נבן ספאחיה

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: נבן ספאחיה

הודעהעל ידי TAYO » 06 נובמבר 2018, 14:06

ספאחייה לא הבעיה, אפילו שמאמן טוב היה יכול לשפר את מצבנו. הבעיה היא כמובן הניהול. יהיה מעניין לראות לאן יוביל התהליך הזה, כאשר אחרי עונת נפל כמות המנויים תצנח.

Sent from my iPhone using Tapatalk
סמל אישי של המשתמש
TAYO

הודעהעל ידי jol9 » 06 נובמבר 2018, 14:08

ankram כתב:
jol9 כתב:
MTA2311 כתב:חחחחחחח רמז משהו על אבי אבן ונפתחו שערי הגיהנום.

בלתי נתפס העניין הזה.
דני, ניקולה ואבי יוצאים נקיים מכל דבר, וזה הדבר המשותף היחיד שיש, שקשור לצד המקצועי, לשנות החורבן האחרונות
של המועדון הזה.

רק בהנהלת מכבי הם יוצאים נקיים, אין מישהו בעולם הספורט שחושב שהם נקיים.

אני לא בטוח. תשמע קצת דיבורים בתכניות הספורט. ניקולה חוטף אש, אבל דני ואבי בכלל לא מוזכרים ב90% מהזמן.
האשמה תמיד הולכת על המאמן, וזה בסה"כ הגיוני וסביר בהתחשב בזה שמכבי נכשלת באופן מכפיר כבר במשך 4 עונות רצופות
ובזמן הזה עברו כאן איזה עשרה מאמנים כבר, אבל שלישיית נאד המדוברת נמצאת במקומה.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי ankram » 06 נובמבר 2018, 14:09

TAYO כתב:ספאחייה לא הבעיה, אפילו שמאמן טוב היה יכול לשפר את מצבנו. הבעיה היא כמובן הניהול. יהיה מעניין לראות לאן יוביל התהליך הזה, כאשר אחרי עונת נפל כמות המנויים תצנח.

כבר 4 שנים מדברים על זה , בפועל תמיד יהיה אפשר למצוא 9000-10000 מפגרים.
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי ankram » 06 נובמבר 2018, 14:11

jol9 כתב:
ankram כתב:
jol9 כתב:

בלתי נתפס העניין הזה.
דני, ניקולה ואבי יוצאים נקיים מכל דבר, וזה הדבר המשותף היחיד שיש, שקשור לצד המקצועי, לשנות החורבן האחרונות
של המועדון הזה.

אני לא בטוח. תשמע קצת דיבורים בתכניות הספורט. ניקולה חוטף אש, אבל דני ואבי בכלל לא מוזכרים ב90% מהזמן.
האשמה תמיד הולכת על המאמן, וזה בסה"כ הגיוני וסביר בהתחשב בזה שמכבי נכשלת באופן מכפיר כבר במשך 4 עונות רצופות

זה לא רק נובע מזה , זה גם נובע מהגזענות הבוטה אצל "פרשני" הספורט , קל לצלוב את ניקולה ואת ספחיה , הישראלים יוצאים ללא פגע. דני ואבן חטפו לפני כמה שנים מפיני , בצורה די מדוייקת.
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי MTA2311 » 06 נובמבר 2018, 14:11

jol9 כתב:
ankram כתב:
jol9 כתב:

בלתי נתפס העניין הזה.
של המועדון הזה.

אין סיבה שדני, שלא מחזיק תפקיד רשמי במועדון בכלל, יספוג אש לפני אבא שלו. שם הכל מתחיל ונגמר.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי TAYO » 06 נובמבר 2018, 14:22

ankram כתב:
TAYO כתב:ספאחייה לא הבעיה, אפילו שמאמן טוב היה יכול לשפר את מצבנו. הבעיה היא כמובן הניהול. יהיה מעניין לראות לאן יוביל התהליך הזה, כאשר אחרי עונת נפל כמות המנויים תצנח.

כבר 4 שנים מדברים על זה , בפועל תמיד יהיה אפשר למצוא 9000-10000 מפגרים.

אני מעריך בזהירות שהשנה מכרו פחות מנויים מהשנה שעברה ופחות מזו שלפניה ובשנה הבאה נראה קריסה.

סמל אישי של המשתמש
TAYO

הודעהעל ידי jol9 » 06 נובמבר 2018, 14:23

ankram כתב:
jol9 כתב:
ankram כתב:
jol9 כתב:

בלתי נתפס העניין הזה.
של המועדון הזה.

