אשכול המלפפונים / סגל - מי יחליף את פארמר?

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: אשכול המלפפונים / סגל - מי יחליף את פארמר?

הודעהעל ידי er79 » 02 דצמבר 2011, 10:34

חחח, היה משעשע לקרוא את הפוסט שכתבתי לפני כמה חודשים כשהתווכחתי עם חביב על פרקינס. כבר שכחתי מקיומו, וכמו שאמרתי, צדקתי, גם אוחיון לא בלבל של פרקינס, וגם ההתנבאות שלי שאוחיון יקבל יותר דקות בסגל שנבנה. קיוויתי שאטעה, אבל לצערי צדקתי. יש הבדל בין רצוי למצוי, הרצוי אכן היה שאוחיון יקבל 5 דקות ביורוליג, אבל לנוכח בניית הסגל זה לא מה שמצוי. מה שצריך לעשות זה דבר פשוט: להתחיל להכניס את לנגפורד לעניינים כדי שיפתח לצד הרכז, כי בינתיים הוא מאכזב אותי ברמות על, ולהביא רכז טוב במקום פרמאר. פאפאס יהיה המחליף הראשון של הרכז, רק כך תקבלו מאוחיון 5 דקות יורוליג. אין לי בעיה שיקבל 40 דקות בליגה שלנו ועוד 20 באדריאטית. שחקן יורוליג הוא ממש לא.
er79

הודעהעל ידי Chen » 02 דצמבר 2011, 10:36

er79 כתב:חחח, היה משעשע לקרוא את הפוסט שכתבתי לפני כמה חודשים כשהתווכחתי עם חביב על פרקינס. כבר שכחתי מקיומו, וכמו שאמרתי, צדקתי, גם אוחיון לא בלבל של פרקינס, וגם ההתנבאות שלי שאוחיון יקבל יותר דקות בסגל שנבנה. קיוויתי שאטעה, אבל לצערי צדקתי. יש הבדל בין רצוי למצוי, הרצוי אכן היה שאוחיון יקבל 5 דקות ביורוליג, אבל לנוכח בניית הסגל זה לא מה שמצוי. מה שצריך לעשות זה דבר פשוט: להתחיל להכניס את לנגפורד לעניינים, כי בינתיים הוא מאכזב אותי ברמות על, ולהביא רכז טוב במקום פרמאר. פאפאס יהיה המחליף הראשון של הרכז, רק כך תקבלו מאוחיון 5 דקות יורוליג. אין לי בעיה שיקבל 40 דקות בליגה שלנו ועוד 20 באדריאטית. שחקן יורוליג הוא ממש לא.

מסכים מאוד עם הדברים.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Chen

הודעהעל ידי where is the love? » 02 דצמבר 2011, 13:51

נראה מה יהיה מחר נגד הכוכב האדום...

אגב לפי וואלה פאפאלוקאס עדיין ממורמר ועשוי לעזוב, זה נראה לא טוב...
תמונה

אנחנו מכבי ואנחנו יוצאים לקרב ומי שאתנו אתנו !!!! אז המון בהצלחה!!!
where is the love?

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 02 דצמבר 2011, 13:52

er, אתה דוקא טענת שאוחיון לא יקבל דקות בכלל ושכדאי למכבי להחתים את פרקינס.. אבל זה בכלל לא משנה כרגע.

כרגע, אוחיון ו/או המחסור בפרקינס ממש לא רלונטים. מכבי צריכה למצוא שחקנים טובים יותר משאייר, סמית' ושאר הליצינים בקו האחורי.
בקיצור, לפנינו עוד קיץ ארוך מאוד...
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 02 דצמבר 2011, 13:53

החציל האצטקי כתב:רוצים לשמוע שם שלא תשמעו מאף אחד אחר?
פול דילייני.

תמונה

רציני.

פול דלייני אתלט אדיר ושחקן לא רע בכלל.
האמת, יכול להיות רעיון לא רע.
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

הודעהעל ידי מקאדו » 02 דצמבר 2011, 14:00

חביב אורנג'ד כתב:
החציל האצטקי כתב:רוצים לשמוע שם שלא תשמעו מאף אחד אחר?
פול דילייני.

תמונה

רציני.

פול דלייני אתלט אדיר ושחקן לא רע בכלל.
האמת, יכול להיות רעיון לא רע.

אני מודה שאני לא ממש עקבתי אחריו , אפשר קצת פרטים עליו?
מקאדו

הודעהעל ידי MTA2311 » 02 דצמבר 2011, 14:04

הוא לא פחות מוכשר מפארגו ופרקינס.. מבחינת כדורסל יש לו הכל, כולל הגנה. השאלה היחידה היא אם הוא יצליח להסתגל במהירות יחסית ליורוליג כמו שפארגו ופרקינס הצליחו
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 02 דצמבר 2011, 14:06

ממה שאני זוכר, מדובר בקומבו -גארד מאוד אתלטי. 1.88 בן 25. מנהל משחק לא רע, מוסר טוב, שומר טוב מאוד, אבל עיקר כוחו נמצא ביכולת החדירה.
המינוס הרציני שלו הוא שאין לו יד והוא קלעי די חלש. מצד שני, כבר התרגלנו לקלעים חלשים העונה.
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

הודעהעל ידי where is the love? » 02 דצמבר 2011, 14:12

איפה הוא משחק היום?
תמונה

אנחנו מכבי ואנחנו יוצאים לקרב ומי שאתנו אתנו !!!! אז המון בהצלחה!!!
where is the love?

