אשכול המלפפונים / סגל - מחפשים קומבו גארד

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: אשכול המלפפונים / סגל - מחפשים קומבו גארד

הודעהעל ידי אורי » 15 יולי 2011, 08:47

משגעים אותי כל אלה שישר משתיקים את כולם בטענה ''גם בעונה שעברה כולם אמרו שהקבוצה לא תעבור את הטופ 16''\''אתם לא סומכים על בלאט?''
די, יכול להיות שהכל יתחבר כמו שצריך והקבוצה תרוץ נפלא, אבל זה עדיין לא דבר שצריך למנוע מאנשים פה לבטא ת תחושותיהם בנוגע לבנייה. אני מודה שההחתמה של סמית' לא נראית לי, אסור לי לומר זאת כי בלאט הביא אותו? להזכירכם בלאט, שיש לי המון כבוד אליו, אמר בזמנו שהביא שחקן טוב יותר מאנתוני פארקר(קווינסי לואיס), ועד העונה האחרונה במכבי נחשב למאמן די מדשדש ברמת הקבוצות באירופה. הוא רחוק מלהיות חף מטעויות.
נכון לרגע זה מכבי נחלשה(לפחות על הנייר). איבדנו שני שחקנים בלבל בכיר באירופה(פרקינס ואידסון)והבאנו שחקנים פחות טובים, לפחות עד שיוכח אחרת.
אורי

הודעהעל ידי יוסי22 » 15 יולי 2011, 08:51

rc4991 כתב:
שחף כתב:ג'ורדן פארמר הציע את עצמו למכבי לפי ידיעות. זה פחות או יותר האופציה הכי טובה שעלתה עבור מכבי בקיץ האחרון, לאור העובדה שהאיש מחזיק בתעודת זהות כחולה וישחק כישראלי בליגה של קופל.

ישתלם להביא אותו כל עוד הוא יחתום לעונה אחת ואני לא מאמין שזה יקרה אבל נשמע שהוא מאוד מעוניין לשחק במכבי,דווקא אני חושב שבסופו של דבר ביינום יחתום במכבי ללא יציאה לNBA

שתי האופציות לא רעות בכלל , את ביינום בקדנציה הקודמת לא אהבתי אבל קודם כל הוא השתפר מאוד כבר בעונה השניה שלו במכבי ובנוסף מאז עברו כמה שנים כולל עונה פנטסטית ב-NBA .

גם ביינום וגם פארמר יתנו כמעט בוודאות יותר ממה שפרקינס נתן , בוודאי אם מתחשבים בעובדה שמכבי נראו יותר טוב מהרגע שהוא נפצע.

למעשה מכבי שמרה על כל הסגל חוץ מאיידסון שקיבל חוזה שלא קשור לכלום מברצלונה , מכבי בכסף הזה החתימה שני שחקנים מצויינים ( שייר והלפרין ) לעמדה שלא היתה קיימת בקבוצה של השנה החולפת , מה שלטעמי היה עקב האכילס של מכבי לאורך כל העונה והאריכה את החוזה של השחקן הכי חשוב בקבוצה - סופו.

דווקא בעיני להחתמה הסופית של הלפרין יש משמעות גדולה כי איתו אנחנו סוגרים את עמדה 2 עם שני קלעים מצוינים , בעמדה 1 יהיו פארגו ושחקן זר נוסף , עמדות הגבוהים גם בעונה החולפת היו ברמה של טופ אירופי כך שנשאר רק לראות איך סמית משתלב בעמדה 3 במקומו של איידסון .
יוסי22

הודעהעל ידי יוסי22 » 15 יולי 2011, 08:58

אורי כתב:משגעים אותי כל אלה שישר משתיקים את כולם בטענה ''גם בעונה שעברה כולם אמרו שהקבוצה לא תעבור את הטופ 16''\''אתם לא סומכים על בלאט?''
די, יכול להיות שהכל יתחבר כמו שצריך והקבוצה תרוץ נפלא, אבל זה עדיין לא דבר שצריך למנוע מאנשים פה לבטא ת תחושותיהם בנוגע לבנייה. אני מודה שההחתמה של סמית' לא נראית לי, אסור לי לומר זאת כי בלאט הביא אותו? להזכירכם בלאט, שיש לי המון כבוד אליו, אמר בזמנו שהביא שחקן טוב יותר מאנתוני פארקר(קווינסי לואיס), ועד העונה האחרונה במכבי נחשב למאמן די מדשדש ברמת הקבוצות באירופה. הוא רחוק מלהיות חף מטעויות.
נכון לרגע זה מכבי נחלשה(לפחות על הנייר). איבדנו שני שחקנים בלבל בכיר באירופה(פרקינס ואידסון)והבאנו שחקנים פחות טובים, לפחות עד שיוכח אחרת.

