי כתב:

אז לא אולטימטום.
אולטימטום זה לבוא להגיד: "תנו לי X ואם לא אז אעשה Y"
אם הוא היה נותן אולטימטום, הוא לא היה מופתע.

אולטימטום גם יכול להיות שהוא בא לשמעון ואמר לו באימפולסיביות - שמע, זה לא יכול להימשך ככה. ניקולה חייב לגבות אותי מול השחקנים, אחרת אני לא אוכל להמשיך פה. אולי אמר משהו שלא האמין שיביא לפיטוריו, אבל מספיק חריף שזה יקפיץ למישהו פיוז.
הסגל שלי:
PG-שארונאס יאסיקביצ'יוס
SG-מיקי ברקוביץ'
SF-אנטוני פארקר
PF-ארל וויליאמס
C-ניקולה וויצ'יץ'
מחליפים:דרק שארפ, קווין מגי, נייט האפמן, אריאל מקדונלד, ג'ים בוטרייט, עודד קטש, דורון ג'מצ'י, מייסאו באסטון
סמל אישי של המשתמש
קובי

הודעהעל ידי אחדשיודע » 24 אוקטובר 2016, 18:02

toja27 כתב:יש סיכוי שהייתה להם באק אפ פלאן מתחילת העונה רק הם לא סיפרו את זה לאף אחד. רמי הדר. לדעתי אחת הסיבות שארז פוטר בכזאת קלות זה שרמי הדר כבר היה שם.

סיכוי גדול אפילו.
אחדשיודע

הודעהעל ידי איתי-שגב » 24 אוקטובר 2016, 18:02

toja27 כתב:יש סיכוי שהייתה להם באק אפ פלאן מתחילת העונה רק הם לא סיפרו את זה לאף אחד. רמי הדר. לדעתי אחת הסיבות שארז פוטר בכזאת קלות זה שרמי הדר כבר היה שם.

אגב, נראלי שהגיע הזמן לחתימה חדשה..
סמל אישי של המשתמש
איתי-שגב

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 24 אוקטובר 2016, 18:03

לא קרה לכם אף פעם שרציתם להיפרד ממישהו/מישהי אבל לא היה לכם נעים ואז פתאום היה מצב של ''אם לא X אני עוזב!'' וראיתם את זה כהזדמנות לא להתנגד?

מכבי חיפשו דרך החוצה, נוצרה להם הזדמנות (למשהו שהם בכל מקרה היו עושים מקסימום עוד שבועיים) והם קפצו עליה
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי toja27 » 24 אוקטובר 2016, 18:04

איתי-שגב כתב:

אגב, נראלי שהגיע הזמן לחתימה חדשה..

צודק.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי קובי » 24 אוקטובר 2016, 18:06

עם כל הכבוד, קשה לי להאמין שמישהו בהנהלה באמת מאמין בזה שרמי הדר וליאור ליובין הם בק אפ פלאן, שהם אמורים להוביל את הקבוצה הכי עשירה בתולדות המועדון להישגים שמכוונים אליהם באירופה.
הסגל שלי:
PG-שארונאס יאסיקביצ'יוס
SG-מיקי ברקוביץ'
SF-אנטוני פארקר
PF-ארל וויליאמס
C-ניקולה וויצ'יץ'
סמל אישי של המשתמש
קובי

הודעהעל ידי אחדשיודע » 24 אוקטובר 2016, 18:28

אם רמי הדר הוא מינוי של ההנהלה, ואחרי פחות מחודש מתחילת העונה הוא כבר המאמן הראשי (גם אם בתור ניסיון זמני) - זה ממש לא קלוש. אננחו מדברים על אותם אנשים שמינו את ארז אדלשטיין בקיץ ופיטרו אותו באוקטובר.
אחדשיודע

הודעהעל ידי MTA2311 » 24 אוקטובר 2016, 18:30

רק עוד נקודה אחת (שלא באה לסנגר חלילה על ההנהלה) - לא צריך לרחם על ארז יותר מדי. מדובר במאמן שסיים פחות או יותר בצורה הזאת בכל מקום שדרך בו.

רק בשביל הפרופורציות.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי jol9 » 24 אוקטובר 2016, 18:32

MTA2311 כתב:רק עוד נקודה אחת (שלא באה לסנגר חלילה על ההנהלה) - לא צריך לרחם על ארז יותר מדי. מדובר במאמן שסיים פחות או יותר בצורה הזאת בכל מקום שדרך בו.