זה לא רק נובע מזה , זה גם נובע מהגזענות הבוטה אצל "פרשני" הספורט , קל לצלוב את ניקולה ואת ספחיה , הישראלים יוצאים ללא פגע. דני ואבן חטפו לפני כמה שנים מפיני , בצורה די מדוייקת.

זה נכון במידה, אבל יש לזה גם הצדקה. מה לעשות ששתי הדמויות המובילות בצד המקצועי הם זרים? גם ישראלים חטפו לא מעט ביקורת, אם כי כאן זה הרבה יותר אינטרסנטי.

דני ואבן חטפו לפני כמה שנים - זה בדיוק העניין. הם צריכים לחטוף כל הזמן, כי הם הגורם המשותף היחיד לכל הבזיונות האלה.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 06 נובמבר 2018, 14:28

MTA2311 כתב:
jol9 כתב:
ankram כתב:
jol9 כתב:

בלתי נתפס העניין הזה.
של המועדון הזה.

אין סיבה שדני, שלא מחזיק תפקיד רשמי במועדון בכלל, יספוג אש לפני אבא שלו. שם הכל מתחיל ונגמר.

דבר ראשון, זה כבר לא נכון: http://maccabi.co.il/owners.asp

דבר שני, דני הרבה יותר מעורב בחלק המקצועי לאורך השנים, ועיקר הביקורת היא בצד הזה

דבר שלישי, אם דייויד צריך לספוג אש (והוא צריך מן הסתם), אז גם הבעלים האחרים צריכים, אבל הנטייה היא להגיד - הם
מביאים את הכסף, ואחרים מנהלים אותו, מה שלא נכון, אבל תפס בתקשורת.

בשורה התחתונה, דייויד פדרמן נמצא במכבי כבר הרבה מאוד שנים, והיה שותף להרבה הצלחות וכשלונות. הבן שלו
נהיה פעיל מאוד רק במספר השנים האחרונות, שהן השנים הכי גרועות בתולדות המועדון. זה הדבר היחיד שגורם לי
למקד את הביקורת כלפיו על פני אבא שלו.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי MTA2311 » 06 נובמבר 2018, 14:44

כבר ניהלנו את הויכוח הזה מספיק פעמים, אין טעם להיכנס אליו שוב.

אם באים בטענות אל דני אז אפשר גם לבוא בטענות לספאחיה, אין הבדל.

פדרמן הוא האיש החזק במועדון, וככזה האש צריכה להיות בכיוון שלו.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי toja27 » 06 נובמבר 2018, 18:05

יש סיכוי שבמקרה הזה הכוונה הייתה לעוזרי המאמנים( כנראה העוזר השני) שלפי מה שאני יודע אחראיים לסקאוטינג על הקבוצות היריבות.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 06 נובמבר 2018, 18:19

toja27 כתב:

יש סיכוי שבמקרה הזה הכוונה הייתה לעוזרי המאמנים( כנראה העוזר השני) שלפי מה שאני יודע אחראיים לסקאוטינג על הקבוצות היריבות.
זה גם מה שאני הבנתי, הרי הוא לא יעביר ביקורת על סקאוטינג בגלל משחק מסויים, אבל זה נחמד שזה גרם לזה
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 06 נובמבר 2018, 20:57

מעניין מה הייתה האג'נדה שלהם בציוץ הזה עם הניסוח הספציפי הזה, אני צריכה איזה פרופסור שיסביר לי

תמונה
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי SirCharles » 06 נובמבר 2018, 21:12

Holiday_Armadillo כתב:מעניין מה הייתה האג'נדה שלהם בציוץ הזה עם הניסוח הספציפי הזה, אני צריכה איזה פרופסור שיסביר לי

תמונה

פשוט מאוד. התחלף להם הU בA בCHAMP.
SirCharles

הודעהעל ידי SirCharles » 06 נובמבר 2018, 22:20

אני חייב להגיד משהו על הקטעים שבהם קיין מרכז את המשחק. עם כמה שאני מתכווץ בכסא מלראות את הרגעים האלו, האשמה היא לא בשחקן אלא לגמרי על המאמן.
יש עוד סוגי התקפה חוץ מרכז שעושה פיקנרול עם גבוה או חותך את ההגנה ומסיים או מוציא כדור החוצה - שני דברים שקיין לא מצטיין בהם בלשון המעטה. אפשר לעשות התקפה כמעט בלי כדרורים (גל מקל ויוגב אוחיון הרגע התעוררו בזיעה קרה), להריץ חסימות לקלע כמו רול, בקדור לזוסמן או קיין, פוסטאפ לאובריינט, משחק בין גבוהים מההייפוסט עם קלויארו, לא חסר סוגי התקפות שאפשר להריץ גם בלי רכז. אבל העובדה שספחיה פעם אחר פעם תוקע את הכדור בידיים של קיין ונותן לו להחליט בסבבה שלו מה לעשות ובסוף לחדור על כל ההגנה או לשחרר שלשה עם יד בפנים, מראה כמה הקבוצה הזו לא מאומנת בשיט (ואני לא מדבר בכלל על ההגנה שבהיעדר בלאק כל פיקנרול פשוט שובר אותה).
SirCharles

