אשכול אירופה: חדשות, החתמות, תוצאות משחקים וכו'

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: אשכול אירופה: חדשות, החתמות, תוצאות משחקים וכו'

הודעהעל ידי misha » 26 ספטמבר 2012, 22:15

כמו תמיד- באתר היורוליג.

http://www.euroleague.net/main/results/ ... code=EQR12
תמונה תמונה

"לכל שחקן יש את הגאווה שלו ומה שמביא לי את הגאווה זה לא הדקות או הנקודות אלא הניצחון"
~דריק שארפ~
סמל אישי של המשתמש
misha

הודעהעל ידי rc4991 » 26 ספטמבר 2012, 22:26

misha כתב:כמו תמיד- באתר היורוליג.

http://www.euroleague.net/main/results/ ... code=EQR12

אני מצאתי שם רק סיקור של המשחק,תודה
וויוקאס קלע 18 בעשרים ושש דקות וצאטמן עשה 15 נקודות וארבעה אסיסטים בשמונה עשרה דקות
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי מילוס » 27 ספטמבר 2012, 08:00

צריך לפתוח פה את מדור "איך נפלו גיבורים".. כל מני שחקנים שהלכו אחרי הכסף הגדול ומצאו עצמם בכל מני קבוצות וסיטואציות אפורות..
מוקדמות היורוליג תמיד עושות את העבודה..

למשל צ'אק אידסון בקאזאן המאוד אפרורית מבחינתי (ועוד יוכח, איי הופ) שפתח עונה עם משחק עוד יותר אפרורי מאפרורי..שמזכיר לנו שלמרות המלחמה שלנו עליו, תמיד היה שחקן מובל ולא מוביל.. נעלם כשצריך אותו ופורח כשאפשר להסתדר גם בלעדיו.. 2 מיליון ארו..הצחקתם

למשל דיאור פישר שעזב אותנו בשביל הכסף הגדול, ושני קיצים מאוחר יותר העתיק את הנגריה שלו למרכז אוקראינה ופתח עונה עם 2 נק' ב- 30 דק' והדחה מוקדמת, אצל דונייצק הנפלאה.. אכן אגדת פרקט שלא היתה..

זה אין כמו איזה קורט שמחה קטנה לאיד, ככה ליד הקפה של הבוקר..
מילוס

הודעהעל ידי התנין » 27 ספטמבר 2012, 08:21

אני לא מאמין שקאזאן משלמת לו שני מיליון דולר, למעשה אני מניח שברצלונה משתתפת בשכרו, כך שהעסקה עבור קאזאן היא לא רעה בכלל.
ובגדול קאזאן גם לא בנתה את עצמה לזכות ביורוליג, היא סתם קבוצה מאוד נחמדה. הגב הכלכלי שלה לא מתקרב לזה של צסק''א או שאר הגדולות של היבשת(פילזן, פנרבחצ'ה, מילאנו, ריאל בארסה)ובמה שיש לה היא עושה בנתיים עבודה בכלל לא רעה, שומרת על המשכיות מרשימה לאורך השנים(למשל תראו איך שחקן לא נוצץ כמו לידיי כבר הרבה זמן מוציא מעצמו דברים יפים בקבוצה הזאת), ומציגה כדורסל טוב. היא לא החתימה הקיץ אף כוכב, אבל כן הביאה כמה שחקנים מעניינים כמו צ'אטמן(זקן זקן אבל עדיין יש לו כמה כדורים בקנה), וויאקס וקאמיקוגלו מפאו ומרקו באניץ' המאוד יעיל מבילבאו וכאמור אידסון שיש לו הרבה מה לתרום.
לדעתי הקבוצה הזאת תפתיע העונה, אין שם הרבה ברק, אבל יש המון יעילות.
התנין

הודעהעל ידי מילוס » 27 ספטמבר 2012, 08:30

לפי הדיבור של עונה שעברה, ברצלונה פיתתה אותו ב2 מיליון..ומכבי ניסתה להתקרב כמה שיותר כדי להשאיר אותו.. קאזאן היא לא ממש קבוצה ענייה, ככה שאני בכלל לא בטוח שהיא צריכה את העזרה של ברצלונה..הרוסים לא מתחשבנים יותר מדי כמו שאנחנו רואים שוב ושוב.. הם רוצים שחקן- הם ישימו עליו תכסף, בלי הרבה בלבולי מוח..

