המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
מילוס כתב:לפי הדיבור של עונה שעברה, ברצלונה פיתתה אותו ב2 מיליון..ומכבי ניסתה להתקרב כמה שיותר כדי להשאיר אותו.. קאזאן היא לא ממש קבוצה ענייה, ככה שאני בכלל לא בטוח שהיא צריכה את העזרה של ברצלונה..הרוסים לא מתחשבנים יותר מדי כמו שאנחנו רואים שוב ושוב.. הם רוצים שחקן- הם ישימו עליו תכסף, בלי הרבה בלבולי מוח..
השאלה מה אתה מגדיר "המשכיות".. כי עונה שעברה היתה די היסטורית מבחינתם.. הסגל הנוכחי מאוד אפור, וצ'אק אידסון הוא אולי שם כביכול נוצץ באירופה, אבל נראה לי שלאט לאט כולם מבינים את הבלוף.. צ'אטמן ענתיקה, מבחינתי זה נורא דומה לסיטואציה שמכבי מחזירה את מקדונלד.. שחקן שעבר זמנו, קשה לבנות עליו לעונה הארוכה הזאת..
cannon כתב:סטפון לאזמה סגר בפאו. ג'רמיה מאסי בשיחות מתקדמות גם עם אלבה ברלין.
שמואל1 כתב:cannon כתב:סטפון לאזמה סגר בפאו. ג'רמיה מאסי בשיחות מתקדמות גם עם אלבה ברלין.
פאו? החתמה מוזרה.
מילוס כתב:קודם כל אני לא הכי בטוח מאיפה כל הסכומים האלה...
שחקנים כמו וויוקאס, קיימקוגלו ואידסון הם שחקנים שמכבי למשל לא הרשתה לעצמה להביא או להחזיק, תוסיף לזה כל מני שמות שנזרקו בהקשר של קאזאן במהלך הקיץ (למשל פופס מנסה בונסו שטען שהוא קיבל ממנה הצעה גבוהה בהרבה), ואת העובדה שכדי להביא שחקן לרוסיה האפורה קבוצות שם באמת נאלצו להקפיץ את הסכומים.. שוב אני לא יודע מאיפה הסכומים, אבל אין שום מצב בעולם שמכבי וקאזאן עומדים על תקציבים דומים, או שקאזאן כל כך רחוקה מהעשירות של אירופה. ברגע שקובאן כזאת מרשה לעצמה לשלם על יוגב אוחיון מעל מיליון דולר לעונה (חוזה+באיי אאוט), כנראה שהמספרים שלך באמת רחוקים.. אני מאמין שיש ברוסיה שורה של קבוצות עם תקציבים דומים מאוד לאלה של ריאל ומילאנו..
אני מסכים איתך לגבי עניין היעילות של קאזאן, זה לא בא בסתירה עם עניין האפרוריות מבחינתי.. יש שם ניסיון, אבל אין הרבה גיוון, הרבה שחקנים מוגבלים..הכל עניין של שאיפות וציפיות.. אם הם מכוונים לטופ 16 אז אחלה.. לא יותר מזה..
אידסון נתפס במכבי ככוכב, כי הוא היה שחקן מרכזי, הרבה דקות והרבה כדורים ליד, וככזה הוא הצליח להיות בטופ של מדד המצטיינים של היורוליג בעונה האחרונה שלו פה... מה שלא הרבה זוכרים באמת, זה שלמעט משחק או שניים (למשל, מול ריאל בפיינל פור), את המשחקים הטובים שלו הוא נתן נגד הקבוצות החלשות.. מול הגדולות הוא נעלם שוב ושוב..
זה נחמד ויפה לדבר על הערך המוסף שלו והחיבור שהוא מביא, אבל בקבוצה כמו ברצלונה ששיוועה לשחקן כזה, שלא צריך לקלוע 20 נק' בערב להיות הדבק והמוח שבין שורה של כוכבים, הוא נכשל..ברמה שכבר אחרי חודשיים כל אוהד שם רצה לראות אותו עוזב (על סמך הפורום שלהם..ACB).
itai7 כתב:
טיוס? 2 נק', שישה ריב', ארבעה איבודים ו-0 מ-4 מהקו.
itai7 כתב:
שמואל1 כתב:itai7 כתב:
ממש שחקן טופ יורוליג.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־36 אורחים