חביב אורנג'ד כתב:קודי כתב:שוב אני מסביר - יש סיכוי לא רע בכלל שהשביתה הזו תסתיים בימים הקרובים. כולם, כולל סטרן, מדברים על התקדמות משמעותית בשיחות היום ועל אפשרות לליגה מלאה של 82 משחקים. במצב כזה, אנחנו עלולים לאבד את פרמאר תוך מספר ימים ולהישאר עם קו אחורי שיש בו את פאפאס בן ה-34, לנגפורד שכנראה לא ממש בכושר, אוחיון, בורשטיין ושאייר. זו אמנם בעיה לחודש כי אני מניח שלנגפורד יכנס לכושר וגם יגיע מחליף לפרמאר אבל בחודש הזה עלולה להיקבע העליה לטופ 16.
אני לא יודע מאיפה המידע הזה.
לפי האתר הרשמי של האנ.בי.אי, גם פישר וגם סטרן טוענים שבסה"כ ישנה איזושהי התקדמות, אך לא הושגה כל התקדמות משמעותית.
הצדדים גם לא אמרו באילו נושאים ישנה התקדמות ולא ברור אם בסעיפים המשמעותיים הושגה התקדמות בכלל.
צריכים לזכור שישנם 21 נושאים שונים שעליהם הצדדים חלוקים ולא נראה שבשבוע הקרוב כל הפערים יגושרו.
אתן לך כמה ציטוטים מהשעות האחרונות ותבין מה שתבין:
מרק ברמן מהניו יורק פוסט: Big news after 15 hours is both sides genuinely acknowledging deal can be had by Sunday.
אדריאן ווז'נרובסקי מיאהו: NBA, players union make "significant" progress toward ending the lockout
עוד מאותו האדריאן: Despite NBA, NBPA downplaying expectations, "significant progress" has been made toward agreement on system issues, sources tell Y! Sports.
אדם סילבר (סגנו של סטרן): "No question we made progress on some significant issues..."
סטרן: "We did such a good job today, we're gonna do it again tomorrow."
בילי האנטר: "depending about how progress is made tomorrow, we may be in position to talk about specifics."