המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
ankram כתב:שמואל1 כתב:Holiday_Armadillo כתב:קוקיה חוזר
ממש תחיית המתים.
מנפלאות החוק הרוסי המקולל.
roy1000 כתב:ankram כתב:שמואל1 כתב:Holiday_Armadillo כתב:קוקיה חוזר
ממש תחיית המתים.
הזוי, אבל אי אפשר להגיד שהחוק הרוסי הוא לא הצלחה. מישהו היה בא לראות ליגה שבה 10 יוצאי קולג'ים משחקים אחד מול השני?
שמואל1 כתב:כי לראות את אורי קוקיה נגד יניב גרין זו ממש חגיגה לכדורסל.
החוק הרוסי לא תורם בכלום לשחקן ולכדורסל הישראלי, חוץ מלנפח להם את הכיס.
הישראלים הטובים שבאמת שווים משהו היו משחקים גם בלי חוקים הזויים.
roy1000 כתב:ankram כתב:שמואל1 כתב:Holiday_Armadillo כתב:קוקיה חוזר
ממש תחיית המתים.
הזוי, אבל אי אפשר להגיד שהחוק הרוסי הוא לא הצלחה. מישהו היה בא לראות ליגה שבה 10 יוצאי קולג'ים משחקים אחד מול השני?
roy1000 כתב:שמואל1 כתב:כי לראות את אורי קוקיה נגד יניב גרין זו ממש חגיגה לכדורסל.
החוק הרוסי לא תורם בכלום לשחקן ולכדורסל הישראלי, חוץ מלנפח להם את הכיס.
הישראלים הטובים שבאמת שווים משהו היו משחקים גם בלי חוקים הזויים.
יש לך ספק שבלי החוק הרוסי לא היה אפילו ישראלי אחד משחק ברוב הקבוצות בליגה? הרי הזרים זולים בהרבה כי יש עליהם אפס מיסוי.
rc4991 כתב:הזוי שהוא בכלל תכנן לחזור מפרישה
נגר בן נגר שחוזר לליגה בגיל 34
ankram כתב:rc4991 כתב:הזוי שהוא בכלל תכנן לחזור מפרישה
נגר נגר אבל יכול לעות אחלה קופה על חשבון צופי הכדורסל + חוקי נירנברג של המנהלת וארגון השחקנים. אני מתפלא על קוז'יקרו , הוא יכל לדחוף עוד איזה 5 שנים של משכורת נוחה לכיס.
Asf כתב:אפשר להסתדר עם החוק הרוסי, אבל חוק הצעירים הוא בדיחה. כמה צעירים הוא כבר קידם? אני יכול לחשוב רק על דאוסן וגם זה ייתכן שהיה קורה ללא החוק בגלל שהוא פשוט מוכשר.
הדבר שחוק הצעירים כן עושה, הוא לתקוע לשחקנים צעירים את הקריירה כי הם באים כנערי פוסטר בשביל להשלים מכסה ותו לא.
ankram כתב:Asf כתב:אפשר להסתדר עם החוק הרוסי, אבל חוק הצעירים הוא בדיחה. כמה צעירים הוא כבר קידם? אני יכול לחשוב רק על דאוסן וגם זה ייתכן שהיה קורה ללא החוק בגלל שהוא פשוט מוכשר.
הדבר שחוק הצעירים כן עושה, הוא לתקוע לשחקנים צעירים את הקריירה כי הם באים כנערי פוסטר בשביל להשלים מכסה ותו לא.
גם החוק הרוסי הוא בדיחה , אין שום קשר לספורט או לאימון קבוצה שהמאמן צריך פקידה ממשרד הפנים שתאשר לו כל שחקן.
roy1000 כתב:ankram כתב:Asf כתב:אפשר להסתדר עם החוק הרוסי, אבל חוק הצעירים הוא בדיחה. כמה צעירים הוא כבר קידם? אני יכול לחשוב רק על דאוסן וגם זה ייתכן שהיה קורה ללא החוק בגלל שהוא פשוט מוכשר.
