המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
חנו'ש כתב:תן לי להישאר סקפטית לאור הכיוון של הקיץ הזה, עד שלא יוכח לי אחרת.
ואני באמת לא יודעת יותר ממך מה קרה מאחורי הקלעים, אני רק יודעת את העובדות.
שאף אחד מהזרים של העונה שעברה שבלאט רצה ולא היו חתומים, לא פה, ואף אחד מהישראלים שבלאט רצה גם לא פה (למעט אולי לאנדסברג, וגם זה לא בטוח).
וכן, אני יודעת שלכל אחד יש את הסיפור שלו והתירוץ המתקבל שלו, אבל אני מסתכלת על התמונה הכוללת ואני לא אוהבת אותה....
ביבו כתב:לילה טוב אנשים.
שנים שלא כתבתי(במסגרת העבודה אני כמעט כל הזמן בשטח)
אבל אני קורא בפורום כל פעם שיש לי קצת זמן(בעיקר את מה שהוותיקים והמבינים רושמים-יובל,יוני,צפריר,פליקס ,קובי ומקובי ועוד כמה).
בכל מקרה העתקתי לכאן דברים שהמתמש היחידי שאמין בתפוז(וצדק השנה יותר מכולם)כותב הלילה,.
אלכסנדר מאריץ' אוחז בהצעה ממכבי, מ2 קבוצות טורקיות, ולאחרונה הוזכר כמועמד להגיע לברצלונה. ההצעה ממכבי היא הגבוהה ביותר יש לציין. השחקן וסוכניו, מחכים להצעת ברצלונה, ולהשוואה של הטורקים.
במכבי החליטו לא להעלות את ההצעה יותר, ובמידה והעניינים עם קוסטה פרוביץ' לא יבשילו, במכבי ישנו את הקונספקט.
ע"פ הקונספקט החדש, מכבי תצרף סנטר מהדרג הבינוני, שיחשב כפוטנציאל,
שמו של אלכסיס אג'ינסה (2.18), הועלה לפני כ3 שבועות כמועמד (כאן בפורום יש לציין), אתמול נפגשו נציגי מכבי עם השחקן במסגרת ליגת הקיץ, ובמכבי התרשמו מהשחקן, בלאט עקב אחריו במהלך העונה האחרונה. והשחקן הוא ברשימות של מכבי, היום עלה בתקשורת הצרפתית על "גישושים" מצד מכבי, ופורסם גם בוואלה. שני מועמדים נוספים, בהם מכבי הבעיה התרשמות, גם כן מליגת הקיץ, הוזכרו בעבר כמועמדים, האחד הוא שבליק רנדולף (2.08), ששיחק בעונה החולפת בסין ובפורטו ריקו, ושיחק 5 עונות בNBA. השחקן השני הוא פרוספקט שלא נבחר בדראפט, ארטיום פרקהוסקי (2.11) שיחק בשנים האחרונות בלטביה, באיטליה ובעונה האחרונה שיחק באוקראינה. מצ"ב ביצועים של השחקן: https://www.youtube.com/watch?v=BUNSD1KoqGE
חסכון בעמדת הסנטר יאפשר להשקיע בעמדות 2-1 כאשר בו מקלאב הביע נכונות להגיע, ומכבי בודקת עלויות במקביל לשחקנים אחרים.
כמו כן, בתכנון להביא גארד ישראלי נוסף בעמדות 2-1.
1. ההצעה האחרונה של מכבי למאריץ' עומדת על 1.1 מליון דולר, חוזה עם התנאים שהוצעו ללאנגפורד, יש לשחקן הצעה מגלא על סך 960 אלף דולר. מאריץ' מחכה להתפתחות, ולהעלאת ההצעות.
לא יודע אם שמעת, אבל ברצלונה איבדה בטרייד את ואזקס, עמוד התווך של הקבוצה. וגם אנדונג לא ממשיך.
2. במונחים של מכבי, מדובר בשחקנים שמכבי עקבה אחריהם, רובם בנויים טוב, עם היכולות הנכונות והמוסר עבודה, בעיקר אצל אג'ינסה ואצל ארטיום.
