מועמדים לעונה הבאה. קאמבק של לנגפורד?

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: מועמדים לעונה הבאה. קאמבק של לנגפורד?

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 18 אפריל 2013, 23:32

גור שלף היה ביציע העיתונות
הגעתי ממש ממש בסוף
רק שמעתי שהוא אמר שהם לא יודעים מה יהיה עם כספי ואף אחד בכלל לא דיבר עליו במערכת כי אף אחד לא חושב שהוא יחזור לאירופה מה-NBA ואם הוא יחזור אם הוא בכלל יחזור למכבי
על אליהו הוא לא אמר שום דבר קונקרטי אלא רק ''אנחנו רוצים את הישראלים הכי טובים אצלנו ונפעל להחזיר אותו לכושר טוב''
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי אלמוג » 18 אפריל 2013, 23:33

איך אני אוהב את תחילת עונת המלפפונים.
איזה שמות רצים פה.

חודש לפני סיום עונת המלפפונים, אנחנו נתלבט בין קירק פני לשחקן די-ליג שדודה של חברה שלו נשואה ליהודי.
תמונה
אלמוג

הודעהעל ידי שחף » 18 אפריל 2013, 23:34

ליאור צריך ללכת
אם פדרמן משלם לו שני מיליון דולר ברוטו בשנה הבאה הוא צריך ללכת עוד קודם
כל זר שהיה נראה כמו שליאור נראה השנה היו משחררים אותו עוד לפני שהוא היה מספיק להגיד ניק קיינר מדלי.
נערך לאחרונה על ידי שחף בתאריך 18 אפריל 2013, 23:35, נערך פעם אחת בסך הכל.
שחף

הודעהעל ידי שמואל1 » 18 אפריל 2013, 23:35

כמה נקודות שהבנתי מהדברים של גור שלף:
1. מכבי לא מתכוונת להשקיע סכומים גדולים בשחקנים. גור שלף הביא כדוגמה את הכשלון בהבאת ארויו עבור 2.5 מיליון דולר לעומת הצלחה עם שחקנים ב 200 אלף דולר.
2. כספי לא בתוכניות (כרגע הכיוון שלו להישאר ב NBA)
3. אפשר להבין מהדברים שלו שמכבי רוצה את ליאור אליהו, אבל כנראה יצטרך להפחית במשכורת.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 18 אפריל 2013, 23:38

שמואל1 כתב:כמה נקודות שהבנתי מהדברים של גור שלף:
1. מכבי לא מתכוונת להשקיע סכומים גדולים בשחקנים. גור שלף הביא כדוגמה את הכשלון בהבאת ארויו עבור 2.5 מיליון דולר לעומת הצלחה עם שחקנים ב 200 אלף דולר.
3. אפשר להבין מהדברים שלו שמכבי רוצה את ליאור אליהו, אבל כנראה יצטרך להפחית במשכורת.

ג'וניור אימן אותו טוב
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי אלמוג » 18 אפריל 2013, 23:49

Holiday_Armadillo כתב:

ג'וניור אימן אותו טוב

כתב לו בצ'אט את התשובות
תמונה
אלמוג

הודעהעל ידי שחף » 18 אפריל 2013, 23:51

http://glz.co.il/1200-16054-HE/Galatz.aspx
זה דווקא נשמע קצת יותר טוב
בלאט מדבר על יותר גמישות בתקציב
אני מקווה שזה לא יגמר בחוזה לדווין סמית'.
שחף

הודעהעל ידי jol9 » 18 אפריל 2013, 23:53

שחף כתב:
jol9 כתב:שחף, הנקודה של מישה נכונה מאוד. לחימקי היתה קבוצה מוכשרת מאוד עם תקציב גבוה, והם כשלו בעונה הזאת ללא תנאי.
פלאניניץ' הוא שחקן טוב, אבל זה לא שאראס או DD שמעמיס עליו את כל הקבוצה ויכול להביא אותה להישגים.
ליד פלאניניץ' חייבים לשחק שחקנים טובים מאוד, שלמכבי כנראה אין כסף להביא.

ובכל אופן - זה יהיה שדרוג משמעותי לרכזים שהיו לנו העונה. בזה אין ספק.

