המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
LIAV10 כתב:הנה עוד פעם תירוצים על השיפוט..
LIAV10 כתב:בוא נגיד שעם כל הכבוד, השופטים הם ל אלו שהפסידו לאוקלהומה את המשחקים..
מאוד מגיע למיאמי אליפות, הם השקיעו מאמצים רבים וכסף רב והשתפרו מאוד בשנתיים האחרונות (הטריו התחבר יותר)
Holiday_Armadillo כתב:ד''א ליאב, ברבע השני הייתה על ווייד עבירה כמו שהיתה על דוראנט מצד לברון(יד עליו כשהוא עם הפנים לסל)כשהיד של הארדן בכלל לא הייתה באזור היד הזורקת או אפילו היד השנייה אלא יותר באזור הירך
ווייד לא התלונן על עבירה וזה בכלל לא שינה לו שום דבר בתנועה, כאילו בכלל לא נגעו בו ועדיין שרקו לו את העבירה
זה מה שעיצבן אותי בעניין של דוראנט כי למיאמי כל הזמן שורקים את העבירות האלה
LIAV10 כתב:Holiday_Armadillo כתב:ד''א ליאב, ברבע השני הייתה על ווייד עבירה כמו שהיתה על דוראנט מצד לברון(יד עליו כשהוא עם הפנים לסל)כשהיד של הארדן בכלל לא הייתה באזור היד הזורקת או אפילו היד השנייה אלא יותר באזור הירך
ווייד לא התלונן על עבירה וזה בכלל לא שינה לו שום דבר בתנועה, כאילו בכלל לא נגעו בו ועדיין שרקו לו את העבירה
זה מה שעיצבן אותי בעניין של דוראנט כי למיאמי כל הזמן שורקים את העבירות האלה
אם שרקו לו על זה עשו טעות, אבל אתם עכשיו לוקחים מצבים ואומרים לו שרקו ולו לא, לא נתנו להמשיך ואותו עצרו..
בסדר, תגישו תלונה..זה נהייה פטתי, כאילו חלאס רק להתבכיין..
אין שם טעויות קיצוניות כמו שהיו בסדרה של מכבי - פאו, תהיו רגע אובייקטיבים, תראו שיש טעויות לשני הצדדים..
LIAV10 כתב:אולי אפשר סירטון לפלופים המדוברים שאני אף פעם לא רואה (כל שחקן עושה, אבל לא כמו שאתם מתארים, אתם מתארים את קבוצת נבארו)
Holiday_Armadillo כתב:LIAV10 כתב:אולי אפשר סירטון לפלופים המדוברים שאני אף פעם לא רואה (כל שחקן עושה, אבל לא כמו שאתם מתארים, אתם מתארים את קבוצת נבארו)
תסתכל פעם על באטייה ואם לא תחטוף בחילה מזה שכל תנועה הוא עף אחורה כאילו עשו עליו תוקף אז אתה באמת לא אובייקטיבי
80% מהזמן הוא על הפרקט וזה דוחה
LIAV10 כתב:Holiday_Armadillo כתב:LIAV10 כתב:אולי אפשר סירטון לפלופים המדוברים שאני אף פעם לא רואה (כל שחקן עושה, אבל לא כמו שאתם מתארים, אתם מתארים את קבוצת נבארו)
תסתכל פעם על באטייה ואם לא תחטוף בחילה מזה שכל תנועה הוא עף אחורה כאילו עשו עליו תוקף אז אתה באמת לא אובייקטיבי
קשה לי לשים לב לשחקן שהוא בסך הכל קאטצ' אנד שוטר שלא נוגע הרבה בכדור, אני אנסה לשים לב..
אז איך הפכנו משיין באטייה ל"מיאמי קבוצת פלופרים"?
Holiday_Armadillo כתב:LIAV10 כתב:Holiday_Armadillo כתב:LIAV10 כתב:אולי אפשר סירטון לפלופים המדוברים שאני אף פעם לא רואה (כל שחקן עושה, אבל לא כמו שאתם מתארים, אתם מתארים את קבוצת נבארו)
קשה לי לשים לב לשחקן שהוא בסך הכל קאטצ' אנד שוטר שלא נוגע הרבה בכדור, אני אנסה לשים לב..
אז איך הפכנו משיין באטייה ל"מיאמי קבוצת פלופרים"?
כי אצל באטייה וצ'אלמרס הפלופים הם העניין העיקרי
אצל ווייד ולברון זה הבכי
Holiday_Armadillo כתב:בסדר, אני עדיין לא אוהבת את נבארו שעושה פלופים ובוכה
את דיאמנטידיס שעושה פלופים ובוכה
את אוברדוביץ' שכל הזמן מתלונן לשופטים ב-6 שפות שונות
LIAV10 כתב:Holiday_Armadillo כתב:בסדר, אני עדיין לא אוהבת את נבארו שעושה פלופים ובוכה
את דיאמנטידיס שעושה פלופים ובוכה
את אוברדוביץ' שכל הזמן מתלונן לשופטים ב-6 שפות שונות
האמת גם אני לא, אבל את יודעת איך זה, כשאת אוהבת מישהו אז את גם תאהבי את הדברים שהוא עושה, אפילו לא ציינת את פניני ובלאט..
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], Tom1313 ו־22 אורחים