ankram כתב:לצערי אני לא רואה איך מכבי יוצאת מהברוך הזה של השביתה.
אם כספי מגיע זה יוצר סגל מנופח , מצוברח , שרק רע יצא מהסיפור הזה.
לצערי מכבי , בניגוד להתנהלות הכספית השפויה שלה , נגררת אחרי הטירוף שפשט באירופה עקב השביתה.
אולי אני בעמדת מיעוט פה , אבל מצידי שהשביתה תסתיים מחר , ונוכל לשכוח מהאדונים כספי את פארמר , וסוף סוף לחזור לשפיות.
שום דבר טוב לא יצא מסגל כ"כ עמוק , זה כבר לא עומק , זאת סתם אינפלציה , אני רוצה לראות את פניני מתקדם , רוצה לראות היררכיה ברורה בקבוצה , לא אוסף של שחקנים , ואיש עם מחשבון בצד.
אני כמוך חושב שהחתמת כספי באמת תנפח את הסגל יותר מדי, וזה מהלך טיפשי, אבל החתמת פארמר לדעתי יותר היגיונית ונכונה. הוא בא לפה בשכר מצחיק, שחקן מוכשר מאוד שיכול לתרום בשלב הבתים הרצחני שלנו. גם אם יעזוב באמצע, למכבי יש גיבויים בקוו האחורי עם פארגו, פאפאס, שאייר, אוחיון וסמית', בהחלט אפשר להסתדר. אבל שוב, הבאת כספי זה מהלך טיפשי שממש נוגד את ההתנהלות הנבונה של ההנהלה בשנים האחונות, ונראה כאילו ההנהלה נגררת לכאוס הזה שנוצר, תוך כדי שהיא מבזבזת סכומים לא קטנים על סגל מנופך שיעשה כאב ראש לא קטן לבלאט. כרגע הסגל נראה מצוין, החתמת שחקן כזה שיבוא עם האף למעלה כשהוא מצפה ל20 דקות לפחות כל ערב ביורוליג, שיעזוב יחד עם פארמר בסיום השביתה זה מיותר.