ת׳רד המלפפונים - כריס ג'ונס סיכם

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: ת׳רד המלפפונים

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 18 יולי 2020, 13:36

קשה לי לדמיין תסריט שבו מכבי לא מחתימה 9 זרים.
5, 3 ו1.

קלויארו עדיין יישאר מחוץ לליגה ויירשם ביורוליג.
הוא חי עם זה בשלום ולמכבי זה בונוס גדול, שיאפשר לה להשתחרר מהחוזה היקר של ג׳ייק (שבכל מקרה צפוי להידחק מחוץ לטופס באירופה).

5 זרים (ברוטציה) בליגה + זוסמן, ג׳ונדי, סנדי כהן + אלבר, סהר, אטיאס הצעירים- שנראים שכבר בשלים לדקות בליגה + כספי - צריך להספיק כדי לנצח בליגה.

בסוף צריך רק ישראלי אחד על המגרש.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי MTAbasket » 18 יולי 2020, 14:37

Jack55 כתב:החוזה הוא 2 עונות + אופציה לעונה שלישית.

קישור?
MTAbasket

הודעהעל ידי MTAbasket » 18 יולי 2020, 14:41

החציל האצטקי כתב:קשה לי לדמיין תסריט שבו מכבי לא מחתימה 9 זרים.
5, 3 ו1.

הוא חי עם זה בשלום ולמכבי זה בונוס גדול, שיאפשר לה להשתחרר מהחוזה היקר של ג׳ייק (שבכל מקרה צפוי להידחק מחוץ לטופס באירופה).

5 זרים (ברוטציה) בליגה + זוסמן, ג׳ונדי, סנדי כהן + אלבר, סהר, אטיאס הצעירים- שנראים שכבר בשלים לדקות בליגה + כספי - צריך להספיק כדי לנצח בליגה.

מה שאתה בעצם אומר זה שיכול להיות שיגיע זר נוסף בעמדה 3.
אם מה שאתה אומר נכון, פייר פספוס ענק.
MTAbasket

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 18 יולי 2020, 14:47

MTAbasket כתב:
החציל האצטקי כתב:קשה לי לדמיין תסריט שבו מכבי לא מחתימה 9 זרים.
5, 3 ו1.

מה שאתה בעצם אומר זה שיכול להיות שיגיע זר נוסף בעמדה 3.
אם מה שאתה אומר נכון, פייר פספוס ענק.

לא יודע אם ״עוד שחקן״.
אם יגיע דקר- יהיה מצויין. אם לא- לא בטוח שיש מישהו ששווה ללכת עליו.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי felix_r » 18 יולי 2020, 15:09

מה עם טיילר אניס ? כבר חתם איפשהו, או שעדיין מחכה לשמעון?
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי itai7 » 18 יולי 2020, 15:36

felix_r כתב:מה עם טיילר אניס ? כבר חתם איפשהו, או שעדיין מחכה לשמעון?

מחכה לשמעון, בטח יחתום בסוף באיזה דארשופקה כי התמהמו
itai7

הודעהעל ידי Adam » 18 יולי 2020, 15:56

קלויארו החתמה גדולה. כלום כסף ביחס לתרומה שלו.
לפעמים יותר קשה למצוא שחקנים חסרי אגו, עם אופי חזק, שבאים לעבוד ולעשות עבודה שחורה כשצריך - גם אם לא משחקים בכל ערב, מאשר למצוא איזה כוכב-על נפוח באגו.
ביחד עם החוזה הזול של בראיינט, יציאה מהחוזה הכבד של בלאק והכסף שיגיע מהעסקה של אבדיה, מכבי מצליחה לחסוך כמה לירות למרות משבר הקורונה.

כמו שתמיד אמרתי, צריך להשאיר את כל הסגל הנוכחי (כולל קלויארו שצפוי לחתום כפי שנראה) למעט שני שחקנים: אייסי ודורסי. האחרון כבר יישאר במכבי גם עונה הבאה ככה שהתקווה היחידה שלי זה שהראשון יעזוב.
תמונה
מכבי תל אביב 23/24:
PG: בראון, בלאט
SG: בולדווין, דיברתולומאו, קליבלנד
SF: קולסון, מנקו, פניני
PF: ווב, סורקין, כהן
C: ניבו, ריברו
Adam

הודעהעל ידי MTA2311 » 18 יולי 2020, 16:18

Adam כתב:קלויארו החתמה גדולה. כלום כסף ביחס לתרומה שלו.
לפעמים יותר קשה למצוא שחקנים חסרי אגו, עם אופי חזק, שבאים לעבוד ולעשות עבודה שחורה כשצריך - גם אם לא משחקים בכל ערב, מאשר למצוא איזה כוכב-על נפוח באגו.
ביחד עם החוזה הזול של בראיינט, יציאה מהחוזה הכבד של בלאק והכסף שיגיע מהעסקה של אבדיה, מכבי מצליחה לחסוך כמה לירות למרות משבר הקורונה.

