פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
פרסם תגובה

Re: יורוליג מחזור 6: פנאתינייקוס vs מכבי ת

11 נובמבר 2016, 18:16

jol9 כתב:אני עדיין מחכה להימור מסודר

אם אתה מגיע ל- 2 - 6 בעוד שבוע, זה חתום, סגור ונעול. בהנחה שאתה מפסיד לצסק"א פעמיים, ולריאל, פנר ובארסה בחוץ, נותרו לך עוד 17 משחקים שמתוכם אתה צריך לנצח במינימום של המינימום 14 משחקים (גם 14 לא יספיקו אבל אני אלך איתך). בוא נניח שהסיכוי לנצח משחק נתון הוא בממוצע 70% (אני מאוד נדיב), אז הסיכוי של מכבי להגיע ל- 16 נצחונות או יותר הוא 7.5%. הסיכוי להגיע ל- 17 נצחונות (או יותר) הוא 1.9% והסיכוי להגיע ל- 18 הוא 0.25%.

מכבי חייבת לנצח לפחות משחק אחד השבוע הבא בשביל להשאיר לעצמה סיכוי סביר להצלבה. אם מפסידים את שני המחשקים זה גמור.

רוצה להתערב? כבר התערבתי עם טוז'ה.

11 נובמבר 2016, 18:19

roy1000 כתב:
jol9 כתב:אני עדיין מחכה להימור מסודר

אם אתה מגיע ל- 2 - 6 בעוד שבוע, זה חתום, סגור ונעול. בהנחה שאתה מפסיד לצסק"א פעמיים, ולריאל, פנר ובארסה בחוץ, נותרו לך עוד 17 משחקים שמתוכם אתה צריך לנצח במינימום של המינימום 14 משחקים (גם 14 לא יספיקו אבל אני אלך איתך). בוא נניח שהסיכוי לנצח משחק נתון הוא בממוצע 70% (אני מאוד נדיב), אז הסיכוי של מכבי להגיע ל- 16 נצחונות או יותר הוא 7.5%. הסיכוי להגיע ל- 17 נצחונות (או יותר) הוא 1.9% והסיכוי להגיע ל- 18 הוא 0.25%.

מכבי חייבת לנצח לפחות משחק אחד השבוע הבא בשביל להשאיר לעצמה סיכוי סביר להצלבה. אם מפסידים את שני המחשקים זה גמור.

רוצה להתערב? כבר התערבתי עם טוז'ה.

אני חושב שמאזן של 50% יספיק להצלבה. לא מתחייב שמכבי תשיג את זה כמובן.

על זה אני מוכן להתערב...

11 נובמבר 2016, 18:31

jol9 כתב:
yanay21 כתב:כשההפסדים יצטברו מספיק כדי להעיף את רמי, כמו שאמר אור, כבר לא יהיה טעם. אני מעדיף שכבר ישאירו אותו

מה זה לא יהיה טעם? למה לא יהיה טעם?
להיפך. אם העונה תהיה גמורה, יהיה הכי הרבה טעם להביא מאמן שחושבים שיוכל להוביל את המועדון הזה בשנים הבאות, ויעשה את זה בלי הרבה לחץ על ההתחלה.

אני רק מזכיר שפיני גרשון הגיע לקבוצה כשהיתה במצב גרוע, ויורם חרוש פוטר.
פיני לא הצליח להביא את הקבוצה ההיא שלא הוא בנה למשהו גדול מדי באותה עונה, אבל מה היה לאחר מכן זכור היטב לכולנו.

זה אומר, שגם אם העונה הזאת אבודה (והיא לא תהיה בשבועות הקרובים) עדיין זה לא אומר שצריך להשאיר את המצב כמו שהוא.

איזה מאמן יסכים לבוא? כמה מאמנים טובים יושבים ומחכים? ואם הם מחכים בשלב הזה, אולי יש סיבה לזה. בין אם זה קשור לאיכות שלהם, ובין אם זה קשור ברצון שלהם לאמן.

דוגמת פיני גרשון לא מקובלת עליי, מצטער. כי זה אותו טיעון של "תנו לו סיכוי, גם רייס כמעט עף מפה". בהנחה ומביאים את המאמן הנכון, ואת החיזוקים הנכונים(לפחות שני שחקנים), שגם יתאימו למאמן הנכנס, אפשר להוציא מפה משהו. אבל זה כל כך בלתי סביר, אפילו בשביל קבוצה שכן פוגעת בהחלפות שלה, כמו הכוכב נניח, שאנחנו כבר נכנסים לקטגוריה של "אין טעם".