במקום פרקינס עוד לא הביאו אף אחד , אז איך הביאו שחקן פחות טוב?

במקומו של איידסון שאף פעם לא התלהבתי ממנו הביאו שחקן כנראה פחות טוב אבל הביאו שני שחקנים לעמדה 2 , משהו שבכלל לא היה קיים בקבוצה של העונה שעברה.

אני לוקח בכל יום נתון את שייר , הלפרין וסמית על פני איידסון בלי להתלבט לשניה .

חוץ מהכל בעמדות הגבוהים נקבל את ליאור , סופו , מאצ'באן והנדריקס עם עוד שנה של ניסיון שזה בעיני יתרון מובהק פלוס שנה נוספת ביחד כשהם כבר מכירים טוב יותר אחד את השני.
יוסי22

הודעהעל ידי אורי » 15 יולי 2011, 09:14

פארגו הוא 2 הרבה יותר טוב משייר(נכון להיום)ובטח שיותר מהלפרין.
ותן לי לספר לך משהו, גם אני לא התלהבתי מאידסון אף פעם, ואני חושב שברצלונה יצאו אדיוטים גמורים כשהסכימו לשלם לו סכומים כאלה, ועדיין הוא שחקן הרבה יותר טוב מסמית'.
נותר רק לחכות ולראות איזה רכז ינחת פה. אולי בסוף פרקינס ישאר, לך תדע.
אורי

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 15 יולי 2011, 09:56

כל מי שחושב שפרקינס יחזור מהפציעה, ויהפוך לשחקן משמעותי בשלבים המכריעים בעונה הבאה, תוך כדי שהוא משתק שחקנים כמו נבארו או דיאמנטידיס, טועה ובגדול.
פרקינס עבר פציעה קשה מאוד וזמן ההחלמה מכזאת פציעה הוא ארוך במיוחד. גם בהנחה והוא יחזור בינואר, מדובר רק בסוף תקופת השיקום ולפני תקופה בה הוא יצטרך להכנס לכושר משחק ולהתחבר לקבוצה.
בפועל, הסיכוי שפרקינס בכלל יזכה לדקות כלשהן בעונה הבאה, הוא די נמוך והסיכוי שהוא יחזור להיות שחקן מוביל, נמוך שבעתיים.
אני גם מזכיר לכולם, שתצוגות ההגנה של פרקינס מול נבארו וגם מול לוגן (בחלק מהמשחקים מול ויטוריה) היו פושרות מאוד, ואני בספק אם הוא יכול לעצור גארדים שהם באמת מהטובים ביותר באירופה (וכל זאת כשהוא לא פצוע).
עם כל הצער שבדבר, החתמתו של פרקינס לעונה הבאה, היא לא מהלך חכם.
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

הודעהעל ידי refael » 15 יולי 2011, 10:00

אפשר להגיד שדי שחפרתם על נושא פרקניס .
זה ברור לכולם ששנה הבאה במכבי הוא לא ישחק גם אם יחלים(יש איזה כמה חודשים עד שהוא נכנס לכושר ובלאט לא ירצה להכניס שחקן באמצע).
בלאט גם אמר לא פעם שהוא מתכוון בוודאות להביא גארד זר במקומו אז הוא 99% לא בתוכניות שלו לעונה הבאה .
תמונה
refael

הודעהעל ידי itai7 » 15 יולי 2011, 10:44

שחף כתב:ג'ורדן פארמר הציע את עצמו למכבי לפי ידיעות. זה פחות או יותר האופציה הכי טובה שעלתה עבור מכבי בקיץ האחרון, לאור העובדה שהאיש מחזיק בתעודת זהות כחולה וישחק כישראלי בליגה של קופל.

אני לא אתפלא אם נראה תבחור פה בקרוב
נערך לאחרונה על ידי itai7 בתאריך 15 יולי 2011, 10:48, נערך פעם אחת בסך הכל.
itai7

הודעהעל ידי יוסי22 » 15 יולי 2011, 10:47

אורי כתב:פארגו הוא 2 הרבה יותר טוב משייר(נכון להיום)ובטח שיותר מהלפרין.
ותן לי לספר לך משהו, גם אני לא התלהבתי מאידסון אף פעם, ואני חושב שברצלונה יצאו אדיוטים גמורים כשהסכימו לשלם לו סכומים כאלה, ועדיין הוא שחקן הרבה יותר טוב מסמית'.
נותר רק לחכות ולראות איזה רכז ינחת פה. אולי בסוף פרקינס ישאר, לך תדע.

