מלפפונים

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: מלפפונים

הודעהעל ידי חנו'ש » 18 יולי 2012, 22:14

תן לי להישאר סקפטית לאור הכיוון של הקיץ הזה, עד שלא יוכח לי אחרת.
ואני באמת לא יודעת יותר ממך מה קרה מאחורי הקלעים, אני רק יודעת את העובדות.
שאף אחד מהזרים של העונה שעברה שבלאט רצה ולא היו חתומים, לא פה, ואף אחד מהישראלים שבלאט רצה גם לא פה (למעט אולי לאנדסברג, וגם זה לא בטוח).
וכן, אני יודעת שלכל אחד יש את הסיפור שלו והתירוץ המתקבל שלו, אבל אני מסתכלת על התמונה הכוללת ואני לא אוהבת אותה....
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי asafb96 » 18 יולי 2012, 22:20

חנו'ש כתב:תן לי להישאר סקפטית לאור הכיוון של הקיץ הזה, עד שלא יוכח לי אחרת.
ואני באמת לא יודעת יותר ממך מה קרה מאחורי הקלעים, אני רק יודעת את העובדות.
שאף אחד מהזרים של העונה שעברה שבלאט רצה ולא היו חתומים, לא פה, ואף אחד מהישראלים שבלאט רצה גם לא פה (למעט אולי לאנדסברג, וגם זה לא בטוח).
וכן, אני יודעת שלכל אחד יש את הסיפור שלו והתירוץ המתקבל שלו, אבל אני מסתכלת על התמונה הכוללת ואני לא אוהבת אותה....

גם אני לא אוהב את זה, אבל אי אפשר לעצום עיניים ולהגיד "אף אחד לא נשאר". זה כמו שנאמר על השנה הקודמת ש"אף אחד שבלאט רצה לא נשאר, פאשלה של ההנהלה!". אבל אם מסתכלים על זה, פארגו הבריז לNBA, אידסון קיבל חוזה הזוי, ופרקינס נפצע. השנה הנדריקס קיבל חוזה גדול בהרבה מאיכותו (לא רוצה לדמיין אותו נשאר פה במיליון דולר לצד שרמאן) ועל לאנגפורד הפעילו את האופציה וניסו להשאיר אותו, אבל הוא קיבל חוזה גדול. את שאר הזרים בלאט לא רצה (מאצ'בן, סופו, פאפאס....). לגבי הישראלים, באמת שאין מה לעשות. אוחיון הבריז, בלו פרש, והלפרין כרגיל.
אין מה לעשות, זה מצב לא רצוי, אבל זה לא בשליטתנו ולצערנו גם לא בשליטתה של ההנהלה
asafb96

הודעהעל ידי ביבו » 18 יולי 2012, 22:30

לילה טוב אנשים.
שנים שלא כתבתי(במסגרת העבודה אני כמעט כל הזמן בשטח)
אבל אני קורא בפורום כל פעם שיש לי קצת זמן(בעיקר את מה שהוותיקים והמבינים רושמים-יובל,יוני,צפריר,פליקס ,קובי ומקובי ועוד כמה).
בכל מקרה העתקתי לכאן דברים שהמתמש היחידי שאמין בתפוז(וצדק השנה יותר מכולם)כותב הלילה,.
אלכסנדר מאריץ' אוחז בהצעה ממכבי, מ2 קבוצות טורקיות, ולאחרונה הוזכר כמועמד להגיע לברצלונה. ההצעה ממכבי היא הגבוהה ביותר יש לציין. השחקן וסוכניו, מחכים להצעת ברצלונה, ולהשוואה של הטורקים.
במכבי החליטו לא להעלות את ההצעה יותר, ובמידה והעניינים עם קוסטה פרוביץ' לא יבשילו, במכבי ישנו את הקונספקט.

ע"פ הקונספקט החדש, מכבי תצרף סנטר מהדרג הבינוני, שיחשב כפוטנציאל,
שמו של אלכסיס אג'ינסה (2.18), הועלה לפני כ3 שבועות כמועמד (כאן בפורום יש לציין), אתמול נפגשו נציגי מכבי עם השחקן במסגרת ליגת הקיץ, ובמכבי התרשמו מהשחקן, בלאט עקב אחריו במהלך העונה האחרונה. והשחקן הוא ברשימות של מכבי, היום עלה בתקשורת הצרפתית על "גישושים" מצד מכבי, ופורסם גם בוואלה. שני מועמדים נוספים, בהם מכבי הבעיה התרשמות, גם כן מליגת הקיץ, הוזכרו בעבר כמועמדים, האחד הוא שבליק רנדולף (2.08), ששיחק בעונה החולפת בסין ובפורטו ריקו, ושיחק 5 עונות בNBA. השחקן השני הוא פרוספקט שלא נבחר בדראפט, ארטיום פרקהוסקי (2.11) שיחק בשנים האחרונות בלטביה, באיטליה ובעונה האחרונה שיחק באוקראינה. מצ"ב ביצועים של השחקן: https://www.youtube.com/watch?v=BUNSD1KoqGE

