05 מאי 2017, 21:41
Holiday_Armadillo כתב:הפייסוש מוסר ש..חברים
לא לשכוח 50 שנות אליפות
גביע המדינה,
גביעי אירופה שהאחרון רק לפני 3 שנים! קצת פרופורציות !!!
גם אני אוהד ומנוי מאוכזב
בכל זאת קצת קרדיט !
אין ספק שיפיקו לקחים ..
הטעות האחרונה מאכזבת בהחלט
קווינסי מילר ? קווינסי מי ?
במצבו הנוכחי טוב יעשה אם יעבור
לענף אחר במחלקת השיקום
טעות שלדעתי תעלה באליפות
גם מנצסטר יונייטד הגדולה
מילאן , ליברפול ..
חווים שנים קשות ללא אליפויות
והאוהדים עדיין ממלאים האיצטדיון
וקונים מנויים !!
לעולם לא תצעדי לבד / מכבי !אנחנו נהייה שם, גם ובמיוחד כשרע.
מכבי או מוות
05 מאי 2017, 21:42
MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:הפייסוש מוסר ש..חברים
לא לשכוח 50 שנות אליפות
גביע המדינה,
גם אני אוהד ומנוי מאוכזב
בכל זאת קצת קרדיט !
אין ספק שיפיקו לקחים ..
לענף אחר במחלקת השיקום
טעות שלדעתי תעלה באליפות
גם מנצסטר יונייטד הגדולה
מילאן , ליברפול ..
וקונים מנויים !!
מכבי או מוות
אל תגידי פייסוש
05 מאי 2017, 21:44
Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:הפייסוש מוסר ש..חברים
לא לשכוח 50 שנות אליפות
גביע המדינה,
גם אני אוהד ומנוי מאוכזב
בכל זאת קצת קרדיט !
אין ספק שיפיקו לקחים ..
לענף אחר במחלקת השיקום
טעות שלדעתי תעלה באליפות
גם מנצסטר יונייטד הגדולה
מילאן , ליברפול ..
וקונים מנויים !!
מכבי או מוות
אל תגידי פייסוש
זה הדדי?
05 מאי 2017, 21:44
MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:הפייסוש מוסר ש..חברים
לא לשכוח 50 שנות אליפות
גביע המדינה,
גם אני אוהד ומנוי מאוכזב
בכל זאת קצת קרדיט !
אין ספק שיפיקו לקחים ..
לענף אחר במחלקת השיקום
טעות שלדעתי תעלה באליפות
גם מנצסטר יונייטד הגדולה
מילאן , ליברפול ..
וקונים מנויים !!
מכבי או מוות
אל תגידי פייסוש
זה הדדי?
חח לא
05 מאי 2017, 21:54
Holiday_Armadillo כתב:הפייסוש מוסר ש..חברים
לא לשכוח 50 שנות אליפות
גביע המדינה,
גם אני אוהד ומנוי מאוכזב
בכל זאת קצת קרדיט !
אין ספק שיפיקו לקחים ..
לענף אחר במחלקת השיקום
טעות שלדעתי תעלה באליפות
גם מנצסטר יונייטד הגדולה
מילאן , ליברפול ..
וקונים מנויים !!
מכבי או מוות
05 מאי 2017, 22:58
שמואל1 כתב:RomanR כתב:מהפייסבוק:כל מי שרוכש מנוי לעונה הקרובה, כל עוד ההנעלה הנוכחית נשארת במקומה, חוטא ומחטיא (מלשון חטא!! ).
כל עונה דפוס שחוזר על עצמו. כל עונה זורקים איזה לוקש עבש ורקוב להמונים, לפראיירים, כדי להראות "הנה השינוי", "הנה, אנחנו פועלים", "הנה אנחנו מסיקים מסקנות".
הכל הבל הבלים!! מסע של כחש ושקרים. כך גם מינוי בדש למנכ"ל, כמראית עין לשינוי ניהולי ומיקצועי, והנ"ל עזב בטריקת דלת, כי היה ברור שסרסו אותו מכל תפקיד וסמכות. כך גם "12 שחקני יורוליג".
הכל הבל הבלים. עונה שעברה זה היה ”12 שחקני יורוליג", ובשעה שכמה כאן כתבו הרבה לפני, ובאותו זמן על תועבתו של הפדרמן, רצו כל הפראיירים בהמוניהם לרכוש מנוי בעקבות האמירה הזו, ובמחיר גבוה מהעונה שעברה. ככה צורבים בתחבולה ובשקר תודעה בהמונים חסרי בינה.
תגידו - אתם סתומים? או עושים את עצמכם כאלה? מישהו פה באמת מאמין לסירחון השיקרי הזה של "איש מקצוע" ו"תוכניות לעתיד"??? תגידו - לא מאסתם? אין לכם עיניים בראש לראות ששוב תופרים לכם תועבת שקר? משקרים לכם בלי להניד עפעף??
