המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
שחקן פציע בטירוף לחיקו של רגב פנאן?שמוליק כתב:Mitelka כתב:בהרכבי סמול בול בארץ לכמה דקות בודדות. בטח לא שיש לך את זיזיץ (הלוואי), האנטר ואמרה.MTA2311 כתב:אגב אני עדיין חושב שהרול של 5 מחליף הרבה יותר מתאים לו
אני חושב שהבעיה היא קונסטלצית ה-4 שלנו. כ-4 מחליף ל4 כישרוני, אתלטי ובעיקר התקפי (באמת חבל לי שלא השאירו את אוברייאנט. קובאן נהנתה מאוד משנת הטבילה שלו אצלנו) אני חושב שהוא מתאים.
כרגע הבעיה היא שעמדה 4 מורכבת מכספי שלא שיחק שנה וקלויארו שאנחנו יודעים שאי אפשר לבנות עליו כשחקן מוביל.
בעולם אידיאלי אני לא הולך עם כספי אלה מביא 4 עם סט יכולות התקפיות ומגבה אותו באייסי וקלויארו.
דווקא שנת הפציעות המחרידה הזו חייבית להבהיר שצריך על כל עמדה 3 שחקנים. אייסי יכול בהחלט להיות שם. אופציה 2 כ-4, אופציה שלישית כ-5. יו ניים איט.
הרי אתה תקום בינואר שהברכיים של אותלו פרשו, זיזיץ עם קרע בשריר הירך וכספי מנחה את מי רוצה להיות מיליונר, כן?
Sent from my MI 8 using Tapatalk
גיל שוחרר מחימקי
https://www.sport5.co.il/articles.aspx? ... cID=346748
Mitelka כתב:שחקן פציע בטירוף לחיקו של רגב פנאן?שמוליק כתב:Mitelka כתב:בהרכבי סמול בול בארץ לכמה דקות בודדות. בטח לא שיש לך את זיזיץ (הלוואי), האנטר ואמרה.MTA2311 כתב:אגב אני עדיין חושב שהרול של 5 מחליף הרבה יותר מתאים לו
אני חושב שהבעיה היא קונסטלצית ה-4 שלנו. כ-4 מחליף ל4 כישרוני, אתלטי ובעיקר התקפי (באמת חבל לי שלא השאירו את אוברייאנט. קובאן נהנתה מאוד משנת הטבילה שלו אצלנו) אני חושב שהוא מתאים.
כרגע הבעיה היא שעמדה 4 מורכבת מכספי שלא שיחק שנה וקלויארו שאנחנו יודעים שאי אפשר לבנות עליו כשחקן מוביל.
בעולם אידיאלי אני לא הולך עם כספי אלה מביא 4 עם סט יכולות התקפיות ומגבה אותו באייסי וקלויארו.
דווקא שנת הפציעות המחרידה הזו חייבית להבהיר שצריך על כל עמדה 3 שחקנים. אייסי יכול בהחלט להיות שם. אופציה 2 כ-4, אופציה שלישית כ-5. יו ניים איט.
הרי אתה תקום בינואר שהברכיים של אותלו פרשו, זיזיץ עם קרע בשריר הירך וכספי מנחה את מי רוצה להיות מיליונר, כן?
גיל שוחרר מחימקי
https://www.sport5.co.il/articles.aspx? ... cID=346748
לא יודע.
מסכים, אם המהלך של זיזיץ לא יצא לפועל אני לא חושב שמכבי יפתחו שוב את הכיס עבור שחקן אחר.שופי שוף כתב:אני חולה על גיל, אבל אני לא רואה איך הוא אופציה עכשיו לצערי.
זיזיץ' הוא היוצא מהכלל. מכבי תהיה מוכנה לפתוח את הכיס רק עבור מעט מאוד שחקנים במצבה הכלכלי הנוכחי.
Jack55 כתב:מסכים, אם המהלך של זיזיץ לא יצא לפועל אני לא חושב שמכבי יפתחו שוב את הכיס עבור שחקן אחר.שופי שוף כתב:אני חולה על גיל, אבל אני לא רואה איך הוא אופציה עכשיו לצערי.
זיזיץ' הוא היוצא מהכלל. מכבי תהיה מוכנה לפתוח את הכיס רק עבור מעט מאוד שחקנים במצבה הכלכלי הנוכחי.
