NBA 2011/12 - לברון סופסוף עם טבעת

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: NBA 2011/12 - ת'אנדר נגד ההיט בקרב על התואר

הודעהעל ידי asafb96 » 18 יוני 2012, 10:10

הארדן היה פשוט זוועה. גם לא אהבתי את ההחלטה של ברוקס ללכת בסוף עם פרקינס ולא איבקה
חוץ מזה, שיפוט ביזיוני. שחטו לדוראנט את החיים עם עבירות שלא קשורות למציאות, ומצד שני לא נתנו לו כלום (בסוף המשחק היו לפחות 2-3 עבירות ברורות שלא נשרקו לטובתו, הכי בולט היה שבוש חסם אותו ועל הדרש שחט לו את היד, ובמתפרצת וויד קיבל סל ועבירה על פאול הרבה הרבה פחות חמור מזה)
לא נורא, זה לא גמור
asafb96

הודעהעל ידי LIAV10 » 18 יוני 2012, 10:52

הנה עוד פעם תירוצים על השיפוט..
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי asafb96 » 18 יוני 2012, 10:53

LIAV10 כתב:הנה עוד פעם תירוצים על השיפוט..

לא תירוצים, מזל טוב למיאמי כי אם זה ימשך ככה הם יקחו אליפות. אבל עם כל הכבוד, אי אפשר לומר שהשיפוט לא היה ביזיוני. פשוט גועל נפש. אם היו שורקים ללברון כמו ששורקים לדוראנט, כל משחק הוא היה יוצא ב6 עבירות עוד לפני המחצית. כל מי שנושף לכיוון וויד מקבל פאול ישר.
וויד ולברון קיבלו בחצי האחרון סל ועבירה, כל אחד, שלא היו ולא נבראו. אצל לברון זה היה בכלל עבירה תוקף נגדו, אבל השופטים החליטו לתת עבירת מגן לדוראנט. היה גם את הפאול של הארדן על לברון בסוף המשחק שהוא כמעט חטף את הכדור, שהיה לא פחות גבולי מאשר הפאול שלברון עשה על דוראנט במשחק הקודם. פאול שממש לא צריך לשרוק, אבל כמובן ששלחו את לברון לעוד 2 מהקוו. ואת הפאול של בוש שקטש לדוראנט את היד ולא שרקו.
גם בסוף המשחק שדוראנט התחיל לקחת את הכדור לכיוון הסל ולא קלע, היה הרבה מאוד מגע כלפי דוראנט, מצידו של לברון בעיקר ששמר אותו, ואני בטוח שאם זה היה בצד השני היו שורקים לעבירה בלי להסס. או ששרוקים על כל ליטוף (כמו ששורקים לדוראנט) או שנותנים להרביץ (כמו שעשו מיאמי),אבל שיחליטו. מה זה השיפוט החד צדדי הזה?
asafb96

הודעהעל ידי LIAV10 » 18 יוני 2012, 10:59

בוא נגיד שעם כל הכבוד, השופטים הם ל אלו שהפסידו לאוקלהומה את המשחקים..
מאוד מגיע למיאמי אליפות, הם השקיעו מאמצים רבים וכסף רב והשתפרו מאוד בשנתיים האחרונות (הטריו התחבר יותר)
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי asafb96 » 18 יוני 2012, 11:05

LIAV10 כתב:בוא נגיד שעם כל הכבוד, השופטים הם ל אלו שהפסידו לאוקלהומה את המשחקים..
מאוד מגיע למיאמי אליפות, הם השקיעו מאמצים רבים וכסף רב והשתפרו מאוד בשנתיים האחרונות (הטריו התחבר יותר)

לא יודע אם אפשר לקבוע למי מגיע, יש בליגה לפחות 5-10 קבוצות שאפשר לומר ש"מגיע להם". תכלס, מי שהכי טוב צריך לקחת. ולדעתי, עם שיפוט הוגן, אוקלהומה היום מובילה לפחות 2-1. מיאמי ניצחו את 2 המשחקים שלהם בקושי, וזה אחרי טעויות שיפוט די גדולות.
החצי השני מבחינת שיפוט היה ביזיוני. לטעמי, מי שהפסיד לאוקלהומה את המשחק זה השופטים, הארדן ולברון. אם נוציא מהמשוואה הזאת את השיפוט, אני חושב שאוקלהומה לוקחים את זה. כל כך הרבה טעויות שיפוט שעלו לאוקלהומה בהמון נקודות, ובכל זאת הם היו במשחק כמעט עד הסוף.
אבל לא משנה, היסטוריה. יש עוד סדרה נפלאה לפנינו. נקווה שהשיפוט יתאזן ושהקבוצה הטובה ביותר בסופו של דבר תיקח את זה
asafb96

הודעהעל ידי LIAV10 » 18 יוני 2012, 11:08

טוב, אני לא אוהב לדבר על זה..
האמת שהת'רד הזה גורם לי ללחץ דם גבוה בזמן האחרון..
נראה לי אפשר לשנות את הקותרת של הת'רד ל"ליאב VS. שונאי לברון" ברצינות..
מישהו בעד? :huh