חסכון בעמדת הסנטר יאפשר להשקיע בעמדות 2-1 כאשר בו מקלאב הביע נכונות להגיע, ומכבי בודקת עלויות במקביל לשחקנים אחרים.

כמו כן, בתכנון להביא גארד ישראלי נוסף בעמדות 2-1.
1. ההצעה האחרונה של מכבי למאריץ' עומדת על 1.1 מליון דולר, חוזה עם התנאים שהוצעו ללאנגפורד, יש לשחקן הצעה מגלא על סך 960 אלף דולר. מאריץ' מחכה להתפתחות, ולהעלאת ההצעות.
לא יודע אם שמעת, אבל ברצלונה איבדה בטרייד את ואזקס, עמוד התווך של הקבוצה. וגם אנדונג לא ממשיך.
2. במונחים של מכבי, מדובר בשחקנים שמכבי עקבה אחריהם, רובם בנויים טוב, עם היכולות הנכונות והמוסר עבודה, בעיקר אצל אג'ינסה ואצל ארטיום.
3. מתנהל מו"מ לאחר שקבוצות דחו (!) את הצעות סוכניו, אחת מהקבוצות: בילבאו
4. אין כרגע קבוצה שמוכנה לקלוט את בו מקלאב, היחידות שניסו, בין היתר הטורקיות, חימקי ופאו, לא הצליחו להגיע להבנה, בסיינה ישתתפו בעלות השחרור, מכיוון שהשחקן מימש את האופציה, והשתחררות שלו היא לא אופציה, לכן עליהם לחתוך את החוזה, בדומה למקרה אידסון.
5. אני כרגע לא יכול לאשר מו"מ עם שחקן, למרות שיש מו"מ עם 2 שחקנים ישראלים, שניהם אגב משחקים בנבחרת

בקשר לגורדון, השחקן חתום בטורקיה, שלא יאכילו אתכם שטויות בסגנון של שון ג'יימס. מה שנקרא באנגלית DONE DEAL. כנ"ל הלפרין.
שניהם אגב, היו כבר סגורים במכבי, הראשון על סך 2 מליון דולר ל2 עונות, השני 1.5 לשלוש. הלפרין לא היה מוכן להשתתף במיסוי, ושם נגמר הסיפור.

סטפון לאזמה, אגב, ככל הנראה ישחק בעונה הבאה בפאו.
ביבו

הודעהעל ידי גל גל » 18 יולי 2012, 23:15

לפי jagency גם חסן וויטסיד הוזכר כמועמד לאחר ששוחרר מסקרמנטו
מכבי 2025
קלארק בלאט
אדוורדס,יוקו,דיבה
נאוורה/פאלמר,מלקולם,לביא
הורד,ליף,ריימן
מוזס בראון,בייסי/ריברו,סורקין
גל גל

הודעהעל ידי felix_r » 19 יולי 2012, 00:08

ביבו, ברוכים החוזרים :)

פרחובסקי מאוד מוכשר, אבל אני לא בטוח שהוא מוכן לרמות האלה.

הקונספט החדש לגבי סנטר בנוני אך מוכשר קצת לא ברור משתי סיבות:

א) כבר יש לנו כזה - שרמאדיני. הוא עדיין לא בעלית, אבל עם הכשרון שלו הוא כן יכול להפוך לאחד הטובים ביותר.
ב) בשביל לקחת כשרון צעיר, צריך להחתים אותו לחוזה ארוך, אחרת לא תרוויח ממנו כלום. אבל הדוגמא של שרמאדיני, שהוחתם על חוזה 1+1, אומרת שסתם נבזז זמן על פיתוח שחקן, וקבוצה אחרת תהנה ממנו.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי קודי » 19 יולי 2012, 06:21