פארגו היה רכז כל השנה והוא ימשיך לשחק בעמדה הזו גם בשנה הקרובה , לפני הפציעה של פרקינס מכבי שיחקה עם שני שחקנים שריכזו את המשחק לפרקים אבל נתקעה הרבה פעמים כי פרקינס הוא פשוט לא רכז , בטח לא אחד יעיל שמנווט את ההתקפה במהירות וביעילות , מהרגע שהוא נפצע ההתקפה השתחררה כי פארגו הפך להיות רכז יחיד , בכל מקרה פארגו ישחק כרכז , השאלה היא רק אם השחקן שיבוא יפתח לצידו בחמישיה או שיותם יפתח בחמישיה ( כדי לקבל ממנו תפוקה מלאה עדיף שהוא יפתח בחמישיה כמו בעונת קטשרף) והשחקן הנוסף שיבוא יהיה מחליף ראשון בעמדות הגארד.
יוסי22

הודעהעל ידי yarinsaky » 15 יולי 2011, 11:41

מר חביב אורנג'ד, אני מסכים בהחלט שאין מה לבנות על פרקינס לשנה הבאה, אבל זה קצת לא הוגן להיטפל אליו בזה שהוא לא עצר שחקן
כמו נבארו. את נאברו כשהוא לוהט אף שחקן באירופה לא מסוגל באמת לעצור, לי בכלל לא ברור מדוע הוא עזב את הנ.ב.א, אחד הקלעים
הטבעיים הטובים בעולם.
חוץ מזה אם תיקח כל שחקן במכבי תראה שהיו לו לפחות כמה פעמים תצוגות מביכות, כולל אלו של סופו מול היוונים או מול קאחה לאברול ( האמת שגם מול ירושלים ).

בסך הכול כבר כתבתי שמכבי דווקא בנוייה נכון ובריא לשנה הבאה, רק שזה יהיה קצת חבל אם היא לא תנצל מצב ייחודי שנוצר הקיץ עם השביתה.
אני לא מדבר על להביא כוכבים בעלי חוזים ולהשתגע איתם, בוודאי לא, זה מתכון לאסון.
אבל שחקנים בדרג השני בלי חוזה ? מדוע לא ? הזדמנות חד פעמית.

בכלל, באופן כללי, מכבי צריכה גארד ששומר טוב מאוד , כי החיסרון של פרקינס בלחץ מקדימה והידיים החוטפות של איידסון בכנפיים יחסרו למכבי
בשנה הבאה.
הסגל של מכבי ת"א :

רכזיות - בר רפאלי, אליזבת הארלי
קלעיות - מורן אטיאס, ליב טיילור
סמוליות - ג'יזל, קים קרדישיאן
פאווריות- מייגן פוקס, אולגה קורילנקו
סנטריות - פנלופה קרוז, קייט ווינסלט

מאמנות- שרון סטון, - מישל פייפר, ברוק שילדס
yarinsaky

הודעהעל ידי yellowaura » 15 יולי 2011, 12:25

אני מקווה שלא יחתום פה אף שחקן נ.ב.א בכפוף לתום השביתה.

שחקנים כמו וויד, סטודמאייר וכו' מנצלים את אירופה כאיום ומזלזלים באירופה. אני יכול לומר שזה די אופייני לאמריקאים בתור מי שפגש לא מעט בדרום אמריקה ובמזרח. לאמריקאים יש תפיסה שארה"ב היא מרכז העולם. צריך להביא שחקנים עם גישה רצינית לאירופה. שחקנים כאלה יחתמו לעונה שלמה בלי סעיף יציאה לנ.ב.א.
וויליאמס לא חירטט יותר מדי וחתם תמורת סכום סביר בהחלט לשחקן ברמה שלו (אפילו אם יש סעיף שחרור הוא הראה על רצינות ולא לעג לאירופה כמו שלברון וויד הרבו לעשות בשנים האחרונות).
אני חושב שלרבים מכוכבי העל האמריקאים בנ.ב.א התנפח האגו יותר מדי (וגם לכספי).