11 נובמבר 2016, 18:35

יש את קזלאוסקס שאם רכז זר מוכן להגיע
יש את קציקאריס שלוטר עכשיו מקובן
ואני מאמין שיש עוד כמה מאמנים שיכולים לבוא בחשבון
השאלה היא מתי מכבי תתעורר ולא אם יש מאמן פנוי
מה שמקרה אין לא יכולים להביא מאמן יש לא רוצים

11 נובמבר 2016, 18:37

jol9 כתב:אני חושב שמאזן של 50% יספיק להצלבה. לא מתחייב שמכבי תשיג את זה כמובן.

על זה אני מוכן להתערב...

אין בעיה. אני מוכן להתערב על שניהם. 50% לא יספיק להצלבה ביורוליג הזה ואם מכבי תהיה ב- 2 - 6 היא לא תגיע ל- 50% בסוף העונה.

11 נובמבר 2016, 18:46

אני מוכן להתערב שמכבי תהיה בהצלבה , רק תהיה יצירתי ...

11 נובמבר 2016, 18:51

yanay21 כתב:
jol9 כתב:
yanay21 כתב:כשההפסדים יצטברו מספיק כדי להעיף את רמי, כמו שאמר אור, כבר לא יהיה טעם. אני מעדיף שכבר ישאירו אותו

מה זה לא יהיה טעם? למה לא יהיה טעם?
להיפך. אם העונה תהיה גמורה, יהיה הכי הרבה טעם להביא מאמן שחושבים שיוכל להוביל את המועדון הזה בשנים הבאות, ויעשה את זה בלי הרבה לחץ על ההתחלה.

אני רק מזכיר שפיני גרשון הגיע לקבוצה כשהיתה במצב גרוע, ויורם חרוש פוטר.
פיני לא הצליח להביא את הקבוצה ההיא שלא הוא בנה למשהו גדול מדי באותה עונה, אבל מה היה לאחר מכן זכור היטב לכולנו.

זה אומר, שגם אם העונה הזאת אבודה (והיא לא תהיה בשבועות הקרובים) עדיין זה לא אומר שצריך להשאיר את המצב כמו שהוא.

איזה מאמן יסכים לבוא? כמה מאמנים טובים יושבים ומחכים? ואם הם מחכים בשלב הזה, אולי יש סיבה לזה. בין אם זה קשור לאיכות שלהם, ובין אם זה קשור ברצון שלהם לאמן.

דוגמת פיני גרשון לא מקובלת עליי, מצטער. כי זה אותו טיעון של "תנו לו סיכוי, גם רייס כמעט עף מפה". בהנחה ומביאים את המאמן הנכון, ואת החיזוקים הנכונים(לפחות שני שחקנים), שגם יתאימו למאמן הנכנס, אפשר להוציא מפה משהו. אבל זה כל כך בלתי סביר, אפילו בשביל קבוצה שכן פוגעת בהחלפות שלה, כמו הכוכב נניח, שאנחנו כבר נכנסים לקטגוריה של "אין טעם".

ינאי, אבל זה על אותו משקל שאמרתי היום בבוקר לגבי השחקנים.
כלומר, אם יש שחקן פנוי עכשיו, אז כנראה שלא מדובר בשחקן גדול.

יש יוצאים מן הכלל, ויש כל מיני דוגמאות.

אני לא מדבר על להמר על מאמן, אלא לבדוק, האם יש מאמן פנוי בשוק (העולמי) שאפשר לראות אותו כמאמן העתיד של המועדון.
מישהו עם רזומה ונסיון ומצד שני לא מישהו שכבר פרש מאימון באופן מעשי (כמו צביקה, איבקוביץ' ופיני).

בסופו של דבר יש 30 קבוצות NBA ו-16 קבוצות יורוליג, כלומר 46 מאמנים תפוסים.
אבל יש הרבה יותר מזה בעולם, ואם יתאמצו, אז אפשר למצוא מישהו מתאים.

הבעייה היא לא כמה משחקים יש או כמה ינצחו
הבעייה מתי מכבי תתעורר ותבצע שינויים
כמו שפנא עשתה והגיבה מהר
אם מכבי תפסיד בשלושה ארבעה משחקי יורו ליג הבאים
המצב שלהם יהיה לא טוב גם מוראלית ואז יהיה מאוד קשה לתקן גם עם שינואים

roy1000 כתב:
jol9 כתב:אני חושב שמאזן של 50% יספיק להצלבה. לא מתחייב שמכבי תשיג את זה כמובן.

על זה אני מוכן להתערב...

אין בעיה. אני מוכן להתערב על שניהם. 50% לא יספיק להצלבה ביורוליג הזה ואם מכבי תהיה ב- 2 - 6 היא לא תגיע ל- 50% בסוף העונה.

