07 פברואר 2017, 18:56
Mitelka כתב:אם זה נכון - אז עם כל הגועל של מכבי: ווימס אשם. שום סרט שבן אדם מוכן להתפשר על 300-400 אלף דולר כשהוא חוזית אמור לקבל 2.25 מיליון דולר (מה שנשאר מהעונה והעונה הבאה).
אין מצב שהפשרה הזו הייתה מתקיימת אם ווימס לא היה אשם בכלום.
07 פברואר 2017, 18:57
MTA2311 כתב:Mitelka כתב:אם זה נכון - אז עם כל הגועל של מכבי: ווימס אשם. שום סרט שבן אדם מוכן להתפשר על 300-400 אלף דולר כשהוא חוזית אמור לקבל 2.25 מיליון דולר (מה שנשאר מהעונה והעונה הבאה).
אפשר להסתכל על זה גם אחרת. אם הוא היה אשם, החוזה שלו היה מבוטל ומכבי לא הייתה חייבת לו שקל.
כרגיל אבל, לא נדע את האמת לעולם.
07 פברואר 2017, 18:57
Holiday_Armadillo כתב:Mitelka כתב:אם זה נכון - אז עם כל הגועל של מכבי: ווימס אשם. שום סרט שבן אדם מוכן להתפשר על 300-400 אלף דולר כשהוא חוזית אמור לקבל 2.25 מיליון דולר (מה שנשאר מהעונה והעונה הבאה).
זה ברור שהוא עישן
זה גם ברור שמכבי הזמינה את הבדיקה בשביל להפליל אותו
למה היא הסכימה לשלם לו את הסכום הזה, זאת השאלה
07 פברואר 2017, 18:58
yanay21 כתב:Holiday_Armadillo כתב:Mitelka כתב:אם זה נכון - אז עם כל הגועל של מכבי: ווימס אשם. שום סרט שבן אדם מוכן להתפשר על 300-400 אלף דולר כשהוא חוזית אמור לקבל 2.25 מיליון דולר (מה שנשאר מהעונה והעונה הבאה).
זה ברור שהוא עישן
קטונתי מלהבין, אבל יכול להיות שיש לו איזו אופציה להיכנס בהם על ההזמנה של הבדיקה? או לחילופין, שילמו לו כדי שיסתום את הפה בכללי, כמו ארגון פשע נחמד
07 פברואר 2017, 19:00
MTA2311 כתב:yanay21 כתב:Holiday_Armadillo כתב:Mitelka כתב:אם זה נכון - אז עם כל הגועל של מכבי: ווימס אשם. שום סרט שבן אדם מוכן להתפשר על 300-400 אלף דולר כשהוא חוזית אמור לקבל 2.25 מיליון דולר (מה שנשאר מהעונה והעונה הבאה).
זה ברור שהוא עישן
קטונתי מלהבין, אבל יכול להיות שיש לו איזו אופציה להיכנס בהם על ההזמנה של הבדיקה? או לחילופין, שילמו לו כדי שיסתום את הפה בכללי, כמו ארגון פשע נחמד
זה חוקי
07 פברואר 2017, 19:01
07 פברואר 2017, 20:45
roy1000 כתב:נראה לי כמו הדלפה של מכבי בשביל לתרץ למה מביאים חיזוק ב- 100 אלף דולר.
07 פברואר 2017, 21:28
roy1000 כתב:נראה לי כמו הדלפה של מכבי בשביל לתרץ למה לא מביאים חיזוק ב- 100 אלף דולר.
17 פברואר 2017, 05:30
דייויד פדרמן, התייחס אחרי המשחק דווקא לפרשת סוני ווימס. כזכור, השחקן סירב לעבור בדיקת סמים שהוזמנה ע"י הקבוצה, ובעקבות כך שוחרר ממנה. "בן אדם עובד אצלך, מקבל סכומים עצומים, כביכול עושה עבירות. אני הזמנתי אותה (את הבדיקה), במכבי לא ידעו. לא יכול להיות מצב ששחקן בא לעבוד במועדון ועושה מה שהוא רוצה. שבועיים קודם לכן אמרתי לכל הקבוצה שאני מזהיר אותם, יש יותר מדי דברים שנעשים שהם לא בסדר. אם יסתבר שזה נכון אנחנו לא נעבור על זה לסדר היום. יש לי אחריות כלפי הארגונים הבינלאומיים,
כלפי הקבוצה. חלק תקפו אותנו על המהלך, אנחנו מאחלים לו בהצלחה, אבל לא בבית ספרנו".
