13 נובמבר 2016, 14:56
13 נובמבר 2016, 15:01
rc4991 כתב:jay כתב:מבחינת רזומה הכל ברור. אבל גם מבחינת תוצאות אני לא מבין איך אפשר להגיד שהדר עדיף על אדלשטיין, לא רק שאי אפשר להתעלם מכך שאימן לצד אדלשטיין בכל התקופה שלו, גם המשחק של מכבי בפירוש נסוג. קצב הנקודות שלה תואם את הקבוצה שהיא פוגשת - כלומר הקבוצה שמולה מכתיבה את הקצב. גם אם חל שיפור קל בהגנה שניתן איכשהו לבודד מכל משתנה אחר, איך בדיוק מבודדים אותו ממרכיב הזמן? השחקנים האלה משחקים יחד כבר תקופה, מי אמר שהדר הביא לשיפור שלהם? גאודלוק וווימס מתאמצים יותר לא בגלל הדר, אלא בגלל שהם לא אוהבים להתבזות.
יחד עם זאת, אני לא רואה איזה מאמן מנחיתים פה ששווה את זה. שישמרו את הכסף לעונה הבאה אם כל מה שהם מסוגלים זה סאשה פאקינג אוברדוביץ'. אנחנו לא צריכים פה מקרה גודס-טבק 2, שבו מביאים אנדר קוואליפייד אחד להחליף אחר, והתוצאה היא אותה תוצאה. אני לא בטוח שגם קזלאוסקס שווה את זה. בלי סיסמאות, מה הוא עשה ב-15 השנים האחרונות ביורוליג? אם כבר לעשות שינויים, אז להביא רכז ו/או גבוה, שיש להם פוטנציאל להישאר פה גם בשנים הבאות.
לגבי שמעון, HE IS JUST BEING שמעון. הוא עו"ד בכל רמ"ח איבריו, לא רק בבית המשפט. וכן, יש אנשים שקונים את המילה שלו, ואליהם הוא פונה, לא ל"חוכמולוגים" שמבינים שכמעט הכל אצלו יח"צ זול.
הוא הגיע עם צסק"א לגמר והפסיד בשניה האחרונה אחרי שהקבוצה שלו שיחקה מדהים במשך כל העונה
הוא מאמן מצויין, אבל האמת שיש מצב שאני מעדיף את טרינקיירי
13 נובמבר 2016, 15:11
RomanR כתב:rc4991 כתב:jay כתב:מבחינת רזומה הכל ברור. אבל גם מבחינת תוצאות אני לא מבין איך אפשר להגיד שהדר עדיף על אדלשטיין, לא רק שאי אפשר להתעלם מכך שאימן לצד אדלשטיין בכל התקופה שלו, גם המשחק של מכבי בפירוש נסוג. קצב הנקודות שלה תואם את הקבוצה שהיא פוגשת - כלומר הקבוצה שמולה מכתיבה את הקצב. גם אם חל שיפור קל בהגנה שניתן איכשהו לבודד מכל משתנה אחר, איך בדיוק מבודדים אותו ממרכיב הזמן? השחקנים האלה משחקים יחד כבר תקופה, מי אמר שהדר הביא לשיפור שלהם? גאודלוק וווימס מתאמצים יותר לא בגלל הדר, אלא בגלל שהם לא אוהבים להתבזות.
יחד עם זאת, אני לא רואה איזה מאמן מנחיתים פה ששווה את זה. שישמרו את הכסף לעונה הבאה אם כל מה שהם מסוגלים זה סאשה פאקינג אוברדוביץ'. אנחנו לא צריכים פה מקרה גודס-טבק 2, שבו מביאים אנדר קוואליפייד אחד להחליף אחר, והתוצאה היא אותה תוצאה. אני לא בטוח שגם קזלאוסקס שווה את זה. בלי סיסמאות, מה הוא עשה ב-15 השנים האחרונות ביורוליג? אם כבר לעשות שינויים, אז להביא רכז ו/או גבוה, שיש להם פוטנציאל להישאר פה גם בשנים הבאות.
לגבי שמעון, HE IS JUST BEING שמעון. הוא עו"ד בכל רמ"ח איבריו, לא רק בבית המשפט. וכן, יש אנשים שקונים את המילה שלו, ואליהם הוא פונה, לא ל"חוכמולוגים" שמבינים שכמעט הכל אצלו יח"צ זול.
הוא הגיע עם צסק"א לגמר והפסיד בשניה האחרונה אחרי שהקבוצה שלו שיחקה מדהים במשך כל העונה
טרינקיירי הוא מאמן שאנחנו צריכים, ובדיוק בגלל זה הוא לא יהיה פה. הוא לא יתן לניקולה ושות' לקבוע לו הכל פה, ובגלל זה הם לא יביאו אותו.