השאלה מה אתה מגדיר "המשכיות".. כי עונה שעברה היתה די היסטורית מבחינתם.. הסגל הנוכחי מאוד אפור, וצ'אק אידסון הוא אולי שם כביכול נוצץ באירופה, אבל נראה לי שלאט לאט כולם מבינים את הבלוף.. צ'אטמן ענתיקה, מבחינתי זה נורא דומה לסיטואציה שמכבי מחזירה את מקדונלד.. שחקן שעבר זמנו, קשה לבנות עליו לעונה הארוכה הזאת..
מילוס

הודעהעל ידי jol9 » 27 ספטמבר 2012, 08:38

אני לא חושב שאידסון הוא בלוף. לא יודע באיזה כושר הוא נמצא עכשיו, והאם הירידה שלו היא באמת גדולה או לא, אבל הוא שחקן שמתחבר נהדר לתוך פאזל
קבוצתי. מה שכן, צריך סבלנות איתו וצריכים להיות מוכנים לקבל ממנו את הדברים שהוא נותן, מתי שהוא נותן. כלומר, אם נצפה ממנו להיות קובי בראיינט,
אז כנראה שנתאכזב, אבל אם נצפה ממנו לשחק הגנה טובה, לחטוף כדורים, לעזור בריבאונד ובניהול המשחק, ולפעמים גם לשים נקודות על הלוח, אז הוא יהיה תוספת
משמעותית מאוד לכל קבוצה.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי rc4991 » 27 ספטמבר 2012, 08:44

קאזאן בנתה קבוצה טובה ובכלל לא מובן לי למה מזלזלים בה
יש להם את ליידי,צ'אטמן,קימקוגלו,באניץ',וויוקאס,אידסון ומקארתי
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי התנין » 27 ספטמבר 2012, 10:06

מילוס כתב:לפי הדיבור של עונה שעברה, ברצלונה פיתתה אותו ב2 מיליון..ומכבי ניסתה להתקרב כמה שיותר כדי להשאיר אותו.. קאזאן היא לא ממש קבוצה ענייה, ככה שאני בכלל לא בטוח שהיא צריכה את העזרה של ברצלונה..הרוסים לא מתחשבנים יותר מדי כמו שאנחנו רואים שוב ושוב.. הם רוצים שחקן- הם ישימו עליו תכסף, בלי הרבה בלבולי מוח..

השאלה מה אתה מגדיר "המשכיות".. כי עונה שעברה היתה די היסטורית מבחינתם.. הסגל הנוכחי מאוד אפור, וצ'אק אידסון הוא אולי שם כביכול נוצץ באירופה, אבל נראה לי שלאט לאט כולם מבינים את הבלוף.. צ'אטמן ענתיקה, מבחינתי זה נורא דומה לסיטואציה שמכבי מחזירה את מקדונלד.. שחקן שעבר זמנו, קשה לבנות עליו לעונה הארוכה הזאת..

פספת אותי אחי.
קאזאן לא מסכנה, אבל היא רחוקה מהטופ של היבשת מבחינה תקציבית. אם נגיד יש לך את ריאל ואפס עם 30 מיליון, בארסה עם 28 מיליון, צסק''א עם 40 מיליון, פנרבחצ'ה ומילאנו עם 25 מיליון, חימקי עם 20 מיליון, אז קאזאן היא באזור של ה 13-15 מיליון, משהו באזור של מכבי. אין שם מיליונרים גדולים עד כמה שזכור לי, ובגלל זה הם מביאים שחקנים יעילים אבל לא כוכבים, ורחוקים ממצב בו הם פשוט שולפים את הארנק ורושמים צ'יק שמן. אני חושב שלידיי וצ'אטמן למשל הם אמנם שחקנים מבוגרים, אבל עדיין יש להם כמה כדורים בקנה והם מגיעים אחריי עונות טובות, ולקבוצה ששואפת להגיע לטופ 16 ואולי מעזה להסתכל על הצלבה, זה יכול להספיק במידה ושאר הסגל טוב ושלם. וכן, הסגל שם הוא בהחלט יעיל מאוד. אידסון לא כוכב, אבל הוא שחקן שמחבר, והוא היה כזה גם במכבי ת''א, ואין לי מושג למה כולם זוכרים אותו ככוכב גדול פה, יכול להיות שזה החוזה העצום שקיבל מברצלונה, אבל בסופו של דבר החסרונות שלו היו ידועים לכולם גם בעונתו הטובה ביותר פה. לדעתי בקאזאן הוא ימצא את מקומו והם יהנו ממנו. חוץ מזה כמו שאמרתי, הוחתמו עוד שחקנים יעילים מאוד כמו וויאקס, קאימקוגלו ובאניץ'. איך שלא תסתכלו על זה, מדובר על קבוצה עם המון קשיחות ויעילות, ואני צופה לה עונה טובה בהחלט.
התנין

הודעהעל ידי cannon » 27 ספטמבר 2012, 11:37

סטפון לאזמה סגר בפאו. ג'רמיה מאסי בשיחות מתקדמות גם עם אלבה ברלין.
cannon

הודעהעל ידי שמואל1 » 27 ספטמבר 2012, 11:38

cannon כתב:סטפון לאזמה סגר בפאו. ג'רמיה מאסי בשיחות מתקדמות גם עם אלבה ברלין.

