פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
נושא נעול

Re: ההכנות לעונה הבאה - התחילה עונת המלפפונים

16 יוני 2014, 00:33

LIAV10 כתב:
שמואל1 כתב:
LIAV10 כתב:די להגזים, אתה לא אוהב את דונטה, אבל לקרוא להרכב הזה רע מאוד זה נטו בלבולי שכל.
כמעט זהה להרכב אלופת אירופה עם שדרוג בקו האחורי.

זה לא רק בגלל דונטה, אלא גם בגלל פארגו שנתן עונה איומה ואני באופן כללי אף פעם לא החזקתי ממנו שחקן ענק כמו אחרים.
אני הייתי הולך בכיוון אחר, אולי לנגפורד ואם לא אז לחפש ב- NBA.
בכל אופן, החיסרון המרכזי אצלך הוא בקלעי איכותי מחוץ לקשת במקום דיוויד בלו.

כתבתי + שחקן על תקן קלעי אבסולוטי, לא עלה עדיין שם מעניין כזה, אבל לא סגרתי את הסגל.
פארגו שחקן אדיר, מוכשר בטירוף.
לפני 5 שעות אמרת שכל שחקן 1.95 יכול להיות 4 ופתאום דונטה לא יכול? סבבה, אז דווין יכול.

לא שמתי לב שכתבת גם קלעי, אז עמך הסליחה.
כמו שכבר התבטאתי בעבר, אני לא חושב שדונטה שייך לרמות היורוליג. אם כבר יש לו סיכוי להצליח, אז רק בעמדה הטבעית שלו שהיא עמדה 3.
בעמדה 4 הוא נחות מכמעט כל שומר שיעמוד מולו והחדירות שלו לסל יסתיימו בהליכות עם הראש בקיר וגגות.
דיברת על סמית' שמשחק בהצלחה על עמדה 4. הסיבה היא שסמית' קלעי טוב מחוץ לקשת ואז הוא יכול פשוט לעמוד מחוץ לקשת בהתקפות. דונטה חסר קליעה והוא יצטרך להיכנס פנימה, שם כאמור הוא בנחיתות.

16 יוני 2014, 00:33

LIAV10 כתב:אז אם לא פישר מי הישראלים שלך לליגה?
אחרי שבלו הלך המצב בליגה לא יהיה טוב יותר.

יש כבר סנטר ישראלי. למה צריך עוד אחד?

אני לא לחוץ כרגע על ישראלי. מבחינתי אפשר לקחת את הזמן ולחפש מתאזרח. אולי כהן. אולי ישראלי כמו יבזורי שיבוא לקלוע קצת מהספסל.
לא לחוץ כרגע.

16 יוני 2014, 00:35

מקובי כתב:הבעיה עם רייס-פארגו שזה אנדרסייז מאוד גדול לשתי עמדות הגארד לדעתי...

עם זה אני מסכים איתך, אבל פארגו מאוד קשוח ולא קטן מהיקמן בהרבה.
אין הרבה קבוצות באירופה עם שני גארדים גדולים שיכולים להוריד את פארגו לפוסט, בהגנה אפשר לעשות התאמות, בהתקפה זה מתיש את היריבות.
לדעתי פארגו זה לא שחקן שאתה מוותר עליו.
רייס ופארגו זה לא יותר רך וקטן מרייס והיקמן או ביינום והלפרין.

16 יוני 2014, 00:36

ההבדל בין פארגו להיקמן הוא של ס"מ, אז מה ההבדל בין רייס-פארגו לרייס-היקמן (שכזכור הביא לך גביע אירופה...)??

אגב, ראיתי שפנר' מוכנה להציע להיקמן 2 מיליון יורו לשנתיים...
חולה על ההגזמות של הטורקים האלה....

16 יוני 2014, 00:38

חנו'ש כתב:

ההבדל בין פארגו להיקמן הוא של ס"מ, אז מה ההבדל בין רייס-פארגו לרייס-היקמן (שכזכור הביא לך גביע אירופה...)??

אגב, ראיתי שפנר' מוכנה להציע להיקמן 2 מיליון יורו לשנתיים...
חולה על ההגזמות של הטורקים האלה....

מה אפשר לומר? שיהנו איתו, פראיירים.

16 יוני 2014, 00:40

הם באמת יהנו איתו, אבל הם גם באמת פראיירים.
(ואני בספק כמה זה נכון, אוברדוביץ׳)

16 יוני 2014, 07:54

רייס,אוחיון (מעדיף את מקל)
גאודלוק/פארגו (עדיפות לראשון),לנדסברג
סמית,פניני
דולמן,???
סופו,טיוס

למרות שאני מת על פארגו אני מעדיף את גאודלוק שיתן קליעה קטלנית
לא יודע אם דולמן יבוא אבל הייתי מציע לו גם מיליון דולר

16 יוני 2014, 08:44

rc4991 כתב:רייס,אוחיון (מעדיף את מקל)
סמית,פניני
דולמן,???
סופו,טיוס

בעיקרון סגל די דומה למשל לייב וגם לשלי...השאלה מי סוגר את השחקן ה-11 וה- 12..?
בתור גארד חמישי צעיר הייתי מביא את שון דאוסן בחוזה ארוך שמשחק בליגה...
לעמדה 4 דולמן לא בתקציב אז לדעתי סונטה סמית' יכול להתאים ואם רוצים עוד 4 זר אז דבון ג'פרסון יכול להתאים או להביא את פישר כישראלי נוסף...