חשבון מכולת קצר ופשוט:
יותם הלפרין היה אמור להרוויח 400 אלף דולר נטו, בדיוק כמו שון ג'יימס, כאשר המיסוי של שניהם הוא של ישראלים, כלומר עלות כוללת לשניהם של 1.6 מיליון דולר. הסכום הזה עם המיסוי של שחקנים זרים שקול ל-1.2 מיליון דולר נטו.
בואו נניח שלגארד ולסנטר "הבכירים" שהיו אמורים להגיע הוקצבו 1.5 מיליון דולר נטו (נתון צנוע מאוד בהתייחס לכך שרצו להביא שחקנים בכירים).
כלומר, אם שון ג'יימס ישוחרר וילכו על קונספט של 3 גארדים זרים (ובסה"כ 7 זרים) אז נותרו ל-2 הגארדים הזרים בתוספת הסנטר הזר 2.7 מיליון דולר נטו.
עכשיו בואו נניח ששאראס מגיע ולוקח מזה 400 אלף דולר - נותרו עוד 2.3 מיליון דולר לגארד וסנטר זרים.

יש סיבה למה אי אפשר להביא סנטר בכיר וגארד בכיר? יש סיבה למה פונים לכל מיני נקניקיות צרפתיות בגרוש וחצי? יש סיבה מדוע יאן ויוקאס הלך לקאזאן תמורת 1.2 מיליון דולר (במיליון הוא היה רץ לכאן)? יש סיבה מדוע מכבי מציעה 800 אלף דולר לג'מונט גורדון?
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי אלמוג » 19 יולי 2012, 06:26

ביבו כתב:לילה טוב אנשים.
שנים שלא כתבתי(במסגרת העבודה אני כמעט כל הזמן בשטח)
אבל אני קורא בפורום כל פעם שיש לי קצת זמן(בעיקר את מה שהוותיקים והמבינים רושמים-יובל,יוני,צפריר,פליקס ,קובי ומקובי ועוד כמה).
בכל מקרה העתקתי לכאן דברים שהמתמש היחידי שאמין בתפוז(וצדק השנה יותר מכולם)כותב הלילה,.
אלכסנדר מאריץ' אוחז בהצעה ממכבי, מ2 קבוצות טורקיות, ולאחרונה הוזכר כמועמד להגיע לברצלונה. ההצעה ממכבי היא הגבוהה ביותר יש לציין. השחקן וסוכניו, מחכים להצעת ברצלונה, ולהשוואה של הטורקים.
במכבי החליטו לא להעלות את ההצעה יותר, ובמידה והעניינים עם קוסטה פרוביץ' לא יבשילו, במכבי ישנו את הקונספקט.

ע"פ הקונספקט החדש, מכבי תצרף סנטר מהדרג הבינוני, שיחשב כפוטנציאל,
שמו של אלכסיס אג'ינסה (2.18), הועלה לפני כ3 שבועות כמועמד (כאן בפורום יש לציין), אתמול נפגשו נציגי מכבי עם השחקן במסגרת ליגת הקיץ, ובמכבי התרשמו מהשחקן, בלאט עקב אחריו במהלך העונה האחרונה. והשחקן הוא ברשימות של מכבי, היום עלה בתקשורת הצרפתית על "גישושים" מצד מכבי, ופורסם גם בוואלה. שני מועמדים נוספים, בהם מכבי הבעיה התרשמות, גם כן מליגת הקיץ, הוזכרו בעבר כמועמדים, האחד הוא שבליק רנדולף (2.08), ששיחק בעונה החולפת בסין ובפורטו ריקו, ושיחק 5 עונות בNBA. השחקן השני הוא פרוספקט שלא נבחר בדראפט, ארטיום פרקהוסקי (2.11) שיחק בשנים האחרונות בלטביה, באיטליה ובעונה האחרונה שיחק באוקראינה. מצ"ב ביצועים של השחקן: https://www.youtube.com/watch?v=BUNSD1KoqGE

חסכון בעמדת הסנטר יאפשר להשקיע בעמדות 2-1 כאשר בו מקלאב הביע נכונות להגיע, ומכבי בודקת עלויות במקביל לשחקנים אחרים.

כמו כן, בתכנון להביא גארד ישראלי נוסף בעמדות 2-1.
1. ההצעה האחרונה של מכבי למאריץ' עומדת על 1.1 מליון דולר, חוזה עם התנאים שהוצעו ללאנגפורד, יש לשחקן הצעה מגלא על סך 960 אלף דולר. מאריץ' מחכה להתפתחות, ולהעלאת ההצעות.
לא יודע אם שמעת, אבל ברצלונה איבדה בטרייד את ואזקס, עמוד התווך של הקבוצה. וגם אנדונג לא ממשיך.
2. במונחים של מכבי, מדובר בשחקנים שמכבי עקבה אחריהם, רובם בנויים טוב, עם היכולות הנכונות והמוסר עבודה, בעיקר אצל אג'ינסה ואצל ארטיום.
3. מתנהל מו"מ לאחר שקבוצות דחו (!) את הצעות סוכניו, אחת מהקבוצות: בילבאו
4. אין כרגע קבוצה שמוכנה לקלוט את בו מקלאב, היחידות שניסו, בין היתר הטורקיות, חימקי ופאו, לא הצליחו להגיע להבנה, בסיינה ישתתפו בעלות השחרור, מכיוון שהשחקן מימש את האופציה, והשתחררות שלו היא לא אופציה, לכן עליהם לחתוך את החוזה, בדומה למקרה אידסון.
5. אני כרגע לא יכול לאשר מו"מ עם שחקן, למרות שיש מו"מ עם 2 שחקנים ישראלים, שניהם אגב משחקים בנבחרת

