המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
שמואל1 כתב:הוא הגיע לירושלים כדי לחבור לפיאנג'יאני (המאמן שהוא משחק הכי טוב תחתיו) ולחזור לכושר לקראת העונה הבאה.
כסף לא חסר לו. הוא עדיין תחת חוזה במילאנו למיטב ידיעתי.
roy1000 כתב:אילת מובילה את הליגה עם תקציב של 3 מליון דולר אבל קטש מאמן גרוע.
מכבי מפסידה 10 משחקים ברציפות בליגה, אבל בגאצקיס מאמן גדול שאלמלא פדרמן המנוול מפריע לו הוא לוקח עם מכבי את היורוליג ונכנס ל- hall of fame.
#הגיון_של_פורום_צהבת
שמואל1 כתב:שועל כתב:שמואל1 כתב:felix_r כתב:שמואל1 כתב:http://www.euroleague.net/competition/p ... code=E2015
20 נק' למשחק ביורוליג. באיזה עולם זה נורא?
זה 6 משחקים בתחילת העונה ואז נפצע. תתעורר
מה זה קשור מתי היו המשחקים? 20 נק' למשחק ביורוליג זה מרשים, בטח לא נורא.
ג'נטילה הוא שחקן שכולם היו שמחים שיגיע לכאן.
http://www.eurocupbasketball.com/eurocu ... code=U2015
וזה וודאי משנה במה משחקים מדובר.
הוא נכשל כשחקן מרכזי, זה בטוח.
בסך הכל 4 משחקי יורוקאפ אחרי פציעה. לא אומר יותר מידי.
ג'נטילה שחקן טופ יורוליג שסובל מעונה לא טובה ואני לא חושב שיש על כך עוררין.
roy1000 כתב:שמואל1 כתב:הוא הגיע לירושלים כדי לחבור לפיאנג'יאני (המאמן שהוא משחק הכי טוב תחתיו) ולחזור לכושר לקראת העונה הבאה.
אני חושב שהביאו אותו בתור טובה לפיאנג'יאני ונראה לי שהוא לוקח את זה רחוק מדי. מקצועית, הוא לא אמור לשחק.
שמואל1 כתב:roy1000 כתב:שמואל1 כתב:הוא הגיע לירושלים כדי לחבור לפיאנג'יאני (המאמן שהוא משחק הכי טוב תחתיו) ולחזור לכושר לקראת העונה הבאה.
אני חושב שהביאו אותו בתור טובה לפיאנג'יאני ונראה לי שהוא לוקח את זה רחוק מדי. מקצועית, הוא לא אמור לשחק.
הוא לא היה גרוע היום. הם מנסים להרוויח אותו לפלייאוף, ובצדק מבחינתם.
roy1000 כתב:אילת מובילה את הליגה עם תקציב של 3 מליון דולר אבל קטש מאמן גרוע.
מכבי מפסידה 10 משחקים ברציפות בליגה, אבל בגאצקיס מאמן גדול שאלמלא פדרמן המנוול מפריע לו הוא לוקח עם מכבי את היורוליג ונכנס ל- hall of fame.
#הגיון_של_פורום_צהבת
אחדשיודע כתב:בוא נביא את קטש למכבי.
roy1000 כתב:אחדשיודע כתב:בוא נביא את קטש למכבי.
כל מי שלא עונה להגדרה של "גרוע" צריך להביא למכבי?
קטש מאמן מספיק זמן בשביל לדעת מה הוא - הוא בינוני. היו לו עונות טובות ועונות גרועות.
אם אפשר לדרג את המאמנים בליגה, אז זה היה הולך משהו כזה:
1. X
2. Y
3. Z
.
.
.
12. בגאצקיס
אחדשיודע כתב:לא אמרתי שהוא גרוע, אבל הוא עוד מאמן. עוד מאמן שלא היה משנה שום דבר ממכבי הנוכחית.
בוא לא נגיע למסקנות על מאמנים/קבוצות עפ"י ליגת הפח שלנו. זה מביך.
felix_r כתב:
roy1000 כתב:felix_r כתב:
ומה עשה פרנקו ביורוקאפ? פיאנג'יאני הוא בברור מאמן ליגה גרוע, אבל הוא סיפק את הסחורה ביורוקאפ.
פרנקו הוא אחד ממאמני הליגה הטובים, אבל באירופה אין לו מה למכור.
felix_r כתב:A_P_18 כתב:רגע השיא במשחק,דקה וחצי לסיום ההארכה טיים אאוט ירושלים,
גלדסטון בדיווח מהספסל הירושלמי "הולכים לסטודמייר בפוסט"
רק חבל שסוטדמאייר עם 5 עבירות.
אין סוף לדיווחים הכושלים והמומצאים של הבנאדם הזה.
אתה טועה. אמארה לא עשה 5 עבירות.
מי שיצא ב 5 עבירות זה האוול
A_P_18 כתב:אתם באמת חושבים שמכבי כל כך גרועה בגלל המאמן?
זה סגל השחקנים (מה שנשאר ממנו) הכי מטומטם שראיתי,לא קטש ולא פופוביץ היו גורמים לחבורת מפגרים הזאת להיראות טוב.
זה סגל השחקנים (מה שנשאר ממנו) הכי מטומטם שראיתי,לא קטש ולא פופוביץ היו גורמים לחבורת מפגרים הזאת להיראות טוב.
roy1000 כתב:A_P_18 כתב:אתם באמת חושבים שמכבי כל כך גרועה בגלל המאמן?
יכול להיות שלא קטש ולא פופוביץ' היו גורמים לחבורת ה"מפגרים" הזו להיראות טוב (למרות שהם נראו טוב יותר תחת רמי הדר המושמץ).
אבל אף מאמן בעולם לא היה גורם להן להיראות גרוע כמו שאדון בגאצקיס גורם. גם מאמן נוער היה עושה עבודה יותר טובה מבגאצקיס.
זה שבגאצקיס הוא לא הבעיה היחידה לא משנה את העובדה שמדובר במאמן הכי גרוע בתולדות המועדון.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Cobra, Google [Bot] ו־22 אורחים