פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
נושא נעול

Re: גל מקל

14 פברואר 2017, 05:38

MTA2311 כתב:
jay כתב:בואנה, דיבורי עשק וסרה הולכים פה. מקל יכול למלא את 2 עמדות הגארד + מחליפים בקלות.

כל אחד נדבק לשחקנים שהוא אוהב. ההנהלה היא בסה"כ מיקרוקוסמוס של הפורום הזה, אני אומר לכם.

הגיע הזמן לעשות סדר במועדון הזה:

אחדש GM
חציל סקאוט
טוז'ה מנטלי
אור חנ"ג
ליאב תזונה
רוני קצין תקשורת
יוני מעודדת
שועל קמע
אנקראם, ארמדילו ורוי על הספסל עם פרצופי 9 באב (כי מסורת)

אתה בגאצקיס קל

As you as you as you hear from, as I am never said is the, like some.. players, like that, that player, that that or.. that - s I always I try to say as much as possible "we" because is a.. if team not play like, like played, ahh...

14 פברואר 2017, 18:15

אני לא חושב שרמת השליטה של מישהו בשפה האנגלית מוכיחה משהו על רמתו המקצועית, או על רמתו כאדם בכלל

אסור לשכוח, שלא כל מדינות העולם היו פעם קולוניה בריטית, וברוב המדינות שלא היו בעבר תחת השילטון הבריטי, שליטת האכלוסיה ברזי השפה האנגלית, היא לא כל כך גבוהה.

14 פברואר 2017, 18:24

felix_r כתב:
אסור לשכוח, שלא כל מדינות העולם היו פעם קולוניה בריטית, וברוב המדינות שלא היו בעבר תחת השילטון הבריטי, שליטת האכלוסיה ברזי השפה האנגלית, היא לא כל כך גבוהה.

כמעט שכחתי. תודה פליקס.

14 פברואר 2017, 18:44

felix_r כתב:אני לא חושב שרמת השליטה של מישהו בשפה האנגלית מוכיחה משהו על רמתו המקצועית, או על רמתו כאדם בכלל

השליטה הרעועה של הפסיכי בשפה האנגלית היא פחות או יותר הבעיה הכי קטנה שלו.

14 פברואר 2017, 18:46

roy1000 כתב:
felix_r כתב:אני לא חושב שרמת השליטה של מישהו בשפה האנגלית מוכיחה משהו על רמתו המקצועית, או על רמתו כאדם בכלל

הבעיה הכי קטנה שלך ;)

לו אין שום בעיה עם זה.

14 פברואר 2017, 19:01

felix_r כתב:
roy1000 כתב:

הבעיה הכי קטנה שלך ;)

לו אין שום בעיה עם זה.

האמת שכן. בגאצקיס הוא הבעיה שלי (ושל שאר האוהדים). את הצ'קים שלו הוא מקבל שלי קשר למה שקורה בקבוצה.

14 פברואר 2017, 19:07

roy1000 כתב:
felix_r כתב:
roy1000 כתב:

הבעיה הכי קטנה שלך ;)

לו אין שום בעיה עם זה.

האמת שכן. בגאצקיס הוא הבעיה שלי (ושל שאר האוהדים). את הצ'קים שלו הוא מקבל שלי קשר למה שקורה בקבוצה.

בעיקר שלך. לא ראיתי יותר מדי תלונות משאר האוהדים בינתיים.

יש תלונות, כמובן, לגבי היכולת המקצועית של מכבי באופן כללי, אבל זה היה גם קודם.

14 פברואר 2017, 19:19

felix_r כתב:בעיקר שלך. לא ראיתי יותר מדי תלונות משאר האוהדים בינתיים.

יש תלונות, כמובן, לגבי היכולת המקצועית של מכבי באופן כללי, אבל זה היה גם קודם.

אז אתה צריך לקרוא קצת יותר לעומק. גם הפורום הזה וגם העיתונות מלאה בתלונות על האדון בגאצקיס. ולא רק שלי.

מדובר אולי במאמן הכי גרוע שאי פעם הגיע למועדון הזה. קרב צמוד עם יעקב אדלר.

14 פברואר 2017, 19:56

פליקס, אתה יכול לזקוף לזכות בגאצקיס משהו טוב, אחד?

14 פברואר 2017, 20:14

jay כתב:בואנה, דיבורי עשק וסרה הולכים פה. מקל יכול למלא את 2 עמדות הגארד + מחליפים בקלות.

