26 יוני 2012, 20:21
קודי כתב:האמת היא שהחתמה של שאראס נשמעת לי הרבה יותר הגיונית מהחתמה של סופו. לפחות שאראס הוא לא הד קייס, לא יבכה על דקות משחק, יעלה מעט כסף ויהיה זר שביעי. סופו יתפוס מקום של זר בכיר, יקבל הרבה כסף ויקבל טיפול נפשי צמוד. שאראס לפחות יהיה עסקה כלכלית טובה, מאחר שהוא יחזיר את שכרו ויותר מזה בשיווק שפדרמן ידאג לעשות להחתמה הזו.
26 יוני 2012, 20:27
חנו'ש כתב:קודי כתב:האמת היא שהחתמה של שאראס נשמעת לי הרבה יותר הגיונית מהחתמה של סופו. לפחות שאראס הוא לא הד קייס, לא יבכה על דקות משחק, יעלה מעט כסף ויהיה זר שביעי. סופו יתפוס מקום של זר בכיר, יקבל הרבה כסף ויקבל טיפול נפשי צמוד. שאראס לפחות יהיה עסקה כלכלית טובה, מאחר שהוא יחזיר את שכרו ויותר מזה בשיווק שפדרמן ידאג לעשות להחתמה הזו.
עכשיו לך תשכנע בזה את בלאט....
26 יוני 2012, 20:32
26 יוני 2012, 20:32
שחף כתב:אני חושב שסופו יחזור למכבי אחרי שיקרו אחד מדברים הבאים:
1. הגיהינום יקפא
2. הסכם שלום ייחתם בינינו לבין כל מדינות ערב
3. ישראל תעלה למודניאל בכדורגל
26 יוני 2012, 20:33
yarinsaky כתב:אל תדאג, קודי. סביר להניח שיתברברו עם שאראס והוא ימהר לחתום בבארסה או בקבוצה בליטא.
לדעתי תהיה החתמה אחת עם רעש מסויים, אבל זה כנראה לא יהיה שאראס , זה בן אדם שלא אוהב בולשיט.
26 יוני 2012, 20:35
שחף כתב:yarinsaky כתב:אל תדאג, קודי. סביר להניח שיתברברו עם שאראס והוא ימהר לחתום בבארסה או בקבוצה בליטא.
לדעתי תהיה החתמה אחת עם רעש מסויים, אבל זה כנראה לא יהיה שאראס , זה בן אדם שלא אוהב בולשיט.
פארמר?(לורבק לא עושה יותר מידי רעש בשביל מי שלא מבין בכדורסל)
26 יוני 2012, 20:38
26 יוני 2012, 20:38
26 יוני 2012, 20:40
yarinsaky כתב:לא יאמן , נשבע לך שלא ראיתי את זה שחף לפני דקה :
מכבי פנתה לפארמר והוא סירב :
http://www.sport5.co.il/HTML/articles/A ... 23248.html
בקיצור, הלאה.
26 יוני 2012, 20:41
26 יוני 2012, 20:43
שחף כתב:yarinsaky כתב:לא יאמן , נשבע לך שלא ראיתי את זה שחף לפני דקה :
בקיצור, הלאה.
יאללה, אפשר ללכת על לורבק. עם מיתוג נכון פדרמן יכול לשווק אותו כמחליף של ניקולה.
26 יוני 2012, 20:43
מקאדו כתב:שלום לכולם !!! מזמן לא כתבתי פה ( לא ממש היה לי זמן ) , אני חייב להתיחס לעניין סופו אני לא יודע אם זה טוב או לא טוב שהוא יחזור אני רק חושב שסופו בכושר ולא פצוע לא רואה אף אחד מהסנטרים המוזכרים בהקשר של מכבי ממטר ובעונה הראשונה שלו וגם בהתחלת העונה האחרונה הוא היה אימת אירופה , השחקן הכי חשוב ויחודי בקבוצה שקרקס הרבה מהגבוהים ששיחק ננגדם .
יש כמובן ב 'חבילה ' שנקראת סופו הרבה מאוד בעייתיות ודברים שמסביב אבל אני באמת חושב שהוא שחקן נהדר ובטח הסנטר הקלאסי החזק והמסיבי ביותר , יכול להיות שחזרה שלו עכשיו למכבי אחרי שהבין שהיו מוכנים לוותר עליו תסדר לו קצת את הראש ( מה גם שלדעתי הוא ירד ביכולת בעיקר בגלל הפציע) צריך לזכור שהוא יגובה בסנטר כישרוני וגבוהה נוסף ובתוספת פאוור מתאים זה יכול להיות אחד הקווים הקדמיים הטובים באירופה , אישית לא הייתי פוסל אפשרות כזו על הסף .
