המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
MaccabiTA כתב:yanay21 כתב:MaccabiTA כתב:yanay21 כתב:MaccabiTA כתב:בסוף אני אבקר פה כל כך הרבה שכל הבילד-אפ הזה היה לחינם
הלוואי((((((((((((((((((((((((((((((
תקשיב, אשכרה לא יהיה לי עם מי לדבר על הספרס. יש איזה חבר מהלימודים שחלקתי איתו את הליג פאס שלי, וכל הזמן אני מקווה שהוא ישתעמם ויראה את המשחקים של הספרס, סתם ככה. לא קורה
את מי הבחור אוהד?
שום קבוצה מסויימת. היסטורית, אוהד של הסיקסרז של אייברסון()
אייברסון היה שחקן מרגש
מעניין אם הוא הייתי צופה בו ממקום יותר מודע אם הוא היה בשבילי יותר איזאה תומאס (של בוסטון, כמובן) או יותר ראסל ווסטברוק
roy1000 כתב:אני לא מבין למה גבר שקונה טמפונים צריך לקבל מבטים? זה נראה לך בשבילי?
roy1000 כתב:אני לא מבין למה גבר שקונה טמפונים צריך לקבל מבטים? זה נראה לך בשבילי?
roy1000 כתב:yanay21 כתב:roy1000 כתב:yanay21 כתב:roy1000 כתב:
לא. יש רק מקום אחד בארהב שבו אתה יכול לעשות דוקטורט ולהישאר בתור סגל. שם עשיתי את הדוקטורט.
מבלי להסגיר את שם האוניברסיטה, איך זה? כלומר, למה דווקא המוסד הזה, ולמה אחרים לא?
כללים של המוסד. ברוב המקומות לא רוצים שיהיה ניגוד אינטרסים בין הסגל ולכן דוקטורנטים לא יכולים לקבל משרה באותו המוסד. רק מוסד אחד בארהב סוטה מהמדיניות הזו. למה דווקא זה? אגו.
ועוד חפירה אחרונה-זו הייתה בחירה מכוונת שלך? כלומר, עשית דווקא שם את הדוקטורט כי רצית להישאר באותו מקום שבו כתבת את הדוקטורט, או שזה יצא ממש במקרה?
זה היה המקום הכי טוב שהתקבלתי אליו.
jol9 כתב:roy1000 כתב:yanay21 כתב:roy1000 כתב:yanay21 כתב:
מבלי להסגיר את שם האוניברסיטה, איך זה? כלומר, למה דווקא המוסד הזה, ולמה אחרים לא?
כללים של המוסד. ברוב המקומות לא רוצים שיהיה ניגוד אינטרסים בין הסגל ולכן דוקטורנטים לא יכולים לקבל משרה באותו המוסד. רק מוסד אחד בארהב סוטה מהמדיניות הזו. למה דווקא זה? אגו.
ועוד חפירה אחרונה-זו הייתה בחירה מכוונת שלך? כלומר, עשית דווקא שם את הדוקטורט כי רצית להישאר באותו מקום שבו כתבת את הדוקטורט, או שזה יצא ממש במקרה?
יותר טוב מביר זית? לא מאמין.
ד"א עשית שם גם דוקטורט וגם פוסט?
מתי תהיה פרופסור? מה זה אומר בעצם לעבור מלהיות דוקטור לפרופסור?
roy1000 כתב:ראיתי שוב את החתולה, אבל יצאתי גבר ולא נקמתי.
yanay21 כתב:טוב, אני אציין את זה פה, כדי שזה יהיה חקוק בזיכרון הפורומי לעולמי עד-יבזורי ביקש לינק למשחק מול אילת, ונתתי לו לינק לאתר של הפועל חולון. לדעתי זה ממש מצחיק.
yanay21 כתב:jol9 כתב:roy1000 כתב:yanay21 כתב:roy1000 כתב:
יותר טוב מביר זית? לא מאמין.
ממה שאני יודע, ההבדל בין דוקטור לפרופסור זה פשוט עניין של וועדה שמעריכה את הבנאדם כל כמה זמן, ובודקת אם הוא פירסם מספיק מאמרים נחשבים וכאלה דברים. זה עניין של פז"ם, ושל להיות מספיק טוב במה שאתה עושה. או לפחות מספיק ידוע
jol9 כתב:יותר טוב מביר זית? לא מאמין.
MaccabiTA כתב:yanay21 כתב:טוב, אני אציין את זה פה, כדי שזה יהיה חקוק בזיכרון הפורומי לעולמי עד-יבזורי ביקש לינק למשחק מול אילת, ונתתי לו לינק לאתר של הפועל חולון. לדעתי זה ממש מצחיק.
לעולמי עד שכרמל תעלים את הת'רד
yanay21 כתב:MaccabiTA כתב:yanay21 כתב:טוב, אני אציין את זה פה, כדי שזה יהיה חקוק בזיכרון הפורומי לעולמי עד-יבזורי ביקש לינק למשחק מול אילת, ונתתי לו לינק לאתר של הפועל חולון. לדעתי זה ממש מצחיק.
תקשיב, זה ממש כואב לי, הקטע הזה. זה היה ת'רד ממש טוב. אני מרגיש כאילו גידלתי חיה, ואז באה כרמל ודרסה אותה מול הפרצוף שלי
MaccabiTA כתב:yanay21 כתב:MaccabiTA כתב:yanay21 כתב:טוב, אני אציין את זה פה, כדי שזה יהיה חקוק בזיכרון הפורומי לעולמי עד-יבזורי ביקש לינק למשחק מול אילת, ונתתי לו לינק לאתר של הפועל חולון. לדעתי זה ממש מצחיק.
תקשיב, זה ממש כואב לי, הקטע הזה. זה היה ת'רד ממש טוב. אני מרגיש כאילו גידלתי חיה, ואז באה כרמל ודרסה אותה מול הפרצוף שלי
עם משאית
yanay21 כתב:MaccabiTA כתב:yanay21 כתב:MaccabiTA כתב:yanay21 כתב:טוב, אני אציין את זה פה, כדי שזה יהיה חקוק בזיכרון הפורומי לעולמי עד-יבזורי ביקש לינק למשחק מול אילת, ונתתי לו לינק לאתר של הפועל חולון. לדעתי זה ממש מצחיק.
עם משאית
זו בדיחה לסביות מצויינת. רק חסר שזה היה ברוורס
yanay21 כתב:MaccabiTA כתב:yanay21 כתב:MaccabiTA כתב:yanay21 כתב:טוב, אני אציין את זה פה, כדי שזה יהיה חקוק בזיכרון הפורומי לעולמי עד-יבזורי ביקש לינק למשחק מול אילת, ונתתי לו לינק לאתר של הפועל חולון. לדעתי זה ממש מצחיק.
עם משאית
זו בדיחה לסביות מצויינת. רק חסר שזה היה ברוורס
yanay21 כתב:וואי, אני לא חד היום. מבטיח שאם זו לא הייתה כרמל, הייתי קולט את זה
Holiday_Armadillo כתב:yanay21 כתב:וואי, אני לא חד היום. מבטיח שאם זו לא הייתה כרמל, הייתי קולט את זה
האמת שבצבא נורא רציתי להיות נהגת משאית בשביל שמישהו אחר יישלם לי על הרישיון (הכללי, לא למשאיות)
לא יצא
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־8 אורחים