רק בשביל הפרופורציות.

כן, אבל לא אחרי חודשיים...

הייתי בטוח ששני הצדדים הולכים למהלך הזה בעיניים פקוחות.

מסתבר שכשאתה בא לקנות פנטהאוז ברוטשילד ואומרים לך שהוא עולה מליון ש"ח, אל תאמין...
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי איתי-שגב » 24 אוקטובר 2016, 18:33

יכול להיות מאוד שזה מה שקרה להפועל שנה שעברה.
רצו שאברהמי יהיה המאמן הראשי, אבל הביאו אחד עם שם גדול יותר (קטש) וחיכו לרגע הנכון להיפטר ממנו, רק שלא יצאו עליהם שהם מביאים מאמן ללא יותר מדי נסיון.
לא שאני רואה בזה הגיון, אבל עדיין, אולי זה מה שקרה.
סמל אישי של המשתמש
איתי-שגב

הודעהעל ידי אחדשיודע » 24 אוקטובר 2016, 18:37

MTA2311 כתב:רק עוד נקודה אחת (שלא באה לסנגר חלילה על ההנהלה) - לא צריך לרחם על ארז יותר מדי. מדובר במאמן שסיים פחות או יותר בצורה הזאת בכל מקום שדרך בו.

רק בשביל הפרופורציות.

אני מבין על מה אתה מדבר, אבל יש הבדל בין מאמן שמסיים התקשורת עם קבוצה בסוף העונה לבין מאמן שמסיים עבודה בתחילת/אמצע העונה. האיש מאמן 25 שנה והוא פוטר אאל"ט רק פעם אחת באמצע העונה (בתחילת הקריירה שלו).
אחדשיודע

הודעהעל ידי yanay21 » 24 אוקטובר 2016, 19:25

קובי כתב:

עם כל הכבוד, קשה לי להאמין שמישהו בהנהלה באמת מאמין בזה שרמי הדר וליאור ליובין הם בק אפ פלאן, שהם אמורים להוביל את הקבוצה הכי עשירה בתולדות המועדון להישגים שמכוונים אליהם באירופה.

לא שאני אומר שאתה טועה, כי רק חברי ההנהלה יודעים מה עובר להם בראש, אבל באמת יפתיעו אותך אם זה באמת הבק אפ פלאן? הם שאננים ושחצנים כל כך שזה מגעיל, אבל אין סיבה שלא יהיו. החתימו את ווימס וגאודלוק, מסירים אחריות, ומצפים שהכול יעבוד. קלאסי מכבי.
סמל אישי של המשתמש
yanay21

הודעהעל ידי roy1000 » 24 אוקטובר 2016, 19:36

אחדשיודע כתב:רוי, אין שום סיכוי שמאמן כדורסל סביר מפוטר באוקטובר ולא עושה אף טעות בדרך שלו, זו סתם תיאוריה מנופחת. וזה בלי קשר לכך שרבים טענו בתחילת הדרך שהוא לא מתאים ויתקשה לשרוד כאן, תשים את זה בצד. הוא טעה כשלא הצליח לעצור את הסחף נגדו בקרב השחקנים (בוודאי בשלב כל כך מוקדם) והוא טעה כשלא הצליח לשכנע את הבעלים שהוא מסוגל לייצב את המערכת ולשלוט במצב. מנגד כאמור, במכבי טעו שנתנו למצב העניינים להגיע לאן שהגיע, ולא עזרו לו מספיק לייצב את הספינה. מבחינתי "איבד את חדר ההלבשה" זה הרבה יותר מ-"רק מאמן", זה הרבה גורמים אחרים (שחקנים, הנהלה, מנהל מקצועי וכ'ו) שנתנו למצב להידרדר.

במה הוא טעה? הוא בסך הכל היה ארז. הוא עשה מה שהוא יודע. ווימס/גאודלוק לא ספרו אותו. הוא לא שלט בכלום ולא יכל לשלוט בכלום.

