המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
עדיין לא הת'רד לזהRampel כתב:אני לא נכנס לאיך אני חושב שהקבוצה תיראה בעונה הבאה, כי בימים האחרונים גלישה מנושאי הת'רדים הפכה לנושא רגיש
לדעתי בבניית קבוצה צריך להסתכל לטווח הקצר ולטווח הארוך. בטווח הקצר, גם עם מייק ג'יימס כנראה שלא נראה פה הצלבה ובטווח הארוך להחתים אותו על חוזה גבוה לעונה או מעבר לזה פשוט לא יעבוד עם ווילבקין שחתום לפחות עד עונה הבאה ושחרור שלו יגרור פיצוי מטורף שלא שווה לבצע ולכן ג'יימס לא נראה לי מתאים בכללי.
מה שכדאי לעשות הוא לפחות לבנות נכון מעכשיו כי אנחנו נראה פה את ווילבקין עוד עונה אחת לפחות, מה גם שלדעתי לטווח הקצר גם קו אחורי עם מוביל כדור שמתאים ליד ווילבקין יכול בנס כזה או אחר (נניח, כספי נשאר בריא ומתגלה כ-4 טוב ובלאק מצליח להתמודד עם 7 פוטרים) להוביל אותנו להצלבה, כי עקב האכילס שלנו הוא הקו הקדמי עם שחקנים שמשחקים בסגנונות דומים בעמדה 4 (במידה וכספי מגיע) ובעמדה 5, ללא גובה וללא מספיק עומק. לדעתי כבר מאוחר מדי לחפות על זה בצורה טובה, גם מכורח חוקי הזרים בליגה וגם מבחינת היצע השחקנים לקו הקדמי.
כל הקיץ היה לחץ על רכז ואני רושם כבר חודשיים שאסור להזניח את הקו הקדמי ובסוף סיימנו בלי אותו רכז על מתאים ועם קו קדמי בעייתי, כשידענו שהשוק רווי ברכזים הקיץ והיה ברור שהאופציות לקו הקדמי מוגבלות והנה אנחנו ללא אופציה טובה מספיק ב-4 ועם 3-4 שמות סבירים פנויים ומתאימים בעמדת הרכז.
אם לפחות נשקיע עכשיו בקו אחורי לטווח הקצר והארוך מבחינת ההתאמה, נוכל אולי לתקן את הקו הקדמי בעונה הבאה, או תוך כדי העונה במידת הצורך.. למרות שזו מכבי אז כל המשפט האחרון נרשם בסקפטיזם טהור, אבל זה מה שקבוצה בריאה אמורה לעשות.
Sent from my SM-G955F using Tapatalk
והאנטרmy man כתב:אשכרה גם יולי נגמר והחתמנו את וולטרס ובראיינט..מדהים..
שמואל1 כתב:רועי כהן בטוויטר: "הולך להיות שבוע מעניין"
לא ברור אם זה נאמר בהקשר של מכבי או משהו אחר
בקיצור, התחיל לקחת טיפים מעמוד האסטרולוגיה בעיתוןשמואל1 כתב:רועי כהן בטוויטר: "הולך להיות שבוע מעניין"
BIG sofo כתב:אני מקווה גם שלא תהיה בעיה לכספי עם המשחקים בימי שישי
אבל אני אבין אותו אם לא יסכים לשחק במשחקים שנופלים על שבת
https://www.instagram.com/p/BXYPrs1DsnI ... e=ig_embed
Holiday_Armadillo כתב:בקיצור, התחיל לקחת טיפים מעמוד האסטרולוגיה בעיתוןשמואל1 כתב:רועי כהן בטוויטר: "הולך להיות שבוע מעניין"
ובצדקMitelka כתב:Holiday_Armadillo כתב:בקיצור, התחיל לקחת טיפים מעמוד האסטרולוגיה בעיתוןשמואל1 כתב:רועי כהן בטוויטר: "הולך להיות שבוע מעניין"
ציטוט כזה פה הייתם מעיפים אותו לגלות.
BIG sofo כתב:אני מקווה גם שלא תהיה בעיה לכספי עם המשחקים בימי שישי
אבל אני אבין אותו אם לא יסכים לשחק במשחקים שנופלים על שבת
https://www.instagram.com/p/BXYPrs1DsnI ... e=ig_embed
שועל כתב:שמואל1 כתב:רועי כהן בטוויטר: "הולך להיות שבוע מעניין"
במה הוא עוד מתעסק חוץ מבמכבי שיכול להיות מעניין עבורו?
שמשון הגיבור כתב:יא אללה, עוד יומיים אוגוסט והדיון פה הוא על גודל הכיפה של כספי![]()
אפילו המלפפונים כבר חמוצים
A.Parker כתב:שמשון הגיבור כתב:יא אללה, עוד יומיים אוגוסט והדיון פה הוא על גודל הכיפה של כספי![]()
אפילו המלפפונים כבר חמוצים
לפחות מדברים בינתיים על הכיפה שעל ראשו
בקצב הזה זה עוד יכול להתדרדר...
משתמשים הגולשים בפורום זה: Avi1508, cifkcv, Google [Bot], Tom1313 ו־17 אורחים