בקשר לגורדון, השחקן חתום בטורקיה, שלא יאכילו אתכם שטויות בסגנון של שון ג'יימס. מה שנקרא באנגלית DONE DEAL. כנ"ל הלפרין.
שניהם אגב, היו כבר סגורים במכבי, הראשון על סך 2 מליון דולר ל2 עונות, השני 1.5 לשלוש. הלפרין לא היה מוכן להשתתף במיסוי, ושם נגמר הסיפור.

סטפון לאזמה, אגב, ככל הנראה ישחק בעונה הבאה בפאו.

אם זה נכון העניין של עוד גארד ישראלי, צריך להתכונן לבואו של מקל :? או גרוע מכך, לימונד :o ?
נעימי הרגע חתם על חוזה מוגזם, אוחיון והלפרין מחוץ לעניין, ורוט שלנו כבר.
תמונה
אלמוג

הודעהעל ידי קובי » 19 יולי 2012, 06:39

אל תשכחו את ניסים...
הסגל שלי:
PG-שארונאס יאסיקביצ'יוס
SG-מיקי ברקוביץ'
SF-אנטוני פארקר
PF-ארל וויליאמס
C-ניקולה וויצ'יץ'
מחליפים:דרק שארפ, קווין מגי, נייט האפמן, אריאל מקדונלד, ג'ים בוטרייט, עודד קטש, דורון ג'מצ'י, מייסאו באסטון
מאמן:פיני גרשון
עוזרים:רלף קליין ודיוויד בלאט
סמל אישי של המשתמש
קובי

הודעהעל ידי yuvalself » 19 יולי 2012, 06:47

אם עוד גארד ישראלי, אני מנחש שזה יהיה זק רוזן... שחקן שמאוד בלט ב-ivy league השנה.
אני מאוד אוהב את איך שהוא בנוי, את האגרסיביות שלו, ואת היותו בן אדם עם ערכים גבוהים (נסע עם חברו למכללה הסודני לסודן ועזר שם בפיתוח האיזור וחינוך ילדים). הסגנון משחק שלו והדרך בה הוא מכדרר מאוד מזכירה לי את ארואסטי עם פחות כישרון, אני חושש שרכזים עם ידיים מהירות וארוכות יעשו בו שמות!
אבל לפחות הוא לא אדום כמו מקל, או סתום כמו לימונד, או מוגבל כמו אפיק ניסים.
בין שלושת הליצנים, אני מעדיף את ניסים כי הוא לפחות יודע לקלוע ברמה שמניחה את הדעת.
yuvalself

הודעהעל ידי קודי » 19 יולי 2012, 06:49

אף גארד ישראלי שפנוי היום לא מסוגל לתת למכבי אפילו דקה אחת איכותית ביורוליג.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי yuvalself » 19 יולי 2012, 06:57

קודי כתב:אף גארד ישראלי שפנוי היום לא מסוגל לתת למכבי אפילו דקה אחת איכותית ביורוליג.

מסכים
yuvalself

הודעהעל ידי קודי » 19 יולי 2012, 06:57

אגב, אני מבין שלפדרמן יש הרבה זמן, אבל שלא ישכח שבלאט (אם הוא זוכר מי זה) מתחיל בעוד 10 ימים את הטורניר האולימפי ואני מניח שהחל מעוד שבוע לא תהיה לו דקה בשביל מכבי וכשהטורניר יסתיים מכבי כבר תתחיל באימונים ולא ישאר אף שחקן נורמלי בשוק. נראה לי שהם קצת משחקים באש.
קודי

הודעהעל ידי אלמוג » 19 יולי 2012, 07:33

קודי כתב:אגב, אני מבין שלפדרמן יש הרבה זמן, אבל שלא ישכח שבלאט (אם הוא זוכר מי זה) מתחיל בעוד 10 ימים את הטורניר האולימפי ואני מניח שהחל מעוד שבוע לא תהיה לו דקה בשביל מכבי וכשהטורניר יסתיים מכבי כבר תתחיל באימונים ולא ישאר אף שחקן נורמלי בשוק. נראה לי שהם קצת משחקים באש.

