20 מאי 2012, 21:13
Holiday_Armadillo כתב:felix_r כתב:דרך אגב, לשרמאדיני יש גם סוכן יהודי - גיא צוקר, אבל עד כמה שאני מבין, הוא מייצג אותו ב NBA ואילו לבן מיקלדזה, אשר צוטט פה קודם, הוא הסוכן של שרמאדיני באירופה
אני מקווה שהוא לא מייצג אותו יותר מדי טוב
20 מאי 2012, 23:12
21 מאי 2012, 07:16
21 מאי 2012, 09:39
21 מאי 2012, 09:56
חביב, לא אמרתי שאנשים בפורום אמרו שהנהלת מכבי מסכנה, אלא שהנהלת מכבי בעצמה כל הזמן מדברת על מסכנות, תסתכלו תמיד בכל כתבה ובכל רעיון הם כל הזמן אומרים , אבל אין לנו את הכסף לסכומים האלו, הא אומרים שהם לא יכולים לעשות חוזה ארוך טווח אבל בסופו של דבר שהם עושים כזה הם מנסים להפטר ממנו.
בנוסף בשנה שעברה הם רצו אדריאטית ונאמר מהפה שלהם, משהו כמו כל שנה רוצים להשאיר שחקנים ואנחנו לא יכולים(מסכנות) אז החלטנו לעבור לליגה האדריאטית על מנת להשאיר את השחקנים(מסכנות). מצדי שלא יחתימו בכלל רק מספיק על המסכנות שלהם, יש להם 22 מיליון דולר, היכל עצום מלא בשיווק ועם אוהדים שתמיד מחדשים מנוי?
אסף, אתה אומר שאני חושב שהם יושבים רגל על רגל, ובכן שום דבר לא יותר גדול מהקבוצה, ותאמין לי שהאוהדים עושים המון המון והם משקיעים מכספם וזמנם ובזיעתם כדי שיכולו להביא ציוד להיכל, כי הנהלת מכבי לא יכולה לשים שם חדר קטן כדי לאחסון אביזרי עידוד, אז עם כל הכבוד, אם כבר צריך להעריך זה את האוהדים הנפלאים שלנו.
דבר אחר אני מאוד מעריך את ההנהלה ואת ההשקעה מכספה, שיעשו מה שהם חושבים , אבל בחיייאת מספיק כבר לבכות על הזמן ולהתלונן ולהגיד שאנחנו מסכנים, עדיף כבר שיגידו בוא נעשה עונה פיננסית וישמרו את שאר מעשי ההבלים שלהם כדי לשחק בליגות שקבוצות שלהן אפילו לא מתעניינית.
21 מאי 2012, 10:00
Holiday_Armadillo כתב:אם מישהו רוצה לפענח..תיהנו
bir türk takımı, maccabi'li richard hendrix'le ilgileniyor. sözleşmesi bitiyor. maccabi de shermadini'yi aldı ve macvan dönecek. [1/2]
maccabi'nin halihazırdaki uzun rotasyonunu da düşününce (sofo, david blu), 4-5 oynayan hendrix'in transferi gayet olabilir gözüküyor. [2/2]
21 מאי 2012, 10:10
rc4991 כתב:Holiday_Armadillo כתב:אם מישהו רוצה לפענח..תיהנו
bir türk takımı, maccabi'li richard hendrix'le ilgileniyor. sözleşmesi bitiyor. maccabi de shermadini'yi aldı ve macvan dönecek. [1/2]
maccabi'nin halihazırdaki uzun rotasyonunu da düşününce (sofo, david blu), 4-5 oynayan hendrix'in transferi gayet olabilir gözüküyor. [2/2]
איזה שפה זו?
21 מאי 2012, 10:15
חנו'ש כתב:rc4991 כתב:Holiday_Armadillo כתב:אם מישהו רוצה לפענח..תיהנו
איזה שפה זו?
אני הייתי מהמרת על טורקית.
21 מאי 2012, 10:22
21 מאי 2012, 10:56
21 מאי 2012, 11:30
21 מאי 2012, 11:37
21 מאי 2012, 11:43
21 מאי 2012, 11:46
LIAV10 כתב:מזה מחוספסים לעזאזל? לטינים עם זיפים?
21 מאי 2012, 11:56
asafb96 כתב:אגב חביב- מאוד אהבתי את הסגל. רק נראה לי שבאסטון יתאים יותר ממאצ'בן, כי חייבם 4 אתלטי והגנתי. גם גמג'י יכול להתאים, כי ממה שראיתי בהישרדות VIP, הבחור עדיין מאוד מחוספס
21 מאי 2012, 11:58
חביב אורנג'ד כתב:asafb96 כתב:אגב חביב- מאוד אהבתי את הסגל. רק נראה לי שבאסטון יתאים יותר ממאצ'בן, כי חייבם 4 אתלטי והגנתי. גם גמג'י יכול להתאים, כי ממה שראיתי בהישרדות VIP, הבחור עדיין מאוד מחוספס
על מצ'באן לא מוותרים, שהרי זה יהיה "בזיון".
את ג'מצ'י אני מייעד לתפקיד דובר הקבוצה.
21 מאי 2012, 11:59
where is the love? כתב:חביב אתה צודק צריך שחקנים טובים , אבל אני אישית מקווה שיהיו מחוספסים, אני בטוח שגם לך יש את הטעמים שלך.
לסיכום אין כל רע בחספוס
21 מאי 2012, 12:02
asafb96 כתב:חביב אורנג'ד כתב:asafb96 כתב:אגב חביב- מאוד אהבתי את הסגל. רק נראה לי שבאסטון יתאים יותר ממאצ'בן, כי חייבם 4 אתלטי והגנתי. גם גמג'י יכול להתאים, כי ממה שראיתי בהישרדות VIP, הבחור עדיין מאוד מחוספס
על מצ'באן לא מוותרים, שהרי זה יהיה "בזיון".
את ג'מצ'י אני מייעד לתפקיד דובר הקבוצה.
אבל חייבים 4 הגנתי ואתלטי, אי אפשר בלי זה. חוץ מזה, באסטון הוא שחקן וותיק ומנוסה כמו שאתה כל כך אוהב...
21 מאי 2012, 12:04
yzafrir כתב:where is the love? כתב:חביב אתה צודק צריך שחקנים טובים , אבל אני אישית מקווה שיהיו מחוספסים, אני בטוח שגם לך יש את הטעמים שלך.
לסיכום אין כל רע בחספוס
תגיד , ראית פעם משחק מלא של פולן שאתה מעריץ אותו כאילו מדובר בפארקר ??
לא מצליח להבין את המושג הזה חיספוס לגבי שחקני כדורסל . אולי אתה מתכוון למנהיגות ?
אצלי השחקן נמדד הרבה יותר על ההשפעה שלו הקבוצה ועל הסגנון שלה ובזה פרקינס הוא שחקן מאוד דומיננטי .
יש שחקנים שהסטט' מצויינת אבל ההשפעה שלהם על הקבוצה היא שלילית ודוגמא טובה לכך זה אלן אנדרסון .
לעומת זאת העונה הקודמת הייתה בצילו של פרקינס מבחינת משחק הלחימה והאופי שגם התאים לשאר השחקנים שהיו בסגל .
המממ יש בזה משהו וחשבתי גם על קשישטרנס מוריס. בכל מקרה, יתכנו עוד שינויים בסגל שלי, צפו לעוד blast from the past!
21 מאי 2012, 12:11