פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
נושא נעול

Re: אשכול המלפפונים הדנדש

17 יוני 2013, 17:40

MTA2311 כתב:
מעין כתב:הבעיה שמכבי חייבת רכז ישראלי, ובהתחשב בזה שמקל כנראה לא יבוא ובלאט לא אוהב את רוט, אין עוד אפשרויות.

עוד פעם האגדות האלה.
ומי בדיוק קבע שמכבי חייבת רכז ישראלי?
הרכז הזר ישחק 30 דקות, ובמה שנשאר יתחלקו היקמן והלפרין.

ואם בכל זאת מתעקשים על רכז ישראלי, מבחינתי שיביאו את אפיק ניסים\אבי בן שימול וכד'. כמה שיותר זול, יותר טוב.

אתה זוכר שיש חוק רוסי?

17 יוני 2013, 17:42

CYellow7 כתב:
MTA2311 כתב:
מעין כתב:הבעיה שמכבי חייבת רכז ישראלי, ובהתחשב בזה שמקל כנראה לא יבוא ובלאט לא אוהב את רוט, אין עוד אפשרויות.

עוד פעם האגדות האלה.

ואם בכל זאת מתעקשים על רכז ישראלי, מבחינתי שיביאו את אפיק ניסים\אבי בן שימול וכד'. כמה שיותר זול, יותר טוב.

אתה זוכר שיש חוק רוסי?

מה ההבדל בין קו אחורי ישראלי של יוגב ולנדסברג, לבין קו אחורי של יותם\ניסים\ בן שימול ולנדסברג?

מכבי לא חייבת רכז ישראלי, והיא לא חייבת את הישראלים הכי טובים. מכבי חייבת לבנות את הקבוצה הכי טובה שהיא יכולה, ואת זה אי אפשר לעשות עם ישראלים שעולים פי 3 מהשווי שלהם.

17 יוני 2013, 17:50

MTA2311 כתב:
CYellow7 כתב:
MTA2311 כתב:

עוד פעם האגדות האלה.

אתה זוכר שיש חוק רוסי?

מה ההבדל בין קו אחורי ישראלי של יוגב ולנדסברג, לבין קו אחורי של יותם\ניסים\ בן שימול ולנדסברג?

מכבי לא חייבת רכז ישראלי, והיא לא חייבת את הישראלים הכי טובים. מכבי חייבת לבנות את הקבוצה הכי טובה שהיא יכולה, ואת זה אי אפשר לעשות עם ישראלים שעולים פי 3 מהשווי שלהם.

הלפרין לא יהיה זול יותר מאוחיון.
ניסים לא מספיק טוב ובן שימול?נו באמת

17 יוני 2013, 18:01

CYellow7 כתב:
MTA2311 כתב:
CYellow7 כתב:
MTA2311 כתב:

עוד פעם האגדות האלה.

אתה זוכר שיש חוק רוסי?

הלפרין לא יהיה זול יותר מאוחיון.
ניסים לא מספיק טוב ובן שימול?נו באמת

קודם כל, על סמך החלטת שיותם לא יהיה יותר זול? ניהלת איתו מו"מ?
כרגע נראה שיותם יגיע בנוסף ליוגב\ רכז ישראלי אחר, וזה מיותר. באף ספר לא כתוב שמכבי חייבת רכז ישראלי.

אני כבר אמרתי את דעתי על עניין הישראלים. אין לי בעיה לשחק פה עם בן שימול, בן רייס וכדיר. מה שיהיה הכי זול.

