פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
נושא נעול

Re: NBA 2011/12 - הליגה הטובה בעולם סוף סוף חוזרת

04 מרץ 2012, 21:45

רק מאט בארנס יכול לעלות למגרש עם אימונית עליו..

04 מרץ 2012, 21:46

LIAV10 כתב:
asafb96 כתב:
LIAV10 כתב:לברון היה צריך לקחת את הזריקה נגד הג'אז, או שהמסירה הייתה החלטה טובה?
(עזבו את זה שהאסלם החטיא, לדעתי הוא היה צריך למסור לצ'למרס שהיה לבד)

יש שיגידו שזאת מסירה טובה, אבל לטעמי זאת החלטה איומה. כמו 2 המסירות באולסטר. רבאק, את סופר סטאר ענק. אתה השוות את עצמך למייקל ג'ורדן. קצת ווינריות! קובי לוקח זריקות כאלה גם עם 5 שומרים בפנים, ולרוב גם קולע. לברון יכול להתחמם, לקלוע, להרוג קבוצות, אבל במאני טיים הוא פשוט מחרבן ובורח מאחריות. זה הדבר שהכי מרגיז אותו אצלו, יחד עם כל ההייפ שהוא יוצר מסביבו

יכול להיות שאתה צודק, אבל הוא הביא לו מסירה מאוד נוחה..
כנראה שאתה צודק..

מתי לברון השווה את עצמו למייקל אם מותר לשאול?

האסלם מחצי מרחק זה לא כזה שוס בלשון המעטה (וזה גם הייתה זריקה יחסית רחוקה, זה היה מעבר לקוו העונשין)
אני לא זוכר בפירוש אם הוא אמר אני הולך להיות מייקל הבא, אבל גם אם לא, היה אפשר לקרוא בין השורות. הוא הכתיר את עצמו לKING, התיימר לומר שהוא רוצה להיות, ויהיה השחקן הגדול בהיסטוריה (וגם המרוויח ביותר בהיסטוריה), וגם לקח את מספרו של מייקל.
לא יודע. אני מעדיף שחקנים כמו רוז או דוראנט. חברה צנועים, שקטים, שעובדים קשה, ולא עסוקים בלרקוד באולסטר, לככב בטלויזיה, ובעיקר לדבר הרבה. לא מדבר אלי פשוט...
מומלץ לראות ערוץ 2 עכשיו! כתבה יפה על שארפ

04 מרץ 2012, 21:47

אסף-

הם לא "וויתרו" אלא ניסו להביא את כריס פול שהוא בעיני הרכז הטוב בליגה (למרות המספרים המפוצצים של רונדו) , ברגע שזה נכשל אודום כבר לא הסכים להישאר שם.
נערך לאחרונה על ידי יוסי22 בתאריך 04 מרץ 2012, 21:47, נערך פעם אחת בסך הכל.

04 מרץ 2012, 21:47

LIAV10 כתב:לברון היה צריך לקחת את הזריקה נגד הג'אז, או שהמסירה הייתה החלטה טובה?

כשאתה בזון, וללברון היה רבע אחרון ענק (קצת הזכיר את משחק האולסטאר), בו הוא קלע כמה זריקות קשות, מצפים ממנו לקחת את הזריקה. במיוחד כשיש עליו הרבה ביקורת שהוא מפחד לקחת על עצמו במצבים דומים.
תשכיח את הביקורת, תקלע כמה זריקות ניצחון, ואז גם מסירות במצבים כאלה יתקבלו אחרת. מייקל, הווינר הכי גדול אי פעם, גם מסר לפעמים, אפילו במשחקי סדרת גמר (סטיב קר מוסר ד"ש) אבל כמובן שזה לא היה אופציה ראשונה כמו שזה נהיה אצל לברון, שמפתח איזשהו מחסום מנטלי.

04 מרץ 2012, 21:50

יוסי22 כתב:אסף-

הם לא "וויתרו" אלא ניסו להביא את כריס פול שהוא בעיני הרכז הטוב בליגה (למרות המספרים המפוצצים של רונדו) , ברגע שזה נכשל אודום כבר לא הסכים להישאר שם.

