כדורסל ישראלי

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: כדורסל ישראלי

הודעהעל ידי אדגר פו » 30 יוני 2015, 09:55

הוא יכול להחליף את גרין בירושלים על משבצת הקשיש ג'פטו.
סמל אישי של המשתמש
אדגר פו

הודעהעל ידי roy1000 » 30 יוני 2015, 10:17

ankram כתב:
שמואל1 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:קוקיה חוזר

ממש תחיית המתים.

מנפלאות החוק הרוסי המקולל.

הזוי, אבל אי אפשר להגיד שהחוק הרוסי הוא לא הצלחה. מישהו היה בא לראות ליגה שבה 10 יוצאי קולג'ים משחקים אחד מול השני?
roy1000

הודעהעל ידי שמואל1 » 30 יוני 2015, 10:39

roy1000 כתב:
ankram כתב:
שמואל1 כתב:

ממש תחיית המתים.

הזוי, אבל אי אפשר להגיד שהחוק הרוסי הוא לא הצלחה. מישהו היה בא לראות ליגה שבה 10 יוצאי קולג'ים משחקים אחד מול השני?

כי לראות את אורי קוקיה נגד יניב גרין זו ממש חגיגה לכדורסל.
החוק הרוסי לא תורם בכלום לשחקן ולכדורסל הישראלי, חוץ מלנפח להם את הכיס.
הישראלים הטובים שבאמת שווים משהו היו משחקים גם בלי חוקים הזויים.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי roy1000 » 30 יוני 2015, 10:43

שמואל1 כתב:כי לראות את אורי קוקיה נגד יניב גרין זו ממש חגיגה לכדורסל.

יש לך ספק שבלי החוק הרוסי לא היה אפילו ישראלי אחד משחק ברוב הקבוצות בליגה? הרי הזרים זולים בהרבה כי יש עליהם אפס מיסוי.
roy1000

הודעהעל ידי ankram » 30 יוני 2015, 11:24

roy1000 כתב:
ankram כתב:
שמואל1 כתב:

ממש תחיית המתים.

לא ראית את הפלייאוף באיטליה?
בוא אני אחדש לך , אף אחד לא בא לראות את קוקיה משחק או את טפירו זוחל על הגחון משחק שלם , לדידי גם לצפות במתן נאור זה לא בדיוק כדורסל.
תביא שחקנים איכותים וכאלו שאכפת להם מהקבוצה שלהם , וצבע העור + הדרכון לא ישחקו תפקיד.
קצת קשה לי להתלהב מג'ייק כהן , ארד הררי , מתן נאור או קולמן מחיפה גם שהם עונים על דרישות הגזע של הליגה הישראלית.

להזכירך הקבוצה הכי גדולה ואהודה של מכבי הורכבה מחמשייה של 4 זרים וישראלי בודד.
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי rc4991 » 30 יוני 2015, 11:25

הזוי שהוא בכלל תכנן לחזור מפרישה
נגר בן נגר שחוזר לליגה בגיל 34
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי ankram » 30 יוני 2015, 11:27

roy1000 כתב:
שמואל1 כתב:כי לראות את אורי קוקיה נגד יניב גרין זו ממש חגיגה לכדורסל.

יש לך ספק שבלי החוק הרוסי לא היה אפילו ישראלי אחד משחק ברוב הקבוצות בליגה? הרי הזרים זולים בהרבה כי יש עליהם אפס מיסוי.

מה הטעם בחוק רוסי וחוק צעירים אם ישראלים משחקים באירופה??? אדם אריאל טס השנה לגרמניה שנה שעברה בר טימור , גליל עליון הביאו ישראלי (ברנדווין) מחו"ל , אם כבר עושים חוק כזה שיגבילו את השחקנים עד גיל 25 להשאר בארץ , הרי שילוב של הכרח של 3 שחקנים!! מתחת לגיל 25 + אפשרויות לא מוגבלות של חקנים כאלו לשחק בכל מקום בעולם הוא עיוות לחלוטין של המטרה ורק גורם נזק לכדורסל הישראלי.
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי ankram » 30 יוני 2015, 11:28

rc4991 כתב:הזוי שהוא בכלל תכנן לחזור מפרישה

נגר נגר אבל יכול לעות אחלה קופה על חשבון צופי הכדורסל + חוקי נירנברג של המנהלת וארגון השחקנים. אני מתפלא על קוז'יקרו , הוא יכל לדחוף עוד איזה 5 שנים של משכורת נוחה לכיס.
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי rc4991 » 30 יוני 2015, 11:32

ankram כתב:

נגר נגר אבל יכול לעות אחלה קופה על חשבון צופי הכדורסל + חוקי נירנברג של המנהלת וארגון השחקנים. אני מתפלא על קוז'יקרו , הוא יכל לדחוף עוד איזה 5 שנים של משכורת נוחה לכיס.