(למרות שעכשיו הייתה מתון יחסית לגבי לברון, אבל אני מדבר בכלליות, 60 אחוז מההודעות זה וויכוחים שלי נגד כולם על לברון)
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 18 יוני 2012, 14:58

ד''א ליאב, ברבע השני הייתה על ווייד עבירה כמו שהיתה על דוראנט מצד לברון(יד עליו כשהוא עם הפנים לסל)כשהיד של הארדן בכלל לא הייתה באזור היד הזורקת או אפילו היד השנייה אלא יותר באזור הירך
ווייד לא התלונן על עבירה וזה בכלל לא שינה לו שום דבר בתנועה, כאילו בכלל לא נגעו בו ועדיין שרקו לו את העבירה

זה מה שעיצבן אותי בעניין של דוראנט כי למיאמי כל הזמן שורקים את העבירות האלה
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי LIAV10 » 18 יוני 2012, 15:05

Holiday_Armadillo כתב:ד''א ליאב, ברבע השני הייתה על ווייד עבירה כמו שהיתה על דוראנט מצד לברון(יד עליו כשהוא עם הפנים לסל)כשהיד של הארדן בכלל לא הייתה באזור היד הזורקת או אפילו היד השנייה אלא יותר באזור הירך
ווייד לא התלונן על עבירה וזה בכלל לא שינה לו שום דבר בתנועה, כאילו בכלל לא נגעו בו ועדיין שרקו לו את העבירה

אם שרקו לו על זה עשו טעות, אבל אתם עכשיו לוקחים מצבים ואומרים לו שרקו ולו לא, לא נתנו להמשיך ואותו עצרו..
בסדר, תגישו תלונה..זה נהייה פטתי, כאילו חלאס רק להתבכיין..
אין שם טעויות קיצוניות כמו שהיו בסדרה של מכבי - פאו, תהיו רגע אובייקטיבים, תראו שיש טעויות לשני הצדדים..
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי LIAV10 » 18 יוני 2012, 15:07

לפי דעתי זאת שתיקח את המשחק הבא תהיה הפייבוריטית..
אם אוקלהומה תיקח היא תחזיר את הביתיות ובעיקר את הביטחון (שגם ככה לא נעלם מי יודע מה)
אם מיאמי תיקח יהיה לה "2 match points" משחק מאוד חשוב המשחק הבא (מתי הוא?)
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 18 יוני 2012, 15:22

LIAV10 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:ד''א ליאב, ברבע השני הייתה על ווייד עבירה כמו שהיתה על דוראנט מצד לברון(יד עליו כשהוא עם הפנים לסל)כשהיד של הארדן בכלל לא הייתה באזור היד הזורקת או אפילו היד השנייה אלא יותר באזור הירך

אם שרקו לו על זה עשו טעות, אבל אתם עכשיו לוקחים מצבים ואומרים לו שרקו ולו לא, לא נתנו להמשיך ואותו עצרו..
בסדר, תגישו תלונה..זה נהייה פטתי, כאילו חלאס רק להתבכיין..
אין שם טעויות קיצוניות כמו שהיו בסדרה של מכבי - פאו, תהיו רגע אובייקטיבים, תראו שיש טעויות לשני הצדדים..

אבל זה נכון מה אתה רוצה?
שריקה אחת פה או שריקה אחת שם זה היה פאתטי אבל השיפוט לטובת מיאמי בכל הפלייאוף הוא זוועה וממש ממש לא שקול
כל הזמן שורקים להם עבירות שלאף אחד אחר לא נותנים כולל ליריבה שלה בגמר

כאילו השופטים נותנים למיאמי פרס על זה שהם בוכים הכי הרבה ועושים הכי הרבה פלופים
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי LIAV10 » 18 יוני 2012, 15:26

אולי אפשר סירטון לפלופים המדוברים שאני אף פעם לא רואה (כל שחקן עושה, אבל לא כמו שאתם מתארים, אתם מתארים את קבוצת נבארו)
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 18 יוני 2012, 15:28

LIAV10 כתב:אולי אפשר סירטון לפלופים המדוברים שאני אף פעם לא רואה (כל שחקן עושה, אבל לא כמו שאתם מתארים, אתם מתארים את קבוצת נבארו)

תסתכל פעם על באטייה ואם לא תחטוף בחילה מזה שכל תנועה הוא עף אחורה כאילו עשו עליו תוקף אז אתה באמת לא אובייקטיבי
80% מהזמן הוא על הפרקט וזה דוחה
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי LIAV10 » 18 יוני 2012, 15:31

Holiday_Armadillo כתב:
LIAV10 כתב:אולי אפשר סירטון לפלופים המדוברים שאני אף פעם לא רואה (כל שחקן עושה, אבל לא כמו שאתם מתארים, אתם מתארים את קבוצת נבארו)

תסתכל פעם על באטייה ואם לא תחטוף בחילה מזה שכל תנועה הוא עף אחורה כאילו עשו עליו תוקף אז אתה באמת לא אובייקטיבי

קשה לי לשים לב לשחקן שהוא בסך הכל קאטצ' אנד שוטר שלא נוגע הרבה בכדור, אני אנסה לשים לב..
אז איך הפכנו משיין באטייה ל"מיאמי קבוצת פלופרים"?
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 18 יוני 2012, 15:39

LIAV10 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:

קשה לי לשים לב לשחקן שהוא בסך הכל קאטצ' אנד שוטר שלא נוגע הרבה בכדור, אני אנסה לשים לב..

