המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
Jack55 כתב:החוזה הוא 2 עונות + אופציה לעונה שלישית.
החציל האצטקי כתב:קשה לי לדמיין תסריט שבו מכבי לא מחתימה 9 זרים.
5, 3 ו1.
קלויארו עדיין יישאר מחוץ לליגה ויירשם ביורוליג.
הוא חי עם זה בשלום ולמכבי זה בונוס גדול, שיאפשר לה להשתחרר מהחוזה היקר של ג׳ייק (שבכל מקרה צפוי להידחק מחוץ לטופס באירופה).
5 זרים (ברוטציה) בליגה + זוסמן, ג׳ונדי, סנדי כהן + אלבר, סהר, אטיאס הצעירים- שנראים שכבר בשלים לדקות בליגה + כספי - צריך להספיק כדי לנצח בליגה.
בסוף צריך רק ישראלי אחד על המגרש.
MTAbasket כתב:החציל האצטקי כתב:קשה לי לדמיין תסריט שבו מכבי לא מחתימה 9 זרים.
5, 3 ו1.
קלויארו עדיין יישאר מחוץ לליגה ויירשם ביורוליג.
הוא חי עם זה בשלום ולמכבי זה בונוס גדול, שיאפשר לה להשתחרר מהחוזה היקר של ג׳ייק (שבכל מקרה צפוי להידחק מחוץ לטופס באירופה).
5 זרים (ברוטציה) בליגה + זוסמן, ג׳ונדי, סנדי כהן + אלבר, סהר, אטיאס הצעירים- שנראים שכבר בשלים לדקות בליגה + כספי - צריך להספיק כדי לנצח בליגה.
בסוף צריך רק ישראלי אחד על המגרש.
מה שאתה בעצם אומר זה שיכול להיות שיגיע זר נוסף בעמדה 3.
אם מה שאתה אומר נכון, פייר פספוס ענק.
felix_r כתב:מה עם טיילר אניס ? כבר חתם איפשהו, או שעדיין מחכה לשמעון?
Adam כתב:קלויארו החתמה גדולה. כלום כסף ביחס לתרומה שלו.
לפעמים יותר קשה למצוא שחקנים חסרי אגו, עם אופי חזק, שבאים לעבוד ולעשות עבודה שחורה כשצריך - גם אם לא משחקים בכל ערב, מאשר למצוא איזה כוכב-על נפוח באגו.
ביחד עם החוזה הזול של בראיינט, יציאה מהחוזה הכבד של בלאק והכסף שיגיע מהעסקה של אבדיה, מכבי מצליחה לחסוך כמה לירות למרות משבר הקורונה.
כמו שתמיד אמרתי, צריך להשאיר את כל הסגל הנוכחי (כולל קלויארו שצפוי לחתום כפי שנראה) למעט שני שחקנים: אייסי ודורסי. האחרון כבר יישאר במכבי גם עונה הבאה ככה שהתקווה היחידה שלי זה שהראשון יעזוב.
MTA2311 כתב:Adam כתב:קלויארו החתמה גדולה. כלום כסף ביחס לתרומה שלו.
לפעמים יותר קשה למצוא שחקנים חסרי אגו, עם אופי חזק, שבאים לעבוד ולעשות עבודה שחורה כשצריך - גם אם לא משחקים בכל ערב, מאשר למצוא איזה כוכב-על נפוח באגו.
ביחד עם החוזה הזול של בראיינט, יציאה מהחוזה הכבד של בלאק והכסף שיגיע מהעסקה של אבדיה, מכבי מצליחה לחסוך כמה לירות למרות משבר הקורונה.
כמו שתמיד אמרתי, צריך להשאיר את כל הסגל הנוכחי (כולל קלויארו שצפוי לחתום כפי שנראה) למעט שני שחקנים: אייסי ודורסי. האחרון כבר יישאר במכבי גם עונה הבאה ככה שהתקווה היחידה שלי זה שהראשון יעזוב.
המטרה של מועדון ספורט, ושל מועדון כמו מכבי בפרט, היא אף פעם לא "לחסוך כמה לירות". לא בזה הוא נמדד.
הסגל של שנה שעברה עשה עבודה מדהימה, אבל הוא הוציא מעצמו 200%. אפשר לבנות על זה שזה יקרה שוב, ואפשר להיות ריאליים.
אם אייסי נשאר, והוא ישאר, למכבי יש את עמדה 4 הכי גרועה במפעל כנראה. בעמדה 5 תהיה תלות אבסולוטית בהאנטר. בקו האחורי תלות מוחלטת בסקוטי.
לא טוב.
אני חולק עלייך בקטע של התלות המוחלטת בסקוטי.MTA2311 כתב:Adam כתב:קלויארו החתמה גדולה. כלום כסף ביחס לתרומה שלו.
המטרה של מועדון ספורט, ושל מועדון כמו מכבי בפרט, היא אף פעם לא "לחסוך כמה לירות". לא בזה הוא נמדד.
הסגל של שנה שעברה עשה עבודה מדהימה, אבל הוא הוציא מעצמו 200%. אפשר לבנות על זה שזה יקרה שוב, ואפשר להיות ריאליים.
אם אייסי נשאר, והוא ישאר, למכבי יש את עמדה 4 הכי גרועה במפעל כנראה. בעמדה 5 תהיה תלות אבסולוטית בהאנטר. בקו האחורי תלות מוחלטת בסקוטי.
לא טוב.
Adam כתב:MTA2311 כתב:Adam כתב:קלויארו החתמה גדולה. כלום כסף ביחס לתרומה שלו.
לא טוב.
המטרה של מכבי אחרי הקורונה זה למזער כמה שיותר נזקים כלכליים, וזה נכון גם כמעט לכל מועדון ספורט היום. צריך להבין שאנחנו נמצאים במצב לא יציב ולא רגיל.
הסגל של עונה שעברה אכן הוציא מעצמו את המיטב, והמטרה של הקיץ הזה היא לתת לו תוספות חיוביות כדי לשפר אותו.
כל השורה האחרונה שלך לא רלוונטית כי אייסי עדיין לא נשאר בוודאות (למרות שגם אני מאמין שהוא יישאר). אתה לא יודע איך כספי יחזור. אתה יודע לא את מי יביאו לעמדות 5+1, ככה שלא בטוח שתהיה תלות מוחלטת/אבסולוטית בהאנטר וסקוטי. כל ההצהרות האלה צריכות לבוא לפני המשחק הראשון של העונה הבאה.
אדגר פו כתב:חדשות מצוינות קלויארו.
felix_r כתב:אדגר פו כתב:חדשות מצוינות קלויארו.
לא יודע. כן שחקן חביב, אבל היכולת הטובה שלו בליגה במשחקים האחרונים לא מראה כלום על היורוליג. וביורוליג הוא טוב פעם ב 5 משחקים
felix_r כתב:אדגר פו כתב:חדשות מצוינות קלויארו.
לא יודע. כן שחקן חביב, אבל היכולת הטובה שלו בליגה במשחקים האחרונים לא מראה כלום על היורוליג. וביורוליג הוא טוב פעם ב 5 משחקים
משתמשים הגולשים בפורום זה: Cobra, felix_r, Google [Bot], גיא ו־10 אורחים