כל אחד נדבק לשחקנים שהוא אוהב. ההנהלה היא בסה"כ מיקרוקוסמוס של הפורום הזה, אני אומר לכם.

הגיע הזמן לעשות סדר במועדון הזה:

אחדש GM
חציל סקאוט
טוז'ה מנטלי
אור חנ"ג
ליאב תזונה
רוני קצין תקשורת
יוני מעודדת
שועל קמע
אנקראם, ארמדילו ורוי על הספסל עם פרצופי 9 באב (כי מסורת)

לא הבנתי למה עשית לי שינוי מין...

14 פברואר 2017, 20:42

החציל האצטקי כתב:פליקס, אתה יכול לזקוף לזכות בגאצקיס משהו טוב, אחד?

לא ממש. אולי רק זה שהוא החזיר קצת לחיים את הישראלים. מצד שני הוא גם בתנאים יותר גרועים משני המאמנים לפניו, כי חתכו לו מהסגל 2 זרים יקרים.

14 פברואר 2017, 20:46

felix_r כתב:

לא ממש. אולי רק זה שהוא החזיר קצת לחיים את הישראלים. מצד שני הוא גם בתנאים יותר גרועים משני המאמנים לפניו, כי חתכו לו מהסגל 2 זרים יקרים.

התנאים הגרועים גורמים לו להחליך חמישיות כל משחק? התנאים הגרועים הביאו 40 הפרש בטורקיה? גם לפי שחתכו לו מישהו הוא הפסיד בצורה מבישה והקבוצה ניראתה הבה פחות טוב מעם הדר וליובין.

זה שהוא דובר רוסית ולא עברית לא הופך אותו למאמן טוב יותר מליובין.

14 פברואר 2017, 20:48

אלה ששוחררו יותר הזיקו מהועילו

14 פברואר 2017, 21:31

roy1000 כתב:
felix_r כתב:

התנאים הגרועים גורמים לו להחליך חמישיות כל משחק?

דווקא זה מה שמפריע לך? חמישיות? אתה מחפש להיות הזוי יותר משועל? :laugh2

אז כן, הסגל משתנה בכל משחק, אז משנים גם חמישיות. פעם חותכים את צירבס, פעם חותכים את ווימס, פעם מילר חוזר, פעם מילר שוב נפצע, פעם אלכסנדר משחק, פעם אלכסנדר מורחק, פעם אלכסנדר נפצע... פעם משחקים ביורוליג בלי חוק רוסי, פעם משחקים בליגה עם חוק רוסי... פעם סמית' משחק רק ביורוליג, פעם סמית' נרשם לגביע, פעם סמית' מת...

ולא, אני לא בא להגן על באגאטסקיס, ציפיתי ממנו להרבה יותר, אבל צריך להיות אובייקטיבי ולהודות, שהוא עבד בתנאים שרחוקים מאוד מתנאים אופטימאליים.

14 פברואר 2017, 21:35

התפקיד שלו היה לייצב את העסק ולהגדיר היררכיה ברורה.
ברור שזה קשה. בגלל זה הביאו אותו ולא נתנו לליובין לעשות את זה.
יש מצב שליובין היה מצליח יותר, וזו באמת תעודת עניות לבגאצקיס, שהוא מאמן שעשה דבר או שניים יותר בקריירה שלו.

14 פברואר 2017, 21:42

החציל האצטקי כתב:התפקיד שלו היה לייצב את העסק ולהגדיר היררכיה ברורה.
יש מצב שליובין היה מצליח יותר, וזו באמת תעודת עניות לבגאצקיס, שהוא מאמן שעשה דבר או שניים יותר בקריירה שלו.

תשמע, אם רצו מאמן שטוב במצבי חרום, היו צריכים להביא את צביקה. אתה יודע את זה ואני יודע את זה. יש מאמנים כאלה, שטובים במצבי חרום. אלה מאמנים מיוחדים.

לא משנה מה עושה באגאטסקיס, קשה לבוא אליו בטענות בהתחשב במצב שהגיע. קבוצה שבורה מנטלית, הנהלה לחוצה שכבר באמצע העונה החליטה לעשות קיצוצים בעלויות ומזמינה מבדקי סמים לשחקנים... עזוב. בוא נהיה קצת הוגנים, זה לא מצב שאפשר לעבוד בו בצורה סבירה.

