Holiday_Armadillo כתב:MaccabiTA כתב:Holiday_Armadillo כתב:MaccabiTA כתב:Holiday_Armadillo כתב:
האמת שכבר איזה 8 חודשים שאני לא נוגעת במשחק
ניסיתי את המשחק החדש אבל..לא יודעת, עד שאני מגיע לקטע שאני נכנסת לשוונג של העונה, אני מבלה איזה שעה וחצי על לשפר את הצוות המקצועי, להחליט מי צריך ללכת ומי צריך להישאר, להשאיל את הנוער שלי, לקבוע טקטיקה, ואז בסוף כבר אין לי חשק לשחק במשחק עצמו
ועכשיו אתה בא להגיד ''ובדיוק בגלל זה תתאים לך הגירסא הניידת''
חד משמעית
כשעונה נמשכת 4-8 שעות (תלוי כמה עמוק את נכנסת לפרטים), את מרגישה את ההתקדמות ויכולה לתפוס ולשחק 20-30 דקות בנסיעות ועדיין להנות מהמשחק זה עולם אחר.
תני לי את הקרדיט פה, לא תתאכזבי.
אם זה מוסיף לי נקודות אז היום החזרתי לטוטנהאם את האליפות אחרי כמעט 60 שנות גלות, דאבל קטן עם גביע הליגה אחרי שבעונה הראשונה איתם סיימתי אחרי צ׳לסי במאבק שנמשך עד למחזור האחרון
איך הגעת ללשחק עם טוטנהאם? מכל הקבוצות דווקא טוטנהאם?
וואו, זה סיפור ארוך, יש לי היסטוריה ארוכה איתם במשחק..
אבל יצא לי לשחק עם קבוצות הזויות באמת
מדי פעם ניסיתי לקחת על עצמי איזה ספליט או ספרטה פראג או איזה קבוצה מהליגה הברזילאית או אמריקאית אבל זה היה meh כזה
השמירות הכי ארוכות שלי היו עם טוטנהאם
מה שכן, פעם אחת עשיתי באדיטור שלאחת הקבוצות מהליגה החצי-מקצוענית באנגליה יהיה שוגר דדי אבל חוץ מזה לא שיניתי כלום
היה כיף לדרוס את כולם אבל ויתרתי שהגעתי לפרמייר ליג כי זה כבר היה גדול עליי
בנייד בגלל שאת רצה את העונות הרבה יותר מהר זה כיף לקחת פרוייקטים ארוכי טווח, אתה מוצא את עצמך מתחבר רגשית לקבוצות שאתה כנראה לא יודע לבטא את השם שלהן מליגות שכוחות אל