כמו שתמיד אמרתי, צריך להשאיר את כל הסגל הנוכחי (כולל קלויארו שצפוי לחתום כפי שנראה) למעט שני שחקנים: אייסי ודורסי. האחרון כבר יישאר במכבי גם עונה הבאה ככה שהתקווה היחידה שלי זה שהראשון יעזוב.

המטרה של מועדון ספורט, ושל מועדון כמו מכבי בפרט, היא אף פעם לא "לחסוך כמה לירות". לא בזה הוא נמדד.

הסגל של שנה שעברה עשה עבודה מדהימה, אבל הוא הוציא מעצמו 200%. אפשר לבנות על זה שזה יקרה שוב, ואפשר להיות ריאליים.

אם אייסי נשאר, והוא ישאר, למכבי יש את עמדה 4 הכי גרועה במפעל כנראה. בעמדה 5 תהיה תלות אבסולוטית בהאנטר. בקו האחורי תלות מוחלטת בסקוטי.

לא טוב.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי Adam » 18 יולי 2020, 16:26

MTA2311 כתב:

המטרה של מועדון ספורט, ושל מועדון כמו מכבי בפרט, היא אף פעם לא "לחסוך כמה לירות". לא בזה הוא נמדד.

הסגל של שנה שעברה עשה עבודה מדהימה, אבל הוא הוציא מעצמו 200%. אפשר לבנות על זה שזה יקרה שוב, ואפשר להיות ריאליים.

אם אייסי נשאר, והוא ישאר, למכבי יש את עמדה 4 הכי גרועה במפעל כנראה. בעמדה 5 תהיה תלות אבסולוטית בהאנטר. בקו האחורי תלות מוחלטת בסקוטי.

לא טוב.

המטרה של מכבי אחרי הקורונה זה למזער כמה שיותר נזקים כלכליים, וזה נכון גם כמעט לכל מועדון ספורט היום. צריך להבין שאנחנו נמצאים במצב לא יציב ולא רגיל.
הסגל של עונה שעברה אכן הוציא מעצמו את המיטב, והמטרה של הקיץ הזה היא לתת לו תוספות חיוביות כדי לשפר אותו.
כל השורה האחרונה שלך לא רלוונטית כי אייסי עדיין לא נשאר בוודאות (למרות שגם אני מאמין שהוא יישאר). אתה לא יודע איך כספי יחזור. אתה יודע לא את מי יביאו לעמדות 5+1, ככה שלא בטוח שתהיה תלות מוחלטת/אבסולוטית בהאנטר וסקוטי. כל ההצהרות האלה צריכות לבוא לפני המשחק הראשון של העונה הבאה.
תמונה
מכבי תל אביב 23/24:
PG: בראון, בלאט
SG: בולדווין, דיברתולומאו, קליבלנד
SF: קולסון, מנקו, פניני
PF: ווב, סורקין, כהן
C: ניבו, ריברו
Adam

הודעהעל ידי Jack55 » 18 יולי 2020, 16:33

MTA2311 כתב:

לא טוב.
אני חולק עלייך בקטע של התלות המוחלטת בסקוטי.
דורסי ובראיינט יגיעו לעונה הבאה אחריי עונת השתפשפות ביורוליג, שניהם במקום בקריירה שלהם שהם צריכים ויכולים לעשות קפיצת מדרגה ביכולת שלהם, מספיק שאחד מהם יעשה את זה והמצב שלנו יהיה מצוין.

למען האמת לקו האחורי אני בכלל לא דואג כי בעיניי יש לנו שחקנים טובים בעמדות האלה (ועוד אין לדעת מי הרכז שיגיע), הקו הקדמי הרבה יותר מטריד אותי (בטח ובטח אם אייסי יישאר) לכן ההחתמה של הסנטר מבחינתי תהייה סופר קריטית כי לבנות על האנטר שיוביל שוב את העמדה הזאת זה יהיה פשוט סיכון מוגזם.
נערך לאחרונה על ידי Jack55 בתאריך 18 יולי 2020, 16:34, נערך פעם אחת בסך הכל.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Jack55

הודעהעל ידי MTA2311 » 18 יולי 2020, 16:33

Adam כתב:
MTA2311 כתב:

לא טוב.