גל גל כתב:גיל כבר יותר קרוב ל 3 מאשר ל 5 פליקס
felix_r כתב:Jack55 כתב:מסכים, אם המהלך של זיזיץ לא יצא לפועל אני לא חושב שמכבי יפתחו שוב את הכיס עבור שחקן אחר.שופי שוף כתב:אני חולה על גיל, אבל אני לא רואה איך הוא אופציה עכשיו לצערי.
אנשי מכבי אולי היו בוחרים ללכת דווקא על גיל, שיכול לשחק בשתי העמדות 4 ו 5, ולכן במבט של חיסכון אולי נראה עדיף. אבל הבעיה היא שהוא מאוד פציע, ואי אפשר להמר על שחקן כזה פציע כשגם ככה אתה מחפש לקצת בסגל.
Jack55 כתב:felix_r כתב:Jack55 כתב:מסכים, אם המהלך של זיזיץ לא יצא לפועל אני לא חושב שמכבי יפתחו שוב את הכיס עבור שחקן אחר.שופי שוף כתב:אני חולה על גיל, אבל אני לא רואה איך הוא אופציה עכשיו לצערי.
אנשי מכבי אולי היו בוחרים ללכת דווקא על גיל, שיכול לשחק בשתי העמדות 4 ו 5, ולכן במבט של חיסכון אולי נראה עדיף. אבל הבעיה היא שהוא מאוד פציע, ואי אפשר להמר על שחקן כזה פציע כשגם ככה אתה מחפש לקצת בסגל.
הרמתי ידיים רשמית
אדגר פו כתב:אני בין המשוגעים היחידים שמעדיף את אייסי על גיל, אולי היחיד. חושב שאפשר לסחוט ממנו טירוף שלא ראינו ממנו השנה , טירוף שראיתי בעבר. אולי עוד יגיע.
felix_r כתב:Jack55 כתב:felix_r כתב:Jack55 כתב:מסכים, אם המהלך של זיזיץ לא יצא לפועל אני לא חושב שמכבי יפתחו שוב את הכיס עבור שחקן אחר.שופי שוף כתב:אני חולה על גיל, אבל אני לא רואה איך הוא אופציה עכשיו לצערי.
הרמתי ידיים רשמית
בסדר, בסדר. לא מאוד. קצת פציע
תשאל את עצמך, למה חימקי שיחררה אותו?
Jack55 כתב:felix_r כתב:Jack55 כתב:felix_r כתב:Jack55 כתב:מסכים, אם המהלך של זיזיץ לא יצא לפועל אני לא חושב שמכבי יפתחו שוב את הכיס עבור שחקן אחר.
הרמתי ידיים רשמית
שמע חוץ מפציעת גב (שלא השפיעה בכלום על המשך הקריירה) לפניי שנתיים שבגללה הוא פספס בערך 4 חודשים, לא הייתה לו שום פציעה או היעדרות משמעותית במהלך כל הקריירה.
סתם זורקים פה נתונים ועובדות לאוויר בלי שזה נכון, וזה יכול לחרפן אותי.
החוזה שלו נגמר תכלס, אם אני לא טועה הוא עצמו הצהיר שהוא לא רוצה להמשיך במועדון.
שמואל1 כתב:Jack55 כתב:felix_r כתב:Jack55 כתב:felix_r כתב:
הרמתי ידיים רשמית
שמע חוץ מפציעת גב (שלא השפיעה בכלום על המשך הקריירה) לפניי שנתיים שבגללה הוא פספס בערך 4 חודשים, לא הייתה לו שום פציעה או היעדרות משמעותית במהלך כל הקריירה.
סתם זורקים פה נתונים ועובדות לאוויר בלי שזה נכון, וזה יכול לחרפן אותי.
החוזה שלו נגמר תכלס, אם אני לא טועה הוא עצמו הצהיר שהוא לא רוצה להמשיך במועדון.
אני גם זוכר אותו כשחקן פציע. אולי בגלל שהוא תמיד פצוע לפני המשחקים נגד מכבי.
שמואל1 כתב:אדגר פו כתב:אני בין המשוגעים היחידים שמעדיף את אייסי על גיל, אולי היחיד. חושב שאפשר לסחוט ממנו טירוף שלא ראינו ממנו השנה , טירוף שראיתי בעבר. אולי עוד יגיע.
אני גם מאוד הייתי רוצה שאייסי ימשיך.
אוהב מאוד את מה שהוא מביא לקבוצה, ובמיוחד לחדר ההלבשה.
משתמשים הגולשים בפורום זה: עידן ו־44 אורחים