17 יוני 2013, 17:40
MTA2311 כתב:מעין כתב:הבעיה שמכבי חייבת רכז ישראלי, ובהתחשב בזה שמקל כנראה לא יבוא ובלאט לא אוהב את רוט, אין עוד אפשרויות.
עוד פעם האגדות האלה.
ומי בדיוק קבע שמכבי חייבת רכז ישראלי?
הרכז הזר ישחק 30 דקות, ובמה שנשאר יתחלקו היקמן והלפרין.
ואם בכל זאת מתעקשים על רכז ישראלי, מבחינתי שיביאו את אפיק ניסים\אבי בן שימול וכד'. כמה שיותר זול, יותר טוב.
17 יוני 2013, 17:42
CYellow7 כתב:MTA2311 כתב:מעין כתב:הבעיה שמכבי חייבת רכז ישראלי, ובהתחשב בזה שמקל כנראה לא יבוא ובלאט לא אוהב את רוט, אין עוד אפשרויות.
עוד פעם האגדות האלה.
ואם בכל זאת מתעקשים על רכז ישראלי, מבחינתי שיביאו את אפיק ניסים\אבי בן שימול וכד'. כמה שיותר זול, יותר טוב.
אתה זוכר שיש חוק רוסי?
17 יוני 2013, 17:50
MTA2311 כתב:CYellow7 כתב:MTA2311 כתב:מעין כתב:הבעיה שמכבי חייבת רכז ישראלי, ובהתחשב בזה שמקל כנראה לא יבוא ובלאט לא אוהב את רוט, אין עוד אפשרויות.
עוד פעם האגדות האלה.
אתה זוכר שיש חוק רוסי?
מה ההבדל בין קו אחורי ישראלי של יוגב ולנדסברג, לבין קו אחורי של יותם\ניסים\ בן שימול ולנדסברג?
מכבי לא חייבת רכז ישראלי, והיא לא חייבת את הישראלים הכי טובים. מכבי חייבת לבנות את הקבוצה הכי טובה שהיא יכולה, ואת זה אי אפשר לעשות עם ישראלים שעולים פי 3 מהשווי שלהם.
17 יוני 2013, 18:01
CYellow7 כתב:MTA2311 כתב:CYellow7 כתב:MTA2311 כתב:מעין כתב:הבעיה שמכבי חייבת רכז ישראלי, ובהתחשב בזה שמקל כנראה לא יבוא ובלאט לא אוהב את רוט, אין עוד אפשרויות.
עוד פעם האגדות האלה.
אתה זוכר שיש חוק רוסי?
מה ההבדל בין קו אחורי ישראלי של יוגב ולנדסברג, לבין קו אחורי של יותם\ניסים\ בן שימול ולנדסברג?
מכבי לא חייבת רכז ישראלי, והיא לא חייבת את הישראלים הכי טובים. מכבי חייבת לבנות את הקבוצה הכי טובה שהיא יכולה, ואת זה אי אפשר לעשות עם ישראלים שעולים פי 3 מהשווי שלהם.
הלפרין לא יהיה זול יותר מאוחיון.
ניסים לא מספיק טוב ובן שימול?נו באמת
17 יוני 2013, 19:26
17 יוני 2013, 19:29
17 יוני 2013, 19:37
LIAV10 כתב:כספי מעדיף NBA, אבל אם אירופה אז יש עדיפות למכבי: http://www.one.co.il/Article/218702.html
האמת, אם סמית' יעזוב הייתי מעדיף אותו בעמדה 3 במקום זר ואז להחתים עוד שני זרים בקו האחורי
זר, היקמן
זר, הלפרין
כספי, לאנדסברג (ואולי גם פניני)
זר, אליהו (בחוזה מקוצץ), טיוס
ג'יימס זר
ב-1 ביולי מתחיל שוק חופשי ואז אני יכול לנהל מו"מ עם קבוצות ולסגור עד ה-9 ביולי
17 יוני 2013, 19:45
LIAV10 כתב:כספי מעדיף NBA, אבל אם אירופה אז יש עדיפות למכבי: http://www.one.co.il/Article/218702.html
האמת, אם סמית' יעזוב הייתי מעדיף אותו בעמדה 3 במקום זר ואז להחתים עוד שני זרים בקו האחורי
זר, היקמן
זר, הלפרין
ג'יימס זר
17 יוני 2013, 19:48
jol9 כתב:שמעתי את גדלסטון מדבר ב103 והוא מדבר על קונספט אפשרי שבו יהיו במכבי ישראלים מאוד זולים, ורוב הכסף יילך לזרים.