את פדרמן מעניין רק שהבן שלו ישתפשף בעולם העסקים, לא מעבר לכך.
תמונה
אלמוג

הודעהעל ידי jol9 » 19 יולי 2012, 07:35

קודי כתב:אגב, אני מבין שלפדרמן יש הרבה זמן, אבל שלא ישכח שבלאט (אם הוא זוכר מי זה) מתחיל בעוד 10 ימים את הטורניר האולימפי ואני מניח שהחל מעוד שבוע לא תהיה לו דקה בשביל מכבי וכשהטורניר יסתיים מכבי כבר תתחיל באימונים ולא ישאר אף שחקן נורמלי בשוק. נראה לי שהם קצת משחקים באש.

הם כבר חודשיים משחקים באש (או בקקי, תבחר למה אתה מתחבר יותר).
מקצוענות זה מהם והלאה הקיץ הזה.

ד"א, בלאט חזר לארץ, או שהוא עדיין בחו"ל?
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי argof » 19 יולי 2012, 07:46

felix_r כתב:ביבו, ברוכים החוזרים :)

פרחובסקי מאוד מוכשר, אבל אני לא בטוח שהוא מוכן לרמות האלה.

הקונספט החדש לגבי סנטר בנוני אך מוכשר קצת לא ברור משתי סיבות:

א) כבר יש לנו כזה - שרמאדיני. הוא עדיין לא בעלית, אבל עם הכשרון שלו הוא כן יכול להפוך לאחד הטובים ביותר.
ב) בשביל לקחת כשרון צעיר, צריך להחתים אותו לחוזה ארוך, אחרת לא תרוויח ממנו כלום. אבל הדוגמא של שרמאדיני, שהוחתם על חוזה 1+1, אומרת שסתם נבזז זמן על פיתוח שחקן, וקבוצה אחרת תהנה ממנו.

הכל נכון, אבל במגבלות התקציב, זה הצעד המתבקש.
הכסף צריך ללכת על הגארד, בסנטר אפשר להתפשר על פרוספקטים.
לא הסנטרים מביאים תארים באירופה.
argof

הודעהעל ידי tomerp » 19 יולי 2012, 07:58

קאזאן רוצה את מקאלב, ואם לא מקאלב הם ילכו על אוקיץ'..
הסגל שלי לשנת 2014\2013:
PG: כרס פול(כרס מיותר מדי פול),מורן רוט
SG:חנוכי, קובי(מהפורום)
SF: קרמבו, ד"ר לב רון
PF: אליהו ,בוש(ה)
C: שרמאן(הטנק),יניב
tomerp

הודעהעל ידי קודי » 19 יולי 2012, 08:21

jol9 כתב:

הם כבר חודשיים משחקים באש (או בקקי, תבחר למה אתה מתחבר יותר).
מקצוענות זה מהם והלאה הקיץ הזה.

ד"א, בלאט חזר לארץ, או שהוא עדיין בחו"ל?

הוא עבר לדעתי בארץ ליום-יומיים בשבוע שעבר וחזר לרוסיה, משם הוא יטוס בימים הקרובים ללונדון.
קודי

הודעהעל ידי קודי » 19 יולי 2012, 08:24

יורוהופס מפרסמים שמכבי מעוניינת בג'קל פוסטר, הגארד המאוד בינוני ששיחק בעונה האחרונה בבאיירן מינכן. מצחיק קצת שבאיירן קולטת גארד טוב ממנו בהרבה (יותם) ואנחנו חושבים על פוסטר הזה.
קודי

הודעהעל ידי argof » 19 יולי 2012, 08:57

נתקלתי תוך כדי תנועה באינטרנט היום:
רועי גלדסטון, 3/7/12:
http://www.sport5.co.il/articles.aspx?F ... 63&lang=HE
ללמדכם מה שווים בדלי הידיעות שמפזרים פה..
argof

הודעהעל ידי חנו'ש » 19 יולי 2012, 09:16

argof כתב:נתקלתי תוך כדי תנועה באינטרנט היום:
רועי גלדסטון, 3/7/12:
http://www.sport5.co.il/articles.aspx?F ... 63&lang=HE
ללמדכם מה שווים בדלי הידיעות שמפזרים פה..

אז עכשיו אנחנו יודעים מה תהיה ההחתמה הבאה... :tongue3
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־31 אורחים