03 יולי 2012, 17:30
gandya כתב:yarinsaky כתב:בפעם האחרונה שמישהוא במשפחת פדרמן שמע קולות זה נגמר בהעברת בלאט לעמדת עוזר המאמן...וזה לא היה רחוק הקיץ, רק שהפעם לכיוון
החוצה לגמרי.
ומה אם שני יורוליגים, ושלוש העפלות רצופות לגמר? ההזזה של בלאט אז הצידה מאוד פגע בדויד באופן אישי, אין ספק, ומצד שני היה מדובר בתקציב הגבוהה אי פעם של מכבי, פיינלפור בת"א, אפשר להבין.. (אני שמח שזה מאחורינו, שדויד קיבל את ההצלחות שלו במקום אחר, וחזר אלינו), דויד אנחנו אוהבים אותך..
03 יולי 2012, 17:33
jol9 כתב:זה נכון, ואת זה אמרנו כבר לפני כמה שבועות. בינתיים שום דבר לא קרה, וכמות המועמדים הטובים לעמדות המפתח האלה, רק הולכת ונגמרת.
בכל אופן, יש גם את הסוגייה של אוחיון, שצריך לפתור.
גם העניין של ג'יימס לא בדיוק היה סגור.
אני חשבתי שהשבוע הקרוב יהיה שבוע של לא מעט התפתחויות, אבל בפועל כלום לא קורה גם השבוע בינתיים.
03 יולי 2012, 17:36
03 יולי 2012, 17:42
03 יולי 2012, 17:43
MTA2311 כתב:פאק. רק עכשיו אני מתחיל לעכל שעמדת הרכז שלנו שנה הבאה תהיה מורכבת מהיקמן ורוט. אוי ואבוי
03 יולי 2012, 17:44
MTA2311 כתב:פאק. רק עכשיו אני מתחיל לעכל שעמדת הרכז שלנו שנה הבאה תהיה מורכבת מהיקמן ורוט. אוי ואבוי
03 יולי 2012, 17:51
03 יולי 2012, 17:53
03 יולי 2012, 17:54
חנו'ש כתב:MTA2311 כתב:פאק. רק עכשיו אני מתחיל לעכל שעמדת הרכז שלנו שנה הבאה תהיה מורכבת מהיקמן ורוט. אוי ואבוי
לא בטוח
03 יולי 2012, 17:58
felix_r כתב:חנו'ש כתב:MTA2311 כתב:פאק. רק עכשיו אני מתחיל לעכל שעמדת הרכז שלנו שנה הבאה תהיה מורכבת מהיקמן ורוט. אוי ואבוי
לא בטוח
נכון, רוט עלול לברוח כי אשקלון תציע לו חוזה גבוה יותר ואז בעמדת הרכז נקבל את היקמן והררי!
03 יולי 2012, 18:12
03 יולי 2012, 18:15
yarinsaky כתב:טוב, זה ברור שחסרים 3 זרים בסך הכול, אנחנו יודעים חשבון.
הזהות שלהם תקבע לאן מכבי הולכת בשנה הבאה, כי 3 הזרים שחתומים לא אמורים להיות הכוכבים הגדולים.
סך הכול יש תקציב לא קטן שנחסך ( ווירטואלית ) וצריך לקלוע בול ב 3 ההחתמות האלו, זה הכול. נשמע אולי פשוט, אבל די מסובך למען האמת.
03 יולי 2012, 18:19
felix_r כתב:אחד הגמדים הלוחשים אומר שמכבי פנתה לאסטבן באטיסטה
03 יולי 2012, 18:21
jol9 כתב:yarinsaky כתב:טוב, זה ברור שחסרים 3 זרים בסך הכול, אנחנו יודעים חשבון.
הזהות שלהם תקבע לאן מכבי הולכת בשנה הבאה, כי 3 הזרים שחתומים לא אמורים להיות הכוכבים הגדולים.
סך הכול יש תקציב לא קטן שנחסך ( ווירטואלית ) וצריך לקלוע בול ב 3 ההחתמות האלו, זה הכול. נשמע אולי פשוט, אבל די מסובך למען האמת.
3 שחקנים סה"כ. זה מה שאני הבנתי. אנחנו פשוט מתייחסים לג'יימס ולאוחיון כשחקנים מחוץ לקבוצה, בעוד ההנהלה מתייחסת אליהם כשחקנים חתומים
ומשמעותיים.
03 יולי 2012, 18:22
felix_r כתב:אחד הגמדים הלוחשים אומר שמכבי פנתה לאסטבן באטיסטה
03 יולי 2012, 18:26
03 יולי 2012, 18:27
jol9 כתב:yarinsaky כתב:טוב, זה ברור שחסרים 3 זרים בסך הכול, אנחנו יודעים חשבון.
3 שחקנים סה"כ. זה מה שאני הבנתי. אנחנו פשוט מתייחסים לג'יימס ולאוחיון כשחקנים מחוץ לקבוצה, בעוד ההנהלה מתייחסת אליהם כשחקנים חתומים
ומשמעותיים.
03 יולי 2012, 18:28
03 יולי 2012, 18:34
קודי כתב:jol9 כתב:yarinsaky כתב:טוב, זה ברור שחסרים 3 זרים בסך הכול, אנחנו יודעים חשבון.
ומשמעותיים.
נראה לי שאתה טועה. הוא דיבר מפורשות על 3 זרים נוספים - מחליף ללנגפורד, בעמדה 4 וסנטר - בתוספת ישראלים.
03 יולי 2012, 18:36
קודי כתב:jol9 כתב:yarinsaky כתב:טוב, זה ברור שחסרים 3 זרים בסך הכול, אנחנו יודעים חשבון.
ומשמעותיים.
נראה לי שאתה טועה. הוא דיבר מפורשות על 3 זרים נוספים - מחליף ללנגפורד, בעמדה 4 וסנטר - בתוספת ישראלים.