המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
toja27 כתב:Shay_uzan כתב:מזל טוב לtoja27 שבפעם השניה מתחילת העונה כובש את המקום הראשון, שומאל1 איבד בפעם השניה את המקום הראשון והוא ירד עוד פעם יותר ממקום אחד כאשר גלגל שני
תודה רבה שי!
אני רוצה לנצל את הבמה הזאת ולהגיד תודה למשפחה שלי ולחברים שלי שתמיד האמינו בי גם ברגעים הקשים.
אין שמח ממני בסוף שבוע הנפלא הזה.
שחכתי לציין משהו, ווינר היום במקום הרביעי הכולל עם 135, שבוע שעבר הוא היה שביעי והוא גם בפער של 7 נקודות מהרביעי בטבלה בלעדיוShay_uzan כתב:סטטיסטיקה:
ובכן, זה הסיבוב שגרם לכם הכי הרבה נזק, בניגוד למכבי ששברה הסבב שיאים חיוביים אתם שברתם שלילים כאשר 5 מתוך 16 השיגו ניקוד שלילי, הניקוד הכי נמוך הוא 8- וסך הניקוד שחולק הסיבוב הוא 52 שזה בממוצע 3.25 לכל אחד.
ווינר מנגד בדורג גבוה בטבלה כאשר הוא היה מדוג שלישי אם היה משתתף עם 12 נקודות, שיא של הווינר עד היום (במיקום ולא בניקוד), נתון מעניין על הווינר, הוא הימר רק לטובת קבוצות הבית השבוע מה שנתן לו 6 תשובות נכונות
המשחקים שהייתם הכי חלוקים אליהם זה של באסקוניה מול מכבי ובקלאסיקו הספרדי כאשר בהימורים שלכם במצטבר נתתם לקבוצת הבית יתרון נקודה, מה שמוביל לנתון הבא, המשחק שהייתם הכי רחוקים מלנחש את התוצאה שלו הוא המשחק של מכבי מול הבאסקים עם הפרש של 31 נקודת (גם מול ולניסה זיפתם עם 30.05)
מנגד המשחקים שהימרתם הכי רבה לטובת קבוצה אחת היה לטובת פאו שאיכזבה ב2 הארכות.
אם כבר פאו, המשחק הזה הפסיד לכם 32 נקודות! הכי הרבה בסיבוב, גם ולניסה מינכן ובאלגרד וילבראן הפידו לכם 17 כ"א
הדיוק היחידי הסבב הוא של Rampel שהימר 2- לטובת הצרפתים
וזה אולי הנתון שמסביר את הסיבוב 81 טעויות מול 63 תשובות נכונות
(91 הימורים הימרתם לטובת הבית, 53לטובת החוץ(
Shay_uzan כתב:אין הערות? טענות? טעויות? תלונות? משהו?
Sent from my SM-G975F using Tapatalk
+1ShiriV כתב:Shay_uzan כתב:אין הערות? טענות? טעויות? תלונות? משהו?
יש רק מחמאות על הניתוחים הסטטיסטיים המרשימים שלך
toja27 כתב:Shay_uzan כתב:מזל טוב לtoja27 שבפעם השניה מתחילת העונה כובש את המקום הראשון, שומאל1 איבד בפעם השניה את המקום הראשון והוא ירד עוד פעם יותר ממקום אחד כאשר גלגל שני
תודה רבה שי!
אני רוצה לנצל את הבמה הזאת ולהגיד תודה למשפחה שלי ולחברים שלי שתמיד האמינו בי גם ברגעים הקשים.
אין שמח ממני בסוף שבוע הנפלא הזה.
my man כתב:-3 זה טוב?
my man כתב:שבוע הבא(או מקסימום זה שאחריו) אני מקום ראשון..
שמואל1 כתב:my man כתב:-3 זה טוב?my man כתב:שבוע הבא(או מקסימום זה שאחריו) אני מקום ראשון..
תגובת השנהשמואל1 כתב:my man כתב:-3 זה טוב?my man כתב:שבוע הבא(או מקסימום זה שאחריו) אני מקום ראשון..
13 נקודות ל2 סבבים, קרו מקרים אבל בכל זאתmy man כתב:שמואל1 כתב:my man כתב:-3 זה טוב?my man כתב:שבוע הבא(או מקסימום זה שאחריו) אני מקום ראשון..
![]()
חכה יש לי עוד שבוע..
Shay_uzan כתב:13 נקודות ל2 סבבים, קרו מקרים אבל בכל זאתmy man כתב:שמואל1 כתב:my man כתב:-3 זה טוב?my man כתב:שבוע הבא(או מקסימום זה שאחריו) אני מקום ראשון..
![]()
חכה יש לי עוד שבוע..
שמואל מלווה את המקום הראשון כל פעם קצת, קשה לשכנע אותו לשתף פעמיים ברצף, הוא עד עכשיו עשה את זה פעמיים ובפעם הראשונה הוא גרם ל4 אנשין להתחלק בוmy man כתב:Shay_uzan כתב:13 נקודות ל2 סבבים, קרו מקרים אבל בכל זאתmy man כתב:שמואל1 כתב:my man כתב:-3 זה טוב?my man כתב:שבוע הבא(או מקסימום זה שאחריו) אני מקום ראשון..
![]()
חכה יש לי עוד שבוע..
חכה..
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־13 אורחים