במשפט הבא הוא כמובן אמר שפניני בטוח נשאר כי יש לו חוזה, וזה קצת הורג את הנסיון הזה... ד"א לפי גלדסטון פניני אמור להרוויח כמליון ברוטו
וליאור כ1.6 מליון.
17 יוני 2013, 19:51
אדגר פו כתב:jol9 כתב:שמעתי את גדלסטון מדבר ב103 והוא מדבר על קונספט אפשרי שבו יהיו במכבי ישראלים מאוד זולים, ורוב הכסף יילך לזרים.
במשפט הבא הוא כמובן אמר שפניני בטוח נשאר כי יש לו חוזה, וזה קצת הורג את הנסיון הזה... ד"א לפי גלדסטון פניני אמור להרוויח כמליון ברוטו
וליאור כ1.6 מליון.
אני לא בטוח בעניין הביטחון שפניני ישאר בגלל החוזה, הוא מחוץ לפוקוס לגמרי ואני כן רואה תסריט שמכבי חותכת אותו עם פיצוי. אבל נחכה ונראה מה
יקרה בהמשך, כל יום יהיה כאן סיפור עם שחקן ישראלי אחר.
מחכה לנו קיץ טלנובלי לא פחות מהקיץ שעבר אם לא יותר.
17 יוני 2013, 19:52
סילבר כתב:LIAV10 כתב:כספי מעדיף NBA, אבל אם אירופה אז יש עדיפות למכבי: http://www.one.co.il/Article/218702.html
זר, היקמן
זר, הלפרין
ג'יימס זר
אתה עדיין תופס את היקמן כרכז?
17 יוני 2013, 21:01
rc4991 כתב:LIAV10 כתב:כספי מעדיף NBA, אבל אם אירופה אז יש עדיפות למכבי: http://www.one.co.il/Article/218702.html
זר, היקמן
זר, הלפרין
ג'יימס זר
נשמע שהוא מתרכך קצת וכבר לא שולל על הסף הגעה למכבי
אם הוא לא ישיג חוזה אז אין ספק שחייבים להביא אותו,הוא יכול להיות קטלני באירופהב-1 ביולי מתחיל שוק חופשי ואז אני יכול לנהל מו"מ עם קבוצות ולסגור עד ה-9 ביולי
אתם רוצים להגיד לי שיש לקבוצות (ולכספי) רק 9 ימים כדי להחתים שחקנים?
אז אולי כספי לא יספיק לחתום בזמן הזה?
17 יוני 2013, 22:20
17 יוני 2013, 23:06
rc4991 כתב:ב-1 ביולי מתחיל שוק חופשי ואז אני יכול לנהל מו"מ עם קבוצות ולסגור עד ה-9 ביולי
אז אולי כספי לא יספיק לחתום בזמן הזה
17 יוני 2013, 23:15
שמשון הגיבור כתב:דריו סאריץ' יצא מהדראפט. הממ...
17 יוני 2013, 23:37
18 יוני 2013, 00:18
LIAV10 כתב:הוא בן 19, אפילו רוביו (בחירת טופ 5) נראה כמו חראה בגיל הזה בברצלונה, וזה היה עם נבארו ומייקל בקבוצה, לא היקמן ופניני.
אל תגידו מכירה עתידית, אתם רוצים לבזבז מקום של זר בשביל שיפוץ עתידי של הסלון של פדרמן?
לא זכורים לי שחקנים שהצליחו ביורוליג יותר מידי בגיל 19 והוא לא יהיה הראשון, בטח לא במכבי ובטח שלא תחת בלאט.
18 יוני 2013, 07:01
18 יוני 2013, 07:29
18 יוני 2013, 07:39
misha כתב:rc4991 כתב:ב-1 ביולי מתחיל שוק חופשי ואז אני יכול לנהל מו"מ עם קבוצות ולסגור עד ה-9 ביולי
אז אולי כספי לא יספיק לחתום בזמן הזה
ברור שלא. הוא התכוון ל-July moratorium. http://www.hoopsrumors.com/2013/05/july-moratorium.html