המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
שמואל1 כתב:כמה נקודות שהבנתי מהדברים של גור שלף:
1. מכבי לא מתכוונת להשקיע סכומים גדולים בשחקנים. גור שלף הביא כדוגמה את הכשלון בהבאת ארויו עבור 2.5 מיליון דולר לעומת הצלחה עם שחקנים ב 200 אלף דולר.
2. כספי לא בתוכניות (כרגע הכיוון שלו להישאר ב NBA)
3. אפשר להבין מהדברים שלו שמכבי רוצה את ליאור אליהו, אבל כנראה יצטרך להפחית במשכורת.
Holiday_Armadillo כתב:שמואל1 כתב:כמה נקודות שהבנתי מהדברים של גור שלף:
1. מכבי לא מתכוונת להשקיע סכומים גדולים בשחקנים. גור שלף הביא כדוגמה את הכשלון בהבאת ארויו עבור 2.5 מיליון דולר לעומת הצלחה עם שחקנים ב 200 אלף דולר.
3. אפשר להבין מהדברים שלו שמכבי רוצה את ליאור אליהו, אבל כנראה יצטרך להפחית במשכורת.
ג'וניור אימן אותו טוב
שחף כתב:jol9 כתב:שחף, הנקודה של מישה נכונה מאוד. לחימקי היתה קבוצה מוכשרת מאוד עם תקציב גבוה, והם כשלו בעונה הזאת ללא תנאי.
פלאניניץ' הוא שחקן טוב, אבל זה לא שאראס או DD שמעמיס עליו את כל הקבוצה ויכול להביא אותה להישגים.
ליד פלאניניץ' חייבים לשחק שחקנים טובים מאוד, שלמכבי כנראה אין כסף להביא.
ובכל אופן - זה יהיה שדרוג משמעותי לרכזים שהיו לנו העונה. בזה אין ספק.
ועם פארגו לא היינו צריכים סופו בעונת שיא כדי להגיע לגמר? תמיד חייבים שחקנים איכותיים.
מי שחושב שפארגו, שהוא אחלה שחקן ואני מאוד מחזיק ממנו בסופו של דבר, יגיע פה ויסחוב אותנו לבד קצת מגזים בהערכת היכולות שלו.
ראיתי את פארגו באותו גמר מול פאו, והוא לצערי נראה שחקן עציר מאוד. הוא רכז נהדר לאירופה, אבל עוד רחוק מהלבל של DD וספאנוליס.
חוץ מזה, ההבדל בין פארגו של אותה עונה לפלאניניץ' הוא סך הכל 0.6 נקודות למשחק...
אני מעדיף רכז שהוא מנהל משחק אמיתי. מישהו שישים לשון ג'יימס את הכדור במקום הנכון ובזמן הנכון. שייצור עבור אחרים. שישלוט בקצב. משהו שלא ראינו מאז ששאראס החליט לעזוב אי שם ב-2005.
שמואל1 כתב:כמה נקודות שהבנתי מהדברים של גור שלף:
שחף כתב:http://glz.co.il/1200-16054-HE/Galatz.aspx
זה דווקא נשמע קצת יותר טוב
בלאט מדבר על יותר גמישות בתקציב
אני מקווה שזה לא יגמר בחוזה לדווין סמית'.
jol9 כתב:שמואל1 כתב:כמה נקודות שהבנתי מהדברים של גור שלף:
האמת שאני נהנה מדיונים כאן בפורום הרבה יותר מאשר לשמוע את חברי ההנהלה אומרים כל הזמן את אותן הסיסמאות השחוקות והמתישות האלה.
ארויו לא היה שום כשלון. הוא היה שחקן ענק. מי שהיה גרוע זה אפי שבנה קבוצה ליורוצ'אלנג' עם ג'ייסון וויליאמס וסימונס כשחקני חמישייה...![]()
![]()
שלא ישקיעו כסף... זה מאוד מהר יחזור כבומרנג לפרצוף שלהם.
שמואל1 כתב:jol9 כתב:שמואל1 כתב:כמה נקודות שהבנתי מהדברים של גור שלף:
האמת שאני נהנה מדיונים כאן בפורום הרבה יותר מאשר לשמוע את חברי ההנהלה אומרים כל הזמן את אותן הסיסמאות השחוקות והמתישות האלה.
ארויו לא היה שום כשלון. הוא היה שחקן ענק. מי שהיה גרוע זה אפי שבנה קבוצה ליורוצ'אלנג' עם ג'ייסון וויליאמס וסימונס כשחקני חמישייה...![]()
![]()
שלא ישקיעו כסף... זה מאוד מהר יחזור כבומרנג לפרצוף שלהם.
האמת שאני מסכים בעניין ארויו.
משום יש קונצנזוס בתקשורת ואפילו כאן בפורום, שארויו היה כשלון.
ארויו היה מצויין וסבל מאחת הקבוצות החלשות והעקומות ביותר שנבנו כאן אי פעם.
אחד השמות שעומדים על הפרק הוא של עמרי כספי..."לא דיברנו עם כספי עדיין"
אלמוג כתב:Holiday_Armadillo כתב:שמואל1 כתב:כמה נקודות שהבנתי מהדברים של גור שלף:
ג'וניור אימן אותו טוב
כתב לו בצ'אט את התשובות
משתמשים הגולשים בפורום זה: Gevaudan, Google [Bot] ו־18 אורחים