לגבי פארמר יש לי תחושה של ניצול מצד הסוכן שלו את העובדה שהוא יהודי על מנת לסדר לו תכנית מגירה יפה למקרה שתהיה שביתה בנ.ב.א.
לדעתי לא צריך לייחס שום חשיבות לעובדה שפארמר יהודי. בליגה שלנו גם ככה יש לנו יתרון מוחלט גם בנוגע לישראלים וגם בנוגע לזרים.
אם פארמר לא רוצה לחתום לכל העונה אני בכיף מוותר עליו. סה"כ הוא לא מדגדג את הרמה של דרון וויליאמס. מדובר בשחקן די בינוני.
העובדה שאתה ב - נ.ב.א לא עושה אותך שווה ולהרבה שחקנים היא מעלה את האגו יותר מדי. כספי יותר טוב מפארגו ?? לא לטעמי.
סגל (שנה הבאה):
C- בלאק*, האנטר*
PF- אנתוני גיל*, כספי, כהן
SF- קאליניץ'*, בראיינט*, זוסמן
SG- ווילבקין*, דורסי*
PG- וולטרס*, גוני די
yellowaura

הודעהעל ידי yarinsaky » 15 יולי 2011, 12:49

האמת שהכדורסל האירופאי בשנים האחרונות מרוויח ביושר את הזלזול בו, בזה שהפך לליגת פיתוח לנ.ב.א ( כל השחקנים הטובים והכשרונות או שמשחקים או בדרך לנ.ב.א, אולי חוץ מנאברו ) ובזה שהוא משלם משכורות עתק לשחקנים שלא באים להתאמץ במיוחד אלא רק להביא " אוכל לילדים " , כמו שהתבטא כוכב אמריקאי אחד פעם.

עדיין זה לא אומר שאם וויד או לברון מגיעים לאירופה הם קולעים כאן 50 נקודות למשחק, זה כבר לא עובד כך. הההגנות באירופה חזקות יותר , צפופות ומתוחכמות יותר ( איזוריות מתחלפות לדוגמא ) וחוסר הריווח יפגע במשחק שלהם.

מה שכן, הייתי מאוד רוצה לראות את דוראנט באירופה, זה שחקן שישתלב מהר מאוד באירופה והוא יהיה בלתי עציר בלי ספק כמעט, ראינו מה הוא עשה באליפות העולם האחרונה לכל הנבחרות האירופאיות.

מכבי באמת לא צריכה להתעסק עם שחקנים עם הילה של כוכבים בעלי חוזים, זה יפגע בה יותר משיועיל. שחקנים מדרג הביניים עם מוסר עבודה
שיתחייבו לשנתיים ועם ניסיון אירופאי או בינלאומי כלשהוא יתאימו למכבי הנוכחית, קבוצה שבנוייה על כך שאין בה כוכבי על וכולם עובדים בשביל
כולם ולמען הקבוצה.
הסגל של מכבי ת"א :

yarinsaky

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 15 יולי 2011, 12:52

yarinsaky כתב:את נאברו כשהוא לוהט אף שחקן באירופה לא מסוגל באמת לעצור, לי בכלל לא ברור מדוע הוא עזב את הנ.ב.א, אחד הקלעים
הטבעיים הטובים בעולם.

בדיוק. שחקנים כמו נבארו ואולי גם דיאמנטידיס, אי-אפשר לעצור ולכן, כל מי שחושב שאם פרקינס היה משחק בגמר היורוליג, הוא היה מצליח לעצור את דיאמנטידיס, טועה. אני בספק אם פרקינס יכל לעזור בהרבה מולו וגם אז, זה היה מתקזז עם יכולת התקפית פושרת שפרקינס היה מביא.
בלי קשר, הפכו כאן את פרקינס לאיזה מפלצת הגנתית שמסוגלת לנטרל כל שחקן באירופה. בפועל, פרקינס הוא שחקן הגנה טוב, אולי אפילו טוב מאוד, אבל בטח שלא מדובר כאן בשחקן הגנה טוב יותר מדיאמנטידיס ובטח שלא יותר מנדב הנפלד.
בכל מקרה, כפי שכתבת, יש שחקנים שאי-אפשר לעצור ובמקרים כאלו, הדרך היחידה לבטל את השפעתם היא בהתקפה ובתחום זה, פרקינס ממש לא מצטיין.