17 יוני 2013, 19:26

כספי מעדיף NBA, אבל אם אירופה אז יש עדיפות למכבי: http://www.one.co.il/Article/218702.html
האמת, אם סמית' יעזוב הייתי מעדיף אותו בעמדה 3 במקום זר ואז להחתים עוד שני זרים בקו האחורי

זר, היקמן
זר, הלפרין
כספי, לאנדסברג (ואולי גם פניני)
זר, אליהו (בחוזה מקוצץ), טיוס
ג'יימס זר

17 יוני 2013, 19:29

שמעתי את גדלסטון מדבר ב103 והוא מדבר על קונספט אפשרי שבו יהיו במכבי ישראלים מאוד זולים, ורוב הכסף יילך לזרים.
במשפט הבא הוא כמובן אמר שפניני בטוח נשאר כי יש לו חוזה, וזה קצת הורג את הנסיון הזה... ד"א לפי גלדסטון פניני אמור להרוויח כמליון ברוטו
וליאור כ1.6 מליון.

17 יוני 2013, 19:37

LIAV10 כתב:כספי מעדיף NBA, אבל אם אירופה אז יש עדיפות למכבי: http://www.one.co.il/Article/218702.html
האמת, אם סמית' יעזוב הייתי מעדיף אותו בעמדה 3 במקום זר ואז להחתים עוד שני זרים בקו האחורי

זר, היקמן
זר, הלפרין
ג'יימס זר

נשמע שהוא מתרכך קצת וכבר לא שולל על הסף הגעה למכבי
אם הוא לא ישיג חוזה אז אין ספק שחייבים להביא אותו,הוא יכול להיות קטלני באירופה
ב-1 ביולי מתחיל שוק חופשי ואז אני יכול לנהל מו"מ עם קבוצות ולסגור עד ה-9 ביולי

אתם רוצים להגיד לי שיש לקבוצות (ולכספי) רק 9 ימים כדי להחתים שחקנים?
אז אולי כספי לא יספיק לחתום בזמן הזה

17 יוני 2013, 19:45

LIAV10 כתב:כספי מעדיף NBA, אבל אם אירופה אז יש עדיפות למכבי: http://www.one.co.il/Article/218702.html

זר, היקמן
זר, הלפרין
ג'יימס זר

אתה עדיין תופס את היקמן כרכז?

17 יוני 2013, 19:48

jol9 כתב:שמעתי את גדלסטון מדבר ב103 והוא מדבר על קונספט אפשרי שבו יהיו במכבי ישראלים מאוד זולים, ורוב הכסף יילך לזרים.
במשפט הבא הוא כמובן אמר שפניני בטוח נשאר כי יש לו חוזה, וזה קצת הורג את הנסיון הזה... ד"א לפי גלדסטון פניני אמור להרוויח כמליון ברוטו
וליאור כ1.6 מליון.

אני לא בטוח בעניין הביטחון שפניני ישאר בגלל החוזה, הוא מחוץ לפוקוס לגמרי ואני כן רואה תסריט שמכבי חותכת אותו עם פיצוי. אבל נחכה ונראה מה
יקרה בהמשך, כל יום יהיה כאן סיפור עם שחקן ישראלי אחר.
מחכה לנו קיץ טלנובלי לא פחות מהקיץ שעבר אם לא יותר.

17 יוני 2013, 19:51

אדגר פו כתב:
jol9 כתב:שמעתי את גדלסטון מדבר ב103 והוא מדבר על קונספט אפשרי שבו יהיו במכבי ישראלים מאוד זולים, ורוב הכסף יילך לזרים.
וליאור כ1.6 מליון.

אני לא בטוח בעניין הביטחון שפניני ישאר בגלל החוזה, הוא מחוץ לפוקוס לגמרי ואני כן רואה תסריט שמכבי חותכת אותו עם פיצוי. אבל נחכה ונראה מה
יקרה בהמשך, כל יום יהיה כאן סיפור עם שחקן ישראלי אחר.
מחכה לנו קיץ טלנובלי לא פחות מהקיץ שעבר אם לא יותר.

אין לי בעיה עם קיץ טלנובלי. אני בהחלט מצפה אבל שבגזרת המאמן העניין ייסגר כבר עכשיו. אין שום סיבה למשוך את זה.