עד שלא תחוטא באופן הרמטי תועבת הפדרמנים והמזרחים והרקנאטים וערימות הטינופת שלהם מפתחי המועדון, דבר לא ישתנה. הכל ימשיך כפי שהיה. תיתכן מיקריות פה ושם, שתסתום לזערורי ההבינה את השכל, בדיוק כפי שהיה ב-2014. אבל כל עוד חבורת ההנעלה הזו כאן - דבר לא ישתנה.
שלא יהיה לאיש ספק בכלל. לא תהילת המועדון והצלחתו המיקצועית בראש מעייניהם. זו היטפלות כעלוקה למשהו שהוא בבחינת ביזנס עם הכנסות עתק לכל השותפים. הצלחתו המיקצועית של המועדון אינה בראש הרשימה, ומעשיהם ותגובותיהם למשברים בעונה הזו ובעונות שקדמו לה מעידים כאלף עדים על סדרי העדיפויות שלהם. ההנעלה הזו עומדת בראש אירגון ספורט שעל פי כל מדד וקנה מידה הינו בעל ההכנסות הגבוהות ביותר באירופה בענף הכדורסל. והעובדה הזו אינה דוקא הודות לאולם ביתי בעל קיבולת גבוהה, או מבנה משחקים חריג במספרים, אלא רק הודות לחזירות לשמה מצד המוכר והתימחור, ולקהל לקוחות שבוי שמוכן לשלם כל מחיר. ומה החבורה הזו עושה עם העובדות הללו?? האם יתכן שאת כל התשואה הכספית הזו החבורה הזו משלשלת לכיסה?? האם מישהו כאן יכול לסתור או להפריך את הדברים האלה?
ממליץ בכל פה לכל אחד מכם לקרוא את ספרו החדש של אוהד גרינוואלד "המועדון". צאו ולימדו מי באמת אלה שני הטיפוסים האלה מזרחי ופדרמן.
יופי. כן ירבו.
האוהדים של מכבי מתפכחים.
06 מאי 2017, 01:48
jol9 כתב:שמואל1 כתב:RomanR כתב:מהפייסבוק:כל מי שרוכש מנוי לעונה הקרובה, כל עוד ההנעלה הנוכחית נשארת במקומה, חוטא ומחטיא (מלשון חטא!! ).
כל עונה דפוס שחוזר על עצמו. כל עונה זורקים איזה לוקש עבש ורקוב להמונים, לפראיירים, כדי להראות "הנה השינוי", "הנה, אנחנו פועלים", "הנה אנחנו מסיקים מסקנות".
הכל הבל הבלים!! מסע של כחש ושקרים. כך גם מינוי בדש למנכ"ל, כמראית עין לשינוי ניהולי ומיקצועי, והנ"ל עזב בטריקת דלת, כי היה ברור שסרסו אותו מכל תפקיד וסמכות. כך גם "12 שחקני יורוליג".
הכל הבל הבלים. עונה שעברה זה היה ”12 שחקני יורוליג", ובשעה שכמה כאן כתבו הרבה לפני, ובאותו זמן על תועבתו של הפדרמן, רצו כל הפראיירים בהמוניהם לרכוש מנוי בעקבות האמירה הזו, ובמחיר גבוה מהעונה שעברה. ככה צורבים בתחבולה ובשקר תודעה בהמונים חסרי בינה.
תגידו - אתם סתומים? או עושים את עצמכם כאלה? מישהו פה באמת מאמין לסירחון השיקרי הזה של "איש מקצוע" ו"תוכניות לעתיד"??? תגידו - לא מאסתם? אין לכם עיניים בראש לראות ששוב תופרים לכם תועבת שקר? משקרים לכם בלי להניד עפעף??
עד שלא תחוטא באופן הרמטי תועבת הפדרמנים והמזרחים והרקנאטים וערימות הטינופת שלהם מפתחי המועדון, דבר לא ישתנה. הכל ימשיך כפי שהיה. תיתכן מיקריות פה ושם, שתסתום לזערורי ההבינה את השכל, בדיוק כפי שהיה ב-2014. אבל כל עוד חבורת ההנעלה הזו כאן - דבר לא ישתנה.
