המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
זה נוצר מהמחשבה האמריקאית היא ש"אנחנו הכי טובים, אתם לא יודעים כלום, אנחנו מספר 1 והשאר גרועים שהאמריקאים יכסחו.Hujirat כתב:שני דברים שלא היו פעם אצל האמריקאים וכן מראים על מגמה ברורה של ירידה ברמת הכדורסל, גם אם הוירטואוזיות עלתה:
1. טאנקינג, שזו תופעה מבישה ואנטי ספורטיבית ורק בנס לא הנציחה את עצמה כטעות היסטורית.
2. כוכבים שלא שומרים. להגנה של הארדן בפלייאוף אין שום תירוץ והצדקה. אגו מניאק שבטוח שהוא הדבר הכי טוב מאז המצאת החשמל. בפועל הוא מקסימום ברמה של ההמצאה של השרוול על המרפק.
תרבות אמריקאית לא משנים ביום... המשחק הזה לא יקפיץ את אבידה ועדיין יזלזלו בו ויחפשו אותו במקומות שחבריו לדראפט לא עושים. כל שם לא אמריקאי שיקפוץ יקבל את אותם תגובות כמו של אבדיה ועדיין יזלזלו בשיטה האירופאית והסגנון האירופאי.שמואל1 כתב:אחרי המשחק אתמול כבר לא יזלזלו באירופאים.
דרך אגב אני חושב שאבדיה גם יהנה מאוד מהריווח ב NBA והאין הגנות.
אם הם רוצים מישהו חדש בשביל כסאח עם גרין, כן, בכיףShay_uzan כתב:ברט בראון פותר מפילדלפיה...
אמביד לגולדן סטייט תמורת בחירה?
הוא מהשחקנים שאתה רואה שיהיו צ'אנקים ברמות אחרי שיפרשוmy man כתב:מה שכריס פול עושה עם הגוף שלו במהלך המשחק בגיל 35 זה פשוט לא להאמין..
Hujirat כתב:שני דברים שלא היו פעם אצל האמריקאים וכן מראים על מגמה ברורה של ירידה ברמת הכדורסל, גם אם הוירטואוזיות עלתה:
1. טאנקינג, שזו תופעה מבישה ואנטי ספורטיבית ורק בנס לא הנציחה את עצמה כטעות היסטורית.
2. כוכבים שלא שומרים. להגנה של הארדן בפלייאוף אין שום תירוץ והצדקה. אגו מניאק שבטוח שהוא הדבר הכי טוב מאז המצאת החשמל. בפועל הוא מקסימום ברמה של ההמצאה של השרוול על המרפק.
שמואל1 כתב:אחרי המשחק אתמול כבר לא יזלזלו באירופאים.
דרך אגב אני חושב שאבדיה גם יהנה מאוד מהריווח ב NBA והאין הגנות.
אחדשיודע כתב:אוקלהומה משווה את הסדרה ל-2:2 עם ניצחון 114:117 על יוסטון. על הדרך, יוסטון שברה את שיא הזריקות ל-3 במשחק פלייאוף עם 58 נסיונות (קלעה 23 מתוכן).
my man כתב:מה שכריס פול עושה עם הגוף שלו במהלך המשחק בגיל 35 זה פשוט לא להאמין..
felix_r כתב:my man כתב:מה שכריס פול עושה עם הגוף שלו במהלך המשחק בגיל 35 זה פשוט לא להאמין..
לדעתי האיש הכי שנוא על כריס פול זה דיוויד סטרן, שבזמנו חסם את המעבר שלו ללייקרס. אם היה בלייקרס, היה לו סיכוי גדול לזכות באליפות. אבל בגלל שלא נתנו לו לעבור ללייקרס, נאלץ לחתום בקליפרס הלוזרית, וביזבז בה את השנים הכי יפות שלו...
אחדשיודע כתב:בסוף היו לכריס פול (הבלתי נסבל, אם יורשה לי) את ההזדמנויות בשוק החופשי לחבור לקונטנדריות לאליפות, והוא בחר לא מספיק טוב (הארכת חוזה בקליפרס, יוסטון). זה עליו. נדמה לי שאם יש מישהו שהוא פחות מחבב כרגע, זה הארדן. הסדרה ביניהם באה לו טוב מהבחינה הזאת.
FROM ELIAS: James Harden is the only player in postseason history to have 30 points, 15 assist and 5 rebounds in a game and lose. Players with 30-15-5 were 11-0 entering today
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־22 אורחים