גם החוק הרוסי הוא בדיחה , אין שום קשר לספורט או לאימון קבוצה שהמאמן צריך פקידה ממשרד הפנים שתאשר לו כל שחקן.
בלי חוק רוסי, יהיו אולי שתי קבוצות בליגה. הרי בשנות ה- 90 הייתה הגבלה של שני זרים וזה עבד מצויין. אני ממש לא מבין את ההתלהבות הגדולה מאיזה 5 אמריקאים שלא מסוגלים לקבל חוזה ב- NBA או בסין לובשים חולצה של מכבי. איך מודל כזה יכול לעבוד לאורך זמן? אז כן, עדיף לראות את טפירו ויניב גרין מאשר את לינהרט ואלכסנדר.
ושאף אחד לא יזכיר לי את השושלת שהייתה בת'כלס קבוצת NBA ששיחקה באירופה. זה בחיים לא יחזור.
felix_r כתב:כל הסיפורים האלה, על כך שפעם שיחקו הרבה ישראלים, טובים רק בשביל ילדים קטנים, שלא נולדו אז.
אני למשל זוכר שפעם הייתה קבוצה בשם אליצור נתניה, שכמעט לקחה ממכבי אליפות. כל החמישייה של אליצור נתניה הייתה שחורים (סליחה, אפרו-אמריקאים). קארל נברסון (מתאזרח), ווילי סימס (מתאזרח) ועוד 3 שחורים שאני כבר לא זוכר את השמות שלהם.
rc4991 כתב:ankram כתב:rc4991 כתב:הזוי שהוא בכלל תכנן לחזור מפרישה
נגר נגר אבל יכול לעות אחלה קופה על חשבון צופי הכדורסל + חוקי נירנברג של המנהלת וארגון השחקנים. אני מתפלא על קוז'יקרו , הוא יכל לדחוף עוד איזה 5 שנים של משכורת נוחה לכיס.
חוקים הזויים כבר אמרנו?
אדגר פו כתב:felix_r כתב:כל הסיפורים האלה, על כך שפעם שיחקו הרבה ישראלים, טובים רק בשביל ילדים קטנים, שלא נולדו אז.
אני למשל זוכר שפעם הייתה קבוצה בשם אליצור נתניה, שכמעט לקחה ממכבי אליפות. כל החמישייה של אליצור נתניה הייתה שחורים (סליחה, אפרו-אמריקאים). קארל נברסון (מתאזרח), ווילי סימס (מתאזרח) ועוד 3 שחורים שאני כבר לא זוכר את השמות שלהם.
נכון, הייתה אחלה קבוצה .
felix_r כתב:* פעם כל הליגות היו תחת פיב"א וגם היורוליג היה תחת פיב"א , לכן חוקי הזרים היו שווים בין כל המדינות וגם ביורוליג (גביע האלופות).
* בישראל המציאו את המתאזרחים עוד בסוף שנות ה 70, ככה שלנו היה יתרון על קבוצות ממדינות אחרות.
* אין מה לשבח את שנות ה-90, התקופה הכי חלשה מבחינת מכבי ביורוליג
* באותה התקופה הישראלים נחשבו זרים מחוץ לאירופה (לא בוסמנים) , ולכן כמעט לא שיחקו מחוץ לישראל.
* פעם ישראל הייתה מדינה עניה, והנוער היה עובד הרבה יותר קשה. זה ממש שונה מהנוער המפונק של היום. זאת הסיבה שפעם היו יותר שחקנים ישראלים טובים.
felix_r כתב:אדגר פו כתב:felix_r כתב:כל הסיפורים האלה, על כך שפעם שיחקו הרבה ישראלים, טובים רק בשביל ילדים קטנים, שלא נולדו אז.
נכון, הייתה אחלה קבוצה .
אה... נזכרתי במתאזרח השלישי. קראו לו טרי פייר (אני חושב שהוא גם הגיע למכבי בשלב מסוים)
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], Google Adsense [Bot], yon1 ו־10 אורחים