ועם פארגו לא היינו צריכים סופו בעונת שיא כדי להגיע לגמר? תמיד חייבים שחקנים איכותיים.
מי שחושב שפארגו, שהוא אחלה שחקן ואני מאוד מחזיק ממנו בסופו של דבר, יגיע פה ויסחוב אותנו לבד קצת מגזים בהערכת היכולות שלו.
ראיתי את פארגו באותו גמר מול פאו, והוא לצערי נראה שחקן עציר מאוד. הוא רכז נהדר לאירופה, אבל עוד רחוק מהלבל של DD וספאנוליס.

חוץ מזה, ההבדל בין פארגו של אותה עונה לפלאניניץ' הוא סך הכל 0.6 נקודות למשחק...

אני מעדיף רכז שהוא מנהל משחק אמיתי. מישהו שישים לשון ג'יימס את הכדור במקום הנכון ובזמן הנכון. שייצור עבור אחרים. שישלוט בקצב. משהו שלא ראינו מאז ששאראס החליט לעזוב אי שם ב-2005.

ברור שפארגו לבד לא יספיק. גם לא אמרתי את זה. אני אפילו מעיר פה ושם, שקצת מגזימים ומאדירים את פארגו יותר מדי.
בגלל זה גם אמרתי שאלה בעיות טובות פארגו או פלאניניץ' - יהיה נחמד.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 18 אפריל 2013, 23:57

האמת שאני נהנה מדיונים כאן בפורום הרבה יותר מאשר לשמוע את חברי ההנהלה אומרים כל הזמן את אותן הסיסמאות השחוקות והמתישות האלה.
ארויו לא היה שום כשלון. הוא היה שחקן ענק. מי שהיה גרוע זה אפי שבנה קבוצה ליורוצ'אלנג' עם ג'ייסון וויליאמס וסימונס כשחקני חמישייה... :surprised2 :surprised2

שלא ישקיעו כסף... זה מאוד מהר יחזור כבומרנג לפרצוף שלהם.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי שמואל1 » 19 אפריל 2013, 00:03

שחף כתב:http://glz.co.il/1200-16054-HE/Galatz.aspx
זה דווקא נשמע קצת יותר טוב
בלאט מדבר על יותר גמישות בתקציב
אני מקווה שזה לא יגמר בחוזה לדווין סמית'.

הדברים שבלאט אומר לא רנלוונטיים. ההנהלה בונה את הקבוצה.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי שמואל1 » 19 אפריל 2013, 00:05

jol9 כתב:

האמת שאני נהנה מדיונים כאן בפורום הרבה יותר מאשר לשמוע את חברי ההנהלה אומרים כל הזמן את אותן הסיסמאות השחוקות והמתישות האלה.
ארויו לא היה שום כשלון. הוא היה שחקן ענק. מי שהיה גרוע זה אפי שבנה קבוצה ליורוצ'אלנג' עם ג'ייסון וויליאמס וסימונס כשחקני חמישייה... :surprised2 :surprised2

האמת שאני מסכים בעניין ארויו.
משום יש קונצנזוס בתקשורת ואפילו כאן בפורום, שארויו היה כשלון.
ארויו היה מצויין וסבל מאחת הקבוצות החלשות והעקומות ביותר שנבנו כאן אי פעם.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 19 אפריל 2013, 00:08

שמואל1 כתב:
jol9 כתב:

האמת שאני מסכים בעניין ארויו.
משום יש קונצנזוס בתקשורת ואפילו כאן בפורום, שארויו היה כשלון.
ארויו היה מצויין וסבל מאחת הקבוצות החלשות והעקומות ביותר שנבנו כאן אי פעם.

ארויו לא היה 100% במכבי מבחינת האופי והרצון(זה אולי הדבר העיקרי שהפריע לי)אבל אין ספק שהוא היה מצליח יותר עם שחקנים מוכשרים יותר לצידו
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי שחף » 19 אפריל 2013, 00:52

שמואל, איך בדיוק הצלחת להבין את העמדה של גור מהראיון הקטוע הזה? הוא לא ממש אמר אם הם מתכוונים להביא שחקן יקר או לא. משום מה, הראיון נקטע בדיוק בשלב הזה פעמיים(אולי דני פדרמן או מזרחי חיבלו לו בסקייפ בדיוק בשלב הזה).
שחף

הודעהעל ידי yellowaura » 19 אפריל 2013, 01:06

אהבתי איך ההנהלה מביאה שחקן אחד שהשקיעו בו כדוגמה לכישלון הקבוצה.
כאילו כל שחקן של 200,000 דולר הצליח...

אם ההנהלה לא רוצה להביא כסף אז לפחות שלא יזבלו את השכל.