וודאי שלא, אני מודע לטרייד, וזה גם מה שיצר בעיות בין גאסול ללייקרס (מדברים על טרייד גאסול-רונדו, שגם הוא לא ממש מסתדר בסלטיקס עם ריברס לפי מה שכתוב). אבל גם אם הוא רצה לעזוב (והם ממש לא היו חייבם להעביר אותו), היו יכולים לקבל "קצת" יותר מבחירת דראפט.
מסכים לגבי פול. לטעמי הרכז הטוב בליגה. בעיקר בגלל יתרון הקליעה שיש לו על רונדו. שניהם שחקנים מאוד דומים, אבל כאמור, פול קלעי טוב מאוד

04 מרץ 2012, 21:52

asafb96 כתב:
LIAV10 כתב:
asafb96 כתב:

יש שיגידו שזאת מסירה טובה, אבל לטעמי זאת החלטה איומה. כמו 2 המסירות באולסטר. רבאק, את סופר סטאר ענק. אתה השוות את עצמך למייקל ג'ורדן. קצת ווינריות! קובי לוקח זריקות כאלה גם עם 5 שומרים בפנים, ולרוב גם קולע. לברון יכול להתחמם, לקלוע, להרוג קבוצות, אבל במאני טיים הוא פשוט מחרבן ובורח מאחריות. זה הדבר שהכי מרגיז אותו אצלו, יחד עם כל ההייפ שהוא יוצר מסביבו

יכול להיות שאתה צודק, אבל הוא הביא לו מסירה מאוד נוחה..
כנראה שאתה צודק..

מתי לברון השווה את עצמו למייקל אם מותר לשאול?

האסלם מחצי מרחק זה לא כזה שוס בלשון המעטה (וזה גם הייתה זריקה יחסית רחוקה, זה היה מעבר לקוו העונשין)
אני לא זוכר בפירוש אם הוא אמר אני הולך להיות מייקל הבא, אבל גם אם לא, היה אפשר לקרוא בין השורות. הוא הכתיר את עצמו לKING, התיימר לומר שהוא רוצה להיות, ויהיה השחקן הגדול בהיסטוריה (וגם המרוויח ביותר בהיסטוריה), וגם לקח את מספרו של מייקל.
לא יודע. אני מעדיף שחקנים כמו רוז או דוראנט. חברה צנועים, שקטים, שעובדים קשה, ולא עסוקים בלרקוד באולסטר, לככב בטלויזיה, ובעיקר לדבר הרבה. לא מדבר אלי פשוט...
מומלץ לראות ערוץ 2 עכשיו! כתבה יפה על שארפ

עשה קעקוע של CHOSEN 1 על הגב..

04 מרץ 2012, 21:53

הטרייד גאסול - רונדו הייתה סתם שמועה שהופרכה. סלטיקס לא היו עושים את זה בחיים. אם רונדו יעזוב, זה יהיה רק תמורת סופרסטאר פחות או יותר בגילו.

04 מרץ 2012, 21:54

misha כתב:הטרייד גאסול - רונדו הייתה סתם שמועה שהופרכה. סלטיקס לא היו עושים את זה בחיים. אם רונדו יעזוב, זה יהיה רק תמורת סופרסטאר פחות או יותר בגילו.

ESPN דיווחו שהסלטיקס רצו טרייד של קורי-רונדו והווריורס דחו..

04 מרץ 2012, 21:56

למי שמעוניין לראות באינטרנט
http://www.firstrowsports.eu/watch/1113 ... -heat.html

04 מרץ 2012, 21:57

Holiday_Armadillo כתב:
misha כתב:הטרייד גאסול - רונדו הייתה סתם שמועה שהופרכה. סלטיקס לא היו עושים את זה בחיים. אם רונדו יעזוב, זה יהיה רק תמורת סופרסטאר פחות או יותר בגילו.

בדקו את זה לפני תחילת העונה אבל שני הצדדים היססו ללכת על זה. בסלטיקס חששו מפציעות המרובות של קורי.

