er79 כתב:אסף, עם כל הזלזול לסאדה, לאוחיון יש עוד דרך ארוכה כדי שתשווה אותו אליו. אני מחסידי שייר כבר שנתיים אבל חובת ההוכחה היא עליו. פאפאס ישחק ביותר ממסגרת אחת, ובין כה וכה הוא מוטיבטור שעולה מהספסל ומשנה מומנטומים. נפלת על הירח שאתה רוצה לשים אותו רכז פותח? אני מסכים עם ירין, קומבו גארד הוא החתמה הרבה יותר מתבקשת ונחוצה מלנגפורד.
עזוב, סאדה זה בדיחה עצובה. אני לוקח את אוחיון כל יום לפניו, מבלי לראות את יוגב שניה אחת ביורוליג. שחקן שקלע משהו כמו 2 נקודות ב16 דקות עם 9% מה3... זה שחקן זה?? אפילו יוגב, שנחשב קלעי שלשות חלש, קלע בליגה משהו כמו 30% מה3. שלא לדבר על ההגנה של יוגב, שעולה על זאת של סאדה.
אני כתבתי שאני רוצה אותו רכז פותח? אני אמרתי שלדעתי, הוא שחקן טוב מאוד, גם היום. גם אם יעלה מהספסל, בין אם כמחליף לפרקינס, ובין אם כמחליף לשאייר, הוא יתן תפוקה טובה, גם בגילו. מנהל המשחק הטוב באירופה, לא משנה באיזה גיל, מוסר אדיר, גאון, ווינר, ושחקן הגנה מצוין. אז הוא מתקשה יותר לעבר שחקנים, אז הוא לא ברמה של תקופת השיא של צסק"א. נכון, אבל עדיין, כרכז מחליף זה אחלה של שחקן.
לגבי שאייר, אין כל כך למה להתייחס. הוא שחקן מוכשר מאוד, שיכול מאוד להצליח. לא משנה אם שיחק כדורסל מקצועני או לא. הרי גם מייקל לא שיחק כדורסל מקצועני אחרי שנולד. כל אחד מתחיל מ0, ושאייר עם הכשרון שלו, בהחלט יכול לתת תפוקה יפה אם יקבל צ'אנס. כמו שפארגו קיבל ולקח ב2 ידיים (ועכשיו חירבן עליו..)
המצב בקוו האחורי, אם כמובן יבוא לנגפורד (וזה אם גדול מאוד..) הוא ממש לא עגום כמו שאתה מתאר אותו.