לגבי השביתה, אני כן בעד להביא שחקנים מהדרג השני של האנ.בי.אי ולדעתי, שחקנים כמו לות'ר הד ווויל ביינום דוקא עונים על הגדרה זו ומתאימים למכבי. גם ג'ורדן פארמר (שנמצא בקבוצת איכות גבוהה יותר) יכול להיות רעיון מצויין ומאוד ארצה לראותו כאן.
הבאת סופרטאר שהוא בכמה רמות מעל הקבוצה ו/או צירוף שחקן רק עד תום העונה, הם בעייני מהלכים שגויים ובלי קשר, לדעתי זה די אינפנטילי לפנטז על כל מיני כוכבי-על.
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

הודעהעל ידי Chen » 15 יולי 2011, 13:15

הימור שלי:רק יום שני ידעו מה קורה עם הלפרין(זה לא אומר שידעו דברים אחרים כמו מי במקום)
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Chen

הודעהעל ידי yarinsaky » 15 יולי 2011, 13:20

זו שערוריה שדווקא הלפרין מחזיק את מכבי בביצים ( ;) ) עכשיו ומונע ממנה להבין איזה שחקן היא צריכה עכשיו.
אני מבין שהוא לא אליהו ופיני שוויתרו על כסף כדי להיות במכבי, אבל זה כבר מעיק ועלול לגרום לכך שמכבי תאבד אופציות טובות בשוק שילכו
לקבוצות אחרות, או שהשביתה תיגמר פתאום ונחזור לשוק מצומצם בהרבה.
הסגל של מכבי ת"א :

yarinsaky

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 15 יולי 2011, 13:52

מישהו רשם את זה באינטרבאסקט

Marko Popovic has offers from two respectable Euroleague clubs.

My source says its Maccabi and Caja Laboral.

הלוואי שזה נכון..אני מתה שהוא יבוא למכבי..
וכן,אני יודעת שיש כאלה שלא מתים עליו,בלשון המעטה
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי refael » 15 יולי 2011, 14:19

Holiday_Armadillo כתב:מישהו רשם את זה באינטרבאסקט

לא לרמה של מכבי.
למה את רוצה אותו בכלל הוא לא יתאים לשיטה של מכבי בכלל צריך שחקן הגנה טוב והוא לא .
יש לנו מספיק שחקנים שיכולים לזרוק ל-3 .
תמונה
refael

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 15 יולי 2011, 14:23

6 לב צהוב כתב:
Holiday_Armadillo כתב:מישהו רשם את זה באינטרבאסקט

לא לרמה של מכבי.
למה את רוצה אותו בכלל הוא לא יתאים לשיטה של מכבי בכלל צריך שחקן הגנה טוב והוא לא .
יש לנו מספיק שחקנים שיכולים לזרוק ל-3 .

הוא ממש לא רק לזרוק 3..
אני גם לא חושבת שאנחנו חייבים שחקן הגנה..לי נראה כאילו בלאט מתכנן קבוצה עם סגנון אחר..
חוץ מזה שמותר לי לרצות אותו :happy
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי rc4991 » 15 יולי 2011, 15:05

דווין סמית' בראיון לוואלה:"מכבי זו הזדמנות עבורי לזכות בתארים"
http://sports.walla.co.il/?w=/151/1841099
הרכש החדש של מכבי תל אביב מספר על התקוות מקבוצתו החדשה, הנדודים באירופה ועל זה שהוא בכלל טיפוס ביתי
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי משה » 15 יולי 2011, 15:07

מרקו פופביץ הוא שחקן שמזכיר מאוד את ג'ון שייר ואת יותם הלפרין ככה שהוא לא נחוץ לסגל הנוכחי של מכבי (בתנאי שהלפרין אכן ישחק במכבי בעונה הבאה).
משה

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 15 יולי 2011, 15:11

rc4991 כתב:דווין סמית' בראיון לוואלה:"מכבי זו הזדמנות עבורי לזכות בתארים"
http://sports.walla.co.il/?w=/151/1841099
הרכש החדש של מכבי תל אביב מספר על התקוות מקבוצתו החדשה, הנדודים באירופה ועל זה שהוא בכלל טיפוס ביתי

"אני לא מגיע למכבי לשדרג את מצבי ולעבור לברצלונה. אני חתום במכבי לשנתיים, ולא מסתכל עליה כתחנת מעבר למדרגה הבאה.''
OH NO HE DIDN'T!!

משה כתב:מרקו פופביץ הוא שחקן שמזכיר מאוד את ג'ון שייר ואת יותם הלפרין ככה שהוא לא נחוץ לסגל הנוכחי של מכבי (בתנאי שהלפרין אכן ישחק במכבי בעונה הבאה).

תזכיר לי מתי בפעם האחרונה יותם הלפרין סיים עונה עם מעל ל-5 אסיסטים למשחק..
חוץ מזה שהוא בכלל לא במכבי עדיין
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־25 אורחים