26 יוני 2012, 20:44
לא יאמן , נשבע לך שלא ראיתי את זה שחף לפני דקה :
בקיצור, הלאה.
26 יוני 2012, 20:46
er79 כתב:לא יאמן , נשבע לך שלא ראיתי את זה שחף לפני דקה :
בקיצור, הלאה.
טוב, תרחיש הפנטזיה שלי מת'רד בניית סגל נפל. אני עדיין מאמין שאצדק באחד מהשניים האחרים (הימרתי שפרמאר, אידסון או ארויו יהיו פה). תכל'ס, 2 מליון דולר נטו - הייתי משלם עליו בלי היסוס. ארויו קיבל יותר והוא לא מתקרב לקרסוליים של פרמאר. אבל אדון פדרמן חושב אחרת.
26 יוני 2012, 20:46
er79 כתב:לא יאמן , נשבע לך שלא ראיתי את זה שחף לפני דקה :
בקיצור, הלאה.
טוב, תרחיש הפנטזיה שלי מת'רד בניית סגל נפל. אני עדיין מאמין שאצדק באחד מהשניים האחרים (הימרתי שפרמאר, אידסון או ארויו יהיו פה). תכל'ס, 2 מליון דולר נטו - הייתי משלם עליו בלי היסוס. ארויו קיבל יותר והוא לא מתקרב לקרסוליים של פרמאר. אבל אדון פדרמן חושב אחרת.
26 יוני 2012, 20:48
felix_r כתב:מקאדו כתב:שלום לכולם !!! מזמן לא כתבתי פה ( לא ממש היה לי זמן ) , אני חייב להתיחס לעניין סופו אני לא יודע אם זה טוב או לא טוב שהוא יחזור אני רק חושב שסופו בכושר ולא פצוע לא רואה אף אחד מהסנטרים המוזכרים בהקשר של מכבי ממטר ובעונה הראשונה שלו וגם בהתחלת העונה האחרונה הוא היה אימת אירופה , השחקן הכי חשוב ויחודי בקבוצה שקרקס הרבה מהגבוהים ששיחק ננגדם .
יש כמובן ב 'חבילה ' שנקראת סופו הרבה מאוד בעייתיות ודברים שמסביב אבל אני באמת חושב שהוא שחקן נהדר ובטח הסנטר הקלאסי החזק והמסיבי ביותר , יכול להיות שחזרה שלו עכשיו למכבי אחרי שהבין שהיו מוכנים לוותר עליו תסדר לו קצת את הראש ( מה גם שלדעתי הוא ירד ביכולת בעיקר בגלל הפציע) צריך לזכור שהוא יגובה בסנטר כישרוני וגבוהה נוסף ובתוספת פאוור מתאים זה יכול להיות אחד הקווים הקדמיים הטובים באירופה , אישית לא הייתי פוסל אפשרות כזו על הסף .
מסכים איתך לגמרי.
מפתיע איך האנשים שוכחים לסופו עונה ורבע נהדרות, ואילו להנדריקס, שהיה טוב בסך הכל חודשים (שלב הטופ-16) מתוך השנתים במועדון, זוכרים את הימים הטובים
26 יוני 2012, 20:49
שחף כתב:אגב, הידיעה הזאת לא נראית לי יותר אמינה מהידיעה על סופו. זה נראה כמו ניסיון להרגיע את האוהדים שבכל זאת מנסים לעשות מאמץ לבנות סגל איכותי.
26 יוני 2012, 20:51
חנו'ש כתב:שחף כתב:אגב, הידיעה הזאת לא נראית לי יותר אמינה מהידיעה על סופו. זה נראה כמו ניסיון להרגיע את האוהדים שבכל זאת מנסים לעשות מאמץ לבנות סגל איכותי.
צודק.
הרי זה ברור לכל בר דעת שפארמר לא חושב אפילו על חזרה לכאן, אז שלא ינסו למרוח אותנו כאילו הם מנסים להשיג שחקנים שהם יודעים מראש שאין סיכוי ויתחילו לעבוד בהחתמת שחקנים טובים שיש איתם סיכוי.
מה הצעד הבא? מכבי תציע חוזה לדוראנט ותגלה בהפתעה שהוא מסרב??
אולי שיפסיקו לעשות בכאילו ויתחילו לבצע החתמות אמיתיות וטובות!!