אח"כ נראה לי שנבין כבר די מהר לאן הכיוון. האם לבנייה אמיתית עם מחשבה והגיון, או שוב החתמות בינוניות, ואיזה גימיק למנויים לקראת סוף הקיץ.

17 יוני 2013, 19:52

סילבר כתב:

זר, היקמן
זר, הלפרין
ג'יימס זר

אתה עדיין תופס את היקמן כרכז?

לא, אבל אין ספק שבסיטואציות מסויימות יצא לו לשחק עם עוד גארד שהוא לא רכז, זה יהיה הרכב יותר מבולגן ולוחץ באותן דקות.
וגם עם הלפרין זה יהיה פחות מבולגן.

17 יוני 2013, 21:01

rc4991 כתב:

זר, היקמן
זר, הלפרין
ג'יימס זר

נשמע שהוא מתרכך קצת וכבר לא שולל על הסף הגעה למכבי
אם הוא לא ישיג חוזה אז אין ספק שחייבים להביא אותו,הוא יכול להיות קטלני באירופה

אז אולי כספי לא יספיק לחתום בזמן הזה?

17 יוני 2013, 22:20

דריו סאריץ' יצא מהדראפט. הממ...

17 יוני 2013, 23:06

rc4991 כתב:

ברור שלא. הוא התכוון ל-July moratorium. http://www.hoopsrumors.com/2013/05/july-moratorium.html

17 יוני 2013, 23:15

שמשון הגיבור כתב:דריו סאריץ' יצא מהדראפט. הממ...

לפי מה שאני זוכר ניקולה הוא זה ששכנע והביא אותו לספליט :whistle

17 יוני 2013, 23:37

הוא בן 19, אפילו רוביו (בחירת טופ 5) נראה כמו חראה בגיל הזה בברצלונה, וזה היה עם נבארו ומייקל בקבוצה, לא היקמן ופניני.
אל תגידו מכירה עתידית, אתם רוצים לבזבז מקום של זר בשביל שיפוץ עתידי של הסלון של פדרמן?
לא זכורים לי שחקנים שהצליחו ביורוליג יותר מידי בגיל 19 והוא לא יהיה הראשון, בטח לא במכבי ובטח שלא תחת בלאט.

18 יוני 2013, 00:18

LIAV10 כתב:הוא בן 19, אפילו רוביו (בחירת טופ 5) נראה כמו חראה בגיל הזה בברצלונה, וזה היה עם נבארו ומייקל בקבוצה, לא היקמן ופניני.
אל תגידו מכירה עתידית, אתם רוצים לבזבז מקום של זר בשביל שיפוץ עתידי של הסלון של פדרמן?
לא זכורים לי שחקנים שהצליחו ביורוליג יותר מידי בגיל 19 והוא לא יהיה הראשון, בטח לא במכבי ובטח שלא תחת בלאט.

לגמרי.

גם ברנדון ג'נינגס.

18 יוני 2013, 07:01

מה בן רייס קשור לעזאזל? מועמד על פי אבי סגל. במקום מי יבוא, פניני?

18 יוני 2013, 07:29

ולפי ספורט 5 מכבי שוב מעוניינים ברייס

ובידיעות רושמים שעדיין לא סגורים בקרש לבלאט

כאשר דני פדרמן ורקנאטי הם שלא רוצים אותו

וניראה שהם מחפשים כל דרך אפשרית להיפטר ממנו

ככה שלא משנה כמה מועמדים עולים עכשיו ומיהם

עד שלא נדע סופית מה קורה עם בלאט הכול בגדר שמועה

18 יוני 2013, 07:39

misha כתב:
rc4991 כתב:

ברור שלא. הוא התכוון ל-July moratorium. http://www.hoopsrumors.com/2013/05/july-moratorium.html

עד מתי אפשר להחתים שם שחקנים?
נראה לכם שהוא יחכה גם אחרי שהעונה תתחיל?
נושא נעול