שלא יהיה לאיש ספק בכלל. לא תהילת המועדון והצלחתו המיקצועית בראש מעייניהם. זו היטפלות כעלוקה למשהו שהוא בבחינת ביזנס עם הכנסות עתק לכל השותפים. הצלחתו המיקצועית של המועדון אינה בראש הרשימה, ומעשיהם ותגובותיהם למשברים בעונה הזו ובעונות שקדמו לה מעידים כאלף עדים על סדרי העדיפויות שלהם. ההנעלה הזו עומדת בראש אירגון ספורט שעל פי כל מדד וקנה מידה הינו בעל ההכנסות הגבוהות ביותר באירופה בענף הכדורסל. והעובדה הזו אינה דוקא הודות לאולם ביתי בעל קיבולת גבוהה, או מבנה משחקים חריג במספרים, אלא רק הודות לחזירות לשמה מצד המוכר והתימחור, ולקהל לקוחות שבוי שמוכן לשלם כל מחיר. ומה החבורה הזו עושה עם העובדות הללו?? האם יתכן שאת כל התשואה הכספית הזו החבורה הזו משלשלת לכיסה?? האם מישהו כאן יכול לסתור או להפריך את הדברים האלה?
ממליץ בכל פה לכל אחד מכם לקרוא את ספרו החדש של אוהד גרינוואלד "המועדון". צאו ולימדו מי באמת אלה שני הטיפוסים האלה מזרחי ופדרמן.
יופי. כן ירבו.
האוהדים של מכבי מתפכחים.
אני חייב להגיד שקצת חבל לי על שמעון. החלק שלו במה שקורה ברור לי לחלוטין, אבל בלי שמעון, באמת שלא היה מכבי כמו שאנחנו מכירים,
וברור לי לחלוטין שבניגוד לאנשים אחרים במועדון, מה שמעניין אותו הכי הרבה זאת הצלחת הקבוצה.
אבל שמעון כבר לא ילד, והוא כבר לא יכול לעשות את הדברים שעשה כשהיה צעיר. היום הוא בעיקר משמש כעלה תאנה של כל האחרים שנמצאים שם ומובילים את המועדון לאבדון, והוא נותן לזה יד, כי הוא לא מסוגל לשחרר.
אם היה משחרר כבר לפני כמה שנים, היה יוצא היום מלך, ולדעתי האוהדים היו מתנהלים אחרת מול פדרמן ושות'.
פשוט את שמעון כולם אוהבים, וכולם מעריכים ומוקירים את כל מה שהוא עשה למען המועדון ב-40-50 השנים האחרונות, וזה גם מגן על שאר הבעלים,
כי קשה לעשות את ההפרדה בביקורת.
בשבילו אני מקווה שהוא יפרוש, ויחזור להיות אוהד ואיש אהוד ואהוב, ושישאיר את פדרמן ואת רקנאטי להתפלש בחרא הזה לבד.
07 מאי 2017, 15:30
07 מאי 2017, 16:15
08 מאי 2017, 15:10
08 מאי 2017, 15:18
jol9 כתב:מייס מציע פתרון יצירתי למצב...
לאחד את כל הכוכבים של התקופה ההיא בקבוצה.
האמת הייתי מעדיף פי אלף לראות אותם מאשר את הפרצופים מדושני העונג של דני, אבי והזקנים, אבל זה חסר סיכוי.
08 מאי 2017, 16:01
08 מאי 2017, 16:27
MTA2311 כתב:jol9 כתב:מייס מציע פתרון יצירתי למצב...
לאחד את כל הכוכבים של התקופה ההיא בקבוצה.
האמת הייתי מעדיף פי אלף לראות אותם מאשר את הפרצופים מדושני העונג של דני, אבי והזקנים, אבל זה חסר סיכוי.
עבד נפלא עם ניקולה
08 מאי 2017, 17:01
08 מאי 2017, 17:25
ankram כתב:אם כבר שחקני עבר , יש שחקנים שההיתי רוצה לראות , הרבה לפני פארקר ושות'.
מיקי,מוטי,דרק,נדב אין סיבה ששחקני עבר לא ימלאו פונקציות כאלו או אחרות במכבי , דרק בתוך מנהל קבוצה , יכול לעבוד מצויין.
08 מאי 2017, 20:15
08 מאי 2017, 20:16
08 מאי 2017, 20:20
yanay21 כתב:מרגש לדעת שהוא עדיין בראש כזה. משום מה תמיד חשבתי שהוא הכי פחות קשור לקבוצה מכל החבורה הזאת
08 מאי 2017, 20:21
yanay21 כתב:מרגש לדעת שהוא עדיין בראש כזה. משום מה תמיד חשבתי שהוא הכי פחות קשור לקבוצה מכל החבורה הזאת
08 מאי 2017, 20:22
my man כתב:yanay21 כתב:מרגש לדעת שהוא עדיין בראש כזה. משום מה תמיד חשבתי שהוא הכי פחות קשור לקבוצה מכל החבורה הזאת
יש מצב שהיתה תקופה שהוא היה השני הכי אהוב עליי אחרי פארקר(ע"ע האווטאר שלי)
אבל איזה כיף לאנשי מכבי שיש להם כיוון לחשוב עליו לעוד כמה גימיקים בדרך..