פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
נושא נעול

Re: ת'רד מלפפונים לעונת 2017/18 V2

14 מאי 2017, 22:55

והנה, חזרתי לת'רד של מינוי בגאצקיס: viewtopic.php?f=2&t=3586

אפשר לראות בברור את התגובות. ובקשר לספאם - הייתי נדיב. מבין האנשים שמבכים את "רצח האופי" של בגאצקיס, יש ממוצע של לפחות 95% ספאם.

14 מאי 2017, 22:58

נו, מה היו התגובות? איך . זה קשור למישהו מהדיון פה?

14 מאי 2017, 23:07

לך תספור את תגובות הספאם שלך ושל קהיליית "רצח האופי" ותגיד לי מה זה קשור. דרך אגב, חיפשתי שם אפילו הסבר אחד ללמה הרקורד של בגאצקיס לא משקף ולא מצאתי. חיפשתי גם ניתוח שלך של שיטות האימון והפוזשנים שלו (שהרי אתה יודע לנתח פוזשנים), וגם את זה לא הצלחתי למצוא. אבל בעצם זה די קשה למצוא משהו כשרק אחת מ- 20 הודעות מתייחסות לכדורסל.

אז מניתוח הפוזשנים המלומד שלך, איזה מאמן בהסטוריה של מכבי היה גרוע ממנו?

14 מאי 2017, 23:11

שועל כתב:החישוב המספרי הזה הוא קשקוש, מדובר בשני משחקים שבהם מכבי הייתה שק חבטות מושלם והתוצאה הסופית ממש לא מעניינת.

עובדתית רמי הדר דרדר את מכבי ובגצקיס לא הצליח להרים אותה, נכון שהייתה לו התחלה טובה אבל הסיום שלו היה נוראי.

עובדתית בגצקיס שיחק רוב הזמן שלו עם סגל לא אפשרי.

אם אתה חושב שמספרים הם קשקוש, אז באמת אין בסיס לדיבורים. אם מבטלים מספרים אז בעצם אפשר לטעון כל דבר שרוצים, גם ש 39 = 25 וגם ש מאזן של 5-5 שווה למאזן של 2 - השד יודע כמה.

עובדתית, לרמי הדר היו תוצאות טובות יותר גם אם משווים למשחקים שבהם היו לבגאצקיס הרכבים שווים לאלו של הדר. סיפור הפציעות וההרכבים החסרים לא מסביר כלום.

עובדתית, גם כשהיו לו הרכבים "אפשריים" הוא עדיין לא השיג כלום חוץ משיאי תבוסות.

דרך אגב, ה- 39 הפרש בטורקיה הושג בהרכב מלא לחלוטין, כולל וווימס, גאודלוק, מקל ואוחיון. להזכירך - התבוסה הכי גדולה בהסטוריה של מכבי מול אחת הקבוצות הכי חלשות ביורוליג. אבל כמובן שלמאמן אין פה שום אחריות. זה הכל וויצ'יץ' ושמעון ופדרמן.
נערך לאחרונה על ידי roy1000 בתאריך 14 מאי 2017, 23:17, נערך פעם אחת בסך הכל.

14 מאי 2017, 23:16

roy1000 כתב:
שועל כתב:החישוב המספרי הזה הוא קשקוש, מדובר בשני משחקים שבהם מכבי הייתה שק חבטות מושלם והתוצאה הסופית ממש לא מעניינת.

עובדתית רמי הדר דרדר את מכבי ובגצקיס לא הצליח להרים אותה, נכון שהייתה לו התחלה טובה אבל הסיום שלו היה נוראי.

עובדתית בגצקיס שיחק רוב הזמן שלו עם סגל לא אפשרי.

אם אתה חושב שמספרים הם קשקוש, אז באמת אין בסיס לדיבורים. אם מבטלים מספרים אז בעצם אפשר לטעון כל דבר שרוצים, גם ש 39 = 25 וגם ש מאזן של 5-5 שווה למאזן של 2 - השד יודע כמה.