המטרה של מכבי אחרי הקורונה זה למזער כמה שיותר נזקים כלכליים, וזה נכון גם כמעט לכל מועדון ספורט היום. צריך להבין שאנחנו נמצאים במצב לא יציב ולא רגיל.
הסגל של עונה שעברה אכן הוציא מעצמו את המיטב, והמטרה של הקיץ הזה היא לתת לו תוספות חיוביות כדי לשפר אותו.
כל השורה האחרונה שלך לא רלוונטית כי אייסי עדיין לא נשאר בוודאות (למרות שגם אני מאמין שהוא יישאר). אתה לא יודע איך כספי יחזור. אתה יודע לא את מי יביאו לעמדות 5+1, ככה שלא בטוח שתהיה תלות מוחלטת/אבסולוטית בהאנטר וסקוטי. כל ההצהרות האלה צריכות לבוא לפני המשחק הראשון של העונה הבאה.

לא יודע, לפי ההתנהלות שאנחנו רואים בינתיים מהרבה קבוצות יורוליג כנראה שזאת לא בדיוק המטרה של כל מועדון ספורט. אבל כן, זאת המטרה של מכבי, וחבל מאוד שכך.

אני חושב שהכיוון מאוד ברור כרגע. לא יודעים מי יגיע פרסונלית, אבל רואים לאן זה הולך. האם זה חכם שוב לבנות על כספי אחרי מה שראינו העונה? לדעתי לא.

תמיד אפשר לדחות את הדיונים לתחילת העונה, אבל זה לא בדיוק מה שקורה בפורומים.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי Jack55 » 18 יולי 2020, 16:39

חימקי וויתרו על ווקאפ - https://twitter.com/Carchia/status/1284 ... 65792?s=20
הבייאאוט שלו לא גבוה יחסית - בסהכ 175K.

למה שמכבי לא ישלמו לו את הבייאאוט, יציעו חוזה של 500-600 אלף לעונה ויסגרו את הפינה של הרכז?
זאת הזדמנות שלא תחזור והאופציה לבייאאוט נגמרת בעוד יומיים.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Jack55

הודעהעל ידי אדגר פו » 18 יולי 2020, 20:39

חדשות מצוינות קלויארו. :dance3
סמל אישי של המשתמש
אדגר פו

הודעהעל ידי A.Parker » 18 יולי 2020, 20:51

אחלה קלויארו. סוף סוף קיבלו שכל.
A.Parker

הודעהעל ידי felix_r » 18 יולי 2020, 21:26

אדגר פו כתב:חדשות מצוינות קלויארו. :dance3

לא יודע. כן שחקן חביב, אבל היכולת הטובה שלו בליגה במשחקים האחרונים לא מראה כלום על היורוליג. וביורוליג הוא טוב פעם ב 5 משחקים
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי אדגר פו » 18 יולי 2020, 21:28

יכול להיות, אבל אוהב אותו בכל מקרה.
סמל אישי של המשתמש
אדגר פו

הודעהעל ידי שועל » 18 יולי 2020, 21:29

felix_r כתב:

לא יודע. כן שחקן חביב, אבל היכולת הטובה שלו בליגה במשחקים האחרונים לא מראה כלום על היורוליג. וביורוליג הוא טוב פעם ב 5 משחקים

לא מסכים בכלל
ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את מחלקות ההנהלה והסקאוטינג
סמל אישי של המשתמש
שועל

הודעהעל ידי אנטוניו » 18 יולי 2020, 21:29

felix_r כתב:

לא מחזיק מקליארו אומנם שחקן נשמה אבל יכולת מוגבלת
דיי הגיע לתקרה שלו.
מעדיף את קאלניץ(כבר לא רלבנטי) או דקר בכל רגע נתון
סמל אישי של המשתמש
אנטוניו

הודעהעל ידי שועל » 18 יולי 2020, 21:35

אני לא חושב שמכבי הוציאה מעצמה יותר ממה שהיא הייתה שווה. היה סגל טוב ומאוזן באופן נדיר
ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את מחלקות ההנהלה והסקאוטינג
סמל אישי של המשתמש
שועל

הודעהעל ידי Maccabi18 » 18 יולי 2020, 23:06

לא יודע מה קורה עם דורסי, לגבי קלויארו, בכלל לא בעד שישאר, גם בחינם.. הוא שחקן בינוני מינוס בליגת ווינר אז ביורוליג בכלל, הוא לא פוגע לשלוש והתקפית נוראי
Maccabi18

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Cobra, felix_r, Google [Bot], גיא ו־10 אורחים