כי אצל באטייה וצ'אלמרס הפלופים הם העניין העיקרי
אצל ווייד ולברון זה הבכי
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי LIAV10 » 18 יוני 2012, 15:45

Holiday_Armadillo כתב:
LIAV10 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:

כי אצל באטייה וצ'אלמרס הפלופים הם העניין העיקרי
אצל ווייד ולברון זה הבכי

בסדר, כל הגדולים מתבכיינים לשופטים..פניני, אובראדוביץ', בלאט :bigsmile2
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 18 יוני 2012, 16:04

בסדר, אני עדיין לא אוהבת את נבארו שעושה פלופים ובוכה
את דיאמנטידיס שעושה פלופים ובוכה
את אוברדוביץ' שכל הזמן מתלונן לשופטים ב-6 שפות שונות
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי LIAV10 » 18 יוני 2012, 16:06

Holiday_Armadillo כתב:בסדר, אני עדיין לא אוהבת את נבארו שעושה פלופים ובוכה

האמת גם אני לא, אבל את יודעת איך זה, כשאת אוהבת מישהו אז את גם תאהבי את הדברים שהוא עושה, אפילו לא ציינת את פניני ובלאט..
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 18 יוני 2012, 16:08

LIAV10 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:בסדר, אני עדיין לא אוהבת את נבארו שעושה פלופים ובוכה

האמת גם אני לא, אבל את יודעת איך זה, כשאת אוהבת מישהו אז את גם תאהבי את הדברים שהוא עושה, אפילו לא ציינת את פניני ובלאט..

כי אני חושבת שפניני מאוד התמתן בקטע של הפרובוקציות והוא יודע איך לסחוט עבירות תוקף אבל הוא לא עף סתם, הוא תמיד נעמד במקום הנכון
גם באטייה יודע איך לסחוט עבירות תוקף אבל הוא לוקח את זה מעבר ובכל התקפה עף על הפרקט
בלאט מתלונן לשופטים כמו שכל מאמן מתלונן לשופטים אבל אצל אוברדוביץ' זאת רמה אחרת
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי asafb96 » 18 יוני 2012, 21:24

ליאב, כמו שאתה (וכולם פה) שונאים שיפוט לטובת היריבות של מכבי, ומתלוננים על זה (ובצדק), יש מקום לזה גם פה. כמו שאתה מתרגז שהשופטים דופקים את מכבי, אתה צריך להודות שגם בסדרה הזאת יש שיפוט חד צדדי לחלוטין, גם אם אתה אוהב את זה. זה לא להתבכיין על שריקה פה או שם, אלא על כמות גדולה של שריקות, שחלקן קריטיות מאוד. אם אתה קורה לזה "בכיינות", אפשר לומר על כולם בפורום את אותו דבר כמו מה שנעשה בסדרה מול פאו, שכולם התלוננו על השיפוט (ומתלוננים בערך כל משחק על זה). השיפוט בפלייאוף עד עכשיו ביזיון, אין דרך אחרת לומר את זה. אבל נקווה שאוקלהומה יעברו את זה וינצחו, למרות שאם זה ימשך אני חושב שמיאמי תיקח את התואר
אגב, קראתי איפשהו שיש שמועות על טרייד בין שארלוט לאוקלהומה, שאוקלהומה יקבלו את הבחירה ה2 בדרפאט וישלחו לשארלוט את הארדן (שמסיים חוזה די בקרוב, ואמור להיות יקר, ויכול להיות שלא ישאר שם ויעזוב ב"חינם"). מה אתם אומרים?
לדעתי אם אוקלהומה מוצאים 2 טוב במקומו (אולי ברנדון רוי שחוזר מפציעה), זה יכול להיות דווקא טוב, כי אין הרבה סיכויים שהוא ישאר שם כגלגל שלישי ויוותר על כסף, כי הם לא יכולים להציע לו חוזה גבוה מדי שיש את ווסטברוק, דוראנט, וגם איבקה צריך להאריך חוזה. אם יביאו שחקן כמו דרומונד (שלדעתי יש לו את הפוטנציאל הכי גבוה בדראפט הזה להפוך לסופרסטר בעתיד, יותר אפילו מדיוויס), יכול להיות מהלך טוב
asafb96

הודעהעל ידי LIAV10 » 19 יוני 2012, 05:40

איפה אני יכול לראות כמה שריקות קיבלה כל קבוצה??
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], Tom1313 ו־22 אורחים