חוקים הזויים כבר אמרנו?
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי אדגר פו » 30 יוני 2015, 12:00

החוק הרוסי בסך הכול נותן הגנה כמו הסתדרותית ( איגוד שחקנים ) שמבטיח תעסוקה לשחקן הישראלי הממוצע ( הרע יחסית לאירופה ) תמורת אפס רצון להתקדם כי אין בשביל מה בעצם, המשכורת תדפוק בכל מקרה ודקות משחק מקבלים בכל מקרה. במילא אין מספיק ישראלים סבירים למלא את השורות בליגה.
סמל אישי של המשתמש
אדגר פו

הודעהעל ידי Asf » 30 יוני 2015, 14:24

אפשר להסתדר עם החוק הרוסי, אבל חוק הצעירים הוא בדיחה. כמה צעירים הוא כבר קידם? אני יכול לחשוב רק על דאוסן וגם זה ייתכן שהיה קורה ללא החוק בגלל שהוא פשוט מוכשר.
הדבר שחוק הצעירים כן עושה, הוא לתקוע לשחקנים צעירים את הקריירה כי הם באים כנערי פוסטר בשביל להשלים מכסה ותו לא.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Asf

הודעהעל ידי ankram » 30 יוני 2015, 14:33

Asf כתב:אפשר להסתדר עם החוק הרוסי, אבל חוק הצעירים הוא בדיחה. כמה צעירים הוא כבר קידם? אני יכול לחשוב רק על דאוסן וגם זה ייתכן שהיה קורה ללא החוק בגלל שהוא פשוט מוכשר.
הדבר שחוק הצעירים כן עושה, הוא לתקוע לשחקנים צעירים את הקריירה כי הם באים כנערי פוסטר בשביל להשלים מכסה ותו לא.

גם החוק הרוסי הוא בדיחה , אין שום קשר לספורט או לאימון קבוצה שהמאמן צריך פקידה ממשרד הפנים שתאשר לו כל שחקן.
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי roy1000 » 30 יוני 2015, 14:50

ankram כתב:
Asf כתב:אפשר להסתדר עם החוק הרוסי, אבל חוק הצעירים הוא בדיחה. כמה צעירים הוא כבר קידם? אני יכול לחשוב רק על דאוסן וגם זה ייתכן שהיה קורה ללא החוק בגלל שהוא פשוט מוכשר.

גם החוק הרוסי הוא בדיחה , אין שום קשר לספורט או לאימון קבוצה שהמאמן צריך פקידה ממשרד הפנים שתאשר לו כל שחקן.

בלי חוק רוסי, יהיו אולי שתי קבוצות בליגה. הרי בשנות ה- 90 הייתה הגבלה של שני זרים וזה עבד מצויין. אני ממש לא מבין את ההתלהבות הגדולה מאיזה 5 אמריקאים שלא מסוגלים לקבל חוזה ב- NBA או בסין לובשים חולצה של מכבי. איך מודל כזה יכול לעבוד לאורך זמן? אז כן, עדיף לראות את טפירו ויניב גרין מאשר את לינהרט ואלכסנדר.

ושאף אחד לא יזכיר לי את השושלת שהייתה בת'כלס קבוצת NBA ששיחקה באירופה. זה בחיים לא יחזור.
roy1000

הודעהעל ידי felix_r » 30 יוני 2015, 18:11

roy1000 כתב:
ankram כתב:

בלי חוק רוסי, יהיו אולי שתי קבוצות בליגה. הרי בשנות ה- 90 הייתה הגבלה של שני זרים וזה עבד מצויין. אני ממש לא מבין את ההתלהבות הגדולה מאיזה 5 אמריקאים שלא מסוגלים לקבל חוזה ב- NBA או בסין לובשים חולצה של מכבי. איך מודל כזה יכול לעבוד לאורך זמן? אז כן, עדיף לראות את טפירו ויניב גרין מאשר את לינהרט ואלכסנדר.

ושאף אחד לא יזכיר לי את השושלת שהייתה בת'כלס קבוצת NBA ששיחקה באירופה. זה בחיים לא יחזור.

* פעם כל הליגות היו תחת פיב"א וגם היורוליג היה תחת פיב"א , לכן חוקי הזרים היו שווים בין כל המדינות וגם ביורוליג (גביע האלופות).

* בישראל המציאו את המתאזרחים עוד בסוף שנות ה 70, ככה שלנו היה יתרון על קבוצות ממדינות אחרות.