17 פברואר 2017, 09:57
אחדשיודע כתב:דייויד פדרמן, התייחס אחרי המשחק דווקא לפרשת סוני ווימס. כזכור, השחקן סירב לעבור בדיקת סמים שהוזמנה ע"י הקבוצה, ובעקבות כך שוחרר ממנה. "בן אדם עובד אצלך, מקבל סכומים עצומים, כביכול עושה עבירות. אני הזמנתי אותה (את הבדיקה), במכבי לא ידעו. לא יכול להיות מצב ששחקן בא לעבוד במועדון ועושה מה שהוא רוצה. שבועיים קודם לכן אמרתי לכל הקבוצה שאני מזהיר אותם, יש יותר מדי דברים שנעשים שהם לא בסדר. אם יסתבר שזה נכון אנחנו לא נעבור על זה לסדר היום. יש לי אחריות כלפי הארגונים הבינלאומיים,
כלפי הקבוצה. חלק תקפו אותנו על המהלך, אנחנו מאחלים לו בהצלחה, אבל לא בבית ספרנו".
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4923773,00.html
17 פברואר 2017, 11:07
קובי כתב:אחדשיודע כתב:דייויד פדרמן, התייחס אחרי המשחק דווקא לפרשת סוני ווימס. כזכור, השחקן סירב לעבור בדיקת סמים שהוזמנה ע"י הקבוצה, ובעקבות כך שוחרר ממנה. "בן אדם עובד אצלך, מקבל סכומים עצומים, כביכול עושה עבירות. אני הזמנתי אותה (את הבדיקה), במכבי לא ידעו. לא יכול להיות מצב ששחקן בא לעבוד במועדון ועושה מה שהוא רוצה. שבועיים קודם לכן אמרתי לכל הקבוצה שאני מזהיר אותם, יש יותר מדי דברים שנעשים שהם לא בסדר. אם יסתבר שזה נכון אנחנו לא נעבור על זה לסדר היום. יש לי אחריות כלפי הארגונים הבינלאומיים,
תגידו מה שתגידו - nice comment...
17 פברואר 2017, 17:50
אחדשיודע כתב:דייויד פדרמן, התייחס אחרי המשחק דווקא לפרשת סוני ווימס. כזכור, השחקן סירב לעבור בדיקת סמים שהוזמנה ע"י הקבוצה, ובעקבות כך שוחרר ממנה. "בן אדם עובד אצלך, מקבל סכומים עצומים, כביכול עושה עבירות. אני הזמנתי אותה (את הבדיקה), במכבי לא ידעו. לא יכול להיות מצב ששחקן בא לעבוד במועדון ועושה מה שהוא רוצה. שבועיים קודם לכן אמרתי לכל הקבוצה שאני מזהיר אותם, יש יותר מדי דברים שנעשים שהם לא בסדר. אם יסתבר שזה נכון אנחנו לא נעבור על זה לסדר היום. יש לי אחריות כלפי הארגונים הבינלאומיים,
18 פברואר 2017, 12:43
18 פברואר 2017, 12:47
18 פברואר 2017, 18:53
jay כתב:מה הקשר לבת שנפטרה יא סיק פאק
18 פברואר 2017, 20:22
toja27 כתב:jay כתב:מה הקשר לבת שנפטרה יא סיק פאק
גם בעיני זה לגמרי לא לעניין.
18 פברואר 2017, 20:24
roy1000 כתב:toja27 כתב:jay כתב:מה הקשר לבת שנפטרה יא סיק פאק
מה לא לעניין? לחפש אמפתיה לאסונות שקורים לך כשאתה מתנהג בסוציופאתיות? אני מסכים.
18 פברואר 2017, 20:24
roy1000 כתב:toja27 כתב:jay כתב:מה הקשר לבת שנפטרה יא סיק פאק
מה לא לעניין? לחפש אמפתיה לאסונות שקורים לך כשאתה מתנהג בסוציופאתיות? אני מסכים.
18 פברואר 2017, 20:27
felix_r כתב:סוציופאטיות? זה בגלל שהוא הזמין בדיקת סמים לשחקן שעובד אצלו? זה נקרא סוציופאטיות באוניברסטיה המסטולית שלכם?
18 פברואר 2017, 20:30
shayD כתב:הגזמת גבר- שחרר.