זה גם אומר שאנחנו צריכים להתקע עם הדר עד סוף העונה בשביל להביא את טרינקיירי שנה הבאה
13 נובמבר 2016, 15:19
RomanR כתב:rc4991 כתב:jay כתב:מבחינת רזומה הכל ברור. אבל גם מבחינת תוצאות אני לא מבין איך אפשר להגיד שהדר עדיף על אדלשטיין, לא רק שאי אפשר להתעלם מכך שאימן לצד אדלשטיין בכל התקופה שלו, גם המשחק של מכבי בפירוש נסוג. קצב הנקודות שלה תואם את הקבוצה שהיא פוגשת - כלומר הקבוצה שמולה מכתיבה את הקצב. גם אם חל שיפור קל בהגנה שניתן איכשהו לבודד מכל משתנה אחר, איך בדיוק מבודדים אותו ממרכיב הזמן? השחקנים האלה משחקים יחד כבר תקופה, מי אמר שהדר הביא לשיפור שלהם? גאודלוק וווימס מתאמצים יותר לא בגלל הדר, אלא בגלל שהם לא אוהבים להתבזות.
טרינקיירי הוא מאמן שאנחנו צריכים, ובדיוק בגלל זה הוא לא יהיה פה. הוא לא יתן לניקולה ושות' לקבוע לו הכל פה, ובגלל זה הם לא יביאו אותו.
זה גם אומר שאנחנו צריכים להתקע עם הדר עד סוף העונה בשביל להביא את טרינקיירי שנה הבאה
13 נובמבר 2016, 16:03
13 נובמבר 2016, 16:04
שמואל1 כתב:רצה שמועה בקבוצת האוהדים שפיני גרשון נפגש היום עם וויצ'יץ' ופדרמן וחתם במכבי.
שמואל1 כתב:רצה שמועה בקבוצת האוהדים שפיני גרשון נפגש היום עם וויצ'יץ' ופדרמן וחתם במכבי.
13 נובמבר 2016, 16:05
LIAV10 כתב:כמו כן פיני ירד לוויצ׳יץ שעשה פיסטינג לפיני.
13 נובמבר 2016, 16:05
13 נובמבר 2016, 16:06
13 נובמבר 2016, 16:08
MaccabiTA כתב:LIAV10 כתב:כמו כן פיני ירד לוויצ׳יץ שעשה פיסטינג לפיני.
אחת הזקפות המוזרות
13 נובמבר 2016, 16:09
13 נובמבר 2016, 16:11
LIAV10 כתב:MaccabiTA כתב:LIAV10 כתב:כמו כן פיני ירד לוויצ׳יץ שעשה פיסטינג לפיני.
אחת הזקפות המוזרות
למה מוזר?
לגיטימי לחלוטין.
Chubby and croatian
13 נובמבר 2016, 16:13
MTA2311 כתב:LIAV10 כתב:MaccabiTA כתב:LIAV10 כתב:כמו כן פיני ירד לוויצ׳יץ שעשה פיסטינג לפיני.
אחת הזקפות המוזרות
למה מוזר?
לגיטימי לחלוטין.
Chubby and croatian
פיני זה bbw גבר
13 נובמבר 2016, 16:15
MaccabiTA כתב:MTA2311 כתב:LIAV10 כתב:MaccabiTA כתב:LIAV10 כתב:כמו כן פיני ירד לוויצ׳יץ שעשה פיסטינג לפיני.
אחת הזקפות המוזרות
למה מוזר?
לגיטימי לחלוטין.
Chubby and croatian
פיני זה bbw גבר
ואת ניקו הייתי ממתג כ amateur euro babe
13 נובמבר 2016, 16:16
MTA2311 כתב:MaccabiTA כתב:MTA2311 כתב:LIAV10 כתב:MaccabiTA כתב:[quote="LIAV10"]כמו כן פיני ירד לוויצ׳יץ שעשה פיסטינג לפיני.
אחת הזקפות המוזרות
למה מוזר?
לגיטימי לחלוטין.
Chubby and croatian
פיני זה bbw גבר
13 נובמבר 2016, 16:18
MaccabiTA כתב:MTA2311 כתב:MaccabiTA כתב:MTA2311 כתב:LIAV10 כתב:[quote="MaccabiTA"][quote="LIAV10"]כמו כן פיני ירד לוויצ׳יץ שעשה פיסטינג לפיני.
אחת הזקפות המוזרות
למה מוזר?
לגיטימי לחלוטין.
Chubby and croatian
פיני זה bbw גבר
13 נובמבר 2016, 16:23
MTA2311 כתב:MaccabiTA כתב:MTA2311 כתב:MaccabiTA כתב:MTA2311 כתב:[quote="LIAV10"][quote="MaccabiTA"][quote="LIAV10"]כמו כן פיני ירד לוויצ׳יץ שעשה פיסטינג לפיני.
אחת הזקפות המוזרות
למה מוזר?
לגיטימי לחלוטין.
Chubby and croatian
פיני זה bbw גבר
13 נובמבר 2016, 16:31
LIAV10 כתב:כמו כן פיני ירד לוויצ׳יץ שעשה פיסטינג לפיני.