המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
LIAV10 כתב:ידעתם שמי שמשחק את טום רידל הנער הוא אחיין של פיינס?
yanay21 כתב:LIAV10 כתב:ידעתם שמי שמשחק את טום רידל הנער הוא אחיין של פיינס?
באיזה גיל? כשהיה בפנימייה, או כשפתח את חדר הסודות?
יש לך קטע כזה שאתה מדמיין קטעים מהספרים בתוך הסרטים, ואחרי שנים אתה בטוח שזה הופיע בסרט? אני עד לא מזמן הייתי בטוח לחלוטין שדמבלדור וגרינדלוולד הופיעו בשביעי, כשהם זממו מזימות וכאלו
yanay21 כתב:MTA2311 כתב:yanay21 כתב:אני לא מומחה במגזר הדתי לאומי, למרות חיבתי לתג מחיר, אבל מההיכרות שיש לי, אני מניח שכן יש בזה עניין מגזרי. העיסוק בחינוך אצל דתיים לא מגיע סתם. אבל כמובן שזה גם קשור לזה שאורי נשמה טובה והמורה שהיה צריך להיות לכולנו
שמואל זה עאבד, הודאל חכם ולבן מדי בשביל להיות טרוי ושירי לא תמימה מספיק בשביל להיות אנני.
שמואל לא יכול להיות עאבד, כי הוא חייב לבוא עם טרוי. והודאל אהבל, בוא נודה בזה. אנני בכלל לא תמימה, היא נראית כזו, עד שאתה לוחץ לה על הכפתור, והיא נהפכת לפסיכית של החיים. במקרה של שירי, הכפתור הזה עדיין לא ידוע. תדע שאנחנו מחרימים אותה עד שמתקבלת תשובה לשאלה ששאלנו
LIAV10 כתב:yanay21 כתב:LIAV10 כתב:ידעתם שמי שמשחק את טום רידל הנער הוא אחיין של פיינס?
יש לך קטע כזה שאתה מדמיין קטעים מהספרים בתוך הסרטים, ואחרי שנים אתה בטוח שזה הופיע בסרט? אני עד לא מזמן הייתי בטוח לחלוטין שדמבלדור וגרינדלוולד הופיעו בשביעי, כשהם זממו מזימות וכאלו
לא זה ולא זה, בזכרונות של הוראס.
השחקן מהסרט השני הוא שחקן אחר מהשישי.
ShiriV כתב:yanay21 כתב:MTA2311 כתב:yanay21 כתב:אני לא מומחה במגזר הדתי לאומי, למרות חיבתי לתג מחיר, אבל מההיכרות שיש לי, אני מניח שכן יש בזה עניין מגזרי. העיסוק בחינוך אצל דתיים לא מגיע סתם. אבל כמובן שזה גם קשור לזה שאורי נשמה טובה והמורה שהיה צריך להיות לכולנו
שמואל זה עאבד, הודאל חכם ולבן מדי בשביל להיות טרוי ושירי לא תמימה מספיק בשביל להיות אנני.
שמואל לא יכול להיות עאבד, כי הוא חייב לבוא עם טרוי. והודאל אהבל, בוא נודה בזה. אנני בכלל לא תמימה, היא נראית כזו, עד שאתה לוחץ לה על הכפתור, והיא נהפכת לפסיכית של החיים. במקרה של שירי, הכפתור הזה עדיין לא ידוע. תדע שאנחנו מחרימים אותה עד שמתקבלת תשובה לשאלה ששאלנו
לא תקבל תשובה.
ויפה ששוב משווים אותי לדמות מסדרה שאין לי שום מושג לגביה. לפחות היא יפה האנני הזאת..
yanay21 כתב:ShiriV כתב:yanay21 כתב:MTA2311 כתב:yanay21 כתב:אני לא מומחה במגזר הדתי לאומי, למרות חיבתי לתג מחיר, אבל מההיכרות שיש לי, אני מניח שכן יש בזה עניין מגזרי. העיסוק בחינוך אצל דתיים לא מגיע סתם. אבל כמובן שזה גם קשור לזה שאורי נשמה טובה והמורה שהיה צריך להיות לכולנו
לא תקבל תשובה.
ויפה ששוב משווים אותי לדמות מסדרה שאין לי שום מושג לגביה. לפחות היא יפה האנני הזאת..
כחלק מהחרם, אסור לך לצטט אותי ישירות
yanay21 כתב:LIAV10 כתב:yanay21 כתב:LIAV10 כתב:ידעתם שמי שמשחק את טום רידל הנער הוא אחיין של פיינס?
כתוב שהאחיין שלו זה ההוא מהפנימייה, כשהיה ילד קטן. כשהיה מתבגר בזיכרון זה אחד אחר. דווקא הטום מהסרט השני הכי מתאים
LIAV10 כתב:yanay21 כתב:LIAV10 כתב:yanay21 כתב:LIAV10 כתב:ידעתם שמי שמשחק את טום רידל הנער הוא אחיין של פיינס?
כתוב שהאחיין שלו זה ההוא מהפנימייה, כשהיה ילד קטן. כשהיה מתבגר בזיכרון זה אחד אחר. דווקא הטום מהסרט השני הכי מתאים
וואלה? לינק?
מה פתאום, טום הבוגר מהשישי הכי מתאים, טופ מהסרט השני נראה כמו ילד כאפות עם 5 יחידות פיזיקה ובלי חברים, הטום מהשישי נראה נאה ופסיכופת
LIAV10 כתב:את מי ליהקו לדמבלדור הצעיר?
LIAV10 כתב:
yanay21 כתב:LIAV10 כתב:את מי ליהקו לדמבלדור הצעיר?
ואם זה לא עלה כמו שצריך, אז פה:
http://harrypotter.wikia.com/wiki/Toby_Regbo
הוא נראה כמו ילדה עם קוקיות
שועל כתב:LIAV10 כתב:
מאיפה הוא מוכר לי?
LIAV10 כתב:yanay21 כתב:LIAV10 כתב:את מי ליהקו לדמבלדור הצעיר?
ואם זה לא עלה כמו שצריך, אז פה:
http://harrypotter.wikia.com/wiki/Toby_Regbo
הוא נראה כמו ילדה עם קוקיות
Oh boy
נראה כמו חובב שרביטים.
שועל כתב:יוצא סרט על הילד המקולל?
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], עידן ו־14 אורחים