עובדתית, לרמי הדר היו תוצאות טובות יותר גם אם משווים למשחקים שבהם היו לבגאצקיס הרכבים שווים לאלו של הדר. סיפור הפציעות וההרכבים החסרים לא מסביר כלום.

עובדתית, גם כשהיו לו הרכבים "אפשריים" הוא עדיין לא השיג כלום חוץ משיאי תבוסות.

לא אמשיך להתווכח איתך, זה אף פעם לא מוביל לשום מקום, אני הבהרתי את עצמי בצורה ברורה, לא השתכנעת אז לא.

רק שתי הערות:

המפלה של בגצקיס בליגה הייתה עם סגל הזוי, אלו העובדות.

ואסיים עם המלצת צפייה למשחק של מכבי מול הכוכב האדום, אולי אז תבין למה המספרים לא משנים. הוא היה קשה לצפייה לא פחות ואולי עוד יותר

14 מאי 2017, 23:18

שועל כתב:המפלה של בגצקיס בליגה הייתה עם סגל הזוי, אלו העובדות.

רק אסיים עם המלצת צפייה למשחק של מכבי מול הכוכב האדום, אולי אז תבין למה המספרים לא משנים. הוא היה קשה לצפייה לא פחות ואולי עוד יותר

התבוסה בטורקיה הייתה עם סגל מלא - נסה שוב.

ראיתי את שני המשחקים. היה הבדל מאוד גדול ביניהם. כמו שאמרתי, איבדתי אותי ב"המספרים לא משנים". כנראה שמה שמשנה זה רק מה שאתה רואה.

14 מאי 2017, 23:20

roy1000 כתב:
שועל כתב:המפלה של בגצקיס בליגה הייתה עם סגל הזוי, אלו העובדות.

רק אסיים עם המלצת צפייה למשחק של מכבי מול הכוכב האדום, אולי אז תבין למה המספרים לא משנים. הוא היה קשה לצפייה לא פחות ואולי עוד יותר

התבוסה בטורקיה הייתה עם סגל מלא - נסה שוב.

ראיתי את שני המשחקים. היה הבדל מאוד גדול ביניהם. כמו שאמרתי, איבדתי אותי ב"המספרים לא משנים". כנראה שמה שמשנה זה רק מה שאתה רואה.

גועל

14 מאי 2017, 23:22

רוי, יש דרך לנהל ויכוחים
תרגיע את הטון מהר בבקשה

14 מאי 2017, 23:26

rc4991 כתב:רוי, יש דרך לנהל ויכוחים
תרגיע את הטון מהר בבקשה

הטון שלי רגוע מאוד. אתה רוצה שוב להתחיל?
חשבתי שסיימנו אחרי הסיבוב הקודם. באמת שאין לי עניין להתעסק איתך. תעבור הלאה.

14 מאי 2017, 23:30

roy1000 כתב:
rc4991 כתב:רוי, יש דרך לנהל ויכוחים
תרגיע את הטון מהר בבקשה

הטון שלי רגוע מאוד. אתה רוצה שוב להתחיל?
חשבתי שסיימנו אחרי הסיבוב הקודם. באמת שאין לי עניין להתעסק איתך. תעבור הלאה.

הטון שלך בכלל לא רגוע, הוא מתנשא ודוחה
ומה זה נראה לך הדיבור של הערס עליי? תירגע ומהר

עד כמה שזה מצחיק, אני באתי להרגיע אותך לפני שזה יתפתח לבאן
תמשיך ככה ואתה גם תקבל אותו

14 מאי 2017, 23:42

rc4991 כתב:הטון שלך בכלל לא רגוע, הוא מתנשא ודוחה

אין לי כוח אלייך. באמת שאין לי.
באת לפה לסיבוב נוסף. זה לא מעניין אותי.