04 מרץ 2012, 21:58

misha כתב:
Holiday_Armadillo כתב:

בדקו את זה לפני תחילת העונה אבל שני הצדדים היססו ללכת על זה. בסלטיקס חששו מפציעות המרובות של קורי.

עם כל הכבוד קורי לא ברמה של רונדו.

04 מרץ 2012, 21:58

misha כתב:
Holiday_Armadillo כתב:

בדקו את זה לפני תחילת העונה אבל שני הצדדים חששו ללכת על זה. בסלטיקס חששו מפציעות המרובות של קורי.

בצדק :unsure
כשקורי בכושר לפי דעתי הוא אחד הגארדים הטובים ביותר ב-NBA אבל רק העונה הוא נקע את קרסול הזכוכית שלו(הימני)שלוש פעמים..

04 מרץ 2012, 22:42

ארטסט גדול היום

04 מרץ 2012, 22:57

ההגנה של לברון על גאסול מדהימה. אבל לטעמי הוא עושה הרבה פאולים שהוא מנסה לשמור לפניו, ומשתמש יותר מדי בידיים, והשופטים לא שורקים לו, אלא שורקים תוקף לגאסול

04 מרץ 2012, 23:01

איזה שחקן קובי :clap2

04 מרץ 2012, 23:03

אחרי מופע הפתיחה מגיע גם מופע הסיום של קובי , וואו.

04 מרץ 2012, 23:04

asafb96 כתב:ההגנה של לברון על גאסול מדהימה. אבל לטעמי הוא עושה הרבה פאולים שהוא מנסה לשמור לפניו, ומשתמש יותר מדי בידיים, והשופטים לא שורקים לו, אלא שורקים תוקף לגאסול

השופטים באאוט לגמרי , אני הייתי שורק ללברון עבירה בכל מהלך הגנתי על גאסול ומוציא אותו תוך דקה , הוא משתמש במעמד שלו כדי להרביץ חופשי והמשרוקית דוממת.

04 מרץ 2012, 23:10

יוסי22 כתב:
asafb96 כתב:ההגנה של לברון על גאסול מדהימה. אבל לטעמי הוא עושה הרבה פאולים שהוא מנסה לשמור לפניו, ומשתמש יותר מדי בידיים, והשופטים לא שורקים לו, אלא שורקים תוקף לגאסול

השופטים באאוט לגמרי , אני הייתי שורק ללברון עבירה בכל מהלך הגנתי על גאסול ומוציא אותו תוך דקה , הוא משתמש במעמד שלו כדי להרביץ חופשי והמשרוקית דוממת.

ממש. ומה שמצחיק זה שגאסול בסוף מקבל עבירות תוקף. לברון פשוט מרביץ לו שם

04 מרץ 2012, 23:17

אני לא אוהבת את בראיינט..לא אוהבת את האישיות שלו ולא אוהבת את השיטה של ה-NBA שמאפשרת לו לזרוק שוב ושוב ושוב אבל רבאק..הבן אדם הזה פשוט אל כדורסל..לא רק שהוא שחקן כדורסל מצוין הוא גם ווינר ולא בכיין..תמיד משחק עם כאבים..
בסידרה של מיאמי-שיקאגו לברון סיפר אחרי ההפסד במשחק הראשון שהוא מצונן וזה מפריע לו..זה אחרי הפסד..אבל כשנוביצקי ניצח לדאלאס את המשחק מול מיאמי ושיחק חולה(לא התלונן ולא סיפר לתקשורת)אז לווייד ולברון הייתה את החוצפה לצחוק עליו..

איזה משחק מטורף של דרון וויליאמס :frightened
אני שונאת אותו אבל איזה משחק!! 57 נקודות עם 16 מ-29 מהשדה ו-21 מ-21 מהקו כשהוא מוריד 6 ריבאונדים ומוסר 7 אסיסטים!!

05 מרץ 2012, 12:09

ג'ואל אנתוני והווארד הם פשוט מביכים..
אשכרה אין להם שום קשר לכדורסל..
מעניים כמה פעמים כל אחד מהם נחסם\החטיא מתחת לסל..
גם מילר כבר לא שחקן..
נושא נעול