כאילו הבעיה הייתה ששילמו לארויו הרבה כסף ולא זה שהביאו לעמדות האחרות גרוטאות.
סגל (שנה הבאה):
C- בלאק*, האנטר*
PF- אנתוני גיל*, כספי, כהן
SF- קאליניץ'*, בראיינט*, זוסמן
SG- ווילבקין*, דורסי*
PG- וולטרס*, גוני די
yellowaura

הודעהעל ידי yehooda » 19 אפריל 2013, 04:27

הפקת הלקחים שמכבי צריכה לעשות לקראת שנה הבאה:

בעמדת הרכז: כולנו נכחנו לדעת שלמכבי לא היה השנה בעל בית אמיתי "שלם" מבחינת יכולות התקפיות והגנתיות. יוגב אוחיון יכול לענות לחלק מהפרמטרים הנדרשים לרכז מוביל ולכן במכבי יצטרכו לעבוד קשה על מנת למצוא שחקן שלם יותר שיוכל גם לנהל משחק ברמה גבוהה וגם לאיים בקליעה.

פארגו כרכז ראשון ויוגב כרכז שני הם פתרונות טובים לעמדה זו.

בעמדת הקלעי: למכבי כבר שנים לא היה קלעי טיבעי בעמדות הגארד סטייל ג'מצי. השנה תפס את העמדה הזו דיויד לוגן שעשה השנה עבודה נפלאה למרות כל המלעיזים. היחיד שתיפקד היטב מחוץ לקשת נגד ריאל בהצלבה ובמשך כל העונה עם למעלה מ - 40% הוא דיויד לוגן ועם נתונים לא ניתן להתווכח. והכל במחיר זניח של 400 אלף דולר לעונה. לכן לדעתי אין שום ספק שלוגן חייב להישאר כשחקן שיוכל להוסיף לעומק של הקבוצה ויתעסק אך ורק בהובלת כדור ובקליעה אך לא בניהול משחק.
גם ריקי היקמן עשה עבודה לא רעה העונה ואפילו הציל את מכבי מבור כרוי במספר משחקים השנה אמנם הוא לא רכז אבל כסקורר אין ספק שהוא שווה את המחיר שעליו מכבי חתומה.

עם מספרים אי אפשר להתווכח והשנה בעמדה הזו מכבי ניפקה מלוגן והיקמן 24 נק' בממוצע ובאחוזים נפלאים: 127/237 ל- 2 (53.5%) וכן 92/230 ל-3 (40%). ובהצלבה נגד ריאל: 20 נק' וגם באחוזים טובים: 12/24 ל-2 (50%) ו - 10/26 ל-3 (38.4%). מה שבטוח הוא שהשחקנים הללו הם לא הגורם לנפילה של מכבי ובגורמים לנפילה של מכבי צריך להתמקד.

נקודות החולשה של מכבי העונה הן בקו הפוורדים וכאן למעשה צריכים שינויים ותוספות לבוא לידי ביטוי.

עמדת הסמול: אין ספק שדווין סמית' ראוי לכל הערכה על יכולותיו העונה כשניפק בטופ 16, 13 נק' ובאחוזים נפלאים מ - 2 (46/82 - 56%) וכן מ-3 (26/65 - 40%) והנפילה שלו מ - 13 נק' למשחק ל -5 נק' בסדרה מול ריאל גילתה את הפער בין מכבי של הטופ 16 למכבי בהצלבה: 8 נקודות יקרות ושלא נדבר על האחוזים 26% ל-2 ו - 8% ל-3.
למרות הכל דווין סמית הוא נכס חשוב לקבוצה דיויד בלאט טען שהכל נבע אצלו מהעייפות שצבר מהאנרגיות שהשקיע בטופ 16 אני נוטה להסכים, אך למרות הכל במכבי נתקלתה עוד פיקציה ושמה גיא פניני. למכבי אין סמול פורד מחליף אמיתי לדווין כך שבתקופה קשה כזו שדווין לא מתפקד אין מהיכן להביא נקודות בעמדה הזו וזו בעיה.

עמדת הפאוור: בעמדה זו מכבי פשטה את הרגל לחלוטין אלמנט ההגנה וההתקפה בעמדה זו היו להפקר והלחץ על הגארדים ליצר נקודות גדל וככל שהוא גדל גם הזריקות יוצאות לא טוב.
לדעתי טוב תעשה מכבי אם תחתים את אלכס טיוס כישראלי, לא כשחקן שעליו מתבססת מכבי אלא כשחקן משלים אליו תצרף מכבי זר איכותי שמייצר נקודות גם במאבק מתחת לסלים וגם בקליעה מבחוץ.