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 02 דצמבר 2011, 14:21

where is the love? כתב:איפה הוא משחק היום?

מ.כ. הבקעה.
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

הודעהעל ידי asafb96 » 02 דצמבר 2011, 15:16

שחקן שלדעתי יתאים, זה קלין לוקאס של אולי'.
שחקן צעיר ומצוין. מזכיר לי מעט את מקאלב. לא מעמיד ממוצעים מרשימים, ולדעתי זה הרוב בגלל דבר אחד, ספאנוליס.
ספאנוליס זה השחקן הדומיננטי ביותר באירופה, בכל קבוצה בה הוא משחק. בפאו הוא היה הכוכב, ודיא היה רכז מצוין. אחרי שהוא עזב, פתאום דיא, בגיל 30, הפך ליהיות הרכז הטוב באירופה, בעונה הטובה ביותר שלו.
תאודוסיץ' ופאפאס נראו הצל של עצמם לידו. השינוי ביכולת של השניים האלה בשנה בה הוא שיחק איתם, ובשנה בה לא, פשוט מטורף. זה שחקן שחייב להחזיק בכדור, והוא לא סופר אף אחד. שימו לב לסטטיסטיקה שלו: 19.3 נקודות, 5 אסיסטים, ו3.7 איבודים. שנה שעברה (כאמור, לצד תאודוסיץ' ופאפאס שנעלמו לחלוטין לידו): 14.2 נקודות, 4.3 אסיסטים ו4 איבודים. הבן אדם מאוהב בכדור. פשוט בלתי אפשרי לאף גארד להתבלט ולהראות מה הוא יודע לידו.
יש סיכוי לא קטן שאולי' יעופו כבר בשלב הראשון, ואולי הם יהיו מוכנים לוותר על לוקאס, שכאמור עד עכשיו לא נראה איזה משהו מיוחד, אבל במכבי לדעתי יראה הרבה יותר טוב, ויוכל לשדרג מאוד את מכבי בעמדת הרכז
asafb96

הודעהעל ידי מקאדו » 02 דצמבר 2011, 15:48

בוואלה מזכירים כמה שמות חדשים
'דרייפר היה נהדר ביורוקאפ אשתקד, כשהעמיד ממוצעים של 15.1 נקודות (55.4% מ-2, 31.9% מ-3), 4.6 ריבאונדים, 4.2 אסיסטים ו-20.9 נקודות מדד ב-35 דקות משחק. העונה קולע ביורוקאפ 15.5 נקודות ומחלק ארבעה אסיסטים ב-33 דקות. גם הגארדים אייסי לואו (משחק בפרטיזן), ג'אמונט גורדון (גלאטסראי) ואוסיריס אלדריג' (בייקרספילד ג'אם מליגת הפיתוח) נמצאים ברשימה, והאפשרות לשלב מחדש את דורון פרקינס אף היא עדיין לא ירדה מן הפרק'
מקאדו

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 02 דצמבר 2011, 16:40

לואו לא יכול להיות מועמד כי פרטיזן יעלו לטופ16,לגאלא לא חסר כסף ואני לא חושבת שהם ישחררו את גורדון ואלדריג' היה מועמד באותה תקופה עם לאנגפורד..אני אישית לא מבינה למה כי הוא ממש בינוני ושוחרר מקבוצות תחתית בגרמניה וטורקיה בגלל שלא היו מרוצים ממנו מבחינה מקצועית..
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי er79 » 02 דצמבר 2011, 16:45

חביב, התחלת כבר בממלכת הפשפוש, תמשיך לפשפש עוד כמה דפים אחורה. טענתי בדיוק ההפך: טענתי שהחתמת לנגפורד, עוד לפני שהוא חתם, במקום קומבו גארד יוצר, תוביל לזה שאוחיון יקבל ים של דקות ביורוליג. אז אתה טעית, לא אני.
er79

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 02 דצמבר 2011, 16:57

er79 כתב:חביב, התחלת כבר בממלכת הפשפוש, תמשיך לפשפש עוד כמה דפים אחורה. טענתי בדיוק ההפך: טענתי שהחתמת לנגפורד, עוד לפני שהוא חתם, במקום קומבו גארד יוצר, תוביל לזה שאוחיון יקבל ים של דקות ביורוליג. אז אתה טעית, לא אני.