* אין מה לשבח את שנות ה-90, התקופה הכי חלשה מבחינת מכבי ביורוליג

* באותה התקופה הישראלים נחשבו זרים מחוץ לאירופה (לא בוסמנים) , ולכן כמעט לא שיחקו מחוץ לישראל.

* פעם ישראל הייתה מדינה עניה, והנוער היה עובד הרבה יותר קשה. זה ממש שונה מהנוער המפונק של היום. זאת הסיבה שפעם היו יותר שחקנים ישראלים טובים.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי felix_r » 30 יוני 2015, 18:19

כל הסיפורים האלה, על כך שפעם שיחקו הרבה ישראלים, טובים רק בשביל ילדים קטנים, שלא נולדו אז.

אני למשל זוכר שפעם הייתה קבוצה בשם אליצור נתניה, שכמעט לקחה ממכבי אליפות. כל החמישייה של אליצור נתניה הייתה שחורים (סליחה, אפרו-אמריקאים). קארל נברסון (מתאזרח), ווילי סימס (מתאזרח) ועוד 3 שחורים שאני כבר לא זוכר את השמות שלהם.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי אדגר פו » 30 יוני 2015, 18:20

felix_r כתב:כל הסיפורים האלה, על כך שפעם שיחקו הרבה ישראלים, טובים רק בשביל ילדים קטנים, שלא נולדו אז.

אני למשל זוכר שפעם הייתה קבוצה בשם אליצור נתניה, שכמעט לקחה ממכבי אליפות. כל החמישייה של אליצור נתניה הייתה שחורים (סליחה, אפרו-אמריקאים). קארל נברסון (מתאזרח), ווילי סימס (מתאזרח) ועוד 3 שחורים שאני כבר לא זוכר את השמות שלהם.

נכון, הייתה אחלה קבוצה .
סמל אישי של המשתמש
אדגר פו

הודעהעל ידי Yellow Gute » 30 יוני 2015, 18:30

rc4991 כתב:
ankram כתב:

חוקים הזויים כבר אמרנו?

עוד עונה של החוק הרוסי/צעירים/נימולים ונתחיל לראות גם קשישים כמו ליאור ארדיטי ופיני לוי חוזרים מפרישה בכדי למלא את הביקושים.
חובב דובים
סמל אישי של המשתמש
Yellow Gute

הודעהעל ידי felix_r » 30 יוני 2015, 18:31

אדגר פו כתב:
felix_r כתב:כל הסיפורים האלה, על כך שפעם שיחקו הרבה ישראלים, טובים רק בשביל ילדים קטנים, שלא נולדו אז.

נכון, הייתה אחלה קבוצה .

אה... נזכרתי במתאזרח השלישי. קראו לו טרי פייר (אני חושב שהוא גם הגיע למכבי בשלב מסוים)
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי roy1000 » 30 יוני 2015, 18:33

felix_r כתב:* פעם כל הליגות היו תחת פיב"א וגם היורוליג היה תחת פיב"א , לכן חוקי הזרים היו שווים בין כל המדינות וגם ביורוליג (גביע האלופות).

* בישראל המציאו את המתאזרחים עוד בסוף שנות ה 70, ככה שלנו היה יתרון על קבוצות ממדינות אחרות.

* אין מה לשבח את שנות ה-90, התקופה הכי חלשה מבחינת מכבי ביורוליג

* באותה התקופה הישראלים נחשבו זרים מחוץ לאירופה (לא בוסמנים) , ולכן כמעט לא שיחקו מחוץ לישראל.

* פעם ישראל הייתה מדינה עניה, והנוער היה עובד הרבה יותר קשה. זה ממש שונה מהנוער המפונק של היום. זאת הסיבה שפעם היו יותר שחקנים ישראלים טובים.

אני עדיין זוכר את הגמר של 87. ליפין, ג'מצ'י, לאסוף, ברקוביץ'. לא ברור לי מה יותר כיף בלראות את לינהרט, אלכסנדר והיינס.
roy1000

הודעהעל ידי Yellow Gute » 30 יוני 2015, 18:33

felix_r כתב:
אדגר פו כתב:

נכון, הייתה אחלה קבוצה .

אה... נזכרתי במתאזרח השלישי. קראו לו טרי פייר (אני חושב שהוא גם הגיע למכבי בשלב מסוים)

נכון, נדמה לי בעונה אחרי הביזיון של 1993.
היה נגר בן נגר. שיחק גם באוסישקין נדמה לי.
חובב דובים
סמל אישי של המשתמש
Yellow Gute

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], Google Adsense [Bot], yon1 ו־10 אורחים