המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
er79 כתב:חחח, היה משעשע לקרוא את הפוסט שכתבתי לפני כמה חודשים כשהתווכחתי עם חביב על פרקינס. כבר שכחתי מקיומו, וכמו שאמרתי, צדקתי, גם אוחיון לא בלבל של פרקינס, וגם ההתנבאות שלי שאוחיון יקבל יותר דקות בסגל שנבנה. קיוויתי שאטעה, אבל לצערי צדקתי. יש הבדל בין רצוי למצוי, הרצוי אכן היה שאוחיון יקבל 5 דקות ביורוליג, אבל לנוכח בניית הסגל זה לא מה שמצוי. מה שצריך לעשות זה דבר פשוט: להתחיל להכניס את לנגפורד לעניינים, כי בינתיים הוא מאכזב אותי ברמות על, ולהביא רכז טוב במקום פרמאר. פאפאס יהיה המחליף הראשון של הרכז, רק כך תקבלו מאוחיון 5 דקות יורוליג. אין לי בעיה שיקבל 40 דקות בליגה שלנו ועוד 20 באדריאטית. שחקן יורוליג הוא ממש לא.
החציל האצטקי כתב:רוצים לשמוע שם שלא תשמעו מאף אחד אחר?
פול דילייני.
רציני.
חביב אורנג'ד כתב:החציל האצטקי כתב:רוצים לשמוע שם שלא תשמעו מאף אחד אחר?
פול דילייני.
רציני.
פול דלייני אתלט אדיר ושחקן לא רע בכלל.
האמת, יכול להיות רעיון לא רע.
where is the love? כתב:איפה הוא משחק היום?
er79 כתב:חביב, התחלת כבר בממלכת הפשפוש, תמשיך לפשפש עוד כמה דפים אחורה. טענתי בדיוק ההפך: טענתי שהחתמת לנגפורד, עוד לפני שהוא חתם, במקום קומבו גארד יוצר, תוביל לזה שאוחיון יקבל ים של דקות ביורוליג. אז אתה טעית, לא אני.
er79 כתב:אתה עושה מיקס בדברים, חביב, זה נכון שקיוויתי שפרקינס יחזור לשחק עוד העונה, אבל זה לא היה נושא הויכוח בינינו, אלא ההשתלחות הסיסטמית שלך בפרקינס והאדרת אוחיון אפילו עליו. גם טענת שאתה לא רואה סיבה שאוחיון יקבל יותר מ-5 דקות משחק ביורוליג, ואני אמרתי בדיוק ההפך. אבל לא משנה, מה שהיה היה. ואגב, אם תמשיך לפשפש בארכיונים, תוכל לשים לב שאני מהראשונים שטענו שהקו האחורי שלנו נחלש באופן משמעותי מהשנה שעברה, אבל אנשים המשיכו להתווכח איתי.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], Shay_uzan ו־37 אורחים