המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
rc4991 כתב:שחף כתב:ג'ורדן פארמר הציע את עצמו למכבי לפי ידיעות. זה פחות או יותר האופציה הכי טובה שעלתה עבור מכבי בקיץ האחרון, לאור העובדה שהאיש מחזיק בתעודת זהות כחולה וישחק כישראלי בליגה של קופל.
ישתלם להביא אותו כל עוד הוא יחתום לעונה אחת ואני לא מאמין שזה יקרה אבל נשמע שהוא מאוד מעוניין לשחק במכבי,דווקא אני חושב שבסופו של דבר ביינום יחתום במכבי ללא יציאה לNBA
אורי כתב:משגעים אותי כל אלה שישר משתיקים את כולם בטענה ''גם בעונה שעברה כולם אמרו שהקבוצה לא תעבור את הטופ 16''\''אתם לא סומכים על בלאט?''
די, יכול להיות שהכל יתחבר כמו שצריך והקבוצה תרוץ נפלא, אבל זה עדיין לא דבר שצריך למנוע מאנשים פה לבטא ת תחושותיהם בנוגע לבנייה. אני מודה שההחתמה של סמית' לא נראית לי, אסור לי לומר זאת כי בלאט הביא אותו? להזכירכם בלאט, שיש לי המון כבוד אליו, אמר בזמנו שהביא שחקן טוב יותר מאנתוני פארקר(קווינסי לואיס), ועד העונה האחרונה במכבי נחשב למאמן די מדשדש ברמת הקבוצות באירופה. הוא רחוק מלהיות חף מטעויות.
נכון לרגע זה מכבי נחלשה(לפחות על הנייר). איבדנו שני שחקנים בלבל בכיר באירופה(פרקינס ואידסון)והבאנו שחקנים פחות טובים, לפחות עד שיוכח אחרת.
שחף כתב:ג'ורדן פארמר הציע את עצמו למכבי לפי ידיעות. זה פחות או יותר האופציה הכי טובה שעלתה עבור מכבי בקיץ האחרון, לאור העובדה שהאיש מחזיק בתעודת זהות כחולה וישחק כישראלי בליגה של קופל.
אורי כתב:פארגו הוא 2 הרבה יותר טוב משייר(נכון להיום)ובטח שיותר מהלפרין.
ותן לי לספר לך משהו, גם אני לא התלהבתי מאידסון אף פעם, ואני חושב שברצלונה יצאו אדיוטים גמורים כשהסכימו לשלם לו סכומים כאלה, ועדיין הוא שחקן הרבה יותר טוב מסמית'.
נותר רק לחכות ולראות איזה רכז ינחת פה. אולי בסוף פרקינס ישאר, לך תדע.
yarinsaky כתב:את נאברו כשהוא לוהט אף שחקן באירופה לא מסוגל באמת לעצור, לי בכלל לא ברור מדוע הוא עזב את הנ.ב.א, אחד הקלעים
הטבעיים הטובים בעולם.
Marko Popovic has offers from two respectable Euroleague clubs.
My source says its Maccabi and Caja Laboral.
Holiday_Armadillo כתב:מישהו רשם את זה באינטרבאסקטMarko Popovic has offers from two respectable Euroleague clubs.
הלוואי שזה נכון..אני מתה שהוא יבוא למכבי..
וכן,אני יודעת שיש כאלה שלא מתים עליו,בלשון המעטה
6 לב צהוב כתב:Holiday_Armadillo כתב:מישהו רשם את זה באינטרבאסקטMarko Popovic has offers from two respectable Euroleague clubs.
הלוואי שזה נכון..אני מתה שהוא יבוא למכבי..
וכן,אני יודעת שיש כאלה שלא מתים עליו,בלשון המעטה
לא לרמה של מכבי.
למה את רוצה אותו בכלל הוא לא יתאים לשיטה של מכבי בכלל צריך שחקן הגנה טוב והוא לא .
יש לנו מספיק שחקנים שיכולים לזרוק ל-3 .
rc4991 כתב:דווין סמית' בראיון לוואלה:"מכבי זו הזדמנות עבורי לזכות בתארים"
http://sports.walla.co.il/?w=/151/1841099
הרכש החדש של מכבי תל אביב מספר על התקוות מקבוצתו החדשה, הנדודים באירופה ועל זה שהוא בכלל טיפוס ביתי
משה כתב:מרקו פופביץ הוא שחקן שמזכיר מאוד את ג'ון שייר ואת יותם הלפרין ככה שהוא לא נחוץ לסגל הנוכחי של מכבי (בתנאי שהלפרין אכן ישחק במכבי בעונה הבאה).
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־25 אורחים