14 פברואר 2017, 21:44

felix_r כתב:דווקא זה מה שמפריע לך? חמישיות? אתה מחפש להיות הזוי יותר משועל? :laugh2

אז כן, הסגל משתנה בכל משחק, אז משנים גם חמישיות. פעם חותכים את צירבס, פעם חותכים את ווימס, פעם מילר חוזר, פעם מילר שוב נפצע, פעם אלכסנדר משחק, פעם אלכסנדר מורחק, פעם אלכסנדר נפצע... פעם משחקים ביורוליג בלי חוק רוסי, פעם משחקים בליגה עם חוק רוסי... פעם סמית' משחק רק ביורוליג, פעם סמית' נרשם לגביע, פעם סמית' מת...

ולא, אני לא בא להגן על באגאטסקיס, ציפיתי ממנו להרבה יותר, אבל צריך להיות אובייקטיבי ולהודות, שהוא עבד בתנאים שרחוקים מאוד מתנאים אופטימאליים.

לא. אתה צודק. להחליף חמישיות ורוטציות בכל משחק זה נורמלי לחלוטין. לפתוח פעם עם אוחיון ופעם עם מקל זה נורמלי לגמרי. פעם סילבן ופעם סילי. אין שום קשר לחוק רוסי. זה קורה ביורוליג. אבל נסיון יפה.

גם אצל רמי הדר וגם אצל ליובין היו פצועים. עדיין מכבי נראיתה פי 5 יותר טוב מעם הלטבי הפסיכי.

אובייקטיבית הוא אפס מאופס. אובייקטיבית האו המאמן הכי גרוע של מכבי ב-30 השנים האחרונות. אין לו שום שיטה. אין לו שום רוטציות ואין לו מושג מה הוא רוצה לעשות. אין שום סרט שעם ליובין מכבי הייתה מפסידה ב- 40 בטורקיה. גם לא עם טפירו בתור מאמן. הוא אפס בדיוק כמו אלו שהביאו אותו.

14 פברואר 2017, 21:44

felix_r כתב:
החציל האצטקי כתב:התפקיד שלו היה לייצב את העסק ולהגדיר היררכיה ברורה.

תשמע, אם רצו מאמן שטוב במצבי חרום, היו צריכים להביא את צביקה. אתה יודע את זה ואני יודע את זה. יש מאמנים כאלה, שטובים במצבי חרום. אלה מאמנים מיוחדים.

לא משנה מה עושה באגאטסקיס, קשה לבוא אליו בטענות בהתחשב במצב שהגיע. קבוצה שבורה מנטלית, הנהלה לחוצה שכבר באמצע העונה החליטה לעשות קיצוצים בעלויות ומזמינה מבדקי סמים לשחקנים... עזוב. בוא נהיה קצת הוגנים, זה לא מצב שאפשר לעבוד בו בצורה סבירה.

הוא מסכן, אני לגמרי מרחם עליו. אבל הוא לא מאמן את הקבוצה טוב. נקודה.

14 פברואר 2017, 21:45

roy1000 כתב:
felix_r כתב:דווקא זה מה שמפריע לך? חמישיות? אתה מחפש להיות הזוי יותר משועל? :laugh2

לא. אתה צודק. להחליף חמישיות ורוטציות בכל משחק זה נורמלי לחלוטין. לפתוח פעם עם אוחיון ופעם עם מקל זה נורמלי לגמרי. פעם סילבן ופעם סילי. אין שום קשר לחוק רוסי. זה קורה ביורוליג. אבל נסיון יפה.

גם אצל רמי הדר וגם אצל ליובין היו פצועים. עדיין מכבי נראיתה פי 5 יותר טוב מעם הלטבי הפסיכי.

אובייקטיבית הוא אפס מאופס. אובייקטיבית האו המאמן הכי גרוע של מכבי ב-30 השנים האחרונות. אין לו שום שיטה. אין לו שום רוטציות ואין לו מושג מה הוא רוצה לעשות. אין שום סרט שעם ליובין מכבי הייתה מפסידה ב- 40 בטורקיה. גם לא עם טפירו בתור מאמן. הוא אפס בדיוק כמו אלו שהביאו אותו.

צודק לחלוטין, האנגלית של רמי הדר הייתה 50 רמות מעל באגאטסקיס

14 פברואר 2017, 21:46

felix_r כתב:צודק לחלוטין, האנגלית של רמי הדר הייתה 50 רמות מעל באגאטסקיס

גם התוצאות, הרוטציות ושיטת המשחק היו 50 דרגות מעל בגאצקיס. וזה אומר הכל.
נושא נעול