אתה מאיים עליי בבאן? ברצינות? אתה יודע מה? אם הגעתי לזה שאני משחק בגיבורי אינטרנט עם ילד בן 20, אז כנראה שזה באמת הזמן לפרוש.

14 מאי 2017, 23:47

roy1000 כתב:
rc4991 כתב:הטון שלך בכלל לא רגוע, הוא מתנשא ודוחה

אין לי כוח אלייך. באמת שאין לי.
באת לפה לסיבוב נוסף. זה לא מעניין אותי.

אתה מאיים עליי בבאן? ברצינות? אתה יודע מה? אם הגעתי לזה שאני משחק בגיבורי אינטרנט עם ילד בן 20, אז כנראה שזה באמת הזמן לפרוש.

נכון, שעתיים אני קורא את הויכוח אבל דווקא עכשיו באתי לסיבוב נוסף. כאילו חסרות הזדמנויות איתך.
אני זה שבינתיים מנע מכך שתקבל באן, אבל כן, עם הגישה הזאת אתה תקבל בסוף
אם זה לא טוב לך אתה מוזמן לפרוש

14 מאי 2017, 23:58

אוקיי.

15 מאי 2017, 10:03

ויקטור ראד נרשם לליגת הקיץ ב NBA

15 מאי 2017, 11:05

שמואל1 כתב:ויקטור ראד נרשם לליגת הקיץ ב NBA

שיירשם ולא יחזור , מהשחקנים האלו שהליגה המגוחכת הזאת תפורה עליהם , זה וסין.

15 מאי 2017, 20:38

כפי שפורסם לפני שבוע, מכבי הגישה הצעה לרכז זניט סטפן מרקוביץ - https://www.google.co.il/url?sa=t&rct=j ... GPeR85Rrmw
בעמוד הזה (http://www.interbasket.net/forums/showt ... urs/page27 ) דיברו כמה אנשים מאירופה על כך ואחד המשתמשים רשם שהוא מסוג השחקנים שהקבוצה צריכה (מחלק את הכדורים דבר ראשון)
הרכז הזה בכלל טוב לרמת יורוליג ?

15 מאי 2017, 21:10

רכז מחליף סביר, לא מה שמכבי צריכה

17 מאי 2017, 12:11

http://sport1.maariv.co.il/basketball/W ... cle-782223

מכבי קרובה לצרף את כארם משעור. הרקאנטים (כן, שניהם) דוחפים לביצוע העסקה במהירות האפשרית, ורוצים לסגור אותה אחרי הסדרה בין שתי הקבוצות.

מראה על שני דברים:
1. רקנאטי כנראה באמת מדליף לספורט 1, מה שמתיישב עם ההשערות שיש/ היו דברים בנוגע למכירת הקבוצה, מצד שני הוא מעורב בהחתמות אז זה לא ברור.
2. לא למדו כלום ומחתימים שחקנים לפני מאמן, בפעם המי יודע כמה, העיקר שהלקחים הופקו.

17 מאי 2017, 12:18

RomanR כתב:http://sport1.maariv.co.il/basketball/Winner-Basketball-League/Article-782223

מכבי קרובה לצרף את כארם משעור. הרקאנטים (כן, שניהם) דוחפים לביצוע העסקה במהירות האפשרית, ורוצים לסגור אותה אחרי הסדרה בין שתי הקבוצות.

מראה על שני דברים:
1. רקנאטי כנראה באמת מדליף לספורט 1, מה שמתיישב עם ההשערות שיש/ היו דברים בנוגע למכירת הקבוצה, מצד שני הוא מעורב בהחתמות אז זה לא ברור.
2. לא למדו כלום ומחתימים שחקנים לפני מאמן, בפעם המי יודע כמה, העיקר שהלקחים הופקו.

וכן מכבי ממשיכה בשיטה של להחתים/לדבר עם שחקנים שהולכים לשחק מולה..

17 מאי 2017, 12:22

זה צ'רלטון, מציעה לקחת הכל בערבון מוגבל
נושא נעול