שוב, אתה אומר שהוא "טעה", אבל הוא בסך הכל היה אותו בנאדם ואותו מאמן שהוא היה ב- 20 שנה האחרונות. זה ארז אדלשטיין והוא פוטר בגלל שהוא ארז אדלשטיין. הוא לא עשה שום דבר שלא היה צפוי ממנו.
roy1000

Re: ארז אלדשטיין פוטר ממכבי ת

הודעהעל ידי roy1000 » 24 אוקטובר 2016, 19:38

שחף1 כתב:לא מסכים פה. הקריסה של ארז היא לא מקצועית. האיש לא מתאים מבחינה אישיותית לאמן ברמות האלה. הלחץ גדול עליו

אף אחד לא דיבר (רק או אפילו בעיקר) על קריסה מקצועית. אני אומר בדיוק מה שאתה אומר - ארז לא מתאים לאמן במכבי ולכן האשמה לא עליו. הקריסה הזו הייתה צפויה לחלוטין (גם אם הפיטורים היו מוקדמים בשבוע ממה שחשבנו).
roy1000

הודעהעל ידי אחדשיודע » 24 אוקטובר 2016, 19:39

roy1000 כתב:
אחדשיודע כתב:רוי, אין שום סיכוי שמאמן כדורסל סביר מפוטר באוקטובר ולא עושה אף טעות בדרך שלו, זו סתם תיאוריה מנופחת. וזה בלי קשר לכך שרבים טענו בתחילת הדרך שהוא לא מתאים ויתקשה לשרוד כאן, תשים את זה בצד. הוא טעה כשלא הצליח לעצור את הסחף נגדו בקרב השחקנים (בוודאי בשלב כל כך מוקדם) והוא טעה כשלא הצליח לשכנע את הבעלים שהוא מסוגל לייצב את המערכת ולשלוט במצב. מנגד כאמור, במכבי טעו שנתנו למצב העניינים להגיע לאן שהגיע, ולא עזרו לו מספיק לייצב את הספינה. מבחינתי "איבד את חדר ההלבשה" זה הרבה יותר מ-"רק מאמן", זה הרבה גורמים אחרים (שחקנים, הנהלה, מנהל מקצועי וכ'ו) שנתנו למצב להידרדר.

במה הוא טעה? הוא בסך הכל היה ארז. הוא עשה מה שהוא יודע. ווימס/גאודלוק לא ספרו אותו. הוא לא שלט בכלום ולא יכל לשלוט בכלום.

שוב, אתה אומר שהוא "טעה", אבל הוא בסך הכל היה אותו בנאדם ואותו מאמן שהוא היה ב- 20 שנה האחרונות. זה ארז אדלשטיין והוא פוטר בגלל שהוא ארז אדלשטיין. הוא לא עשה שום דבר שלא היה צפוי ממנו.

איך אתה אוהב להיות תקוע על התיאוריות האלה. לא תזוז מילימטר.
הוא לא טעה, התנהל כפי שהתנהל לאורך כל הקריירה שלו, ולא יכל לעשות שום דבר אחרת. סבבה.
כדי להיות מפוטר באוקטובר, גם המאמן הכי לא מתאים בעולם צריך לעשות טעות בדרך שלו.
אחדשיודע

הודעהעל ידי roy1000 » 24 אוקטובר 2016, 19:43

קובי כתב:אתם נותנים יותר מדיי קרדיט לכתבי השקל תשעים עם תאוריית ״איבד את חדר ההלבשה״. נותנים יותר מדיי קרדיט לחשיבות של ווימס, מקל, או כל אחד מ״שחקני המרד״ מבחינת ההנהלה.
ההנהלה לא סופרת אותם, לא רואה אותם ממטר.
אם זאת הייתה הסיבה לפיטורי ארז ותו לא, לא הייתה סיבה הגיונית שההנהלה תפטר את ארז באישון לילה ובקור רוח מקפיא.

היה שם משהו שעלה לפן האישי בין ארז לבין אחד, או יותר מחברי ההנהלה. אין ספק.
אני מהמר על איזה סוג של אולטימטום שארז העלה מול ההנהלה, שאולי עבד לו בעבר במועדונים סטייל הפועל והתקבל בצורה אחרת במכבי.

להגיד שההנהלה לא רואה את ווימס וגאודלוק ממטר אחרי המאמץ של להחתים אותם בהנחה זה נשמע לא ריאלי. ברור שהם סופרים את דעתם ואם הם יודצאים בחריפות נגד המאמן תהיה לזה השפעה גדולה. בייחוד כשאבי אבן כנראה בוחש לטובתו של רמי הדר.

אני כן מסכים שהיה משהו שהוביל לפיצוץ. כנראה הייתה שיחה קשה בין ארז למישהו (לא בטוח אולטימטום). גם החג שיחק תפקיד והם רצו לעשות את זה בזמן שכולם בחופש.
roy1000

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], omerk ו־12 אורחים