16 יוני 2014, 09:23

לא יודע מי סוגר את עמדה ארבע וזה יהיה תלוי בכסף שישאר,בעיקרון אני מעדיף את דונטה אבל אולי עדיף שחקן שהוא 4-5
השחקנים 11-12 יהיו הררי ואלטיט למרות שאני אשמח לראות גם את דאוסן
לא יודע אם דולמן יהיה בטווח המחירים אבל אם צמצום הסגל אני מאמין שאפשר וצריך להציע לו מיליון דולר

16 יוני 2014, 09:58

jol9 כתב:
LIAV10 כתב:
שמואל1 כתב:
LIAV10 כתב:די להגזים, אתה לא אוהב את דונטה, אבל לקרוא להרכב הזה רע מאוד זה נטו בלבולי שכל.
כמעט זהה להרכב אלופת אירופה עם שדרוג בקו האחורי.

זה לא רק בגלל דונטה, אלא גם בגלל פארגו שנתן עונה איומה ואני באופן כללי אף פעם לא החזקתי ממנו שחקן ענק כמו אחרים.
אני הייתי הולך בכיוון אחר, אולי לנגפורד ואם לא אז לחפש ב- NBA.
בכל אופן, החיסרון המרכזי אצלך הוא בקלעי איכותי מחוץ לקשת במקום דיוויד בלו.

כתבתי + שחקן על תקן קלעי אבסולוטי, לא עלה עדיין שם מעניין כזה, אבל לא סגרתי את הסגל.
פארגו שחקן אדיר, מוכשר בטירוף.
לפני 5 שעות אמרת שכל שחקן 1.95 יכול להיות 4 ופתאום דונטה לא יכול? סבבה, אז דווין יכול.

מעניין כמה קארול עולה. סה"כ מדובר בשחקן שיודע בעיקר לקלוע לסל. לא אמור לעלות יותר מדי, אבל אולי אני גם הוזה.

אני חושב שלנסות להביא מחליף לבלו זה כשלון ידוע מראש. אין שחקנים כאלה, ולא ניתן להביא חבילה שלמה שעונה לשם בלו. זה לא יקרה.
מבחינתי דונטה וגיא יכולים לסגור מצויין את עמדה 4, ואת הקלעי צריך להביא לקו האחורי.

בגדול אתה צודק. בלו היה חביחה שלמה העונה, גם קלעי, גם שומר מעולה, גם פורוורד. אין שחקן כזה. אני בעד להביא את קארול לעמדה 2, ולהחתים פורוורד חזק לעמדה 4, מימד הקליעה שלו במקרה הזה יהיה פחות אקוטי.

16 יוני 2014, 10:13

סמית,פניני
דולמן,???
סופו,טיוס

סך הכל סגל טוב רק שהסיכוי שדולמן יהיה פה הוא אפסי. גאודלוק באמת שחקן מצוין וקלעי עצום, גם נמצא במגמת עלייה. במקום דולמן שלא יגיע הייתי מביא את דונטה ועוד גבוה כמו גיסט.

16 יוני 2014, 10:46

משה כתב:
סמית,פניני
דולמן,???
סופו,טיוס

סך הכל סגל טוב רק שהסיכוי שדולמן יהיה פה הוא אפסי. גאודלוק באמת שחקן מצוין וקלעי עצום, גם נמצא במגמת עלייה. במקום דולמן שלא יגיע הייתי מביא את דונטה ועוד גבוה כמו גיסט.

אני מסכים שסמית+גיסט זאת גם אופציה טובה מאוד אבל כדאי לנסות קודם עם דולמן

16 יוני 2014, 11:00

דולמאן הוא באמת חלומות באספמיה. יש לו הצעות כמעט מכל אחת מהגדולות ביבשת וסביר להניח שינחת בברצלונה. לפני שנה-שנתיים היה עוד אפשר להביא אותו ואפילו בלי מאמץ גדול מדי אבל אחרי העונה האחרונה הוא הרחק מחוץ לטווח של מכבי.
לגבי היקמן - אין סיבה להציע לו סכומים שמתקרבים למה שפנר מציעה. הוא פשוט לא שווה את זה. שיהיה לו בהצלחה.
את גיסט אני ממש לא אוהב. פאוור פורוורד מבולגן שלא ממש ברור במה הוא טוב, עם קליעה מאוד לא יציבה.

