המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
ankram כתב:jol9 כתב:MTA2311 כתב:חחחחחחח רמז משהו על אבי אבן ונפתחו שערי הגיהנום.
בלתי נתפס העניין הזה.
דני, ניקולה ואבי יוצאים נקיים מכל דבר, וזה הדבר המשותף היחיד שיש, שקשור לצד המקצועי, לשנות החורבן האחרונות
של המועדון הזה.
רק בהנהלת מכבי הם יוצאים נקיים, אין מישהו בעולם הספורט שחושב שהם נקיים.
Sent from my iPhone using Tapatalk
TAYO כתב:ספאחייה לא הבעיה, אפילו שמאמן טוב היה יכול לשפר את מצבנו. הבעיה היא כמובן הניהול. יהיה מעניין לראות לאן יוביל התהליך הזה, כאשר אחרי עונת נפל כמות המנויים תצנח.
jol9 כתב:ankram כתב:jol9 כתב:MTA2311 כתב:חחחחחחח רמז משהו על אבי אבן ונפתחו שערי הגיהנום.
בלתי נתפס העניין הזה.
דני, ניקולה ואבי יוצאים נקיים מכל דבר, וזה הדבר המשותף היחיד שיש, שקשור לצד המקצועי, לשנות החורבן האחרונות
של המועדון הזה.
אני לא בטוח. תשמע קצת דיבורים בתכניות הספורט. ניקולה חוטף אש, אבל דני ואבי בכלל לא מוזכרים ב90% מהזמן.
האשמה תמיד הולכת על המאמן, וזה בסה"כ הגיוני וסביר בהתחשב בזה שמכבי נכשלת באופן מכפיר כבר במשך 4 עונות רצופות
ובזמן הזה עברו כאן איזה עשרה מאמנים כבר, אבל שלישיית נאד המדוברת נמצאת במקומה.
jol9 כתב:ankram כתב:jol9 כתב:MTA2311 כתב:חחחחחחח רמז משהו על אבי אבן ונפתחו שערי הגיהנום.
בלתי נתפס העניין הזה.
של המועדון הזה.
אני לא בטוח. תשמע קצת דיבורים בתכניות הספורט. ניקולה חוטף אש, אבל דני ואבי בכלל לא מוזכרים ב90% מהזמן.
האשמה תמיד הולכת על המאמן, וזה בסה"כ הגיוני וסביר בהתחשב בזה שמכבי נכשלת באופן מכפיר כבר במשך 4 עונות רצופות
ankram כתב:TAYO כתב:ספאחייה לא הבעיה, אפילו שמאמן טוב היה יכול לשפר את מצבנו. הבעיה היא כמובן הניהול. יהיה מעניין לראות לאן יוביל התהליך הזה, כאשר אחרי עונת נפל כמות המנויים תצנח.
כבר 4 שנים מדברים על זה , בפועל תמיד יהיה אפשר למצוא 9000-10000 מפגרים.
ankram כתב:jol9 כתב:ankram כתב:jol9 כתב:MTA2311 כתב:חחחחחחח רמז משהו על אבי אבן ונפתחו שערי הגיהנום.
בלתי נתפס העניין הזה.
של המועדון הזה.
זה לא רק נובע מזה , זה גם נובע מהגזענות הבוטה אצל "פרשני" הספורט , קל לצלוב את ניקולה ואת ספחיה , הישראלים יוצאים ללא פגע. דני ואבן חטפו לפני כמה שנים מפיני , בצורה די מדוייקת.
MTA2311 כתב:jol9 כתב:ankram כתב:jol9 כתב:MTA2311 כתב:חחחחחחח רמז משהו על אבי אבן ונפתחו שערי הגיהנום.
בלתי נתפס העניין הזה.
של המועדון הזה.
אין סיבה שדני, שלא מחזיק תפקיד רשמי במועדון בכלל, יספוג אש לפני אבא שלו. שם הכל מתחיל ונגמר.
MTA2311 כתב:חחחחחחח רמז משהו על אבי אבן ונפתחו שערי הגיהנום.
זה גם מה שאני הבנתי, הרי הוא לא יעביר ביקורת על סקאוטינג בגלל משחק מסויים, אבל זה נחמד שזה גרם לזהtoja27 כתב:MTA2311 כתב:חחחחחחח רמז משהו על אבי אבן ונפתחו שערי הגיהנום.
יש סיכוי שבמקרה הזה הכוונה הייתה לעוזרי המאמנים( כנראה העוזר השני) שלפי מה שאני יודע אחראיים לסקאוטינג על הקבוצות היריבות.
Holiday_Armadillo כתב:מעניין מה הייתה האג'נדה שלהם בציוץ הזה עם הניסוח הספציפי הזה, אני צריכה איזה פרופסור שיסביר לי
Holiday_Armadillo כתב:או, שזאת אשמת ההנהלה שלא הביאה חיזוק בשביל שספאחיה יוכל להוציא את הכדור מהידיים של קיין
Holiday_Armadillo כתב:או, שזאת אשמת ההנהלה שלא הביאה חיזוק בשביל שספאחיה יוכל להוציא את הכדור מהידיים של קיין
A.Parker כתב:מדהים שאמרו לו להגיד בתחילת המסע"ת שהביקורת שלו על הסקאוטינג לא כוונה למחלקת הסקאטוניג ובעיקר לא לאבי אבן
SirCharles כתב:A.Parker כתב:מדהים שאמרו לו להגיד בתחילת המסע"ת שהביקורת שלו על הסקאוטינג לא כוונה למחלקת הסקאטוניג ובעיקר לא לאבי אבן
ברצינות? הוא אשכרה הזכיר את אבן?
אני לא מבין את זה... מאיפה האבי אבן הלא יוצלח הזה הגיע לחיינו? אני מצליח להבין למה ניקולה ורגב תקועים לנו כמו עצם בגרון אבל למה הוא? לא נראה לי שהוא היה מושקע בבנק של פנאן אז איזה סוד נורא הוא כבר יודע על הבעלים? או שהוא המאהב הסודי של דני... לא ברור הקטע הזה. כמה כישלונות בנאדם צריך לבצע לפני שמפטרים אותו?
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], שמוליק ו־22 אורחים