ממה שיצא לי לפשפש, אני זוכר תמיכה נלהבת שלך בהחתמת פרקינס וחוות דעת רפואית לפיה פרקינס יחזור לשחק כבר בנובמבר.... אבל אולי התכוונת לנובמבר 2012...
נו שויין.
כרגע זה באמת לא משנה שהרי לא לנגפרוד, לא פרקינס (גם בכושר שיא) ולא אוחיון יובילו את מכבי להשגים העונה.
הטעויות נעשו עם שחקנים אחרים, עם החלטות לא טובות של בלאט ועם ההברזה של פארגו.
מכבי צריכה הרבה יותר משחקן אחד (גם אם מדובר בתותח על) בכדי לשדרג באופן משמעותי את הקו האחורי המאוד חלש שלה. אני מקווה מאוד שבקיץ (ואולי עוד לפני זה) יעשה ניקוי אורוות רציני בקו האחורי. עם מה שיש עכשיו לא נגיע רחוק מדי.
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

הודעהעל ידי LIAV10 » 02 דצמבר 2011, 16:59

תמיד אמרתי שפול דילייני הוא אופצייה לא רעה בכלל..
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי er79 » 02 דצמבר 2011, 17:04

אתה עושה מיקס בדברים, חביב, זה נכון שקיוויתי שפרקינס יחזור לשחק עוד העונה, אבל זה לא היה נושא הויכוח בינינו, אלא ההשתלחות הסיסטמית שלך בפרקינס והאדרת אוחיון אפילו עליו. גם טענת שאתה לא רואה סיבה שאוחיון יקבל יותר מ-5 דקות משחק ביורוליג, ואני אמרתי בדיוק ההפך. אבל לא משנה, מה שהיה היה. ואגב, אם תמשיך לפשפש בארכיונים, תוכל לשים לב שאני מהראשונים שטענו שהקו האחורי שלנו נחלש באופן משמעותי מהשנה שעברה, אבל אנשים המשיכו להתווכח איתי.
נערך לאחרונה על ידי er79 בתאריך 02 דצמבר 2011, 17:08, נערך פעם אחת בסך הכל.
er79

הודעהעל ידי er79 » 02 דצמבר 2011, 17:06

מה אנשים עכשיו מתמרקים מהנאה מפול דילייני? קשה למצוא מישהו יותר טוב מאחד ששיחק בליגה הלאומית שנה שעברה? לא לכל סינדרלה קוראים דרק שארפ.
er79

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 02 דצמבר 2011, 17:21

er79 כתב:אתה עושה מיקס בדברים, חביב, זה נכון שקיוויתי שפרקינס יחזור לשחק עוד העונה, אבל זה לא היה נושא הויכוח בינינו, אלא ההשתלחות הסיסטמית שלך בפרקינס והאדרת אוחיון אפילו עליו. גם טענת שאתה לא רואה סיבה שאוחיון יקבל יותר מ-5 דקות משחק ביורוליג, ואני אמרתי בדיוק ההפך. אבל לא משנה, מה שהיה היה. ואגב, אם תמשיך לפשפש בארכיונים, תוכל לשים לב שאני מהראשונים שטענו שהקו האחורי שלנו נחלש באופן משמעותי מהשנה שעברה, אבל אנשים המשיכו להתווכח איתי.

אני לא זוכר שהשתלחתי בפרקינס, אלא גרסתי שלא כדאי למכבי להחחתים אותו בקיץ, ואני עדיין מאמין שזה היה מהלך נכון.
יודע מה? אני גם די מאמין שעם פרקינס ב80% יכולת במקומו של אוחיון, מכבי עדיין לא היתה נראת טוב ואפילו עם פרקינס ביכולת שיא, הדברים לא היו משתנים לטובה יותר מדי.

אני חושב שכל הויכוח סביב אוחיון די מיותר. הוא השחקן הזול ביותר, הצעיר ביותר והכי לא מנוסה בסגל (פרט אולי לשאייר). באמת שאין מה לבוא אליו בטענות. זה גם נראה לי די מיותר להאמין שפרקינס באמת היה יכול לשנות את העונה הזו גם אם לא היה נפצע.

שוב, הבניה בקו האחורי היתה כ"כ גרועה, שגם שחקן תותח לא היה משנה הרבה את המצב. הנה, אפילו עם שחקן כמו ג'ורדן פארמר מכבי לא מצליחה לנצח קבוצה די בנונית כמו פרטיזן, שעוד הגיעה למשחק בהרכב חסר.
הבעיה היא הרבה יותר עמוקה ונובעת מיכולתם של כמה שחקנים ולא תלויה רק בשחקן אחד בודד.
אני לא חושב שצריכים לחפש אשמים, אבל כרגע, אני די מאוכזב מדיויד בלאט.
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

הודעהעל ידי er79 » 02 דצמבר 2011, 17:25

עם החלק האחרון של דבריך אני מסכים, וכבר הבעתי זאת בעבר עשרות פעמים. לגבי יתר הדברים, אתה לא זוכר במדויק את נושאי הויכוח דאז, כי הוא בכלל התייחס לשנה שעברה, ואני התחרפנתי מהזלזול בפרקינס ובתרומתו בעונה שעברה, אבל עזוב, לא משנה. מה שנאמר בעבר זה מבחינתי הסטוריה.
er79

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], Shay_uzan ו־37 אורחים