3. מתנהל מו"מ לאחר שקבוצות דחו (!) את הצעות סוכניו, אחת מהקבוצות: בילבאו
4. אין כרגע קבוצה שמוכנה לקלוט את בו מקלאב, היחידות שניסו, בין היתר הטורקיות, חימקי ופאו, לא הצליחו להגיע להבנה, בסיינה ישתתפו בעלות השחרור, מכיוון שהשחקן מימש את האופציה, והשתחררות שלו היא לא אופציה, לכן עליהם לחתוך את החוזה, בדומה למקרה אידסון.
5. אני כרגע לא יכול לאשר מו"מ עם שחקן, למרות שיש מו"מ עם 2 שחקנים ישראלים, שניהם אגב משחקים בנבחרת
בקשר לגורדון, השחקן חתום בטורקיה, שלא יאכילו אתכם שטויות בסגנון של שון ג'יימס. מה שנקרא באנגלית DONE DEAL. כנ"ל הלפרין.
שניהם אגב, היו כבר סגורים במכבי, הראשון על סך 2 מליון דולר ל2 עונות, השני 1.5 לשלוש. הלפרין לא היה מוכן להשתתף במיסוי, ושם נגמר הסיפור.
סטפון לאזמה, אגב, ככל הנראה ישחק בעונה הבאה בפאו.
קודי כתב:אף גארד ישראלי שפנוי היום לא מסוגל לתת למכבי אפילו דקה אחת איכותית ביורוליג.
קודי כתב:אגב, אני מבין שלפדרמן יש הרבה זמן, אבל שלא ישכח שבלאט (אם הוא זוכר מי זה) מתחיל בעוד 10 ימים את הטורניר האולימפי ואני מניח שהחל מעוד שבוע לא תהיה לו דקה בשביל מכבי וכשהטורניר יסתיים מכבי כבר תתחיל באימונים ולא ישאר אף שחקן נורמלי בשוק. נראה לי שהם קצת משחקים באש.
קודי כתב:אגב, אני מבין שלפדרמן יש הרבה זמן, אבל שלא ישכח שבלאט (אם הוא זוכר מי זה) מתחיל בעוד 10 ימים את הטורניר האולימפי ואני מניח שהחל מעוד שבוע לא תהיה לו דקה בשביל מכבי וכשהטורניר יסתיים מכבי כבר תתחיל באימונים ולא ישאר אף שחקן נורמלי בשוק. נראה לי שהם קצת משחקים באש.
felix_r כתב:ביבו, ברוכים החוזרים
פרחובסקי מאוד מוכשר, אבל אני לא בטוח שהוא מוכן לרמות האלה.
הקונספט החדש לגבי סנטר בנוני אך מוכשר קצת לא ברור משתי סיבות:
א) כבר יש לנו כזה - שרמאדיני. הוא עדיין לא בעלית, אבל עם הכשרון שלו הוא כן יכול להפוך לאחד הטובים ביותר.
ב) בשביל לקחת כשרון צעיר, צריך להחתים אותו לחוזה ארוך, אחרת לא תרוויח ממנו כלום. אבל הדוגמא של שרמאדיני, שהוחתם על חוזה 1+1, אומרת שסתם נבזז זמן על פיתוח שחקן, וקבוצה אחרת תהנה ממנו.
jol9 כתב:קודי כתב:אגב, אני מבין שלפדרמן יש הרבה זמן, אבל שלא ישכח שבלאט (אם הוא זוכר מי זה) מתחיל בעוד 10 ימים את הטורניר האולימפי ואני מניח שהחל מעוד שבוע לא תהיה לו דקה בשביל מכבי וכשהטורניר יסתיים מכבי כבר תתחיל באימונים ולא ישאר אף שחקן נורמלי בשוק. נראה לי שהם קצת משחקים באש.
הם כבר חודשיים משחקים באש (או בקקי, תבחר למה אתה מתחבר יותר).
מקצוענות זה מהם והלאה הקיץ הזה.
ד"א, בלאט חזר לארץ, או שהוא עדיין בחו"ל?
argof כתב:נתקלתי תוך כדי תנועה באינטרנט היום:
רועי גלדסטון, 3/7/12:
http://www.sport5.co.il/articles.aspx?F ... 63&lang=HE
ללמדכם מה שווים בדלי הידיעות שמפזרים פה..
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־31 אורחים