פאו? החתמה מוזרה.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי מילוס » 27 ספטמבר 2012, 11:54

קודם כל אני לא הכי בטוח מאיפה כל הסכומים האלה...
שחקנים כמו וויוקאס, קיימקוגלו ואידסון הם שחקנים שמכבי למשל לא הרשתה לעצמה להביא או להחזיק, תוסיף לזה כל מני שמות שנזרקו בהקשר של קאזאן במהלך הקיץ (למשל פופס מנסה בונסו שטען שהוא קיבל ממנה הצעה גבוהה בהרבה), ואת העובדה שכדי להביא שחקן לרוסיה האפורה קבוצות שם באמת נאלצו להקפיץ את הסכומים.. שוב אני לא יודע מאיפה הסכומים, אבל אין שום מצב בעולם שמכבי וקאזאן עומדים על תקציבים דומים, או שקאזאן כל כך רחוקה מהעשירות של אירופה. ברגע שקובאן כזאת מרשה לעצמה לשלם על יוגב אוחיון מעל מיליון דולר לעונה (חוזה+באיי אאוט), כנראה שהמספרים שלך באמת רחוקים.. אני מאמין שיש ברוסיה שורה של קבוצות עם תקציבים דומים מאוד לאלה של ריאל ומילאנו..

אני מסכים איתך לגבי עניין היעילות של קאזאן, זה לא בא בסתירה עם עניין האפרוריות מבחינתי.. יש שם ניסיון, אבל אין הרבה גיוון, הרבה שחקנים מוגבלים..הכל עניין של שאיפות וציפיות.. אם הם מכוונים לטופ 16 אז אחלה.. לא יותר מזה..
אידסון נתפס במכבי ככוכב, כי הוא היה שחקן מרכזי, הרבה דקות והרבה כדורים ליד, וככזה הוא הצליח להיות בטופ של מדד המצטיינים של היורוליג בעונה האחרונה שלו פה... מה שלא הרבה זוכרים באמת, זה שלמעט משחק או שניים (למשל, מול ריאל בפיינל פור), את המשחקים הטובים שלו הוא נתן נגד הקבוצות החלשות.. מול הגדולות הוא נעלם שוב ושוב..

זה נחמד ויפה לדבר על הערך המוסף שלו והחיבור שהוא מביא, אבל בקבוצה כמו ברצלונה ששיוועה לשחקן כזה, שלא צריך לקלוע 20 נק' בערב להיות הדבק והמוח שבין שורה של כוכבים, הוא נכשל..ברמה שכבר אחרי חודשיים כל אוהד שם רצה לראות אותו עוזב (על סמך הפורום שלהם..ACB).
מילוס

הודעהעל ידי מילוס » 27 ספטמבר 2012, 11:56

שמואל1 כתב:
cannon כתב:סטפון לאזמה סגר בפאו. ג'רמיה מאסי בשיחות מתקדמות גם עם אלבה ברלין.

פאו? החתמה מוזרה.

פאו החדשה מאוד מזכירה לי את המודל של מכבי...תקציב נמוך, הימור על אמריקאים ושחקנים מקבוצות קטנות, ולאזמה על תקן שון ג'יימס..

ואפילו הם ויתרו על לוגן..
מילוס

הודעהעל ידי התנין » 27 ספטמבר 2012, 13:48

מילוס כתב:קודם כל אני לא הכי בטוח מאיפה כל הסכומים האלה...
שחקנים כמו וויוקאס, קיימקוגלו ואידסון הם שחקנים שמכבי למשל לא הרשתה לעצמה להביא או להחזיק, תוסיף לזה כל מני שמות שנזרקו בהקשר של קאזאן במהלך הקיץ (למשל פופס מנסה בונסו שטען שהוא קיבל ממנה הצעה גבוהה בהרבה), ואת העובדה שכדי להביא שחקן לרוסיה האפורה קבוצות שם באמת נאלצו להקפיץ את הסכומים.. שוב אני לא יודע מאיפה הסכומים, אבל אין שום מצב בעולם שמכבי וקאזאן עומדים על תקציבים דומים, או שקאזאן כל כך רחוקה מהעשירות של אירופה. ברגע שקובאן כזאת מרשה לעצמה לשלם על יוגב אוחיון מעל מיליון דולר לעונה (חוזה+באיי אאוט), כנראה שהמספרים שלך באמת רחוקים.. אני מאמין שיש ברוסיה שורה של קבוצות עם תקציבים דומים מאוד לאלה של ריאל ומילאנו..