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 06 נובמבר 2018, 23:02

או, שזאת אשמת ההנהלה שלא הביאה חיזוק בשביל שספאחיה יוכל להוציא את הכדור מהידיים של קיין
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי toja27 » 06 נובמבר 2018, 23:35

Holiday_Armadillo כתב:או, שזאת אשמת ההנהלה שלא הביאה חיזוק בשביל שספאחיה יוכל להוציא את הכדור מהידיים של קיין

אני לא חושב שזה רק עניין של סגל קצר. כשאתה רואה את קיין לוקח זריקה בהתקפה אחרונה גם כשוולבקין על המגרש פעם אחר פעם, אתה מבין שיש לו גב מהמאמן. ואם אין לו גב והוא עושה משהו בניגוד לרצון המאמן, אז ספאחיה היה אמור להבהיר לו בצורה כזאת או אחרת שיהיו לזה השלכות. וזה לא קרה ממה שראיתי
שתי האפשרויות לא מתקבלות בעיני.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי SirCharles » 07 נובמבר 2018, 01:44

Holiday_Armadillo כתב:או, שזאת אשמת ההנהלה שלא הביאה חיזוק בשביל שספאחיה יוכל להוציא את הכדור מהידיים של קיין

ברור שההנהלה אשמה שלא הביאה חיזוק מיידי, אבל כפי שכתבתי אפשר לשחק לפרקים גם בלי רכז טבעי אם יש תרגילים מסודרים ותנועה בהתקפה, מה שאין במכבי, מלבד כמה הנד אופס בתחילת כל התקפה שלאחריהם חצי מהשחקנים בקבוצה שוכחים את המשך התרגיל (שימו לב לאובריינט - הוא באופן קבוע לא יודע אם הוא צריך לחסום למישהו ולאן הוא אמור לנוע בלי הכדור).
SirCharles

הודעהעל ידי A.Parker » 07 נובמבר 2018, 21:41

מדהים שאמרו לו להגיד בתחילת המסע"ת שהביקורת שלו על הסקאוטינג לא כוונה למחלקת הסקאטוניג ובעיקר לא לאבי אבן
A.Parker

הודעהעל ידי SirCharles » 07 נובמבר 2018, 22:15

A.Parker כתב:מדהים שאמרו לו להגיד בתחילת המסע"ת שהביקורת שלו על הסקאוטינג לא כוונה למחלקת הסקאטוניג ובעיקר לא לאבי אבן

ברצינות? הוא אשכרה הזכיר את אבן?
אני לא מבין את זה... מאיפה האבי אבן הלא יוצלח הזה הגיע לחיינו? אני מצליח להבין למה ניקולה ורגב תקועים לנו כמו עצם בגרון אבל למה הוא? לא נראה לי שהוא היה מושקע בבנק של פנאן אז איזה סוד נורא הוא כבר יודע על הבעלים? או שהוא המאהב הסודי של דני... לא ברור הקטע הזה. כמה כישלונות בנאדם צריך לבצע לפני שמפטרים אותו?
SirCharles

הודעהעל ידי A.Parker » 07 נובמבר 2018, 22:23

SirCharles כתב:
A.Parker כתב:מדהים שאמרו לו להגיד בתחילת המסע"ת שהביקורת שלו על הסקאוטינג לא כוונה למחלקת הסקאטוניג ובעיקר לא לאבי אבן

ברצינות? הוא אשכרה הזכיר את אבן?
אני לא מבין את זה... מאיפה האבי אבן הלא יוצלח הזה הגיע לחיינו? אני מצליח להבין למה ניקולה ורגב תקועים לנו כמו עצם בגרון אבל למה הוא? לא נראה לי שהוא היה מושקע בבנק של פנאן אז איזה סוד נורא הוא כבר יודע על הבעלים? או שהוא המאהב הסודי של דני... לא ברור הקטע הזה. כמה כישלונות בנאדם צריך לבצע לפני שמפטרים אותו?

גם אני הופתעתי. הנחתי שאולי שאלו אותו על זה ושזו היתה התגובה שלו, אבל לא, הוא פשוט התחיל את המסע"ת בזה
A.Parker

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], שמוליק ו־22 אורחים