אני נכנס בראשון. אין לי שום יכולת (ורצון) לחזות את מכבי בשנים האחרונות.

11 נובמבר 2016, 18:52

יוסי22 כתב:אני מוכן להתערב שמכבי תהיה בהצלבה , רק תהיה יצירתי ...

אם נתעלם מהדעות הקדומות על הקבוצה והמאמן, אז לפי המאזן בלבד, כרגע זה 25% בערך שמכבי תגיע להצלבה. אם מכבי תפסיד את שני המשחקים הקרובים זה יהפוך למספר חד ספרתי נמוך.

על מה בדיוק אתה רוצה להתערב? כמו שיוני שגם מ- 2 - 6 מכבי תגיע להצלבה? או מהמצב הנוכחי?

11 נובמבר 2016, 18:53

roy1000 כתב:

אם נתעלם מהדעות הקדומות על הקבוצה והמאמן, אז לפי המאזן בלבד, כרגע זה 25% בערך שמכבי תגיע להצלבה. אם מכבי תפסיד את שני המשחקים הקרובים זה יהפוך למספר חד ספרתי נמוך.

על מה בדיוק אתה רוצה להתערב? כמו שיוני שגם מ- 2 - 6 מכבי תגיע להצלבה? או מהמצב הנוכחי?

היי... אני לא מתערב על מכבי. אני מתערב על זה שקבוצה במקום השמיני תהיה עם 15 ניצחונות ומטה.

11 נובמבר 2016, 18:57

jol9 כתב:
roy1000 כתב:

היי... אני לא מתערב על מכבי. אני מתערב על זה שקבוצה במקום השמיני תהיה עם 15 ניצחונות ומטה.

לקחתי.

11 נובמבר 2016, 18:58

roy1000 כתב:
jol9 כתב:
roy1000 כתב:

לקחתי.

על מה התערבנו?

אני כבר יודע מה אני אבקש אם אני אנצח.

11 נובמבר 2016, 19:06

jol9 כתב:על מה התערבנו?

לא יודע. ההתערבות כל כך מוטה לטובתי שתבחר מה שבא לך.

11 נובמבר 2016, 19:33

jol9 כתב:
roy1000 כתב:
jol9 כתב:
roy1000 כתב:

לקחתי.

על מה התערבנו?

לפני שאתה מתערב, ומאחר שבוויכוח ביניכם אני נוטה אליך, תדע ש15 הוא אכן מספר גבולי. ב16 אתה יכול להרגיש יותר נוח.
וכדי לאזן, במאזן 2-7, להגיע ל-16 נצחונות זה מאוד מאוד קשה. זה לנצח את כל משחקי הבית שלך (לא סביר כשלעצמו) ועוד כמחצית ממשחקי החוץ שנותרו.

11 נובמבר 2016, 19:40

roy1000 כתב:

אם אני מנצח, אתה מצטרף לצוות הניהול של הפורום.

11 נובמבר 2016, 19:41

argof כתב:
לפני שאתה מתערב, ומאחר שבוויכוח ביניכם אני נוטה אליך, תדע ש15 הוא אכן מספר גבולי. ב16 אתה יכול להרגיש יותר נוח.
וכדי לאזן, במאזן 2-7, להגיע ל-16 נצחונות זה מאוד מאוד קשה. זה לנצח את כל משחקי הבית שלך (לא סביר כשלעצמו) ועוד כמחצית ממשחקי החוץ שנותרו.

האמת שרציתי להגיד 16, אבל אמרתי, נזרום עם הממוצע שלי.

ד"א, אני עדיין שוקל בחיוב לעשות איזשהי סימולציה קטנה במטלב ולראות.

Re: יורוליג מחזור 6: פנאתינייקוס vs מכבי ת"א, חמישי, 21:15

11 נובמבר 2016, 20:01

יוני, האמת שקצת משעמם לי. אני אנסה לבנות איזשהי סימולציה מחר בגאווה לשאר 24 המחזורים, נראה אם זה ברמה שלי.

11 נובמבר 2016, 20:34

jol9 כתב:
roy1000 כתב:

אם אני מנצח, אתה מצטרף לצוות הניהול של הפורום.

איך הוא יתאושש מעונש כזה? ואם הוא מנצח טראמפ מפנה לו את המקום?

11 נובמבר 2016, 20:49

איתי-שגב כתב:יוני, האמת שקצת משעמם לי. אני אנסה לבנות איזשהי סימולציה מחר בגאווה לשאר 24 המחזורים, נראה אם זה ברמה שלי.

יאללה, לך על זה...
פרסם תגובה