המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
yanay21 כתב:סיפורי הנשים והילדים של רוי וג'ניה נותנים פייט לסיפורי הצואה של בן, אני חייב להודות.
הנחתי שעשית את הדוק' בNYU. או שרק לימדת?
roy1000 כתב:yanay21 כתב:סיפורי הנשים והילדים של רוי וג'ניה נותנים פייט לסיפורי הצואה של בן, אני חייב להודות.
לא. יש רק מקום אחד בארהב שבו אתה יכול לעשות דוקטורט ולהישאר בתור סגל. שם עשיתי את הדוקטורט.
MaccabiTA כתב:ככל שאני מתקדם בחיים שלי אני מבין יותר ויותר טוב למה פשוט אסור לי להתחתן.
MTA2311 כתב:MaccabiTA כתב:ככל שאני מתקדם בחיים שלי אני מבין יותר ויותר טוב למה פשוט אסור לי להתחתן.
זה מיותר במאה ה21, אבל אתה מזרחי אז זה לא יתקבל אצלכם בעין יפה
MaccabiTA כתב:MTA2311 כתב:MaccabiTA כתב:ככל שאני מתקדם בחיים שלי אני מבין יותר ויותר טוב למה פשוט אסור לי להתחתן.
לא יתקבל בעין יפה אבל חבל על הזמן באיזה גבות יפות
MaccabiTA כתב:MTA2311 כתב:MaccabiTA כתב:ככל שאני מתקדם בחיים שלי אני מבין יותר ויותר טוב למה פשוט אסור לי להתחתן.
MTA2311 כתב:MaccabiTA כתב:MTA2311 כתב:MaccabiTA כתב:ככל שאני מתקדם בחיים שלי אני מבין יותר ויותר טוב למה פשוט אסור לי להתחתן.
נסיעה טובה הודאל
yanay21 כתב:roy1000 כתב:yanay21 כתב:סיפורי הנשים והילדים של רוי וג'ניה נותנים פייט לסיפורי הצואה של בן, אני חייב להודות.
לא. יש רק מקום אחד בארהב שבו אתה יכול לעשות דוקטורט ולהישאר בתור סגל. שם עשיתי את הדוקטורט.
מבלי להסגיר את שם האוניברסיטה, איך זה? כלומר, למה דווקא המוסד הזה, ולמה אחרים לא?
MaccabiTA כתב:MTA2311 כתב:MaccabiTA כתב:MTA2311 כתב:MaccabiTA כתב:ככל שאני מתקדם בחיים שלי אני מבין יותר ויותר טוב למה פשוט אסור לי להתחתן.
נסיעה טובה הודאל
לא תראה לי קצת אהבה?
אפילו כרמל נשברה בדרכה שלה
yanay21 כתב:MaccabiTA כתב:MTA2311 כתב:MaccabiTA כתב:ככל שאני מתקדם בחיים שלי אני מבין יותר ויותר טוב למה פשוט אסור לי להתחתן.
איך אני אוהב
yanay21 כתב:MaccabiTA כתב:MTA2311 כתב:MaccabiTA כתב:MTA2311 כתב:
נסיעה טובה הודאל
לא תראה לי קצת אהבה?
אפילו כרמל נשברה בדרכה שלה
ככה הוא מתמודד. מנסה לשנוא אותך כדי לשכוח. זו טקטיקה ידועה
roy1000 כתב:yanay21 כתב:roy1000 כתב:yanay21 כתב:סיפורי הנשים והילדים של רוי וג'ניה נותנים פייט לסיפורי הצואה של בן, אני חייב להודות.
מבלי להסגיר את שם האוניברסיטה, איך זה? כלומר, למה דווקא המוסד הזה, ולמה אחרים לא?
כללים של המוסד. ברוב המקומות לא רוצים שיהיה ניגוד אינטרסים בין הסגל ולכן דוקטורנטים לא יכולים לקבל משרה באותו המוסד. רק מוסד אחד בארהב סוטה מהמדיניות הזו. למה דווקא זה? אגו.
MaccabiTA כתב:בסוף אני אבקר פה כל כך הרבה שכל הבילד-אפ הזה היה לחינם
yanay21 כתב:roy1000 כתב:yanay21 כתב:roy1000 כתב:yanay21 כתב:סיפורי הנשים והילדים של רוי וג'ניה נותנים פייט לסיפורי הצואה של בן, אני חייב להודות.
כללים של המוסד. ברוב המקומות לא רוצים שיהיה ניגוד אינטרסים בין הסגל ולכן דוקטורנטים לא יכולים לקבל משרה באותו המוסד. רק מוסד אחד בארהב סוטה מהמדיניות הזו. למה דווקא זה? אגו.
ועוד חפירה אחרונה-זו הייתה בחירה מכוונת שלך? כלומר, עשית דווקא שם את הדוקטורט כי רצית להישאר באותו מקום שבו כתבת את הדוקטורט, או שזה יצא ממש במקרה?
yanay21 כתב:MaccabiTA כתב:בסוף אני אבקר פה כל כך הרבה שכל הבילד-אפ הזה היה לחינם
הלוואי((((((((((((((((((((((((((((((
תקשיב, אשכרה לא יהיה לי עם מי לדבר על הספרס. יש איזה חבר מהלימודים שחלקתי איתו את הליג פאס שלי, וכל הזמן אני מקווה שהוא ישתעמם ויראה את המשחקים של הספרס, סתם ככה. לא קורה
MaccabiTA כתב:yanay21 כתב:MaccabiTA כתב:בסוף אני אבקר פה כל כך הרבה שכל הבילד-אפ הזה היה לחינם
תקשיב, אשכרה לא יהיה לי עם מי לדבר על הספרס. יש איזה חבר מהלימודים שחלקתי איתו את הליג פאס שלי, וכל הזמן אני מקווה שהוא ישתעמם ויראה את המשחקים של הספרס, סתם ככה. לא קורה
את מי הבחור אוהד?
yanay21 כתב:MaccabiTA כתב:yanay21 כתב:MaccabiTA כתב:בסוף אני אבקר פה כל כך הרבה שכל הבילד-אפ הזה היה לחינם
את מי הבחור אוהד?
שום קבוצה מסויימת. היסטורית, אוהד של הסיקסרז של אייברסון()
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־10 אורחים