אני מסכים איתך לגבי עניין היעילות של קאזאן, זה לא בא בסתירה עם עניין האפרוריות מבחינתי.. יש שם ניסיון, אבל אין הרבה גיוון, הרבה שחקנים מוגבלים..הכל עניין של שאיפות וציפיות.. אם הם מכוונים לטופ 16 אז אחלה.. לא יותר מזה..
אידסון נתפס במכבי ככוכב, כי הוא היה שחקן מרכזי, הרבה דקות והרבה כדורים ליד, וככזה הוא הצליח להיות בטופ של מדד המצטיינים של היורוליג בעונה האחרונה שלו פה... מה שלא הרבה זוכרים באמת, זה שלמעט משחק או שניים (למשל, מול ריאל בפיינל פור), את המשחקים הטובים שלו הוא נתן נגד הקבוצות החלשות.. מול הגדולות הוא נעלם שוב ושוב..

זה נחמד ויפה לדבר על הערך המוסף שלו והחיבור שהוא מביא, אבל בקבוצה כמו ברצלונה ששיוועה לשחקן כזה, שלא צריך לקלוע 20 נק' בערב להיות הדבק והמוח שבין שורה של כוכבים, הוא נכשל..ברמה שכבר אחרי חודשיים כל אוהד שם רצה לראות אותו עוזב (על סמך הפורום שלהם..ACB).

יכול להיות שטעיתי כשהנחתי שמכבי באותו לבל תקציבי של קאזאן. עם ההחתמות של הקיץ מכבי היא יותר באזור של 11 - 10 מיליון דולר. אבל חוץ מזה אין בקאזאן מיליונרים. השחקנים המובילים שם מרוויחים בסביבות ה-800-900 אלף עד כמה שזכור לי. תהיה בטוח שאם היה מדובר בקבוצה עם תקציב בסדר גודל של ריאל ואפס היא לא היתה מסתפקת בצ'אטמן.
ולאור מצב הקניות בליגה הרוסית ניתן להניח שלפחות לעונה הקרובה, לקובאן יש תקציב גבוה מקאזאן או לפחות זהה.

ולגביי אידסון, אני מעולם לא החזקתי ממנו כוכב. אני חשבתי שבארסה לא היתה צריכה להחתימו, בטח שלא בחוזה כ''כ גדול, אבל עם העובדה שהיה מדובר בשחקן חשוב במכבי שהגיעה לגמר היורוליג, שתרם בהמון אספקטים של המשחק, אי אפשר להתווכח וכבר ראינו שחקנים שהצליחו מאוד בקבוצה מסויימת נכשלים לחלוטין בקבוצות עמוקות יותר. בברצלונה זה בכלל קשה, כי אם אתה שואל אותי אני מעדיף את אינגלס על פני אידסון.
התנין

הודעהעל ידי felix_r » 27 ספטמבר 2012, 15:43

עכשיו ב 18:00 מתחיל קאנטו - נימברוק

http://www.euroleague.tv/live/id/766967/event/16403
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי itai7 » 27 ספטמבר 2012, 18:10

felix_r כתב:עכשיו ב 18:00 מתחיל קאנטו - נימברוק

טיוס? 2 נק', שישה ריב', ארבעה איבודים ו-0 מ-4 מהקו. :laugh3
itai7

הודעהעל ידי שמואל1 » 27 ספטמבר 2012, 18:11

itai7 כתב:

ממש שחקן טופ יורוליג.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי felix_r » 27 ספטמבר 2012, 18:15

itai7 כתב:

אני לא נמנה עם אוהדי טיוס, אבל אני מציע לא לצחוק לפני שנראה איזה שחקן תת רמה פדרמן יחתים לנו ;)
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי jol9 » 27 ספטמבר 2012, 18:15

שמואל1 כתב:
itai7 כתב:

ממש שחקן טופ יורוליג.

אף אחד לא אמר שמדובר בשחקן טופ יורוליג. לא כל השחקנים במכבי הם טופ יורווליג. למעשה, כנראה שרובם לא.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי MTA2311 » 27 ספטמבר 2012, 18:18

אני לא בטוח שהוא נופל בהרבה מ"הסנטר" החדש שלנו מלקולם תומס.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי rc4991 » 27 ספטמבר 2012, 18:22

לא צריך לצחוק על טיוס(ובטח שלא על סמך משחק אחד)כמו שלא צריך להתלונן למה לא להחתים אותו אחרי שהוא נתן משחק טוב
הוא שחקן נחמד,לא יותר
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־36 אורחים