עמדת הסנטר: שון ג'ימס תיפקד השנה מצויין והיה ללא דופי גם בסדרה מול ריאל, אלא שהוא לבדו אינו מספיק וצריך קצת עומק פול דיויס מחימקי המפורקת יוכל לתת מענה למשבת הזו.

בקיצור: בעמדת הרכז מכבי חייבת שחקן שלם לצד יוגב. בעמדה 2 מכבי די טובה. בעמדת הסמול מכבי חסרה שחקן לצד סמית'. עמדה 4 מכבי פשטה את הרגל. בעמדה 5 מכבי חייבת נוכחות של שחקן פיזי אך ורסיטלי שיודע לשחק עם הגב לסל.
yehooda

הודעהעל ידי Chen » 19 אפריל 2013, 09:39

http://www.sport5.co.il/HTML/articles/A ... 41189.html

אחד השמות שעומדים על הפרק הוא של עמרי כספי..."לא דיברנו עם כספי עדיין"
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Chen

הודעהעל ידי Allan Turing » 19 אפריל 2013, 11:33

אלמוג כתב:
Holiday_Armadillo כתב:

ג'וניור אימן אותו טוב

כתב לו בצ'אט את התשובות

יותר כמו משלם לו את המשכורת. עם ההתנהלות הזאת אנחנו עוד נתגעגע לשנות ה-90.
סמל אישי של המשתמש
Allan Turing

הודעהעל ידי itay92 » 19 אפריל 2013, 11:49

http://sports.walla.co.il/?w=/196/2634593
כספי בראיון מבהיר שלא יחזור לאירופה,אז תרדו מהעץ שכספי יחזור.
בנוסף הוא חושב שיזכה מתישהו באליפות בnba...
itay92

הודעהעל ידי er79 » 19 אפריל 2013, 11:57

מצד שני, לא נראה לי שהוא סוגר את הדלת ששמה מכבי לחלוטין. תקרא את זה:

- ומה אם בקיץ תבחן את המצב בשוק ויאמרו לך: שמע, יש לך אפשרות להישאר בליגה, אבל תצטרך להיאבק קשה מאוד על מקום ברוטציה ובכלל לא בטוח שתשחק, ומצד שני תגיע אליך קבוצה אירופאית, אפילו מכבי, ותשים לך ערימה של מזומנים על השולחן, ותגיד - בוא אלינו, תהיה הרודי פרננדס שלנו, כאן תהיה הסופרסטאר. מה תעשה?

"שאלה טובה. אני נוטה לכיוון של ללכת ולהילחם על מקום בליגה. אפילו ללכת למחנה. תמיד נלחמתי. אני כמובן מקווה שלא אקלע לסיטואציה הזו. לגבי מכבי, תשמע: גדלתי במכבי מגיל 13. ואני זוכר שכשהייתי רואה את מוני ושמעון באימונים הייתי מתרגש כמו ילד קטן. אם מכבי תפנה אליי, כמובן שאהיה קשוב בשמונה אוזניים ותמיד יהיה לי על מה לדבר איתם. אבל אני פשוט לא במקום הזה כרגע, מבחינת הקריירה שלי ומבחינת המקום שאני רוצה להתקדם אליו. חזרה לאירופה לא עוברת לי בראש וכבר אמרתי שאין סכום כסף שיכול להחזיר אותי. הדבר היחיד שיכול לגרום לי לחזור זה אם לא יהיו לי הצעות ב-NBA. אבל אני חושב שיש כאן קבוצות שאוהבות אותי ושרוצות אותי. אני לא רוצה להגיד 'אני נשאר כאן בוודאות', ופתאום לא יהיו הצעות. אבל המטרה היא להישאר ב-NBA, בקבוצה מנצחת, ולהתחרות על האליפות".
er79

הודעהעל ידי MTA2311 » 19 אפריל 2013, 12:00

גם מהדברים האלה מאוד ברור שהוא לא מעוניין לחזור לאירופה.
אני לא כל כך יודע איך הדברים האלה עובדים בנבא, ואם יהיו לו הצעות למרות השנתיים הרעות שהיו לו, אבל אם זה תלוי בו, הוא ממצה את זה עד הסוף.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Gevaudan, Google [Bot] ו־18 אורחים