16 יוני 2014, 12:11

קודי כתב:דולמאן הוא באמת חלומות באספמיה. יש לו הצעות כמעט מכל אחת מהגדולות ביבשת וסביר להניח שינחת בברצלונה. לפני שנה-שנתיים היה עוד אפשר להביא אותו ואפילו בלי מאמץ גדול מדי אבל אחרי העונה האחרונה הוא הרחק מחוץ לטווח של מכבי.
לגבי היקמן - אין סיבה להציע לו סכומים שמתקרבים למה שפנר מציעה. הוא פשוט לא שווה את זה. שיהיה לו בהצלחה.
את גיסט אני ממש לא אוהב. פאוור פורוורד מבולגן שלא ממש ברור במה הוא טוב, עם קליעה מאוד לא יציבה.

מסכים מסכים ומסכים.
לא מבין למה גיסט שחקן שמקבל כאן כ"כ הרבה קרדיט.

אני גם לא ממש מבין למה צריך לשנות משהו שעבד היטב. אין לנו 4 טבעי, ועדיין לקחנו את היורוליג. דונטה לא פחות חזק ופיזי מבלו, ולכן הגנתית הוא אמור להסתדר.
בהתקפה, יש לו איכויות נהדרות, ואין שום סיבה שזה לא יילך לו ביורוליג (אחרי הכל הוא היה נפלא מול אלופת היורוליג עצמה).

מאוד קשה להעריך מראש אם שחקן יצליח ביורוליג, יהיה סביר או שיהיה כשלון. אני חושב שיחסית, דונטה הוא הימור מצויין

16 יוני 2014, 12:29

אני באמת לא מבין את אלה שלא רוצים את דונטה כאן. אני לא חושב שברמות המחיר שלו (נניח 500 אלף דולר בעונה הבאה) מסתובב היום באירופה שחקן ברמה הזו. הבן אדם לא רק היה השחקן הכי טוב בליגה בשתי העונות האחרונות (ביי פאר) אלא גם לקח אליפות והיה מאוד קרוב לקחת אחת נוספת כמעט לבד. הוא הראה תפקוד נהדר במאני טיים ורשם מספרים יפים מאוד גם ביורוקאפ. אין ודאות לגבי יכולתו העתידית ביורוליג אבל האינדיקציות שיש לנו הן הכי טובות שאפשר היה לקבל.

16 יוני 2014, 13:26

קודי כתב:אני באמת לא מבין את אלה שלא רוצים את דונטה כאן. אני לא חושב שברמות המחיר שלו (נניח 500 אלף דולר בעונה הבאה) מסתובב היום באירופה שחקן ברמה הזו. הבן אדם לא רק היה השחקן הכי טוב בליגה בשתי העונות האחרונות (ביי פאר) אלא גם לקח אליפות והיה מאוד קרוב לקחת אחת נוספת כמעט לבד. הוא הראה תפקוד נהדר במאני טיים ורשם מספרים יפים מאוד גם ביורוקאפ. אין ודאות לגבי יכולתו העתידית ביורוליג אבל האינדיקציות שיש לנו הן הכי טובות שאפשר היה לקבל.

בעונה הראשונה שלו הוא ממש לא היה השחקן הטוב בליגה. הוא אפילו לא היה המובילים.
לא חסרים שחקנים שלקחו אליפויות ממכבי.

16 יוני 2014, 13:32

שמואל1 כתב:
קודי כתב:אני באמת לא מבין את אלה שלא רוצים את דונטה כאן. אני לא חושב שברמות המחיר שלו (נניח 500 אלף דולר בעונה הבאה) מסתובב היום באירופה שחקן ברמה הזו. הבן אדם לא רק היה השחקן הכי טוב בליגה בשתי העונות האחרונות (ביי פאר) אלא גם לקח אליפות והיה מאוד קרוב לקחת אחת נוספת כמעט לבד. הוא הראה תפקוד נהדר במאני טיים ורשם מספרים יפים מאוד גם ביורוקאפ. אין ודאות לגבי יכולתו העתידית ביורוליג אבל האינדיקציות שיש לנו הן הכי טובות שאפשר היה לקבל.

בעונה הראשונה שלו הוא ממש לא היה השחקן הטוב בליגה. הוא אפילו לא היה המובילים.
לא חסרים שחקנים שלקחו אליפויות ממכבי.

בטח שהוא היה מהמובילים
רציתי אותו כבר בשנה שעברה אבל פחדתי מהקליעה שלו
השנה הוא הוכיח שהוא יכול לשחקת בקלות כארבע כך שזה פחות מהותי

16 יוני 2014, 17:42

ברנט פטוואי מועמד.. שיחק באולימפיאקוס מישהו מכיר?

לפי ישראל היום

16 יוני 2014, 17:45

איזה בינוני בטירוף.

16 יוני 2014, 19:27

מצ'יוליס??
נושא נעול